klarus 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Sej škorpijoni so kul, vsaj men , poleg ovnov. Je pa res da je vsak človk lohk v redu če hoče bit ni važn kwa je po znamnejih... Jest mam ascendent ribi, drugač sm ''Povodni Mož''.aja pol sem js vodni mehurček, ko mam 5 planetov v vodi in 3 v luftu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Na tej strani sem si ravno prej naredil karto. Med rezultati mi piše, da je moj vzhajajoči planet Merkur. Kdaj pa postane planet vzhajajoči in kaj to pomeni? Na tej strani ne piše razlage ampak samo kako se ga izračuna. Naslednji je kulminantni planet. Pri meni je to Uran. Nekje sem prebral, da je to tisti planet, ki je najbližji MC-ju. Za točko Fortune vem kaj pomeni, ne vem pa kaj pomeni točka Duha, in v mojem primeru jo imam v dvojčku. Vesel pa sem, da imam 4 domicile. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 aja pol sem js vodni mehurček, ko mam 5 planetov v vodi in 3 v luftu Ja, si iz treh vodnih mehurčkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 14. april 2007 Avtor Prijavi Deli 14. april 2007 Kašni mehurčki :-) hec kaj pa pomen doimicil, vem da je to takrat kadar se poklapa recimo mars v 1. hiši tko mam jz al pa luna v raku. sam kaj pa to pomen, so energije kej bl izražene oz. močnejše al kako? Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 sam kaj pa to pomen, so energije kej bl izražene oz. močnejše al kako? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Kašni mehurčki :-) hec kaj pa pomen doimicil, vem da je to takrat kadar se poklapa recimo mars v 1. hiši tko mam jz al pa luna v raku. sam kaj pa to pomen, so energije kej bl izražene oz. močnejše al kako? tose delam norca iz sebe domicil je planet, ki je ali v svoji hiši ali pa v svojem znamenju se pravi luna je vladarica raku..mars, pa je doma v prvi hiši itd... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 (popravljeno) sej vem da se hecaš, sej se jz tut ;-) jz mam oba pa še domicil pluton. Zanimal me je samo kako se te energije izražajo. Zdej vidm da bo tale mars da kdaj mal na ovna vlečem :-) ja pa še eno fajn stran sm najdu http://www.cafeastrology.com Popravljeno 17. april 2007 -> Phaeton Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stairway 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Jaz pa imam Saturn, Uran in Neptun v kozorogu, vse v 3.hiši je to vse skupaj preveč nabasano? mi zna mogoče kdo povedati, kaj pomenita točka duha in točka fortune? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.