Lolita Lempicka 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Lep pozdrav vsem skupaj Že nekaj časa me muči vprašanje, ali naj se odpravim k zdravniku ali ne. stvar je sledeča- imam čuden tip glavobola (če temu sploh tako lahko rečem), namreč vsakodnevno se mi dogaja, da me kljuva v sencih, oz. imam občutek kakor da mi skozi glavo teče elektrošok. To traja le nekaj sekund, potem pa preneha. Nekaj časa sem opazovala situacijo in ugotovila, da se to dogaja ali proti večeru, ko sem čisto sproščena ali pa tudi dopoldne. Bolečina se je celo razširila- celotne sence, celo arkada. To me niti ne ovira pri normalnem življenju, zato me zanima ali bi bilo pametno obiskati zdravnika ali o vsem tem molčati, da ne bi izpadlo da samo iščem pozornost. Morda ni odveč podatek, da me ob vsem tem spremljajo epizode pomanjkanje apetita in slabost (brez bruhanja). Kot otrok sem imela otroški tip migrene- že pri 6 letih, zanimivo pa je, da so migrenski napadi popolnoma izginili tam okoli 11., 12. leta.Torej, zanima me vaše mnenje. Hvala Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 zato me zanima ali bi bilo pametno obiskati zdravnika ali o vsem tem molčati, da ne bi izpadlo da samo iščem pozornost.Hoj, oprosti, ampak kako cudno in hecno razmisljas! Bolj te skrbi, kako bos izpadla, kot to, kar se ti dogaja.ZATE je pomembno in resno. x!xzato cimprej obisci zdravnika.ce ti bo rekel, kaksen brezvezen ufur (=isces pozornost), tolk boljs!!! Srecno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
abadon 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Sicer se mi kaj prida ne da lamentirati po forumih, ampak tole pisanje sem opazil zlasti zaradi tvojega psevdonima Lolita Lempicka, kar me je seveda asociiralo na dvoje: vse kar sinonim Lolita pomeni, in pa na Tamaro de Lempicka, slikarko in še kaj... da o sličici, ki te ilustrira na tem forumu niti ne govorim... tiste reči v glavi, bolečine in pa otroška migrena (veliko otroških težav izgine v puberteti - jaz sem se recimo takrat rešil kar hude oblike astme), pa imajo svoj vzrok... nekako dvomim, da boš uspela najti dohtarja, ki bo imel ustrezno opremo, nekaj podobnega kot je recimo tomograf in pa ustrezno znanje, da bi zadevi prišel do dna. V primeru, da bi kaj našel, pa bi tisto seveda hotel na vsak način odstraniti... torej si več ali manj prepuščena sami sebi. Mi, ki smo s kmetov, smo pač zviti in za lastno potrebo uporabimo kakšno od prikladnih človeških pripomočkov; glede na to, da si se odločila komunicirati na forumu, ki je v veliki meri namenjen astrologiji, se odgovor ponuja kar sam od sebe: jaz bi si naredil natalno karto, glede na to, da se bolečine redno ponavljajo in da imajo celo prepoznavne prožilne cikluse, bi te cikluse skušal pojasniti tudi z položaji planetov, njihovimi aspekti in podobno... če že bolečin ne boš odpravila, jih boš vsaj lažje prenašala, čeprav praviš, da te niti ne ovirajo, kljub vsemu pa se bojiš, da bi z obiskom pri dohtarju bila osumljena nekakšnega zbujanja pozornosti... Kakorkoli že, tista periodična bolečina v glavi je del tebe in glede na to, da nikakor noče izginiti, bi nekako sklepal, da te nekaj hoče na nekaj opozoriti, ali kaj; vsekakor je vredno, da zadevo raziščeš. Pa veliko sreče... kot pravijo bratje Srbi: Uzdaj se use i u svoje kljuse... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 LL...ti iz srca svetujem obisk pri zdravniku! jaz sem imela obupne glavobole in, ker sem bila v obdobju intenzivnega razmišljanja o sebi in delu na sebi, sem bila prepričana, da so glavoboli posledica strahu. Tudi ljudje, ki so delali z mano so bili prepričani, da je bolečina psihosom. izvora...itd potem sem se končno pripravila na obisk pri zdravniku (ko me je že mravlinčilo po grlu) in na vse preiskave. Na koncu smo našli vzrok, ki je bil zelo konkreten, oprijemljiv in nič namišljen (zakaj je nastal, ne bom o tem), samo je bil tam in stvar se s pomočjo tradicionalne medicine razrešila. Sedaj imam pa galvobole (migrenskega izvora), za katere sem 100%, da si moram pomagati sama... Vse to ti pišem, ker ti želim povedatai, da tradicionalne medicine ne gre zanemarjati. Ok, nič ne najdejo...potem greš naprej in začnem razmišljati o vzrokih, o sebi. Migrena ni samo namišljena stvar. Gre za dejansko ožanje in širjenje žil v glavi. Nekateri so pač bolj nagnjeni k temu in imajo večje probleme z ožiljem (mislim, da se to vidi iz natalne karte) Mogoče malo zmedeno pišem...samo zato, ker ti res želim povedati, da se pazi, da sem imela podobne izkušnje.Pri zdravniku vztrajaj...glavobol hitro pripišejo stresu ipd (večinoma res je, posledica stresa,,,samo, kaj pa ko ni?), reči za slikanje glave + magnetno. Veliko sreče in pa sporoči kako in kaj si uredila! Sončkeeeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 Hvala za odgovore Hja, očitno bo res treba k zdravniku. abadon: Če verjameš ali ne, sem si ime sposodila od mojega najljubšega parfuma in definitivno v mislih nisem imela nikakršne perverzije Kar pa se sličice tiče, da, na njej je Atena, boginja znanja in modrosti. Na nek način me 'podpiše' saj sta mi v življenju izredno pomembna znanje in izobrazba. Astrološko karto spremljam že nekaj let in ravno sedaj vstopam v izredno pozitivno obdobje. Lahko zatrdim, da me ni ničesar strah, da nisem pod ne vem kakšnim stresom, ukvarjam se s stvarmi, ki me neizmerno izpolnjujejo in mi dajejo zagon.. Skratka, vse je v najlepšem redu. Torej je vzrok vsega tega najbrž v mojem fizičnem telesu Mana: Omenila si astrološko nagnjenost h glavobolom, zanimivo. No, zase lahko rečem, da nimam kaj prida izpostavljenega ovna, drugače pa sem devica/lev/rak Edini problem je v tem, da nikoli nisem letala okoli zdravnikov (tok, tok vedno sem bila zdrava kot ribica), razen seveda za nujne sistematske preglede. To bo zame vsekakor velik podvig. Ja, v vsakem primeru bom sporočila kaj in kako, in pa hvala za sončkeeee Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
abadon 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Sicer mi ni jasna povezava med perverzijo (ali ni perverzija nekakšna resna anomalija?) in temi tremi ženskimi personami, zlasti kar se realne persone, slikarke Lampicke tiče... svašta... o imenih parfumov pa pač ne vem kaj prida; ugotavljam pa, da je astrologija predvsem holistična veda, torej je uporabna tudi, kar se "fizičnega telesa" tiče... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milika 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Pojdi do dohtarja, ne bi bilo slabo tudi iti na en fajn pregled oči.........Fajn odpravi in ne cincaj ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Lep pozdrav vsem skupaj Že nekaj časa me muči vprašanje, ali naj se odpravim k zdravniku ali ne. stvar je sledeča- imam čuden tip glavobola (če temu sploh tako lahko rečem), namreč vsakodnevno se mi dogaja, da me kljuva v sencih, oz. imam občutek kakor da mi skozi glavo teče elektrošok. To traja le nekaj sekund, potem pa preneha. Nekaj časa sem opazovala situacijo in ugotovila, da se to dogaja ali proti večeru, ko sem čisto sproščena ali pa tudi dopoldne. Bolečina se je celo razširila- celotne sence, celo arkada. To me niti ne ovira pri normalnem življenju, zato me zanima ali bi bilo pametno obiskati zdravnika ali o vsem tem molčati, da ne bi izpadlo da samo iščem pozornost. Morda ni odveč podatek, da me ob vsem tem spremljajo epizode pomanjkanje apetita in slabost (brez bruhanja). Kot otrok sem imela otroški tip migrene- že pri 6 letih, zanimivo pa je, da so migrenski napadi popolnoma izginili tam okoli 11., 12. leta.Torej, zanima me vaše mnenje. Hvala nimaš kaj izgubiti, če greš k nevrologu. s takim glavobolom sem se tudi sama spopadala. sicer z mnogimi preiskavami niso nič odkrili, pa vendar ... če si fajn tečen, dobiš vsaj močne tablete za občasne, hujše glavobole. Pravzaprav me je glava na tak način bolela le kako leto. Mogoče vidim povezavo z močnim stresom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 22. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2007 Kukuc po dolgem času... Hja, dobila sem izvide, ki pravijo, da imam povečane levkocite in zdravnik glede na moje vrtoglavice in glavobole sumi na vnetje sinusov. Dobila bom antibiotike :xx!: svašta! In zdaj naj šopam svoje telo s kemijo- bljak na kubik! Če ima kdo kak pameten nasvet, naj ga pove, prosim, saj sovražim vse oblike nenaravnega. Papa Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Kukuc po dolgem času... Hja, dobila sem izvide, ki pravijo, da imam povečane levkocite in zdravnik glede na moje vrtoglavice in glavobole sumi na vnetje sinusov. Dobila bom antibiotike :xx!: svašta! In zdaj naj šopam svoje telo s kemijo- bljak na kubik! Če ima kdo kak pameten nasvet, naj ga pove, prosim, saj sovražim vse oblike nenaravnega. Papa Glavobole najpogosteje energijsko aktivira notranji kaos. Glede na druge simptome, ki kažejo na slabo delovanje prve čakre, je možen eden od naslednjih vzrokov:- konflikt med tistim, kar si želiš in onim, kar od tebe pričakuje družina, okolje ...- občutek, da te okolje ne podpira, ali celo občutek izdaje od bližnjega okojla (družina, kolektiv ...), oz. da se v okolju, kjer živiš ali deluješ počutiš kot žrtev- v željah živiš drugje kot v resniici- odpor do okolja, v katerem si ( s folkom vred) Hm, tole sem napisal kljub temu, da se te spomnim, kako zgledaš na slikci in po videnem sodeč nisem imel občutka, da maš tovrstne probleme. Nima veze - še vedno me lohka u kurac pošleš in komentiraš, da nimam pojma ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 Haha nosko, ful si me nasmejal z zadnjim stavkom Nimam te namena nikamor poslat, ampak jaz ne bi bila jaz, če ne bi vsega morala komentirat in analizirat (devica!) ... Ja odnos do okolja- ma nimam problemov spljoh lahko si kvečjemu čestitam, saj sem se po cca 1 letu končno znebila starega miselnega vzorca ... da me okolje ne podpira- ne bi rekla. No edino kar je možno, je to, da me neka oseba želi zaščititi pred nečim, ampak jaz mislim da sem se že zdavnaj odločila, ne glede na vse... ... Odpor do okolja- verjamem, da ima čisto vsak od nas probleme s kakšnim človekom, ampak odkrit pogovor reši zadevo ... Da živim v željah nekje drugje- nak, vsak, ki me pozna, pravi da sem z nogami 100% na trdnih tleh P.S: mislim, da problem ni v 1. čakri, temveč v grlni čakri- sem rešila nek test in rezultat pravi, da jo imam hiperaktivno (ti bi ziher rekel da jo imamo preaktivno itak vse ženske ) Offtoppic question: si ti morda avtor knjige Dih zvezd? (Slikca na zadnji strani knjige je sumljivo podobna tvojemu avatarju) Lep dan še naprej LL Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 P.S: mislim, da problem ni v 1. čakri, temveč v grlni čakri- sem rešila nek test in rezultat pravi, da jo imam hiperaktivno (ti bi ziher rekel da jo imamo preaktivno itak vse ženske ) Peta čakra je itak povezana z VSEMI našimi odločitvami in zato praktično nihče nima idealne. V njeno hiperaktivnost pri tebi ne verjamem - verjetno gre za pozitivno polariziranost. Offtoppic question: si ti morda avtor knjige Dih zvezd? (Slikca na zadnji strani knjige je sumljivo podobna tvojemu avatarju) Sem. Ne sodi pa ta knjiga med tiste, na katere bi bil kaj posebej ponosen; v bistvu sem res zadovoljen sam z dvema. lalala Lep dan še naprej Ah, jebi ga. Nisem tegale prej videl, tako, da je dan, na katerega se želja nanaša že zdavnaj mimo. lalala LL Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 morda bi se vprašala: kaj je tisto, o čemer pretirano razmišljaš? ne bi imeli nobenih tezhav ko bi zmogli nasvete ki jih delimo drugum udejaniti na sebi,,, lp Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.