Guest Sandi1987 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Ta tema je namenjena ljudem, ki so bili v Psihiatrični bolnišnici. Jaz sem bil lansko leto 2005/2006 od 31.5-28.6 2006 v Psihiatrični bolnišnici Begunje, ker sem si hotel prerezati žile, malo sem se porezal po levi roki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Ali je bil še kdo od vas tukaj na forumu v Psihiatrični bolnišnici? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 samo na obisku...poznam pa par ljudi, ki so iz razlicnih razlogov bili v bolnisnici-eni po svoji zelji, drugi spet ne... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Jaz mam prijatelja no ja znanca ( glede nato koliko ga vidim ) sam mi je simpatičen in naj bo kar prijatelj, ki je bil v Begunjah - ne vem več koliko časa, dober mesec se mi zdi. Eden za katerega pa nisem vedel, da je bil v Begunjah večkrat, pa je naredil samomor. Še na isti dan sva se spogledala oči na oči, ko se je z bratom nekam peljal - naslednji pa slišim, da ga ni več RIP Sploh pa se nekaj prekletega tam potika pri nas je bilo že več samomorov Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 O Psihiatrični bolnišnici Ljubljana-Polje sem slišal same pohvale. Jaz sem se s psihiatrom zmenil, da če se mi stanje spet poslabša, da bi spet mislil na samomor, da mi bo napisal napotnico za Psihiatrično bolnišnico Ljubljana-Polje. Kaj vi menite o Psihiatrični bolnišnici Ljubljana-Polje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Ne štekam, kako misliš na samomor? A nisi prebral mojega teksta ? A se ne boš lotil razčlenjevanja? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Mislil sem, če se mi stanje slučajno spet poslabša, tako kot se mi je lansko leto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 ma se ti ne more, boš v trenutku ugotovil kaj je narobe in kaj lahko narediš in kaj ne smeš. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 sandi, vsi ti pravimo isto: ne bo se ti poslabsalo, ce bos kaj naredil za to, da se ti ne poslabsa.do zdaj nisi pokazal nobenega zanimanja za skrb zase!ti si svoj clovek, ne samo, kar rece mama in zdravnik:pomisli na to, da si sam zase odgovoren....ne samo cakat, da ti drugi povejo, kam in kako in kdaj. ce bi res rad pomoc, se zacni ukvarjat s sabo, s svojim zdravjem in telesom.stara modrost pravi, da ko imas tezave, ki so psihicne/custvene, je dobro, da poskrbis za svoje telo,in resis problem s te strani(se pravi umu pomaga moc telesa, zdravje - in obratno-ko je telo utrujeno, pomaga moc uma).dokler bos razmisljal tako, leno, kot zdaj, ne bo razlike.mi te lahko podpremo, damo kak nasvet, ampak naredit bos moral sam...ce te ne zanima, pa ne sprasuj o tem, ampak lahko kramljamo o cem drugem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Mene je predvsem zanimalo, če je bil sploh kdo tukaj na forumu v Psihiatrični bolnišnici, razen mene, zato sem tudi odprl to temo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 razumem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Vesel sem, da razumeš. Upam, da se bo našel nekdo, ki je bil v..., da si bova delila izkušnje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 upma, da se ti kdo javi-vecina ljudi, ki jih jaz poznam in so bili v PB neradi govorijo o tem, ali pa je tako dolgo nazaj...hm, ne vem, morda je se kak forum kje...? ce kaj najdem ti javim. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Prav, Tinka. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 ej unis, dej malo u izi, no...saj se samo pogovarjamo. jasno, da smo vsi produkt vsega...a ti si kaj drugacen s svojim napotkom, naj nehamo dajat napotke? to je pac forum, ljudje navadno pridejo po nasvet ali debato, socutje, mnenje.... kaj te moti?!kaj po tvoji logiki naj cloveka zignoriramo?ker brez nasveta, mnenja, napotka, svojega pogleda...ne ostane kaj dosti.saj je vsaka izjava samo mnenje, nic vec.pole kaj? prisluhnimo tisini in tipkamo blanko, ker nismo zadosti pametni?seveda nismo zadosti pametni, zato pa beremo tle drug druzga, dio mio.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Tinka, zelo dobro si to napisala. Unis, ti se pa malo pomiri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 ej unis, dej malo u izi, no...saj se samo pogovarjamo. jasno, da smo vsi produkt vsega...a ti si kaj drugacen s svojim napotkom, naj nehamo dajat napotke? to je pac forum, ljudje navadno pridejo po nasvet ali debato, socutje, mnenje.... kaj te moti?!kaj po tvoji logiki naj cloveka zignoriramo?ker brez nasveta, mnenja, napotka, svojega pogleda...ne ostane kaj dosti.saj je vsaka izjava samo mnenje, nic vec.pole kaj? prisluhnimo tisini in tipkamo blanko, ker nismo zadosti pametni?seveda nismo zadosti pametni, zato pa beremo tle drug druzga, dio mio.... se popolnoma strinjam s tinko. Tu smo zato, da povemo svoja mnenja. In zato smo bili sem tudi pozvani s Sandijeve strani. In Sandi je potem tisti, ki bo izbiral med odgovori in nasveti. pa brez zamere Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Hvala, Kylie. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Komu je to namenjeno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 vsem razen tebi, sandi... unis-ce je bila tvoja edina zelja, da ustavis tok odvecnih napotkov, nisi bil zelo jasen (do pred kratkim).tudi ni bilo zelo jasno, da si sandi zeli izkljucno konkretnih napotkov. no, zdaj je vse jasno Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Jaz sem prišel na forum, da bi mi pomagali, ne pa da pišete neumnosti razen Unisa. Premisli/te, preden napišeš/napišete spet kakšno neumnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Sedaj vas pa res zadnjič prosim, da ne pišete več neumnosti ali kaj podobnega, drugače bom ukrepal. Ta tema je namenjena Psihiatrični bolnišnici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Pomiri se, kot verjetno že veš v življenju ne gre vse kot mi hočemo, še posebi ne ko hočemo da drugi delajo po naših pričakovanjih. Tudi neumne je treba pisat, oziroma lahko niso neumne za koga drugega. Ne da se nadzorovati teme, ker debata se razvija in se ne da predvidit do kje in kam bo prišla. Kot si verjetno ugotovil nas večina nima izkušenj ali znanja o Psihiatričnih bolnišnicah, le o lastnih problemih največ vemo. In tisti ki so lahko bili tam se niso javili, no, to je njihova odločitev, ki jo je treba spoštovati. Namreč ljudje so občutljivi ko gre za njihovo duševno znanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Na tem forumu mi do sedaj še noben ni čisto nič pomagal, namen foruma pa je, da pomagaš ostalim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Na tistem forumu sem že bil, in mi ni bil všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.