Skoči na vsebino

Zaviranje čaker

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx a veš da jst tud :palec:

sem glih razmišljala katero najbolj nujno novo potrebujem - verjetno kr prvo ;) pa mogoče 4, da se zase postavim...

za prvo ti svetujem, da se začni gibat, karkoli, najboljše pa je, če greš laufat mal po gozdu, v naravo...

za četrto pa sem v temi :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Vsakdo ni tega sposoben udejanjiti tako na izi...

xegox :palec:

2 čakra je da ljubiš samega sebe, 4 pa je za medsebojne odnose: Iz vsega srca, ljubim vse na svetu.

simpl kot pasul ane :o|o:

oh, vem iz lastnih izkušenj, ni izi. Se trudim par mesecev, z minimalnim uspehom, no boljš že kot prej, ampak vseeno, enostavno ne gre, sem raje šel nazaj k jogijskim vajam in bioenergiji, pa druženje s tistimi, ki jih IMAM RAD, ne pa z onimi, ko me opravljajo za hrbtom :vragec:

sprejmi tudi tiste, ki te ne marajo....smej se jim v faco...ma zlo velik efekt

preverjeno x^x :palec: x;)x x:Dx

Ja. Efekt pri smejanju v faco je velik in včasih nepredvidljiv. Kakšnega junca to tako razpizdi, da ti servira kakšno batino na kljun. x:o)x x:o)x x^x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

sprejmi tudi tiste, ki te ne marajo....smej se jim v faco...ma zlo velik efekt

preverjeno x^x :palec: x;)x x:Dx

a ne de xokx

Ja. Efekt pri smejanju v faco je velik in včasih nepredvidljiv. Kakšnega junca to tako razpizdi, da ti servira kakšno batino na kljun. x:o)x x:o)x x^x

hahaha, jah, kaj morš, pa mu vrnše, a je to takšne problem?

sej čakam na to..je glih tolk nora....sam če bo do tega prišl....pa znam tud je kaj nardit..v efektu x^x x:o)x x:Dx

Solzivec s sabo nosi x:Dx xcivx

DELAVNICA ODPRAVLJANJE NEŽELJENIH VEDENJSKIH VZORCEV

Za zdravje in uspeh je pomembno predvsem to, da znamo prepoznati in preseči miselne in čustvene vzorce, zaradi katerih smo neuspešni, nesrečni ali v oblasti različnih strahov. Na delavnici se bomo lotili ozadja vzrokov nastanka in vpliva neželjenih vedenjskih vzorcev, dejavnikov, ki jih podpirajo in/ali zavirajo in trasirali pot k trajnemu preoblikovanju tovrstnih vzorcev.

zelo zanimiva delavnica, hvala za možnost, da sem osvetlila nekaj kar si nisem mislila da obstaja... moram še malce premlet neke stvari, se mi pojavljajo vprašanja...

mimogrede, kako je Pavle?

zelo zanimiva delavnica, hvala za možnost, da sem osvetlila nekaj kar si nisem mislila da obstaja... moram še malce premlet neke stvari, se mi pojavljajo vprašanja...

Prijazna si. Pa čoknjena mal tud ( :palec: ); sem se v to prepričal. Pa sem te prej mel za čist normalno punco ... x:o)x x:o)x x:o)x

mimogrede, kako je Pavle?

Na delavnici mi je nekdo ob pavzi dobacil, da psi prevzamejo določene lastnosti od svojega gospodarja. Hm, Pavle ma take fore kot jaz, ko sem bil majhen. Ko sem bil majhen in sem zbolel, sem se delal še bolj revčka, da so me crkljali. Pavle dela isto. Včeraj, ko sem prišel domov, je sicer naredil nekaj korakov, a se je potem sesedel. Danes zjutraj je ležal kot sneta matika, pa sem ga vseeno nesel v avto, da je šel z menoj v dolino. Ko pa sem ustavil pri mestnem parku, je nenadoma oživel - hodil okoli in vohal, če je kakšen drug pes scal na njegovih placih. Čim sva spokala iz parka, je kao spet u kurcu - trenutno spet leži kot sneta matika in se dela revčka.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

čoknjena :eek: definicijo prosim x:Dx

Da ne bo treba izumljati tople vode z definicijami, za vsak slučaj najprej poglej v Slovar slov. knjižnega jezika. Če ne bo razlage besede "čoknjena", glej "tresnjena" al pa kj podobnga ...

jle da me ne boš čist izdal, me ima folk za čist prijazno in normalno tule gor.. xrolleyesx

Ne bom. x:Dx x:Dx x:Dx

bemu jst pa ravno razglabljam o svoji tretji čakri - in o tem da imam slabo samopodobo...

otrok božji pa izve da je mal prismojen x:Dx

Audi glede na to, da sem bila to kar sem iz tega izhaja da je to moje normalno stanje - torej ne samo občasno x:o)x

mimogrede, včeraj bila sesuta kot najhujš fizikalc

aja pa še to, tisti tip je pravi tip ki mi je prišel pred oči, res je zbluzjen...

aja pa še to, od tistih klopc tam za Savo mal nižje, pa še to - ne pozabi se zanimat za tiste knjige da ne ostaneš brez njih...

uf, sem hitela pisat

čoknjena :eek: definicijo prosim x:Dx

jle da me ne boš čist izdal, me ima folk za čist prijazno in normalno tule gor.. xrolleyesx

haha pa pejt pa ga pockrlej...

bemu ni slaba ideja tole ;) tale pes zelo pametna žival :palec:

itak da si trešjena...ker pa ni tu gor x:px sam eni smo pozitivno strežjeni..neki pa jih je negativno x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

itak da si trešjena...ker pa ni tu gor x:px sam eni smo pozitivno strežjeni..neki pa jih je negativno x:Dx

Klarus, vsi smo pozitivno trešjeni ;)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...