Skoči na vsebino

NE BLUZIM

mako106

Recommended Posts

tako...prvi razgovor za službo je mimo...ugotovil...da znam biti pravi S(uper) M(e)...če že moram biti...to...kar si nikoli nisem želel...in ustvariti iluzijo sebe...takšnega...kot naj bi me ljudje v pravem trenutku videli x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

pričakovanja in želje...v tako zvani realnosti....so krute...draga......in posledice za katere moramo zaradi le teh plačevati....ali pa ne....odvisno od našega zavedanja samega sebe...realnost pa je takšna kot je...in je takšna kot smo si jo sposobni predstavljati...in oživljati...v sebi x:Dx p.s. ne bluzim

ja se strinjam s tabo. Realnost je takšna kot je, kako jo jemljemo in dojemamo, je dejansko odvisno od nas samih. Zanimivo je to, da jo dojemamo enkrat tako in enkrat tako ( govorim zase ) in naj te drugi prepriučujejo še nevem kako, da ni tako.....ŽAL jaz vidim tako :vragec: ...... ah saj bo realnost kmalu lepša, kajne, dragi x:)x

danes sem prvič masiral...za denar...nadomeščal prijatelja...ki je maser...viden napredek v realizaciji moje realnosti....kar se materialne plati tiče x:Dx matr...se je še bo nekaj z mene...bom še profi ratal x:Dx pa folk za dnar premigaval x:Dx ....matr (še enkrat)...boljše če se nazaj v ekonomistične vode spustim...malo več misliš.....malo manj delaš....malo večji dnar sklatiš x:Dx

vau...s klasično masažo se ukvarjaš :palec: super zadeva x:Dx in kdo se ti je prepustil prvič x:Ix

ah meni se zdi, da je to prav fajn posel, če ga opravljaš z eno pravo energijo x:)x :2src:

ekonomija je pusta do konca......denar je pa tak al tak za sproti... x:px a maš dans tudi kako masažo naročeno xrolleyesx

poizkušal sem jo spraviti v okvirje klasičnega....fizičnega....a ni šlo....enostavno nisem tip za klasične masaže...drugač pa se mi je prepustila vilinčica ti(na)....v sanjah svoje starejše sestre

ti(ne)....

danes nimam masaže naročene....lahko pa te naročim....draga...te prjatu zmasira....danes ma čas x:Dx

danes bi se mi res prilegla ena prava tajska ali ayurvedska masaža....ampak enostavno ne morem priti do tja.... :sori: ....morda dragi,

bom lahko tvojemu kolegu kdaj drugič naredila biznis.........važno da je vilinčica uživala pod tvojimi prsti pa čeprav v sanjah.... x:)x

x:)x

a vidva kar masirata??? x;)x Audente, kar tako naprej: verejmi, močno in še močneje verejmi, in se ti bodo sanje uresničile! NIKOLI ne dovoli, da ti jih kdo vzame, niti se jih dotakne...razen, če postane veter, ki bo navdih tvojim krilom...ki te bo ponesel bliže tvojim sanjam! :palec: VSE OSTALO PUSTI ZA SABO..ZMOREŠ! x:)x

...sanje vilinčic so UH ŠE KAKO resnične....mi je pravkar šepnil palček.. x;)x x;)x x;)x

............pssssssssssst.....just relax with me..:)

mah...jaz nič ne masiram x:Dx samo malo ne bluzim....

lepo si napisala, NIKOLI ...res nikoli nikomur ne dovolim, da mi vzame sanje...še najmanj sebi....so del mene x:Dx in vedno postanejo resničnost....

zalo trenutno letim z njimi x:)x

aja...maš ful zanimiv nick x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...