Marsa 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 Dobra. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 Enkrat je bil v Študentu na oglasni deski -oglas: Prodam psoteljo z jogijem.Pa je nekdo narisal posteljo in gor jogija (ki meditira, ommmmmmmm) . men se je zdelo smešno.sam men se velikokrat zdi kaj smešno, kar se drugim ne http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Tud men, ampak, sej, ... to res je smešno, ... zato sem pa tud pripopal Meblo jogi gor Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 24. oktober 2012 Prijavi Deli 24. oktober 2012 drugač pa je meni joga sprostitev, jo vključujem v življenje minimalno, ker nočem postati suženj nekih navad ali odvisna od česa - ma enostavno nisem tak tip, da bi živela po nekih načelih. Včasih mi paše kaj čisto nejogijskega, pa nimam nič slabe vesti zaradi tega. 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2012 Prijavi Deli 24. oktober 2012 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.