*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 V Sloveniji se vse več ljudi ukvarja z jogo, to starodavno indijsko veščino. Kaj pa vi mislite o jogi???? Ali je to le sprostitev ali tudi način, kako razmišljamo o kakšnih rečeh, način življenja??? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 jaz osebno se strinjam da je lahko način življenja tudi joga. sicer ne zame jo pa včasih uporabljam pred kakšno tekmo kot sprostitev da umirim živčke Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 V Sloveniji se vse več ljudi ukvarja z jogo, to starodavno indijsko veščino. Kaj pa vi mislite o jogi???? Ali je to le sprostitev ali tudi način, kako razmišljamo o kakšnih rečeh, način življenja??? am a misliš da se v vseh teh letih še ni doprla tema z jogo mičkeno si oglej stare teme, mogoče boš našla marsikaj zase... nekje sem zasledila da si še maldo bitje - prav vesela sem da te tko zgodaj zanimajo te zadeve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 V Sloveniji se vse več ljudi ukvarja z jogo, to starodavno indijsko veščino. Kaj pa vi mislite o jogi???? Ali je to le sprostitev ali tudi način, kako razmišljamo o kakšnih rečeh, način življenja??? Joga je kot ocean. Lahko se namakaš v plitvinah ob obali ali pa se greš potapljat v globine. Najboljša definicije joge pa se nahaja na začetku Joga sutre: Joga je umirjanje uma. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 V Sloveniji se vse več ljudi ukvarja z jogo, to starodavno indijsko veščino. Kaj pa vi mislite o jogi???? Ali je to le sprostitev ali tudi način, kako razmišljamo o kakšnih rečeh, način življenja??? Je eno in vse ostalo, odvisno kaj hočeš z njo . Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Prav zadnjič sem bla na dnevu odprtih vrat, ki ga je prirejalo društvo Joga v vsakdanjem življenju Kranj. Tam je bla pa res tista pozitivna energija, kr so tam vsi ljudje, ki jih zanima ista stvar. Sami taki prijazni, spodbudni ... tud jst bi bila rada taka (no, mogoč pa tud sem, kdo ve ...??) Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 mene pa zanima, če je kdo že slišal za "smejalno jogo"?to sem enkrat videla na tv...in je super izpadlo ljudje se dobijo, se postavijo v krog in nato se začne en smejat in seveda kmalu vsi podležejo smehuse morda čudno sliši, ampak je super izpadlo...popolnoma so se sprostili in tko super. če kdo kaj podobnega pozna v SLO bi bila vesela vsakega infota sončkeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Sam sliš se super. Je tud tko en način sproščanja. Saj veste, kaj pravijo, smeh je pol zdravja ... Bom probala to na kšnem rojstnem dnevu, tole smejalno jogo. Na, zdej mi pa še na smeh gre Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saiya 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Tudi jaz se počutim bolj sproščeno in lahkotno z jogo. Govora je bilo tudi, da lahko pridejo z vadbo joge v telo tudi negativne ali zle sile. Verjamete to, ve kdo kaj več o tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Pomojem to lih ni mogoče, ne vem, razen če posameznik misli grde misli med vajo ... ne vem. Samo mene pri jogi moti sam to, kr si ne znam uredit urnika, kdaj bi vadila, pa kakšno količino asan si naj vzamem, pa ali moram vaditi po vrsti al tiste asane, ki jih hočem ... Ma kdo kašen pameten nasvet ???? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Tudi jaz se počutim bolj sproščeno in lahkotno z jogo. Govora je bilo tudi, da lahko pridejo z vadbo joge v telo tudi negativne ali zle sile. Verjamete to, ve kdo kaj več o tem? Ja, to so pa povedal na Radiu Ognjišče, a ne? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Sam pomojem da to, kar v telih raznih revijah piše pa po radiih, k nimajo preveč pojma, ni res. To bo vedu profesionalc, ne pa en novinar (razen če ma nalog od duhovnega učitelja joge). Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saiya 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ja, to so pa povedal na Radiu Ognjišče, a ne? Ja, in tudi pri Preverjeno ali Tedniku se spomnim. Kršanstvo nasploh nasprotuje temu, tudi recimo homeopatiji, ki jo pa mnogi hvalijo, vsi pa ravno ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Jp, se strinjam ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Sam pomojem da to, kar v telih raznih revijah piše pa po radiih, k nimajo preveč pojma, ni res. To bo vedu profesionalc, ne pa en novinar (razen če ma nalog od duhovnega učitelja joge).He he...kakšna utopična misel. Da bi novinarji dobili nalog od intervjuvanih. Itak, da moraš vse preveriti sam. Ja, in tudi pri Preverjeno ali Tedniku se spomnim. Kršanstvo nasploh nasprotuje temu, tudi recimo homeopatiji, ki jo pa mnogi hvalijo, vsi pa ravno ne.Krščanstvo nasploh nasprotuje vsemu, kar ni... krščansko. To je naloga religij, kar joga ziher ni. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Ja sej. Sam ne smejo kr neki govort pa pisat, razen če nimajo POTRJENE izjave od enga voditelja, al kaj jst vem koga. Sej svoja mnenja lah izražajo, samo da bo pa en neki govoru, kar ni res ... mislm ... :xx!: Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saiya 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Pomojem to lih ni mogoče, ne vem, razen če posameznik misli grde misli med vajo ... ne vem. Samo mene pri jogi moti sam to, kr si ne znam uredit urnika, kdaj bi vadila, pa kakšno količino asan si naj vzamem, pa ali moram vaditi po vrsti al tiste asane, ki jih hočem ... Ma kdo kašen pameten nasvet ???? Kolikor jaz vem, če si začetnik je dobro napredovat počasi in brez naprezanja, vsi gibi morajo biti spontani in neprisiljeni. Tudi predolgo vadit na začetku ni dobro, potem pa lahko podaljšaš. Vsaj pri meni je tako, da delam po počutju. Glede asan je isto, najprej lahke potem počasi na težje. Glede vrste pa si jaz izberem tiste, ki bi mi bolj odgovarjajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Aha ker meni so tud ene asane al pretežke al pa mal rahlo zoprne. Pol tud "velja" da jih lahko svobodno izbiraš??? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saiya 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ja, seveda. Po moje škodit ne more, važno da se dobro počutiš ob njih oz. potem ko končaš vadit. Veliko je tudi lahkih vaj za različne težave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Samo kok časa bi naprimer na začetku vadila?? Pol ure, 15 min, 45 min??? Jst nimam pojma, ker v enem priročniku piše, da od 40-60 min, drugje samo 15 na začetku ... ?? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saiya 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Po moje raje manj. od 15 min gor. Po občutku. Vsaj jaz tako delam oz. sem. Zdaj pa mislim spet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Aha ja, saj da se pol mal navadiš ... res sem se mislila zdaj malo začet ukvarjat ... no, sej sem se prej tud, ampak mi ni rattalo, ker se nisem znala sprostit, bla sem preveč živčna, preveč sem si zadala OK, hvala, zdej grem pa mal kombinirat, kdaj bi se najbolj splačalo vadit ... NAMASTE, SRI GURUDEVA ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saiya 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Jaz imam nasplošno rada lahke enakomerne gibe, stretching, joga, plavanje, badmington, zato mi joga paše. Vse kar je harmonično. No, kdaj mi paše tudi kaj bolj agresivnega, ampak tudi plavanje te npr. poživi in hkrati umiri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Tudi jaz se počutim bolj sproščeno in lahkotno z jogo. Govora je bilo tudi, da lahko pridejo z vadbo joge v telo tudi negativne ali zle sile. Verjamete to, ve kdo kaj več o tem? Eh, larifarifora Med Jogo se ti telo sprosti, misična napetost izgine in s tem se ti mal pospeši korenska čakra, in seveda, zdrave čakre krepijo dobro in močno avro, tako da ne teoretično ne praktično ni možno da bi ti kaj negativnega noter prišlo. Je pa veliko možnosti da kej fašeš ko si v stresu, jezi, žalosti... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.