Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 da si naiven v pozitivno naravnanost vseh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2007 da si naiven v pozitivno naravnanost vseh.aha hihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borovnička 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 zelo zanimiva delavnica, hvala za možnost, da sem osvetlila nekaj kar si nisem mislila da obstaja... moram še malce premlet neke stvari, se mi pojavljajo vprašanja... Jaz sem tud ogromno odnesla Najbolj me zdaj muči spoznanje, da mi RES bed vzorci po svoje "služijo", da se jih kar nočem otresti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 o Borovnička (zdej pa razmišljam katera si ) dobrodošla na forumu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borovnička 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 o Borovnička (zdej pa razmišljam katera si ) dobrodošla na forumu Ha ha - "čoknjen" je bil tam sam "eden" - stoječi , zato pojma nimam, katera si ti . Jaz pa sem sedela tam - ah, sej, veš, v tisti vrsti tam... Ma pa menda že prav - enako spozna enako, mar ne ? Hvala za dobrodošlico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ha ha - "čoknjen" je bil tam sam "eden" - stoječi , zato pojma nimam, katera si ti . Jaz pa sem sedela tam - ah, sej, veš, v tisti vrsti tam... Ma pa menda že prav - enako spozna enako, mar ne ? Hvala za dobrodošlico Šit, ej. Zdaj izpade, da sem čoknjen sam jst al kwa. Sj sm res čoknjen, ampak nisem edini 90 : 10, da je borovnička pšenička. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borovnička 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Šit, ej. Zdaj izpade, da sem čoknjen sam jst al kwa. Sj sm res čoknjen, ampak nisem edini 90 : 10, da je borovnička pšenička. lalala Misl si tistih 90 : sm u 10 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 sej sem jst tud no - čokjena zdej pa ne vem kaj naj si mislim za telih 90-10 za mano pred mano levo druga vrsta tretja vrsta pihhhh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Misl si tistih 90 : sm u 10 O.K. 1 : 0 zate. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borovnička 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 O.K. 1 : 0 zate. lalalaitak V glavnem - delavnica je bla THE BEST, kar se mi je zadnje cajte zgodilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 itak V glavnem - delavnica je bla THE BEST, kar se mi je zadnje cajte zgodilo se moram popolnoma strinjat (kaj mi pa druzga ostane)pa še sprščat pa vaje sem redno začela vsak dan delat - me ni za prehvalit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.