Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 pretender Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Sandi, a mi zaupaš svoje zadnje tri cifre EMŠA? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 sej ti jih lahko jst ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 sej ti jih lahko jst ... a njegove? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Spet govorite neumnosti!!!!! Ej, res bom kontaktiral Administratorja, kar je preveč, je pa preveč. Če hočeš/te govori/te o Psihiatrični bolnišnici, drugače pa bodi/te tiho. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Sandi jaz poznam nekoga, ki je bil v dotični bolnišnici....diagnoza prav tako shizofrenija....če mi zaupaš zadnje tri cifre EMŠA (prepiši iz osebne izkaznice), vaju mogoče povežem.... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 125 Pa pusti/te me že pri miru, če mi ne znaš/te pomagati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Ok, ga bom povprašal..... se opravičujem za prehitro "obtožbo". Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Sedaj vas pa res zadnjič prosim, da ne pišete več neumnosti ali kaj podobnega, drugače bom ukrepal. Ta tema je namenjena Psihiatrični bolnišnici. Osredotoči se v pomen besed. Besede, ki se ti zdijo da te napadajo, ti pravzaprav nudijo možnost, da se postaviš zase. Ne imej ljudi, ki se ne strinjajo s tabo za največje sovražnike! Kam se pa pride, če se za vsako besedo samo prikimava! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Lepo napisano, SheBoom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.