aquarius 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 Tortelini ala mua:Sestavine za en krožnik:tortelini(cca.10dkg),olivno olje(3 žlice ali po okusu),bazilika sveža(1 žlica),sol,sir(gorgonzola:montagnola(mora biti oster)) Priprava:v krožnik vliješ olivno olje, v katerega streseš baziliko in pustiš da se namaka.Po robu krožnika razpostaviš na koške narezano gorgonzolo.Medtem se tortelini v slanem kropu skuhajo,odcediš in streseš na olivno olje in baziliko,premešaj,vendar pazi, da se ti ne pomešajo s sirom.Sir se zaradi vročine počasi mehča in meša z oljem in baziliko.Torteline nabodeš malce namočiš v sir in dober tek. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 Mmmm, sliši se njami! icon_smile_tongue.gif Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Jaz bi se pa samo pirjavila na testenine, take ali drugačne, obožujem jih v vseh oblikah Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.