Marsa 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/05/"][b]Napoved za 5. teden[/b][/url] - [b]29. januar - 4. februar 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 marsa....... ....očitno le ni bil tolk izi vikend....pa še zobobol..... grem brat.....mogoče bo kaj bolj pestro..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2007 Heej! (*jp, sem mela v petek nekaj energije *odvec* pa sem napisala nekaj ogrodja, kar mi je danes, prejle, prislo zelo prav, ker sem ze skor hotla zamehurt, pol sem pa tableto vzela pa se lotla do konca, da me ne ganja to, da je mir, pa se jutr mam kar guzvo). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 OOO Marsa thanks prebrala....kot vedno, odlična napoved.... ....z ozirom, da je vodnarsko energetski bluz,.....bom pridna in ne bom komentirala..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 [b]Torej, nič ni narobe, če upoštevamo tudi preteklost, vsekakor pa se skušajmo usmeriti v sedanjost in ne v preteklost, kajti le tako si lahko ustvarimo boljšo prihodnost; "vsi cvetovi prihodnosti so namreč v semenu sedanjosti". [/b] točn to ja Marsa ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 slišat je zanimivo....ni pa zihr, da mi bo pol vse všeč...... v planu je striženje....skrajni cajt.....potrebo po gibanju bo pobral karate....in s tem tempom bi mi načeloma moralo ostat bolj mal časa za bluzenje.....kar mi več kot odgovarja..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2007 no sej tega nisem jaz rekla, Audente. to sem sam uporabla, k se mi je zdel da ful pase, je pa sicer mensezdi to kitajski pregovor. Jp silki, zdej bos morala pa tok pozn kavo pit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Ni blema Marsa,....sem že aklimatizirana,....sam taprva nedeljskovečerna napoved me je ujela na meloni...... aja, a zob še nisi porihtala?! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2007 ma sej niso sploh zobje (so sam dlesni). pa se mi sploh ne da nakladat, same jamraljke. :|||| (v bistvu mi kao zdravilo dajejo in skoz drkajo po teh dlesnih, jaz pa bi rabla sam to pocajtat, ne da mi z 'dletom' not ruzhijo. pa saj ves - ne morem/smem bit prevec pametna, jaz nc ne morem vedet, pa nimam prava glasanja in mi tako se dalje ruzhijo.. ko me je vidla dezurna zobarca, je rekla, da v bistvu halo: da "so zdravi zobje in zdrava dlesen, sam da zdrkana in razboljena, ranjena pac"... in men pa skoz nekaj sharijo in TO je frka v bistvu... mah! ...) Hvala pa za skrb! Ja, amis, mogoce nam nou vse vsec. (itak da ne! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 [quote name='Amis' post='786161' date='28. Jan 2007, 22:13']slišat je zanimivo....ni pa zihr, da mi bo pol vse všeč...... v planu je striženje....skrajni cajt.....potrebo po gibanju bo pobral karate....in s tem tempom bi mi načeloma moralo ostat bolj mal časa za bluzenje.....kar mi več kot odgovarja..... [/quote] pri meni tudi...striženje in barvanje...in užitek ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 marsa a dlesen tole...cel čas mislila, da ti zob zdravijo....naj se čim prej pocajta.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 [b]Ne oklepajmo se starih vzorcev (k čemur se bomo na trenutke nagibali), pač pa se skušajmo usmeriti v novo in sveže, oslanjajoč pa se tudi na pretekle izkušnje in vedenje.[/b] tole je tudi primerno temu času...bo kar treba tako naredit...no saj sem že na koncu stare in obetavno na začetku nove poti fajn ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 pismu, čudno tole z dlesnijo... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 zdejle pa res ne rabim Lune v Raku, že natalno dost ven v tem trenutku seka Marsa hvala za napvoed, upam, da bo vsak dan manj bolečin Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 sej res, ja.....tole bo še zanimivo......pa ne mislim nate, ksenč..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Sem prebrala, pa mi ni bla preveč všeč, tko, da se bom delala, da je nisem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2007 [quote name='Pika Pikica' post='786228' date='29. Jan 2007, 07:54']Sem prebrala, pa mi ni bla preveč všeč[/quote] Hvala za tolazenje punce. sej je ze boljs, pol pa jem, je pa slabs, pol grem pa k zobarju, pol je pa dizaster. i tako 5 puta. pa je mesec naokol in mam 51 kilc. Presuhi ste!!! zdejle grem olivca zvrkljat (pismu a morm res ugotovit PO dr. obravnavi skor zmer, da pac se morm v lajfu sama cajtat!!!). Sam pol nej res zacnejo talat tele moje *priborcke*, k ze skoz govorim. tko morm pa hodt tja, cakat, drago placat, da mi dajo shkrto odmerjen milimeter zdravila. :||||| Jasn da ni dost, bi blo treba intenzivneje, bolj posveceno.... Tko mi pa drkajo, kot po rani, kjer ni ze zdavnaj nobenga gnoja vec, sam jasno da se ne more zacelt, ce vsak dan shpikajo not! In a ni bedast! Boli me, sam sem se prisiljena odlocit, da NE grem, ker mi ne pomagajo pac pa poslabsajo. sej bo... sam je tezko ne mislt na to, zato k tkole kr kdaj sem pa tja ipak lacna ratam pa to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 [quote name='Marsa' post='786235' date='29. Jan 2007, 08:26']... da pac se morm v lajfu sama cajtat!!!...[/quote] ja, a ne! včasih človek zgubi vso vero v to, da je tam nekej en strokovnjak, ki bo vedel več in bolje kot ti, pa čeprav se je leta in leta šolal in potlej delal to leta vsak dan. mene zmeraj stisne, ko slišim vsemogoče zgodbe o tem, kako so nekomu uničili hrbtenico, kolk, ..., ker tisti tam pač ni točno vedel kaj in kako. pa moram rečt, da vse te zgodbe vzamem z rezervo. vem, da ljudje marsikaj govorijo in krivijo druge za vse hudo, kar se jim zgodi. ampak vseeno. nimam posebnega zaupanja, v bistvu skoraj v nikogar, s katerim se srečam kot s strokovnjakom oz. nekom, ki to počne službeno. marsa: za prave ljudi na pravem mestu! ---------- jaz sem pa mislila, da bom v napovedi našla razloge za depresivnost. pa kolikor sklepam, ni še pravi čas za to. no, dokler še premorem malo humorja, pa že ni tako hudo. lahko pa rečem, da razumem, ko reče nekdo, da ni imel volje, da bi zjutraj vstal s postelje. mah.... ---------- hvala za napoved! ful si bila pridna pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Marsa Ej, tok te štekam glede zobekov, res.... Nej se čimprej pocajta, no. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 [quote name='Marsa' post='786235' date='29. Jan 2007, 08:26']zdejle grem olivca zvrkljat (pismu a morm res ugotovit PO dr. obravnavi skor zmer, da pac se morm v lajfu sama cajtat!!!). Sam pol nej res zacnejo talat tele moje *priborcke*, k ze skoz govorim. tko morm pa hodt tja, cakat, drago placat, da mi dajo shkrto odmerjen milimeter zdravila. :||||| Jasn da ni dost, bi blo treba intenzivneje, bolj posveceno....[/quote] kej boljš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 berem tole napoved, pol pa komentarje....mene pomoje prvic v lifu zob boli...a na to tud luna vpliva...hehe Drgac pa hvala Marsa, noum nc komentirala, k nisem cist zihr a mi je vsec al ne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 [quote]Te občutke oz. stanja bo še poudaril vpliv bližajočega se vpliva,[/quote] Verjetno je bilo mišljeno ščipa? Poznam nekoga, ki se vede točno po napovedi Meni je uspelo mimo vseh sitnosti. Hvala za napoved Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 [quote name='Melodie' post='789506' date='2. Feb 2007, 20:19']Verjetno je bilo mišljeno ščipa?[/quote] ja, hvala za opombo! Vpliv blizajocega vpliva! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.