mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 v tej temi...kolikor jaz vem...nobenmu....ni dovoljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 kdo ti lahko prepove...da delaš tisto, kar nočeš..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 da nisi ti neki protisistemski element...ki misli da si lahko vse dovoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 jaz sem tako ali tako unikat.......nekaj kar ne najdeš vsepovsod in me sploh ne zanima, kaj mi dovoliš in kaj ne...edin ko kaj obljubim, takrat definitivnone bluzim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 ok...obljubil sem ti nekaj....povej kdaj kje...predam se pa pozabi že prosim....na vsako dano obljubo....v življenju...preveč jih je...da bi se zaradi vsake...gnjavili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 všeč mi je da imaš dober spomin sicer se mi danes samo malo filozorira in prosim ne jemlji ničesar osebno ker je vse točno tako kot mora biti.............jutri ob 18.00 nekje v Lj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 zaradi dveh neizpoljnjenih obljub...se ne bo svet podrl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 če se podre.....ga sestavimo nazaj...opeko po opeko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 če obljubiš potem obljubo držiš .....to mi deli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 pol pa pravijo....da jaz provociram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ne.........ti samo ne bluziš........... ampak obljubljaš a bo danes kaka masaža padla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 lahko tebi malo čakre naštelam....da bom mel mir....pred terorjem neizpolnjenih obljub Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ja daj no...znaš to delat meni menda 5 čist narobe funkcionia in še grlena mal blokira ej jaz pa pojma ne o tem boš? a se sicer pogajaš z teroristi ker jaz sem rojen terorist, ki se še kontrolirat ne zna za povrhu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 sem si eno chi masažo zmislu....te iz ene točke tebe celo usladim ker jaz sem rojen teroristjaz pa rojen pogajalec...če to hočem biti...seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 osladiš z sladkorjem ali kako drugače ok.............se hočeš pogajat ali ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 ups...mi je en k nekam pobegnil o čem bi se pa ti pogajala....prodajaš kaj...imaš talce....al kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 stranka ti je pobegnila ah nič ne podajam......a ti kaj prodajaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 sebe ti prodam...za male pare Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 nikoli ne kupujem mačka v žaklju niti za male pare ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 presentiti se že pustim kupim pa zlepa ne samo videno, otipano ...kupljeno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 nikoli ne kupujem mačka v žaklju niti za male pare ne prej bi me kupila...kot si misliš presentiti se že pustim kupim pa zlepa ne samo videno, otipano ...kupljeno saj otipavanje....tudi spada v pogajanje...okoli cene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 prej bi me kupila...kot si misliš saj otipavanje....tudi spada v pogajanje...okoli cene kolk se nocoj nekdo visoko ceni.....me res zanima s čim bi me prepričal......da te vzamem....zastonj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 še zastonj...bi bilo predrago....ko bi videla kaj si kupila malo se moram tudi nizko cenit....da se izenačim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 zastonj je umrl....šenk ga je pokopal.........tako da sem spet na istem in še rama me boli...reakcija od masaže Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 al pa amater Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.