girly 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 To sem dobila na mejl ... Tole se je našlo na starševskem forumu. Sicer težko verjamem, a vse je mogoce. Pozdravljeni, Pred nekaj minutami sem prejela zgodbo in mislim, da jo morejo prebrati vsi starši. Nocemo nikogar strašiti, želimo samo sporociti, kaj se dogaja tudi pri nas v Sloveniji. Pred nekaj dnevi, so hoteli v enem od nakupovalnih centrov v Ljubljani (ne bomo delali negativne reklame, v katerem) ugrabiti deklico, ki je nakupovala skupaj z babico. Ta deklica je stara štiri leta, ima lepe dolge blond lase. Babica seje obrnila in vnukinje ni bilo vec. Ker je bila prisebna in je ni prijela panika je to hitro javila varnostni službi in oni so vsa vrata zablokirali. Deklico so nato našli, že postriženo in obleceno v fantka. Bila je družbi treh Italijanov. BODITE POZORNI. SEDAJ SMO V EVROPI. TUDI GLEDE TAKE VRSTE KRIMINALA... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Blazno veliko je takih primerov ravno v Italiji...stalno so kradli otroke v nakupovalnih centih (mislim...stalno: ce je 1x na mesec ali 2, se mi zdi to nadpovprecno). zdaj ko ni meje 'prave' vec, je verjetno se lazje...v italiji se jih proda naprej ali pa prisili v delo na cesti.sem ze videla matere, ki so imele otroke na neke vrste vrvici v trgovini, dokaj grozno, ampak...ko so res majhni, je tezko razlozit,da ne smejo s tujci nikamor. spomnim se primera, ko je deklica izginila in so jo iskali..in so jo nasli cez 3 ure, ko je v spremstvu nekogasla k izhodu-imela je druge obleke, prebarvane lase, drugo frizuro...vse! in ves cas je bila v centru, ko so jo iskali...za znoret, skratka.je treba pazit, ja... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Blaznost! ce pomislim, da se mi je tamal enkrat zgubil na NOCI NA LJUBLJANCI!!!! :OO!:in 1x na novoletnem sejmu na gospodarskem rastaviscu () in 1x prav tko v novoletnem cajtu v btc-ju, ko so ze zaprli trgovine! ... cudn da tamali nic ne vrescijo pa se ne upirajo pa to.Morda jim recejo, da je mamica jim narocila pa kaj jim obljubijo lepega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Taki mejli krožjo nonstop. Tega, da so eno punčko hotl ugrabit v Leclercu in da je bila blond in že ostrižena in oblečena v fantka, se dobil prvič pred par leti in pol še nekajkrat. Zdej, kaj želi doseč avtor takih spamov, ne vem. Ajd, če želi zbudit povečano pozornost in pazljivost staršev, pol je to še nekak opravičljivo. Kolikor je meni znano, se to ni v Leclercu nikdar zgodilo. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 previdnost v današnjem svetu ni nikoli odveč...da zavarujemo svoj podmladek x!x Jaz pa veliko opazujem prav te mamice z otroki po centrih...ipd. Še mamico lahk spelješ...pa sploh pogruntala ne bi, da je že prebarvana... Vsekakor moremo bit pozorni x!x Bog ne daj, da jaz ujamem kakega takega oz tako, ki krade otroke...ali pa tiste posiljevalce... Mislim, da ta ne bi več prišel ven iz zapora...saj tam bi se počutil najbolj varnega ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Trden dokaz, da Slovenija in Evropa ni več to, kar je bila! EU še je tako bolj odprla vrata kriminalcem!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dukimen 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 ni za podcenjevat skrbi z otroke, vendar mi ni jasen namen takšnih mailov in zgodb. So plasirane namensko ali čisto nehote? Namreč pred več kot desetletjem in pol se mi ja popolnoma enaka zgodba (izginula punčka, v nekaj minutah ostrižena in pobarvana) vtisnila v spomin...zgodila pa naj bi se v Palmanovi, kamor so se takrat valile trume Slovencev na poceni nakupovanje. Sem bil še dolgo časa paranoičen in sumničav lpD Citiraj "It is not a shame to be down but to stay down" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.