mako106 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 wtf...kaj te tu naj delam 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Ne bluzi . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 se mi zdi...da rabim neko protiutež...temu brezpredmetnemu bluženju o vsem in niču...da malo neham bluzit v extremih....da se malo samozrealiziram...zresnim...postanem odgovoren..tako da...tudi vsi ostali nebluzerji...ki si želijo podobno...vabljeni šit kr neki... brez bluzenja mi ni živet brez bluzov in neprimernih besed...v tej temi...prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 pol pa ne vem zakaj je tolko tem odprtih na forumu...bi bla ena dovolj...BLUZIM 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 eh...to sem si zase odprl...da se kaj novega naučim...ne bluzit...recimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 vidva skupaj sta izgubljena primera.....težko se bosta kaj naučila nebluzatorskega namreč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 hm...nekega učitelja bi rabil...da me malo poduči...kako se to dela...ne bluzit...čistega realista po možnosti...z izkušnjami na tem področju....pozna kdo kakšnega...ki bi mi bil pripravljen pomagati priti v stik...z lastno realnostjo boš še nas nauču kako ne-blutzit? težka bo...vidiš da ne obvladam matr...čist sem zgubljen tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 jaz obvladam realnost mogoče vsake toliko časa izpade, da ne....ampak to je samo zavajanje sovražnika Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 nauči me...o mojstrica realnosti...obvladovanje le te ....jaz pa te naučim obvladovanja...česa drugega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 joj moški...nobenega spoštovanja ni več nič ne bom učila nikogar no ali pa če se bo kdo lepo obnašal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 jaz pa bi bil...učenček...realnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ......stopi v vrsto...nekdo je pred teboj.........ampak se hitro uči Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 a bodo individualne ure...ali skupinsko učenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 kar se predavanja tiče pred celim razredom.....sploh ni težav...povejte temo...odpredavam to mi je največji užitek...pred publiko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 a ni celo življenje bluzenje? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 OTROCI Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 kaj bi počeli če ne bi bluzili? nič Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 al pa vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 grem kar spat lahko noč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 nočko...mojstrica realnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 haha, dj nehi, crknu bom od smeha počakaj vsaj do spomladi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 vsak živi svojo realnost...ali iluzijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2007 mi kr paše tale tema...sem že skoraj čist zrealiziran...in vedno bolj trdno stoječ na trdnih tleh življenja danes zvedel...da imam dva razgovora za službo...uredil par stvari...našel sebe...takšnega...kot se že nekaj časa ne poznam...ljubim kreacije svojih misli...vedno bolj...uf komaj čakam...da vidim...kako se bo vse dalje razvijalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 lepo si tole napisal te je končno ujela realnost in ne boš živel samo v iluziji da je vse lepo in nič grdo....dragi moj...realnost prinaša vse in tudi nič...odvisno od dneva.a za vskim dežjem priide sonce....in za soncem mraz in za mrazom vročina...in svet se vrti....veš da bo vse hudo dobr Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2007 iluzija je...vse in nič...tudi realnost je...vse in nič...ti si...vse in nič....jaz....sem vse in nič...moja izbira pa je nekje na sredi...med vsem in ničem...v mojem zavedanju samega sebe...in trenutka v katerem sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.