Audente 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ah nehaj no....ti si ti in jaz sem jaz.........in vsak zase sva realnost.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2007 zavej....se sebe najprej...v vsej svoji širini...neskončnosti...in globini...potem se še enkrat vprašaj kdo si...v resnici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ne upam se.....kaj če ugotovim, da to nisem jaz? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2007 omejena si z iluzijo svojega jaza...v resničnosti malo več te je nekje...kot si sama upaš zamislit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 tako...prvi razgovor za službo je mimo...ugotovil...da znam biti pravi S(uper) M(e)...če že moram biti...to...kar si nikoli nisem želel...in ustvariti iluzijo sebe...takšnega...kot naj bi me ljudje v pravem trenutku videli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 pismo, samo včasih je realnost kar preveč kruta, in ljudje vidimo ravno tisto, kar ni treba ampak SM zate Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 pričakovanja in želje...v tako zvani realnosti....so krute...draga......in posledice za katere moramo zaradi le teh plačevati....ali pa ne....odvisno od našega zavedanja samega sebe...realnost pa je takšna kot je...in je takšna kot smo si jo sposobni predstavljati...in oživljati...v sebi p.s. ne bluzim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ja se strinjam s tabo. Realnost je takšna kot je, kako jo jemljemo in dojemamo, je dejansko odvisno od nas samih. Zanimivo je to, da jo dojemamo enkrat tako in enkrat tako ( govorim zase ) in naj te drugi prepriučujejo še nevem kako, da ni tako.....ŽAL jaz vidim tako ...... ah saj bo realnost kmalu lepša, kajne, dragi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 realnost bo najlepša...ko bomo iluzijo dojeli...kot slabo in dobro...ali lepo in grdo...v enem...trenutku...seveda... matr...sem zmeden zdaj...moram skoz gledat...ali sem v BLUZIM....ali NE BLUZIM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 veš kaj...prav občudujem te SM...da si lahko vedno med Bluzim in NE bluzim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 veš kaj...prav občudujem te SM...da si lahko vedno med Bluzim in NE bluzim širina....draga....širina....in globina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 danes sem prvič masiral...za denar...nadomeščal prijatelja...ki je maser...viden napredek v realizaciji moje realnosti....kar se materialne plati tiče matr...se je še bo nekaj z mene...bom še profi ratal pa folk za dnar premigaval ....matr (še enkrat)...boljše če se nazaj v ekonomistične vode spustim...malo več misliš.....malo manj delaš....malo večji dnar sklatiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 vau...s klasično masažo se ukvarjaš super zadeva in kdo se ti je prepustil prvič ah meni se zdi, da je to prav fajn posel, če ga opravljaš z eno pravo energijo ekonomija je pusta do konca......denar je pa tak al tak za sproti... a maš dans tudi kako masažo naročeno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2007 poizkušal sem jo spraviti v okvirje klasičnega....fizičnega....a ni šlo....enostavno nisem tip za klasične masaže...drugač pa se mi je prepustila vilinčica ti(na)....v sanjah svoje starejše sestre ti(ne).... danes nimam masaže naročene....lahko pa te naročim....draga...te prjatu zmasira....danes ma čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 danes bi se mi res prilegla ena prava tajska ali ayurvedska masaža....ampak enostavno ne morem priti do tja.... ....morda dragi, bom lahko tvojemu kolegu kdaj drugič naredila biznis.........važno da je vilinčica uživala pod tvojimi prsti pa čeprav v sanjah.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2007 pozabljaš....da so sanje vilinčic.... resnične Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 nič ne pozabljam...niti ne pozabim...in držim se dogovorov...danih obljub in tako....res je, da si iskreno želim,da bi se mi uresničile ene sanje ene samcate sanje Trenutno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 a vidva kar masirata??? Audente, kar tako naprej: verejmi, močno in še močneje verejmi, in se ti bodo sanje uresničile! NIKOLI ne dovoli, da ti jih kdo vzame, niti se jih dotakne...razen, če postane veter, ki bo navdih tvojim krilom...ki te bo ponesel bliže tvojim sanjam! VSE OSTALO PUSTI ZA SABO..ZMOREŠ! ...sanje vilinčic so UH ŠE KAKO resnične....mi je pravkar šepnil palček.. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 mah...jaz nič ne masiram samo malo ne bluzim.... lepo si napisala, NIKOLI ...res nikoli nikomur ne dovolim, da mi vzame sanje...še najmanj sebi....so del mene in vedno postanejo resničnost....zalo trenutno letim z njimi aja...maš ful zanimiv nick Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2007 in vedno postanejo resničnost....a s tem misliš...nadgradnja tvoje iluzije....v smislu približevanja neskončni resničnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 uf...nova tema ...... ravno živim sredi priprav za eno igro.......komedijo.....življenja Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2007 sem mislil...da to že celo življenje delaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 kaj bi,če dandanes ne bi vsak bluzil po svoje?! ... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 ne bluzi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 a veš kdo tuki najbolj Bluzi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.