Skoči na vsebino

Bolj si ga bluzim... kot si lahko domišljate

mako106

Recommended Posts

jaz pa premišljujem...kaj vse moram vedeti o konkurenci... da jo lahko obvladam in nadvladam :eek: in kako sploh prepoznam konkurenco x:px

ne premišljuj...deluj..bolje kot deluje konkurenca x:)x

:o|o:

konkurenca v čem?

nekateri preferirajo taktičen umik. x:Dx :palec:

da se naute prešvicali ... x:Dx xg:Dx

Pesem.si

Kdor ne pesni, bere pesmi :)

Deli na socialnih omrežjih

Moja babica bi rekla : Ja Boh, da so še taki, ane!

v pozitivnem smislu mišljeno x:Dx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

:o|o:

konkurenca v čem?

nekateri preferirajo taktičen umik. x:Dx :palec:

umik...napad...delovanje...sprejetje...dajanje....vse je del strategije...življenja x:)x

drugi se raje spopadamo v odprtem boju, ... iz enihfrtl tipkovnice v procesor in po nevidneih povezavah do centralnega račuunalnika ipd... sekundna tehnologija ne pozna meja, nekateri se clo zaljubijo na tak način. :vragec:

si predstavljaš? xrolleyesx

sekundna tehnologija...bo kmalu...ali je že...zastarela....uveljavlja se nulta tehnologija...kreativne misli....ko sta trenutek zamislitve...in uresničitve misli...eno...v trenutku x:)x

da se naute prešvicali ... x:Dx xg:Dx

švic je tekel...da sem postal...kdor sem x:)x

ja, k se tebi lovi pot v brado in preostanek neandrtalske dobe.,.. x:o)x

x:Dx x:Dx vidim...da se ti je spet čakra...odgovorna za humor...odprla x:Dx

pa je življenje strategija? x:)x

no...strateško sem si svoje življenje zamislil nekako tako....postavil sem si v okvirju svojega življenja dva extrema...vse in nič...nič kot mojo lastno praznino...kjer ni ničesar...niti mojih misli...in vse...kot extrem...ki lahko raste v neskončnost....in nima nobenih omejitev...nič ali praznina pa je itak v svojem bistvu omejena...vse kot extrem...pa raste skladno z mojim zavedanjem le tega....praznina...kot statičen pol mojega zavedanja...mora biti vedno nekako usklajena z rastjo vsega v meni...da se mi ne poruši strategija...ki sem si jo zamislil v življenju...poleg vseh ostalih strategij x:Dx

p.s. malo še moram dodelat x:Ix

no...strateško sem si svoje življenje zamislil nekako tako....postavil sem si v okvirju svojega življenja dva extrema...vse in nič...nič kot mojo lastno praznino...kjer ni ničesar...niti mojih misli...in vse...kot extrem...ki lahko raste v neskončnost....in nima nobenih omejitev...nič ali praznina pa je itak v svojem bistvu omejena...vse kot extrem...pa raste skladno z mojim zavedanjem le tega....praznina...kot statičen pol mojega zavedanja...mora biti vedno nekako usklajena z rastjo vsega v meni...da se mi ne poruši strategija...ki sem si jo zamislil v življenju...poleg vseh ostalih strategij x:Dx

v bistvu....nič in vse... x:)x :palec:

¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤

v bistvu....nič in vse... x:)x :palec:

v bistvu..."vse"...kar je med vsem in ničem..."vse" je le lepota...ki ti jo zavedanje svojih extremov daje...širši imaš pogled na svoje extreme v življenju....lažje dojemaš lepote...ki ti jih življenje lahko nudi.... x:)x

v bistvu..."vse"...kar je med vsem in ničem..."vse" je le lepota...ki ti jo zavedanje svojih extremov daje...širši imaš pogled na svoje extreme v življenju....lažje dojemaš lepote...ki ti jih življenje lahko nudi.... x:)x

se strinjam....in več stvari ceniš..

tui če jih prej nisi... x:px x;)x

¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤

enostavno...se lahko naučiš..ceniti vse...za kar obstaja beseda x:)x

a veš, da ene sorte severnoameriških indijancou do nedavnga recmo do pred sto pa nekej let, enostavn niso poznal besed kukr so ljubosumje, strah, sram, zavist, škodoželjnost, lakomnost,pohlep, ugled,...da ne bi še o nacionalizmu ipd. a veš zakwa ne? zato, k enostavn niso poznal pomena teh besed.men je to tko kullll....

sploh zdej, k mam čist frišno izkušnjo, pa sploh ne prvo z posebnimi ljudmi nedotakljivega ugleda. žandarji seveda x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

mogoče bi bilo bolje...da ne bi mešal vsega in niča...zaradi boljšega razumevanja...enega in drugega extrema v sebi...čeprav se v stanju enosti...itak premešata med sabo...no...se mi zdi najbolj pametno...da razdelam praznino v sebi...na takšen način...da bo razumljiva meni...in tistemu ki bo to bral

torej...praznina mene...je prazna....hihi...ne vem prav kje začet....bom še malo moral odmeditirat svojo praznino....pa potem nadaljujem x:Dx

Zdaj sem padla....v temo..kot že velikokrat...saj ni važno ali sem padla zadnjič tako globoko, ampak

sem vstala in spet hodim....naprej. Kako si je moj um zamislil realnost, vem...moja duša tega še ne sprejema, še se malo upira....še neki išče...Ampak bo našla...

Jaz cela...bi pa jutri za zmago tudi padla....zmaga je začetek...vsega x:Dx

In moje misli so zdajle pri dveh......en je rjavook in en je plavook...bemu, težka izbira x:Dx

• 1 month later...
mogoče bi bilo bolje...da ne bi mešal vsega in niča...zaradi boljšega razumevanja...enega in drugega extrema v sebi...čeprav se v stanju enosti...itak premešata med sabo...no...se mi zdi najbolj pametno...da razdelam praznino v sebi...na takšen način...da bo razumljiva meni...in tistemu ki bo to bral

torej...praznina mene...je prazna....hihi...ne vem prav kje začet....bom še malo moral odmeditirat svojo praznino....pa potem nadaljujem x:Dx

in tako sem odmeditiral svojo praznino....prazna je...bolj kot sem si mislil...čas je (oz.ga ni)...da jo napolnim z nečim...polnim xsrcx

in tako sem odmeditiral svojo praznino....prazna je...bolj kot sem si mislil...čas je (oz.ga ni)...da jo napolnim z nečim...polnim xsrcx

vem...da imam v sebi...to....s čimer želim zapolnit svojo praznino....vendar je želja še vedno premočna...da bi svojo praznino zapolnil...z ljubeznijo...takšno univerzalno...neunikatno x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...