Skoči na vsebino

NE BLUZIM

mako106

Recommended Posts

se mi zdi...da rabim neko protiutež...temu brezpredmetnemu bluženju o vsem in niču...da malo neham bluzit v extremih....da se malo samozrealiziram...zresnim...postanem odgovoren..tako da...tudi vsi ostali nebluzerji...ki si želijo podobno...vabljeni x:)x

šit kr neki... brez bluzenja mi ni živet :wOOt: :wOOt: :wOOt:

brez bluzov in neprimernih besed...v tej temi...prosim x:)x

Deli na socialnih omrežjih

hm...nekega učitelja bi rabil...da me malo poduči...kako se to dela...ne bluzit...čistega realista po možnosti...z izkušnjami na tem področju....pozna kdo kakšnega...ki bi mi bil pripravljen pomagati priti v stik...z lastno realnostjo x:Dx

boš še nas nauču kako ne-blutzit? x:)x

težka bo...vidiš da ne obvladam x:)x matr...čist sem zgubljen tu

mi kr paše tale tema...sem že skoraj čist zrealiziran...in vedno bolj trdno stoječ na trdnih tleh življenja x:Dx danes zvedel...da imam dva razgovora za službo...uredil par stvari...našel sebe...takšnega...kot se že nekaj časa ne poznam...ljubim kreacije svojih misli...vedno bolj...uf komaj čakam...da vidim...kako se bo vse dalje razvijalo x:Dx

lepo si tole napisal x:Dx te je končno ujela realnost in ne boš živel samo v iluziji x:Ix

da je vse lepo in nič grdo....dragi moj...realnost prinaša vse in tudi nič...odvisno od dneva.

a za vskim dežjem priide sonce....in za soncem mraz in za mrazom vročina...in svet se vrti....

veš da bo vse hudo dobr :palec:

iluzija je...vse in nič...tudi realnost je...vse in nič...ti si...vse in nič....jaz....sem vse in nič...moja izbira pa je nekje na sredi...med vsem in ničem...v mojem zavedanju samega sebe...in trenutka v katerem sem x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...