malossi 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Lep pozdrav vsem, sem nov na tem forumu in mam takoj eno vprašanje. Katero eterično olje naj uporabljam (za odišavljanje prostora) za povečanje predvsem kreativnosti, pa osredotočenosti in delovne storilnosti? Bil bi zelo vesel, če bi mi pomagali pri tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ojla, dobrodosel! Fajn ti bodo deli vonji citrusov, se posebej pomarance, ta je zlo lustna za razvijanje ustvarjalnosti in tudi za splosno dobro pocutje, dobro voljo itd. Za boljso koncentracijo je izvrsten rozmarin, tudi sivka je ok. Primerni so tudi ylang ylang, nageljnove zbice, cimet in podobni vonji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malossi 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 aha nekje sem zasledil, da nageljnnove žbice lahko povzročijo, da te začne boleti glava. A je to res? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Morda, gre za mocen vonj, mocno koncentracijo, pa morda zato. V glavnem, jaz nageljnove zbice velik furam, pa me se ni nikol zato glava bolela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 mene dvigne e.o. iz grenivke, al pa limon.trave.vsekakor citrusi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 enako pri meni!da Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Deteljica 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Jaz sem tudi nova tu,upam da mi bo ratal vse pogruntat meni osebno je pa citrus premocen,me hitro glava boli,pa tudi ce dam malo kapljic. drugace me pa pomirja sivka,smreka ce ste pa prehlajeni(trenutno se me je lotila gripa )pa pomaga evkalipta,vse precisti lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 drugače meni paše vrtnica ....samo za storilnost pa kreativnost bo bolj švoh ane, to je bolj za telovadbo (posteljno) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ksenija 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 za koncentracijo - bazilika, tudi rožmarin ali pa mešanice olj kot npr. energy ali zeliščno ole plus, najbolj važno pa je ,da so olja 100% naravni izvlečki rastlin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
študentka S. 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Energy yang plus je edinstven za te reči!!!! Dobite ga lahko pri meni, če koga zanima.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 mene pa spodbuja karitejev vonj ali pa darshanove disheche palchke(modro pakiranje)....naenkrat bi kreirala in zelo na sproshchujoch nachin ,kot po maslu mi gre delo od rok. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Deteljica 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 ja tudi disece palcke so super.najbolse so od Dragona ali pa Zen.Sam kaj,ko tako hit zgorijo papa vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kikyo 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Jaz pa sivke ne priporočam preveč, po njej si prehitro zaspan, deluje pomirjujoče. Za koncentracijo pa res kakšni agrumi, pa BERGAMOTKA (love it). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kikyo 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 za poživitev rabiš žajbelj, rožmarin, bor in meto, za krepitev možganov in spomina pa baziliko, brin, rožmarin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robo 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Kje pa se dobi ta olja - kako se jih uporablja ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 e un disel...! Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.