*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Sam da se razjasnimo v eni stvari - brad pitt se mi NE zdi primeren za 1. mesto. Jst bi dala na prvo Jesseja McCartneya Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Sam da se razjasnimo v eni stvari - brad pitt se mi NE zdi primeren za 1. mesto. Jst bi dala na prvo Jesseja McCartneya ja vidiš, njega bi tut mogli nekam "stlačit". glede brad-a pitt-a je pa tako, da ga tut sama ne bi dala ravno 1. mesto, bi ga pa vseeno nekam dala. če bi pa že hotla sama zraven dat kakšnega slovenskega kandidata, bi pa glasovala za jana plestenjaka...ker je neki na njem Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 http://www.kurier.at/mmedia/2006.12.21/1166705234_4.jpg Čaki ti ga bom postal iz jesenske pripovedi... pol pa govor... Ja... mislem timberlake... pa oni mali iz našega šova... mislem... jao, jao Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Tale tipček mi je še lep Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teyci 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 adeeeeeeeeeeeeeeel:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Tile mlečni tipčki, to ni nič. Bi radi vidli ta pravga seksi tipa http://gresak.net/slike/PICT0086-mini.jpg Tega dejte na 1. mesto pa kupim vsak seznam Vaš Zaphod Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Tile mlečni tipčki, to ni nič. Bi radi vidli ta pravga seksi tipa http://gresak.net/slike/PICT0086-mini.jpg Tega dejte na 1. mesto pa kupim vsak seznam Vaš Zaphod Noup, not my tip. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Čaki ti ga bom postal iz jesenske pripovedi... pol pa govor... tut tle mi je všeč...oči so še vedno tiste iste Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Kaj pa ta...pride v pošteu med top 10 ?! http://shrani.si/files/sexymanteat7bp.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 kaj to je kak Morenov pacient al tvoj prijatelj? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 kaj to je kak Morenov pacient al tvoj prijatelj? Čak mal, kaj mu pa manjka ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Ohjoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj!!!A se sploh lahko sestavi .... kdo je najlepši???? Sploh mi teli iz seznama delujejo bolj kot tekmovalci 'kdo bo hitreje pritekel do mamice', kot pa neki pohujšljivi tipi.... je že res, da sem druga generacija in so vsi mlajši od mene kakšno desetletje, ampak že prej mi niso sedali taki ..... Moški mora imet poleg sprejemljive (poudarjam ... SPREJEMLJIVE) zunanjosti neko notranjo iskro.... ki ga lahko naredi šele privlačnega..... ali pa odbijajočega Ma tem tukaj, bi pa težko rekli 'moški'.... srednješolci bi jim bolj pristajalo.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 tip k ma vse proporce za bejbe na luninem forumu Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Meni je pa tole cool. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 men so tud teli tipčki na seznamih v veliki večini preveliki froci pa niso mlajši od mene, vsaj večina ne mora met tisto nekaj, da se obrneš za njim za večino tehle se ne bi obrnila, če bi jih srečala na cesti še dobr, da ma vsak svoj okus Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Kdo je delal ta seznam Kar se mene tiče ne bi noben prišel med mojih Top 10 - mogoče Jake Gyllenhaal, pa še on pogojno. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 kristus no pol k sm vidla komentarje zravn slikc, je zgleda ta seznam en gej naredu......tko da.... ok....sam niti enga tipa ni gor bi dejansko bil dedc :xx!: ogabno... sam se pa dejansko bejbe ogrevajo tud zabje ah ja........kam smo pršli dedc nej bo dedc.....lepo raščen, kosmat pa mal tko divji Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 preveč speglanosti škodi .....neprepričljivo v 3d.....kot umetniška fotka še gre.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Čaki ti ga bom postal iz jesenske pripovedi... pol pa govor...vem kak je bil tam..sam tam je preveč popoln, da bi bil lep tak postaran je bolši Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 sm študirala kir bi bil tak res tist da bi dol padla in bi lohk delu z mano kar bi htou jack nicholson v svojih pravih letih seveda kok je bil pa ta tip hud.....to je zame primer dedca da se ti zrola ne pa tole poženščeno in nikakvo sraje :xx!: tko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 ne pa tole poženščeno in nikakvo sraje :xx!: tko bom sam kimala, ker bi porabla preveč časa, da bi spluvala vsakga posebi, pa se mi ne da. Pa o komentarjih zraven slik tud Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Tile mlečni tipčki, to ni nič. Bi radi vidli ta pravga seksi tipa http://gresak.net/slike/PICT0086-mini.jpg Tega dejte na 1. mesto pa kupim vsak seznam Vaš Zaphod JN mi ni všeč, kaj pa vem zakaj sam mlečnozobci pa tut ne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.