Phaeton 26. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2007 mantis kaj ti si mislu da me zanima glede žensk zarad 8.hiše al kaj? Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 mantis kaj ti si mislu da me zanima glede žensk zarad 8.hiše al kaj? samo,da te popravim:Mantis je oseba ženskega spola. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 26. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2007 se opravičujem Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 se opravičujem se zgodi Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 js mam neptun v prvi bajti......in dajem meglen vtis....če nočem se me ne da spoznat.....mam ene 10000 obrazov....kar pa ni dobro js sm takoj vedla da si riba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 js sm takoj vedla da si riba No tudi veliko drugih znakov, ki niso ribe, delujejo z neptunom v prvi hiši podobno. Pri ribah, kjer je neptun vladar, je to precej močneje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 js sm takoj vedla da si riba pol pa še prištej jupitra v ribicah, pa sonce in venero v 12. hiši.....to, da mam sonce v sco, je sam kamuflaža Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 27. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2007 Skor čistokrvna Ma nismo tok napačne, čeprov sm opazu da se folk kr mal zmrduje k rečš da si riba... Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 No tudi veliko drugih znakov, ki niso ribe, delujejo z neptunom v prvi hiši podobno. Pri ribah, kjer je neptun vladar, je to precej močneje. hi hi, sam klarus je sco kao Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Skor čistokrvna Ma nismo tok napačne, čeprov sm opazu da se folk kr mal zmrduje k rečš da si riba... aja...jz sem tud riba ,pa nimam takih izkušenj s folkom... Mislim,čudn folk okol tebe luta... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Najboljše je bit en mix. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 27. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2007 Ja ponavad so kškni pametni okol mene, al jih pa sam jz bl opazm. k mi grejo na živce! grrrrrr Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Skor čistokrvna Ma nismo tok napačne, čeprov sm opazu da se folk kr mal zmrduje k rečš da si riba... kaj pa vem..glavno, da vem zakaj se ne počutim tolk sco..da je še todika bol sco, kot js Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 kaj pa vem..glavno, da vem zakaj se ne počutim tolk sco..da je še todika bol sco, kot js No, če se ne počutiš tolk škorpion, pol te drugi tud ne začutjo tolk škorpionsko. No ribja energija je men vseeno bolj všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 poznam dost ljudi, ki majo sonce v ribih(fotr tud sam on ni ta prava riba ) ampak nismo nikoli prišli skupi tisti, ki majo asc v ribih so bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 28. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2007 poznam dost ljudi, ki majo sonce v ribih(fotr tud sam on ni ta prava riba ) ampak nismo nikoli prišli skupi tisti, ki majo asc v ribih so bolš zakaj pa to? Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 zakaj pa to?kok nej rčem..vse ribice v mojem življenju(razn fotr) so me al zaj*** al pričakovale, da morem dajat njim 100% pa one mogoče 5% tak da trenutno ni nobene ribe v mojem življenju..čeprav nisem hotla sodit...ampak vzorec je bil vedno isti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 čeprav nisem hotla sodit...ampak vzorec je bil vedno isti Vzorci se ponavljajo tolk časa, dokler sama ne razrešiš stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 No, če se ne počutiš tolk škorpion, pol te drugi tud ne začutjo tolk škorpionsko. No ribja energija je men vseeno bolj všeč. ........ ....skregana.... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Vzorci se ponavljajo tolk časa, dokler sama ne razrešiš stvari.a veš, da sem dans skoz tuhtala o tem..pa sem ugotovila(analiza vseh teh ribjih prijateljev ) da sem osvojila to lekcijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ........ ....skregana.... ....... Seveda so svetle izjeme, škorpiončki, ki imajo veliko mehke ribje energije, saj maš ti tudi tisti umetniški navdih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 29. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2007 Sej škorpijoni so kul, vsaj men , poleg ovnov. Je pa res da je vsak človk lohk v redu če hoče bit ni važn kwa je po znamnejih... Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Seveda so svetle izjeme, škorpiončki, ki imajo veliko mehke ribje energije, saj maš ti tudi tisti umetniški navdih. ...... .....uno o fiški/neptunu bom pa spregledala...... Sej škorpijoni so kul, vsaj men , poleg ovnov. Je pa res da je vsak človk lohk v redu če hoče bit ni važn kwa je po znamnejih... lepo-za prvi del..... to drži.....sam so men eni vseeno težje "prenosljivi"...-za drugi del..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Jest mam ascendent ribi, drugač sm ''Povodni Mož''. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 29. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2007 Jest mam ascendent ribi, drugač sm ''Povodni Mož''. kaj to pomen? vodnar? hehe huda Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.