Klemzy 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 SAMO MOJA Vse bi naredil, da bi bila moja, preplaval bi usa morjasamo da bi moja bila, do kler se use ne konča Kam si odšla samega si me pustila, v temi bedim in ne zaspim pridi nazaj naredil bom use samo da vidim te Svojo roko mi podaj in zasmej se mi sladko saj tvoj lep nasmeh k tebi me bo pripeljal nazaj Ko se zdani, pridi punčka k meni ti,zgrabi me za roko in popeljal te bom v raj kamor spadavamidva tja do nebes kjer sama ustala bova Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 romantik..je komu posebej namenjeno ali imas samo tak poetski cut? Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 res je sam tvoja... najprej: Informacije o temah na forumu, tu se pozanimamo o ze obstojecih temah so pa tudi se druge teme na temo verzi ipd... tukaj: Lepi ljubezenski verzi ali misliVerzi prosim, dajte napisat malo verzovVerzi ljubezni,jeze,ljubosumja ali sovraštva.. SAMO MOJA... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 SAMO MOJA Vse bi naredil, da bi bila moja, preplaval bi usa morjasamo da bi moja bila, do kler se use ne konča Kam si odšla samega si me pustila, v temi bedim in ne zaspim pridi nazaj naredil bom use samo da vidim teSvojo roko mi podaj in zasmej se mi sladko saj tvoj lep nasmeh k tebi me bo pripeljal nazaj Ko se zdani, pridi punčka k meni ti,zgrabi me za roko in popeljal te bom v raj kamor spadavamidva tja do nebes kjer sama ustala bova Mislim- tle je v čem problem ?? k ti je ušla, k ne pride nazaj, pa pol ne vem , če je samo tvoja ??Če je pa v pesmi- brez zamere- zlo me spominja na vse tiste pocukrane pesmi/ da ne bom koga žalil z nazivom-pesem/ , ki spadajo v rubriko- zguleno do nezavesti, pa še brez občutka za izrazoslovje...-večina naših lepih popevk- trend slovenske muske.Če je pa problem drugje, se moraš malce povprašati, kaj pa ti?? kaj si mel zraven, da je ušla...pa da ji /očitno/ nisi všeč...če je bila pa tole izpoved nesrečne ljubezni- se opravičujem, sam tolažil te pa vseeno ne bom- pač jaz nisem tvoj- še manj pa tvoja...tole bi moral nasloviti na to , ki ti je ušla.. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klemzy 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 Ja to pesm sm napisu sam zato k mi je pač pasal ne da bi mi kšna ušla an tko da navadn ...... pa res da sm dav mogoče napačn naslov sam se da use popravt an sm komi začev pisat tko da ni panike an pa use hvala za komentarje lp klemzy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klemzy 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 sam si res totalen noob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! đoke klemzy rules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 sam si res totalen noob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! đoke klemzy rules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kva sem - ???nob -ang.- ne vem, če sem glih, ostalo je pa tko- ne vem kaj si mislil...tvoja pravila oz. pravila tvojega otepača/ če si tko mislil/ me pa res ne zanimajo...najbrž so bolj osebna zadeva, še nisem nič slišal o njih.Saj , če boš malce samokritičen, ti bo morda še kaj ratral, pa ti ne bo spet ušla...al pa ti ne bo nobena ušla...No, dost heca, je že v redu , da si napisal, pa da pišeš pesmi, sam bolje bi bilo v kakšni drugi temi- vaše pesmi- recmo...jaz sem ocenil le tko, pač nisem vedel zakaj gre ...ker si pač odprl novo temo, sem mislil, da te kaj matra...sicer pa fajn bodi, pa še kaj napiši v uno temo...pa poboljšaj se...veš, vsak ima nekakšna privat subjektivna pravila, ne sam ti. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klemzy 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 ej ga sory tole noob nism napisu jst to so mi frendi .... v sql napisal tko da brez zamere ...... pa bom jst to mal zbolšov pesmi ... sam da se mal naučim an k sm komi začev an .... aja pa nova tema no lej jst nsim mev pjma od tega foruma kako kej sm pa kr neki klikov an pa sm to dav notr nism nč vedu kam nej to napiišem an :S Lp! klemzy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Ja cool...ti kar v tem forumu- misli -odpri temo- vaše pesmi ..in to je to..pa piši,pa ne preveč razmišljat, piši kar začutiš. kar ti pade na pamet...izboljšave pridejo kasneje, same od sebe .. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klemzy 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 aja ja ok tnx za pomoč an jo bom rabu an Lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 A ti si tud romantik ....??? O, to je pa redko da najdeš tipa romantika!!! Tko je pač to. Noben ni več za tole dobro staro romantiko. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klemzy 31. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2007 ja no ja še kr hehe ja jebat ga a das msn k vidm da si iz kranja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 dam jazarcica_vrsic@hotmail.coma si ti tud iz kranja??? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Če napnem vse moči ne morem tega do konca prebrat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 SAMO MOJA Vse bi naredil, da bi bila moja, preplaval bi usa morjasamo da bi moja bila, do kler se use ne konča Kam si odšla samega si me pustila, v temi bedim in ne zaspim pridi nazaj naredil bom use samo da vidim teSvojo roko mi podaj in zasmej se mi sladko saj tvoj lep nasmeh k tebi me bo pripeljal nazaj Ko se zdani, pridi punčka k meni ti,zgrabi me za roko in popeljal te bom v raj kamor spadavamidva tja do nebes kjer sama ustala bova Zelo lepo x!x Vidiš Klemzy, nekdo napiše nekaj lepega ,romantičnega in se takoj najde nekdo ,ki se sprašuje a si morda z lune padu, tud zame velikokrat mislijo ,da sem z drugega planeta,pa ti povem ,da je biti marsovec super stvar,itak sem se naveličala kopij pa kopij od kopij. Zame si originalen Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klemzy 9. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2007 ja hvala an jah jebat ga eni niso navajen pač da smo eni tipi še pr tem da pišemo to hehe že foksa me je gledala čudn hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Don't take it wrong... iz mojega subjektivnega pogleda je to neberljivo... mogoče zato, ker sem že bil v taki situaciji... ampak, sej pravim... ne vem... nisem mogel prebrat do konca Tko, da absolutne vrednosti ne poznam... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Don't take it wrong... iz mojega subjektivnega pogleda je to neberljivo... mogoče zato, ker sem že bil v taki situaciji... ampak, sej pravim... ne vem... nisem mogel prebrat do konca Tko, da absolutne vrednosti ne poznam... Ker je ni!!!!Če bi svoji bejbi tole pokazal, je garant ne bi nikdar več videl...Mislim, takole metat besede skupaj, poleg tega še besede same razdeljevat na pol in sploh nobene forme samega teksta skupaj spravit...ne, je boljše prebrati pesmi ostalih in se seznanit s pravopisom in obliko, potem šele razmišljat o kakšnem avtorskem delu...mislim, haha... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Em... čeprav slovnično adijo pamet , kljub vsemu srčkano . Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 A ti si tud romantik ....??? O, to je pa redko da najdeš tipa romantika!!! Tko je pač to. Noben ni več za tole dobro staro romantiko. prou s me zjezala usak je za romantiko, sam od njega se dons prčakuje use kej druzga...kej bl tacga za vidt pa u roke prjet... pol pa fantje pač hočjo taki bit pa makar lažejo, pa kradejo...vem pa,... pa komot rečeš da se motm, da se pa pol, po enih par letih pa par kilah, zmer najde ceu kup unih, k so hotle romantike, pa so misnle, da ne smejo, da to nau šlo, da je dons svet drgač, da so sanjači... če so pa bli, pa one niso smele... zakwa? pa mene ne sprašuj Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Em... čeprav slovnično adijo pamet , kljub vsemu srčkano . kr se tiče pa slovnce pa srčka, pa se le po men zgledujte je saj iskreno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.