tinka 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 sem te prebrala: 'jaz tudi moram it zdaj po eno cakro....' to bi jaz tudi...si spodnje tri nove nabavila Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 a veš da jst tud sem glih razmišljala katero najbolj nujno novo potrebujem - verjetno kr prvo pa mogoče 4, da se zase postavim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 a veš da jst tud sem glih razmišljala katero najbolj nujno novo potrebujem - verjetno kr prvo pa mogoče 4, da se zase postavim...za prvo ti svetujem, da se začni gibat, karkoli, najboljše pa je, če greš laufat mal po gozdu, v naravo...za četrto pa sem v temi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 za cetrto...ljubi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 predvsem prvo samega sebe in potem vse svet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Vsakdo ni tega sposoben udejanjiti tako na izi... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 Vsakdo ni tega sposoben udejanjiti tako na izi... 2 čakra je da ljubiš samega sebe, 4 pa je za medsebojne odnose: Iz vsega srca, ljubim vse na svetu. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 ja saj...ljubi pac. vse. tu si tudi ti(sam) vstet Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 ja saj...ljubi pac. vse. tu si tudi ti(sam) vstet ja vem ja, sej samo pravim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 simpl kot pasul ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2007 simpl kot pasul ane oh, vem iz lastnih izkušenj, ni izi. Se trudim par mesecev, z minimalnim uspehom, no boljš že kot prej, ampak vseeno, enostavno ne gre, sem raje šel nazaj k jogijskim vajam in bioenergiji, pa druženje s tistimi, ki jih IMAM RAD, ne pa z onimi, ko me opravljajo za hrbtom Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 sprejmi tudi tiste, ki te ne marajo....smej se jim v faco...ma zlo velik efektpreverjeno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 sprejmi tudi tiste, ki te ne marajo....smej se jim v faco...ma zlo velik efektpreverjeno Ja. Efekt pri smejanju v faco je velik in včasih nepredvidljiv. Kakšnega junca to tako razpizdi, da ti servira kakšno batino na kljun. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 sej čakam na to..je glih tolk nora....sam če bo do tega prišl....pa znam tud je kaj nardit..v efektu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2007 sprejmi tudi tiste, ki te ne marajo....smej se jim v faco...ma zlo velik efektpreverjeno a ne de Ja. Efekt pri smejanju v faco je velik in včasih nepredvidljiv. Kakšnega junca to tako razpizdi, da ti servira kakšno batino na kljun. hahaha, jah, kaj morš, pa mu vrnše, a je to takšne problem? sej čakam na to..je glih tolk nora....sam če bo do tega prišl....pa znam tud je kaj nardit..v efektu Solzivec s sabo nosi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 DELAVNICA ODPRAVLJANJE NEŽELJENIH VEDENJSKIH VZORCEV Za zdravje in uspeh je pomembno predvsem to, da znamo prepoznati in preseči miselne in čustvene vzorce, zaradi katerih smo neuspešni, nesrečni ali v oblasti različnih strahov. Na delavnici se bomo lotili ozadja vzrokov nastanka in vpliva neželjenih vedenjskih vzorcev, dejavnikov, ki jih podpirajo in/ali zavirajo in trasirali pot k trajnemu preoblikovanju tovrstnih vzorcev.zelo zanimiva delavnica, hvala za možnost, da sem osvetlila nekaj kar si nisem mislila da obstaja... moram še malce premlet neke stvari, se mi pojavljajo vprašanja...mimogrede, kako je Pavle? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 zelo zanimiva delavnica, hvala za možnost, da sem osvetlila nekaj kar si nisem mislila da obstaja... moram še malce premlet neke stvari, se mi pojavljajo vprašanja... Prijazna si. Pa čoknjena mal tud ( ); sem se v to prepričal. Pa sem te prej mel za čist normalno punco ... mimogrede, kako je Pavle? Na delavnici mi je nekdo ob pavzi dobacil, da psi prevzamejo določene lastnosti od svojega gospodarja. Hm, Pavle ma take fore kot jaz, ko sem bil majhen. Ko sem bil majhen in sem zbolel, sem se delal še bolj revčka, da so me crkljali. Pavle dela isto. Včeraj, ko sem prišel domov, je sicer naredil nekaj korakov, a se je potem sesedel. Danes zjutraj je ležal kot sneta matika, pa sem ga vseeno nesel v avto, da je šel z menoj v dolino. Ko pa sem ustavil pri mestnem parku, je nenadoma oživel - hodil okoli in vohal, če je kakšen drug pes scal na njegovih placih. Čim sva spokala iz parka, je kao spet u kurcu - trenutno spet leži kot sneta matika in se dela revčka. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 čoknjena definicijo prosim jle da me ne boš čist izdal, me ima folk za čist prijazno in normalno tule gor.. haha pa pejt pa ga pockrlej...bemu ni slaba ideja tole tale pes zelo pametna žival Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Ksenia kolk fajn je čutit boljšo energijo A čoknjena da si včasih je tudi to treba Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 čoknjena definicijo prosim Da ne bo treba izumljati tople vode z definicijami, za vsak slučaj najprej poglej v Slovar slov. knjižnega jezika. Če ne bo razlage besede "čoknjena", glej "tresnjena" al pa kj podobnga ... jle da me ne boš čist izdal, me ima folk za čist prijazno in normalno tule gor.. Ne bom. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 bemu jst pa ravno razglabljam o svoji tretji čakri - in o tem da imam slabo samopodobo... otrok božji pa izve da je mal prismojen Audi glede na to, da sem bila to kar sem iz tega izhaja da je to moje normalno stanje - torej ne samo občasno mimogrede, včeraj bila sesuta kot najhujš fizikalcaja pa še to, tisti tip je pravi tip ki mi je prišel pred oči, res je zbluzjen...aja pa še to, od tistih klopc tam za Savo mal nižje, pa še to - ne pozabi se zanimat za tiste knjige da ne ostaneš brez njih...uf, sem hitela pisat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 čoknjena definicijo prosim jle da me ne boš čist izdal, me ima folk za čist prijazno in normalno tule gor.. haha pa pejt pa ga pockrlej...bemu ni slaba ideja tole tale pes zelo pametna žival itak da si trešjena...ker pa ni tu gor sam eni smo pozitivno strežjeni..neki pa jih je negativno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2007 itak da si trešjena...ker pa ni tu gor sam eni smo pozitivno strežjeni..neki pa jih je negativno Klarus, vsi smo pozitivno trešjeni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 mal si naiven kar pa niti ne vem če je slabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2007 mal si naiven kar pa niti ne vem če je slabo ha? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.