č.v.e.k.a 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Saturn ti tvori lepe aspekte. Česarkoli se boš lotla in ti pomeni,neke vrste,transformacijo os.spremembo,boš uspela. Pomagal ti boravno Saturn.Ne bo se ,morda,dogajalo ravno takrat ko bi želela,saj je Bog časa ...se pravi ima časa na pretek,bo pa poskrbel,neboleče,da se bo zgodilo. Verjameš,da bi želela imeti Saturn v 8.hiši?Zelo veliko daje.Med drugim govori tudi o tem,da boš dočakalačastitljivo starost,ne boš imela problemov v zvezi z dediščinami itd...vse po načinu 8.hiše. Edini minus je tale kvadrat z Merkurjem. Verjetno ti povzroča kar nekaj slabe volje oz.skrbi.Pomeni pa,da zahteva od tebe izredno visoko kvaliteto dela, pravzaprav zahteva perfekcije. Zelo priporočliva je meditiacija ,saj v takrat Merkur,ki ima v zvezi s Saturnom,lastnost razmišljanja v negativni smeri,se pravi povzroči skrbi,v globoki meditaciji to svojo lastnost izgubi.Aspekt govori o tem,da je potrebno čimmanj govoriti in čimveč 'pokazati' .... Vem,da ti bo uspelo oz.ti že uspeva. Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 u hvala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 u hvala prosim Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 4. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2007 Kljub temu, da že kar nekaj časa ljubitelsko preučujem astrološko karto, pa sem popolnoma začetnik. Marsikaj mi sploh ni jasno in mi je zanimivo kaj vse veste. Stopinje so tudi zelo pomembne...? Moja prva hiša je v biku, 5. hišo imam v devici v kateri je Saturn na 9 stopinjah, 8. hišo pa v Strelcu v kateri je Neptun na 16 stopinjah. Vedno pa sem se spreševala kaj označuje moj aspekt Saturn v opoziciji z Luno. Imam pa tudi Saturn kvadrat Neptun. Saturn kvadrat Neptun je menda kar težek aspekt: nejasnost misli, težko izražanje čustev, plahost in boj med domišljijo in razumom. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Moja prva hiša je v biku, POGLEJ KJE JE VLADAR VENERA IN KAKO JE ASPEKTIRANA. 5. hišo imam v devici v kateri je Saturn na 9 stopinjah, VLADAR MERKUR V ASPEKTU PRECEJ POVE KAKŠNA JE TVOJA HIŠA KREATIVNOSTI IN LJUBEZNI, ČEPRAV JE DEVIŠKA PRECEJ STVARNA IN PREMIŠLJENA, SATURN POVZROČI NEKAJ BLOKAD, KER PA JE NA SRELČEVI 9. STOPINJI IMA TA SATURN MALO DRUGAČNO PODOBNO, KOT ČE BI BIL NA DESETI STOPINJI. Vedno pa sem se spreševala kaj označuje moj aspekt Saturn v opoziciji z Luno. JA OPOZICIJA SATURNA Z LUNO NAKAZUJE VČASIH TUDI BOLJ HLADO MAMO, ČUSTVA, KI SMO JIH PODEDOVALI PO NJEJ IN TEMU PRIMERNO IZRAŽANJE ČUSTVE NAPREJ, NA SPLOŠNO BOLJ OHLAJENA. Imam pa tudi Saturn kvadrat Neptun. Saturn kvadrat Neptun je menda kar težek aspekt: nejasnost misli, težko izražanje čustev, plahost in boj med domišljijo in razumom. TO JE SICER GENERACIJSKI KVADRAT. VSA TVOJA GENERACIJA GA IMA, SEVEDA V RAZLIČNIH HIŠAH. SIGURNO PA SATURN BLOKIRA PRECEJ ENERGIJE, KI JIH IMAMO POD VPLIVOM NEPTUNA, TAKO DOMIŠLJIJE IN VSEH DRUGIH ZELO SUPTILNIH ENERGIJ. MOGOČE TE PA OBVARUJE NEREALNIH PRIČAKOVANJ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Hvala Lunca!!! Venero imam v 7. hiši v Škorpijonu in na 22 stopinjah. Aspekti pa so:Venera sekstil MCVenera opozicija ASCVenera konj UranVenera konj Mars Merkur pa imam v tehtnici v 6. hiši na 27 stopinijah. Aspekti pa so:Merkur kvadrat MCMerkur konj SonceMerkur trigon Luna Res je, da imam hladno mamo, vendar sem to "dojela" šele zdaj pri 28. letih. Oziroma, me je to šele zdaj začelo motiti. Ne zdi se mi, da sem hladna v čustvih, sem pa nekoliko zadržana, predvsem ob prvih stikih. Kasneje, ko človeka spoznam, se bolj odprem čustvom. Močna čustva so vedno prisotna, samo jih ne izražam drugim oz. drugi tega ne opazijo. Zanimivo mi je, da nikoli nisem znala zapeljevati. To je mogoče vpliv Saturna v 5. hiši v Devici. hihihihi. Celo moj fant je priznal, da nikoli ni opazil moje namige. Dokler on ni stopil v akcijo. Hihihi Glede stopinj pa....ali obstaja kakšna literatura o tem? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Seveda, da taka blokirana luna ne pomeni, da človek nima čustev, nasprotno, potiska jih globoko, saturn v peti hiši pa res ni neka koketa. Venera je mogoče bolj korajžna, saj v konjukciji z uranom kaže, da, bi verjetno, če ne bi bil tako močan saturn v peti hiši, hitreje menjala svoje ljubezenske partnerje. Tudi venera v konjukciji z marsom je precej močna in kaže močan seksualni naboj, saturn pa v peti hiši malo blokira. Kot vidiš je vse tako pošlihtano, da je vse v mejah normale. Za stopinje obstaja literatura. Tako Stojanović kot Imširagič imata napisani knjigi o stopinjah. Pobrskaj na Stojanovićevi strani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Lunca super si! In hvala za literaturo... Dober povezuješ, si pravi stručko. Res nimam nekih seksualnih zavor in moja seksualna energija je svobodna, vendar pa sem popolnoma zvesta in nikoli nisem na veliko menjala partnerje. Ta škorpijon me občasno zafrkava v vezi. Uživam v IGRAH ljubosumja, vendar vem, da nimajo nobene veze z realnostjo. To počnem, da "oživim" vezo. Je kar malo bolano in se navadno čudim, da partner ne popeni.... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Lunca super si! In hvala za literaturo... Dober povezuješ, si pravi stručko. Res nimam nekih seksualnih zavor in moja seksualna energija je svobodna, vendar pa sem popolnoma zvesta in nikoli nisem na veliko menjala partnerje. Ta škorpijon me občasno zafrkava v vezi. Uživam v IGRAH ljubosumja, vendar vem, da nimajo nobene veze z realnostjo. To počnem, da "oživim" vezo. Je kar malo bolano in se navadno čudim, da partner ne popeni.... No tvoj položaj v karti je dokaz, da je potrebno gledat celo karto, ne samo postavitev enega planete v hiši, ker to zavaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 6. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2007 Prav imaš. Veš kaj me zanima? Imam nagužvano 6. hišo. V 6. hiši je full planetov: Pluton (tehtnica), Sonce (tehtnica), Merkur (tehtnica), Uran (škorpijon), Mars (škorpijon) in točka sreče (po moje-v karti je označen kot krog, znotraj katere je znak iks). Kaj to pomeni? Šesta hiša označuje vsakodnevno življenje, službo in zdravje. Vendar, toliko planetov v 6. hiši? Po moje ima to v moji karti največji pomen? Ta nabasanost... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Vendar, toliko planetov v 6. hiši? Po moje ima to v moji karti največji pomen? Ta nabasanost... Tiste hiše, ki so nabasane, to so pomembna področja v življenju. Sem spadajo poleg naštetetega, še domače živali in vsakodnevno delo. Seveda je vse med seboj povezano, kajti, če nismo zdravi, tudi delati ne moremo, zato paše vse sem. Problem je samo takrat, ko kak težak tranzit potuje preko take hiše, takrat imamo več gužve kot sicer, če bi bili planeti lepo razporejni in bi se od določenega tranzita imeli čas odpočit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 6. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2007 Zdaj ravno grem skozi malo težje obdobje svojega življenja. V tranzit se nisem ravno veliko poglabljala, ker se mi zdi da še svoje natalne karte ne obvladam popolnoma. Ampak če v program vnesem...imam ravno sedaj saturna v 6. hiši. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Zdaj ravno grem skozi malo težje obdobje svojega življenja. V tranzit se nisem ravno veliko poglabljala, ker se mi zdi da še svoje natalne karte ne obvladam popolnoma. Ampak če v program vnesem...imam ravno sedaj saturna v 6. hiši. Pri tranzitu saturna preko šeste hiše se verjetno pozna, da veliko več delamo, kot sicer. Nekaterim se to pozna tudi na zdravstvenem področju, vendar je spet potrebno pogledat kako je aspektirana šesta hiša in njen vladar.No jaz sem pregurala tranzit saturna preko šeste hiše, zdaj še maha z repom, zato me je položil v posteljo, imam gripo.V tem času, šesta hiša predstavlja tudi naše domače živali, mi je umrla 14 let stara muca.Bolezni ni bilo hvala Bogu, pač pa verjetno bolj resen pristop do zdravja, prenehala sem kaditi. Po moje, je saturn odigral svojo vlogo brez večjih težav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 Koliko časa pa je saturn v tranzitu v določeni hiši? Že dve muci zaporedoma sta mi umrli po treh letih življenja. Zaradi bolezni: mačji AIDS in tumor na mehurju. Zdaj imam zopet eno leto staro muco. Moje sožalje za tvojo mucico. 14 let življenja... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 Uau, pravkar sem ugotovila, da ima tudi moj partner Saturn opozicija Luna. Ima tudi:Saturn kvadrat MarsSaturn konj ASCSaturn sekstil PlutonSaturn trikot NeptunSaturn kvadrat Uran Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Tehtnica, Bikica v podznaku. 7. hiša ... partner dost pomemben ... žal toplo-hladno finte .... izbruhi ... tud manipuliranja ... pa ni mus, da sam partner. vsi, ki niso ti. drugi. najbolj zakonski partner, poslovni partnerji, sodelavci, klientela. tud tvoja fizična energija ... močna, impulzivna ... Scorpio in Uran .... na srečo si ful brihta ... in usklajena čustva in razum maš. maš prav. Saturn v 5. - ne osvajaš, tud pozna spolnost al pa vsaj zadržana, strahovi tud, krivda in pa lahko pozno pridejo otroci. pa res en tak resnoben značaj tud in odnos do lajfa, do tistih lepših, zabavnejših vsebin.sreča zate. ne pa vrh 5. v Ovnu. meni pa Mars nagaja. pezdetek. je pa res, da ko sem imela tr. Saturn čez Marsa, sem bila ful mila ... pa je vse ruknilo nazaj. ker je blo preveč zadrževanja. Luna v Vodnarju al Dvojčkih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Koliko časa pa je saturn v tranzitu v določeni hiši? Že dve muci zaporedoma sta mi umrli po treh letih življenja. Zaradi bolezni: mačji AIDS in tumor na mehurju. Zdaj imam zopet eno leto staro muco. Moje sožalje za tvojo mucico. 14 let življenja... Saturn je v določeni hiši dve leti in pol. Tranzit saturn preko 6 hiše ponavadi prinaša bolezni in izgube domačih živali. Pri prehodu čez mojo natalno 6 hišo, mi je lansko leto na današnji dan 8.8. umrla moja muca Harly, stara 14 let. Na dan je bila močna konjukcija saturna in sonca v levu, očitno je razigrano in zdravo muco , izdalo srce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.