mako106 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 vidim Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2007 premišljeval...sem...mislil...razmišljal...si izmišljeval...odmišljeval....da sem se domislil...da nimam misli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 jaz pa premišljujem...kaj vse moram vedeti o konkurenci... da jo lahko obvladam in nadvladam in kako sploh prepoznam konkurenco Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2007 ne premišljuj...deluj..bolje kot deluje konkurenca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 jaz pa premišljujem...kaj vse moram vedeti o konkurenci... da jo lahko obvladam in nadvladam in kako sploh prepoznam konkurenco ne premišljuj...deluj..bolje kot deluje konkurenca konkurenca v čem? nekateri preferirajo taktičen umik. da se naute prešvicali ... Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 TI Diana si pa čist zblojena Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Moja babica bi rekla : Ja Boh, da so še taki, ane! v pozitivnem smislu mišljeno Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2007 konkurenca v čem? nekateri preferirajo taktičen umik. umik...napad...delovanje...sprejetje...dajanje....vse je del strategije...življenja drugi se raje spopadamo v odprtem boju, ... iz enihfrtl tipkovnice v procesor in po nevidneih povezavah do centralnega račuunalnika ipd... sekundna tehnologija ne pozna meja, nekateri se clo zaljubijo na tak način. si predstavljaš? sekundna tehnologija...bo kmalu...ali je že...zastarela....uveljavlja se nulta tehnologija...kreativne misli....ko sta trenutek zamislitve...in uresničitve misli...eno...v trenutku da se naute prešvicali ... švic je tekel...da sem postal...kdor sem ja, k se tebi lovi pot v brado in preostanek neandrtalske dobe.,.. vidim...da se ti je spet čakra...odgovorna za humor...odprla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 umik...napad...delovanje...sprejetje...dajanje....vse je del strategije...življenja pa je življenje strategija? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2007 pa je življenje strategija? no...strateško sem si svoje življenje zamislil nekako tako....postavil sem si v okvirju svojega življenja dva extrema...vse in nič...nič kot mojo lastno praznino...kjer ni ničesar...niti mojih misli...in vse...kot extrem...ki lahko raste v neskončnost....in nima nobenih omejitev...nič ali praznina pa je itak v svojem bistvu omejena...vse kot extrem...pa raste skladno z mojim zavedanjem le tega....praznina...kot statičen pol mojega zavedanja...mora biti vedno nekako usklajena z rastjo vsega v meni...da se mi ne poruši strategija...ki sem si jo zamislil v življenju...poleg vseh ostalih strategij p.s. malo še moram dodelat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 no...strateško sem si svoje življenje zamislil nekako tako....postavil sem si v okvirju svojega življenja dva extrema...vse in nič...nič kot mojo lastno praznino...kjer ni ničesar...niti mojih misli...in vse...kot extrem...ki lahko raste v neskončnost....in nima nobenih omejitev...nič ali praznina pa je itak v svojem bistvu omejena...vse kot extrem...pa raste skladno z mojim zavedanjem le tega....praznina...kot statičen pol mojega zavedanja...mora biti vedno nekako usklajena z rastjo vsega v meni...da se mi ne poruši strategija...ki sem si jo zamislil v življenju...poleg vseh ostalih strategij p.s. malo še moram dodelat v bistvu....nič in vse... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2007 v bistvu....nič in vse... v bistvu..."vse"...kar je med vsem in ničem..."vse" je le lepota...ki ti jo zavedanje svojih extremov daje...širši imaš pogled na svoje extreme v življenju....lažje dojemaš lepote...ki ti jih življenje lahko nudi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 v bistvu..."vse"...kar je med vsem in ničem..."vse" je le lepota...ki ti jo zavedanje svojih extremov daje...širši imaš pogled na svoje extreme v življenju....lažje dojemaš lepote...ki ti jih življenje lahko nudi.... se strinjam....in več stvari ceniš..tui če jih prej nisi... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2007 enostavno...se lahko naučiš..ceniti vse...za kar obstaja beseda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 enostavno...se lahko naučiš..ceniti vse...za kar obstaja beseda a veš, da ene sorte severnoameriških indijancou do nedavnga recmo do pred sto pa nekej let, enostavn niso poznal besed kukr so ljubosumje, strah, sram, zavist, škodoželjnost, lakomnost,pohlep, ugled,...da ne bi še o nacionalizmu ipd. a veš zakwa ne? zato, k enostavn niso poznal pomena teh besed.men je to tko kullll....sploh zdej, k mam čist frišno izkušnjo, pa sploh ne prvo z posebnimi ljudmi nedotakljivega ugleda. žandarji seveda Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2007 no...strateško sem si svoje življenje zamislil nekako tako....postavil sem si v okvirju svojega življenja dva extrema...vse in nič...nič kot mojo lastno praznino...kjer ni ničesar...niti mojih misli...in vse...kot extrem...ki lahko raste v neskončnost....in nima nobenih omejitev...nič ali praznina pa je itak v svojem bistvu omejena...vse kot extrem...pa raste skladno z mojim zavedanjem le tega....praznina...kot statičen pol mojega zavedanja...mora biti vedno nekako usklajena z rastjo vsega v meni...da se mi ne poruši strategija...ki sem si jo zamislil v življenju...poleg vseh ostalih strategij p.s. malo še moram dodelat mogoče bi bilo bolje...da ne bi mešal vsega in niča...zaradi boljšega razumevanja...enega in drugega extrema v sebi...čeprav se v stanju enosti...itak premešata med sabo...no...se mi zdi najbolj pametno...da razdelam praznino v sebi...na takšen način...da bo razumljiva meni...in tistemu ki bo to bral torej...praznina mene...je prazna....hihi...ne vem prav kje začet....bom še malo moral odmeditirat svojo praznino....pa potem nadaljujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Zdaj sem padla....v temo..kot že velikokrat...saj ni važno ali sem padla zadnjič tako globoko, ampaksem vstala in spet hodim....naprej. Kako si je moj um zamislil realnost, vem...moja duša tega še ne sprejema, še se malo upira....še neki išče...Ampak bo našla... Jaz cela...bi pa jutri za zmago tudi padla....zmaga je začetek...vsega In moje misli so zdajle pri dveh......en je rjavook in en je plavook...bemu, težka izbira Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 rjavook komi čakam da vidim te rjave oči Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2007 mogoče bi bilo bolje...da ne bi mešal vsega in niča...zaradi boljšega razumevanja...enega in drugega extrema v sebi...čeprav se v stanju enosti...itak premešata med sabo...no...se mi zdi najbolj pametno...da razdelam praznino v sebi...na takšen način...da bo razumljiva meni...in tistemu ki bo to bral torej...praznina mene...je prazna....hihi...ne vem prav kje začet....bom še malo moral odmeditirat svojo praznino....pa potem nadaljujem in tako sem odmeditiral svojo praznino....prazna je...bolj kot sem si mislil...čas je (oz.ga ni)...da jo napolnim z nečim...polnim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2007 in tako sem odmeditiral svojo praznino....prazna je...bolj kot sem si mislil...čas je (oz.ga ni)...da jo napolnim z nečim...polnim vem...da imam v sebi...to....s čimer želim zapolnit svojo praznino....vendar je želja še vedno premočna...da bi svojo praznino zapolnil...z ljubeznijo...takšno univerzalno...neunikatno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.