Skoči na vsebino

Napoved za 7. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/07/"][b]Napoved za 7. teden[/b][/url] - [b]12. - 18. februar 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

jaoooo, napoved.....pa vse imam pri roki,...kofe, čike.....yesss x:px
thanks Marsa :palec: xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

a ne amis, ultra pridna! xokx x:o)x x;)x
(mah da je mir xDDx)

silki, kofi??
madonca, sej te bo razgnal. x:px x;)x xDDx

uh sem se opekla, PO TEM, ko napisala in ze dala gor opekline da bodo. x:o)x
trapast. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[b]Idealno bi si bilo tako organizirati bolj romantična srečanja kak dan po Valentinovem, medtem ko sam praznik zaljubljencev lahko izkoristimo za načrtovanje slednjih oz. zgolj za 'formalnejše' kontakte.[/b]

uf uf uf........boga jaz v četrtek imam napovedano večerjo s prekrasno osebo.........upam, da bo še energija prava :2src: x:)x

[quote name='AUDENTE' post='796321' date='11. Feb 2007, 20:20'][b]Idealno bi si bilo tako organizirati bolj romantična srečanja kak dan po Valentinovem, medtem ko sam praznik zaljubljencev lahko izkoristimo za načrtovanje slednjih oz. zgolj za 'formalnejše' kontakte.[/b]

uf uf uf........boga jaz v četrtek imam napovedano večerjo s prekrasno osebo.........upam, da bo še energija prava :2src: x:)x[/quote]
si hecna audente, mas uch za tocno ene zadeve. x;)x xDDx
ja ja, super bo, glih prav. xokx x;)x

[quote name='Melodie' post='796351' date='11. Feb 2007, 21:13']Ta napoved mi pravi, da bom cel teden morala držati usta zaprta[/quote]
ma ti jih kar odpiraj, saj povedala itak ne bos nic. :vragec: x;)x haha, se mal hecam. x:Dx
ni treba drzat ust zaprtih, sam ni pa kul kar nekaj blekat. x:)x
vsiljiva? zakaj pa to? saj nisi...

[quote name='Ksenia' post='796479' date='12. Feb 2007, 06:33']hvala xsrcx :palec:[/quote]
jo. :kiss: :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' post='796315' date='11. Feb 2007, 20:03']silki, kofi??
madonca, sej te bo razgnal. x:px x;)x xDDx[/quote]

xDDx xDDx ,...nak ne bo,....kofe me v ravnovesju drži.....hvalabogu, zdej imam pameten razlog, za v nedeljo zvečer šalco polnit.... x;)x xDDx

...sicer bo pa ta teden.....bluuuz,....jao bluuuz.....če ne bo šlo drgač,...se bom tud jest v kevder zaprla,....ko šiša razgled, če imaš ušesa polna traparij... xcivx x;)x xDDx

ja nč....pridna pa si.....pa čeprav sam zarad gmaha.... x;)x :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

kok mam rada takele napovedi x;)x se lohk zgovarjam na planetke plus še na hormone x;)x x:Dx
xrolleyesx sam res, kolk en glup cajt......kr neki....pa čist asocialna.....folk mi gre na živce ornk.....pa zarad ene bedaste besede so se mi včer kr solze ulile :eek: x:Dx boga moja okolica x:px x:Dx

aja, pa lih študirala sm če ni spet retro merkur :xx!: totalna zbrka z dokumenti, izvidi, tel. številkami itd :eek: ludo :o|o:
pa viš da je res, vrag frdaman x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

[quote name='silki' post='796610' date='12. Feb 2007, 12:26'].....hvalabogu, zdej imam pameten razlog, za v nedeljo zvečer šalco polnit....[/quote]
si hecna Silki... x:Xx
jaz pa, kljub temu, da sem kofetarca, nekak v 2. polovici dneva mi sploh ne pase tolk kofi... ne da kao ne bi mogla pol spat (itak mal spim in kava ni kriva, pac sem tak clowk, rabim mal spanja), pac pa... mi ni do okusa, energije.
razen izjemoma, seveda. tko da nisem zdaj kaj 'proti' al pa kej.. sam, redko mi zadisi v 2. polovici dneva (medtem ko "dopoldne" <kar je pr men elasticren pojem xDDx> lohk 3 spijem).
ampak obredek je pa obredek. xDDx :palec: x;)x
tko da, ce je specialna priloznost recimo, sem lohk vedno za. xcheersx

[quote name='Todika' post='796636' date='12. Feb 2007, 13:18']aja, pa lih študirala sm če ni spet retro merkur[/quote]
sej se ni, od jutr zjutraj bo, okol 6h al kdaj. sam se pa res ze cuti... men se kar zatika, ko govorim, namest kot namazano (kot ponavadi). xDDx

ja, jaz tud ze obcutljiva bla.
pa kaj! xokx x;)x takle mamo....

sicer pa blazno krvavim, mam mehurje po obeh rokah (x:o)x) in nemarno sem se udarla v.. hm, teme? v glavnem, na 'vrh' glave.
z vso silo sem vstala, butnila v keramiko od onga za wc papir...
k srec mam trdo bucho (ker neverjetno, da nimam luknje v glavi, glede na moc udarca in materiale). xDDx

Picasso

oj, midve se pa se nisva 'srecali', zivjo, dobrodosla! :vio: :palec:
(*mas kul nick, za pojest si, ti recem x;)x xDDx)

a tko?
vsi so sitni razen tebe? x;)x xDDx
sej to ni zarad merkurja (sam), pac pa se je saturn (in se kdo) nekak tecno postavil, tko da je tezko bit sproscen in lezeren in neobremenjen, nekak.
pa so zato 'vsi' tecni...
no zdej ves. bod razumevajoca. x;)x

Picasso

js dans tud nisem...sitna...sem zlo ok...sam teden ma še cajt to obrnit......pa recimo, da ne bo.....

x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dons sem še tolk dobre volje, da sem šla celo napoved brati, drugače se raje izognem, da ne berem kakih negativ x:Dx že zadost sama sebi težim, ne pa da preberem, da še moram težit, ker je v soskladju z nebom.

V glavnem nič romantike, itaq je tale valentinovo kr neki ratal, se bom pa v maškarce podala z veseljem. Malce zaplesat in se sprostit.
Sem pa bolj zaspana in utrujena.

thx, marsa x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

teden je bistveno boljši, kot je bil prejšnji.....pa planeti gor al dol.....al se mi je pa kakšen tranzitek premaknil na znosen orbis....... xDDx

heh....sodeč po folku, se s planetki ta teden dogaja nekaj čudnega....labilnejšim je močno na psiho udarilo in jih pošteno maje sem in tja.....kaj bi to blo...kombinacija neptun uran....pa kakšna saturnova restrikcija zraven......

tole sam mal ugibanje glede na opažanja..... :vragec: x^x x;)x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...