Skoči na vsebino

Saturn v devici in v 5. hiši

nelika

Recommended Posts

Zadnje čase mi je zelo zanimivo preučevati Saturna. Mi lahko raložite pomen Saturna v Devici in v 5. hiši? V kolikor poznate zanimive internetne strani o Saturnu, mi prosim sporočite!

Hvala za odgovore in lep pozdrav!

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

saj potem res ne ves vec, kje bi gledal, kam bi se prikljucil, pa mamo tako milijon tem, za vsak polozaj vsacga planeta svojo temo. xrolleyesx

Za vsak slucaj (ce bo kdo IPAK blagovoljil vrzt kak uch kdaj) seznam tem o Saturnu

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no ja, ni glih defolt sicer pr men to. x;)x xDDx

sam tle pa nimam kej, lohk se pac pol sam ne grem vec, k ne mors, pac NE MORS pa konc utupit folku tega v glavo. :xx!:

Narava sodelujocega je ocitno taka, da leti skljocat hitr. x:o)x

preprosto MORA odpret temo, dve, tri. x;)x x:o)x xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hoj, a ni bistvo forumov, sploh astroloških, da ljudje, ki imajo več znanja mal komentirajo vplive določenih znamenj? Po internetnih straneh in po forumih iščem dobre razlage Saturna v določenih hišah in jih ne najdem. Objasneni so samo znamenja kot so Sonce, Luna in ascendent. Pa mogoče še mars in venera. Potem pa se že konča....

Kdor obvlada horoskop, bi ga prosila da mi objasni Saturn v dvojčkih in v 9. hiši?

In Saturna v devici in v 5. hiši?

Prosim lepo, v kolikor posedujete to znanje.

Ali pa mi pošljete vsaj internetni link.

Lep dan želim in hvala za odgovore!!!!

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

če klikenš na črni tisk oz. na tole seznam tem o Saturnu malce višje se ti bodo odprle teme o Saturnu... je tudi splošna tema kjer se postavljajo vprašanja glede Saturna, tema o Sade Satiju, tema o Tranzitih in še kaj... verjemi da boš tam našla al odgovor na svoje vprašanje ali pa na postavljeno vprašanje dobila odg. in dobrodošla :palec:

hoj, a ni bistvo forumov, sploh astroloških, da ljudje, ki imajo več znanja mal komentirajo vplive določenih znamenj?

ne vem ce je glih tko.

Mislim da je bistvo forumov med drugim pac izmenjava informacij.

In isces nekaj, in potem sele, KO in CE ne najdes, odpres novo temo.

In potem ti nekdo odgovori, ce (in ko) ti.

skratka, ne glede na bistvo in znacaj forumov, je fajn, ko se kaj isce, da so zadeve pregledne.

v knjiznicah tud niso knjige po vseh policah nametane po enih skupinah, ki vsakokrat posebej ustrezajo tocno enemu citatelju, pa so prav tko namenjene temu, da pac nekdo, ki isce nekaj, to najde.

Picasso

Po dvodnevnem temeljitem iskanju na forumih in na internetu še nisem našla zadovoljivega odgovora na moje vprašanje. Mi kdo zameri?

Sama bi razložila Saturn v Dvojčkih takole:

"Dvomiš v lastno inteligenco in mentalne sposobnosti. Zaradi tega občutka, se boš povsem posvetila študiju. Običajno si preveč resnobna in nezainteresirana nad nepomembnimi, površinskimi pogovori. Težko se prepustiš spontanim pogovorom, kremljanju in pogovorim o nevažnih stvareh."

Ali je ta razlaga zadovoljiva? Ali ta razlaga resnično opisuje Saturna v Dvojčkih?

Kaj pa še Saturn v 9. hiši? Kako bi to razložili?

če klikenš na črni tisk oz. na tole seznam tem o Saturnu malce višje se ti bodo odprle teme o Saturnu... je tudi splošna tema kjer se postavljajo vprašanja glede Saturna, tema o Sade Satiju, tema o Tranzitih in še kaj... verjemi da boš tam našla al odgovor na svoje vprašanje ali pa na postavljeno vprašanje dobila odg. in dobrodošla :palec:

Po dvodnevnem temeljitem iskanju na forumih in na internetu še nisem našla zadovoljivega odgovora na moje vprašanje. Mi kdo zameri?

"Dvomiš v lastno inteligenco in mentalne sposobnosti. Zaradi tega občutka, se boš povsem posvetila študiju. Običajno si preveč resnobna in nezainteresirana nad nepomembnimi, površinskimi pogovori. Težko se prepustiš spontanim pogovorom, kremljanju in pogovorim o nevažnih stvareh."

Ali je ta razlaga zadovoljiva? Ali ta razlaga resnično opisuje Saturna v Dvojčkih?

;)

Razlag je še pa još, to je že Marsa napisala, razlage pa se seveda ne ujemajo povsem, ker je tvoj saturn v dvojčkih v drugi hiši in v drugačnih aspektih, kot mogoče pri kom drugem. Ti si verjetno letnik 71, 72?

Saturn v deveti hiši verjetno kaže na to, da se študij precej pozno dokonča, kajti saturn je le saturn, bog časa. Pri nekaterih lahko pride do prekinitev študija, vendar kasneje ga sigurno dokonča. Saturn v dvojčkih lahko nakazuje precej prehladnih obolenj, astma, seveda pri slabših tranzitih. Verjetno bi se v tujini slabo počutila, kajti saturn v deveti hiši predstavlja blokade na tujem. xrolleyesx To je samo nekaj pokazateljev saturna v deveti hiši. Poglej še njegove aspekte pri rojstvu.

Hvala za odgovor!

Gledam karto od hčere in sem želela preveriti določene stvari. Zdelo se mi je, da Saturn v deveti hiši pomenijo težave v tujini, vendar ima tudi Jupitra v 9. hiši, kar pa menda pomeni, da ji bodo s tiki z drugimi kulturami koristili. Pa je težko to spraviti v neko celoto.

Jaz imam Saturna v Devici in v 5. hiši.

Hvala za odgovor!

Gledam karto od hčere in sem želela preveriti določene stvari. Zdelo se mi je, da Saturn v deveti hiši pomenijo težave v tujini, vendar ima tudi Jupitra v 9. hiši, kar pa menda pomeni, da ji bodo s tiki z drugimi kulturami koristili. Pa je težko to spraviti v neko celoto.

:palec: Jupiter precej omili situacijo, sigurno, ampak glede na to, da sta saturn blokada, brezma in jupiter- gas, oba v isti hiši, bo precej drugačna slika. Mogoče saturn kaže precej perfekcionizma glede njene filozofije, jupiter, ki je vladar omenjenega prinaša obilo tega, zato poglej še kakšne aspekte tvorita oba in šele potem sklepaj naprej.

Jaz imam Saturna v Devici in v 5. hiši.

Ja to pa je drugačen položaj, mogoče bolj perfekcionist v ljubezni, verjetno ti ni bil kar vsak všeč. x;)x Tak položaj mogoče prinaša materinstvo bolj pozno? Nekaj več odstojanja v ljubezni. x;)x

Prav imaš...če misliš za Saturn v 5.hiši in v devici. Dolgo časa sem iskala ljubezen, večkrat sem pomislila, da bom ostala brez partnerja. Zdelo se mi je, da sem preveč zahtevna pri ocenjevanju moških in kaj vse mora partner imeti. Vendar sem končno le našla nekoga, ki je idealen in s katerim se popolnoma dopolnjujeva. Sva si različna, vendar dober funkcionirava skupaj: tako v partnerski vezi kot seksualno...

On ima saturn v levu in v 12.hiši

Saturn v levu kaže na to, da človek jemlje življenje zelo resno, je zvest, odločen, dober organizator. Omejitev ne mara, je pretirano ponosen, lahko tudi preveč strog.

S Saturnom v 12. hiši pa je človek bolj samotarski, dobro se počuti doma, kjer je na varnem, lahko pretirava pri poglabljanju samega vase in je plah.

Prav imaš...če misliš za Saturn v 5.hiši in v devici.

:palec: No vidiš, malo pozneje, ampak gvišno partnerstvo, to je čisto saturnova narava. x;)x

On svojega saturna občuti precej drugače, kajti v 12 hiši mu verjetno vleče neke stare, skrite strahove na dan, seveda pri doočenih tranzitih (saturn čez natalno pozicijo, opozicijo, kvadrati).

Še vedno me mučita Saturn in Jupiter, ki se v astrološki karti pojavljata oba v 9. hiši/v dvojčkih. Hiša, kjer je Jupiter, kaže na življenjsko področje, kjer nas navadno čaka veliko dobrih priložnosti, možnosti, ponudb, optimizma in samozaupanja. Hiša, v kateri je Saturn, pa na življenjsko področje, kjer se najtežja bremena in preizkušnje najbolj izrazito izražajo-se pravi, da se moramo na tem področju učiti počasi, vztrajno in pazljivo.

Se še učim, pa mi je težko vzpostaviti neko celoto. Kako bi vi to objasnili? Saturna in Jupitra v 9. hiši?

Hvalči!!!!

Tudi jaz mam SATURNa v DEVICI (29°27`22) ampak v 2. HIŠI...

V drugi hiši je zraven SATURNA še SONCE in JUPITER. :)

Imam dva aspekta v katerih se pojavlaj saturn:

Saturn inkonjunkcija MC (mc v biku)

Sonce konjunkcija Saturn (oba v devici in v 2 hiši)

Kaj to pomeni, da bom "BOGATA" na "stara" leta ???????:) ;)

Glede denarja pa je tako, da sem bla in sem vedno bolj skopuška pri zapravljanju, vedno moram imet "nekaj" na računu ali kje v "skritem" delu denarnice, kaj pa če pride do "situacije" in ga bom nujno potrebovala??!! Denarja mi nikoli ni primakovalao, saj so starši dobro situirani, a imela sem in še imam vedno tisto mnenje, da jih ne sem izkoriščati. vedno sem sem prosila za povprečje, npr. ko sem naredila vozniški izpit nisem hotela imeni novega vtomobila..

Prosim za kak strokovni komentar, bom zelo veela

saturn v 2. hiši kaže na veliko potrebo po finančni varnosti in po prepričanju, da se s kopičenjem materialnih, finančnih dobrin lahko izogneš problemom in težavam. Morda celo ocenjuješ ljudi po tem, koliko imajo v denarnici. Za Jupitra pa ne vem, morda omili to "skopušnost", ki ti ga daje Saturn ter vpliva na to, da imaš kar srečo pri prilivu denarja.

Saturn v 9.hiši vsekakor kaže na višje umske sposobnosti vendar je vse odvisno

tako od aspektov katere tvori,kot tudi od 1.5. in 8.hiše ter seveda, dispozitorjev.

Ne moremo dobiti prave slike če gledamo samo hišo, v kateri se določeni planet nahaja.

Na tak način postane interpretacija hiše, precej popačena.

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ja, prvo hišo ima v tehtnici in v njej venero. 5. hišo pa v vodnarju kjer leži uran. Zakaj je potrebno gledati 9. hišo v povezavi s 1. in 5. hišo?

Ja, prvo hišo ima v tehtnici in v njej venero. 5. hišo pa v vodnarju kjer leži uran. Zakaj je potrebno gledati 9. hišo v povezavi s 1. in 5. hišo?

ja,vendar dobro prečekiraj tudi 8 hišo,preko katere se razvija v 9.hišo.

Po dosedanjih podatkih ljubeča Tehtnica,katere srce želi zelo veliko svobode. (1.in 5.hiša)

Vidiš sedaj sva pa tam kjer moraš pogledati je ali ni ljubeča Tehtnica.Kako je postavljena Venera,kakšne aspekte tvori.

S katerim planetom se ima rada in katerega ne mara,v kateri hiši se to dogaja......

1.hiša predstavlja našo glavo...nas same osebno in kot celoto medtem ko 5.hiša nakazuje naše srce... torej

povezava je logična.

V 8.hiši boš našla transformacije,ki vodijo v 9.hišo in preko katerih moramo,tako je določila usoda,da pridemo v 9.hišo.

V 8.hiši boš našla transformacije,ki vodijo v 9.hišo in preko katerih moramo,tako je določila usoda,da pridemo v 9.hišo.

se pravi, da če mam satruna v 8. hiši in če premagam omejitve saturna.....grem preko sebe....oz preko neazupanja v seme v določenih zadevah..in sem na konju :inocent: x?x

aja saturn je v raku in je retrograden, v 9. mam pa luno....je pa v devici

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

se pravi, da če mam satruna v 8. hiši in če premagam omejitve saturna.....grem preko sebe....oz preko neazupanja v seme v določenih zadevah..in sem na konju :inocent: x?x

aja saturn je v raku in je retrograden, v 9. mam pa luno....je pa v devici

natančno tako ,vendar kot te poznam,preko postov,ti uspeva in ti bo tudi uspelo.

V primeru,da je Saturn na vrhu hiše,orbis 5 st.,se bo dogajalo v tvojih poznih letih,če ga imaš na 7-10 st.od vrha hiše,se to že dogaja oz.se že učiš živeti Saturna . V kolikor se nahaja nekje v sredini hiše ,v srednjih letih.

Tudi na koncu hiše govori o tem,da ga boš živela veliko kasneje. Če pa se nahaja na samem vrhu,naslednje hiše,je izredno močan oz.daje moč naslednji hiši in ga tako tudi obravnavaš.

Predvidevam,da tvori lepe aspekte.

lep pozdrav :palec:

saturnove aspekte mam take

saturn 18 51' 11''r

Mercury Square Saturn

Sun Trine Saturn

Venus Trine Saturn

Saturn Sextile Midheaven

če hočem bit septembra nagrajena(takrat mi pofura natalno luno) morem določene stvari dojet, ne :vio:

o astrologiji nimam pojma..rada pa logično sklepam(tu se mam zahvalit jupitru v 3. hiši in v rbih)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...