malossi 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 No mene pa zanima, kako te piramide delujejo? Kakšen učinek majo? A je kakšna razlika med piramidami oz ali lahko kupim prvo piramido v prvi trgovini, ki jo zagledam? Kje nej kupim to zadevo? Ja sej vem, en kup vprašanj sem zastavil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 skrivnost piramid egipčanske piramide preberi te teme mogoče najdeš kaj pametnega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 če pa hočeš piramido, ki je narejena iz kristala..pa pojdi v ahat in si izberi kamen ki ti je najbolj všeč Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malossi 10. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2007 ja že že, sam maš npr. tako http://studiourly-sp.si/izdelki_studio.htmal pa tako http://mineralis.si/index.php?main_page=index&cPath=1pa še ene so, ki jih trenutno ne najdem, so pa iz nevem najbrž keramike pa majo kr en kovinski trak zalit notr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 jah na to se pa ne spoznam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malossi 12. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2007 a pol res noben nč ne ve o tem svetovati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 O tem je veliko različnih mnenj, težko je dokazati kaj je resnica ina kaj ne. Videl sem več dokaziv proti kot za. Zato si nabavljam drugo stvar.Poglej na www.orgon.si. Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Papiruss 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Mam to piramido in sicer iz Roževca menda mora bit usmerjena na sever tko da cel prostor prežema s svojo ljubečo pozitivno enerrgijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.