Mihael 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Ej Mihael, Daath in to kar sem napisal je v tesni povezavi s shizofrenijo, če se ti to dogaja, iz napačne strani. Daath tudi obstaja, kot preizkušnja na Poti. Menda je ena težjih preizkušenj, ker je polna zavajanj in preizkusov kot tudi marsikaj drugega.....Daath kot ---- znanje ----- se vedno da zlorabitsam po seb pa ta sefira (kot tudi nobena druga in kot sem že napisal) nima negativne konotacije Torej nova tema ne bo potrebna jaz ti samo povem kakšen je moj vidik o shizofreniji iz vidika duhovnosti. Kar sem mene tiče so vzorki in dejavniki shizofrenije, psihioz in podobnih bolezni popolnoma jasni. Prav tako lahko s crno magijo povzročiš shizofrenično bolezen. a je kundalini črna magija? ni.... vsak prevelik energetski sunek (kundalini je še relativno majhen) lahko človeku sesuje telesa....od 6. navzdol....črna magija, bela magija (sva se že strinjala, da je magija-magija, namen jo definira)....ni važno....treba je točno vedt kaj počneš.....škoda je lahko nepopravljiva Nebi tega pisal, če nebi vedel kaj govorim, govorim pa zaradi izkušnje.... tudi jaz jih imam. žal. na srečo ne osebnih. samo če človk noče o tem debatirat v temi, ki jo je odprl z določenim namenom, potem je prav, da to spoštujemo, ane... torej, kaj boš še lepega povedal o Daathu? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Kakšne izkušnje pa imaš ti s tem Mihael? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 12. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2007 Kakšne izkušnje pa imaš ti s tem Mihael? nekdo, ki ga poznam, je na lastno pest dvignil kundalini.........ne želim pisat konkretno o tem. lahko pa rečemo še kakšno o Daathu..... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 12. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2007 lahko pa rečemo še kakšno o Daathu..... ok...če rečemo tko nož = orodjekako se nožu streže = razumevanjekaj z njim narediš = namen če dobi otrok orodje (tehniko) v roko brez razumevanja (globine), se bo porezal = npr. dvig kundalinijanekdo, ki razume kako se z nožem upravlja, ga lahko uporabi za rezanje kruha ali pa nekoga zabode = bela / črna magija torej orodje, razumevanje, namen kuvrtat, kaj po tvojem paše v domeno Daatha? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Sem reku, da tema ni potrebna. O Daathu nebi govoril, ker v resnici ne vem veliko. S tem kar si napisal se strinjam. Sem pa tud Sandiju omenil Platonov mit o jami. Če bi živeli v jami bi bil to za nas cel svet. Zato nimam kaj za povedat v tej temi, jaz sem samo pokazal, kakšni so vzroki za shizofrenijo po mojih izkušnjah- ker sem bil v tisti jami. Daath je bil samo omenjen kot prehod za znanje iz nerazumevanja in kot preizkušnja na Poti. Lahko pa napišeš kaj o sesutju teles, da vidim, če kaj zase najdem Mogoče katera so in kakšno funkcijo imajo, ter kako vplivajo na človekovo življenje. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 nekdo, ki ga poznam, je na lastno pest dvignil kundalini.........ne želim pisat konkretno o tem.Tule smo ze govorili o kundaliniju, kjer omenjamo tud to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 12. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2007 viš men je pa Daath vseen pomemben....nimam občutka, da sem takole na hitro tudi točno kaj šele popolno napisal....bo treba mal simboliko poupdejtat pa pomeditirat.... telesa: 7. zgornje spiritualno (monada)6. spodnje spiritualno (žarek)5. zgornje mentalno (abstrakcija)----------------------------------------------- individum zgoraj, osebnost spodaj4. spodnje mentalno (logika)3. zgornje čustveno (čustva)2. spodnje čustveno (strast)1. fizično telesa se razvijajo od spodaj navzgor, najprej so samo zametki teles---vsa pa izhajajo iz monade Daath bi pasal na mejo med individumom in osebnostjo....abstraktno/logična sefira Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 potem je tu še Kama razdeljena? ok, men je znano malce drugačna porazdelitev... verjetno pa je bistvo isto... se trudim tole razumet. da me ne bi kdo napadel Prano pa uvščaš pod fizično telo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Sej nisem rekel, da je nepomemben, le ne vem kaj preveč o njem. Sam ga tretiram kot grlo. Obstaja ena dihalna vaja na grlo. Marsa hvala za link, bom preveril ob priložnosti. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 12. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2007 potem je tu še Kama razdeljena? ok, men je znano malce drugačna porazdelitev... verjetno pa je bistvo isto... se trudim tole razumet. da me ne bi kdo napadel Prano pa uvščaš pod fizično telo? Kama? prana gre povsod iz monade navzdol, ane.... Sej nisem rekel, da je nepomemben, le ne vem kaj preveč o njem. sej ravno zato bi blo pa fajn mal poupdejtat simboliko, podebatirat, izmenjat poglede.... no, ok...če nočeš.....bom sam, pa ob priliki postam tu not....mogoč komunikacija služi temu, da se človek česa novega nauči....ne pa da samo predava o tistem kar že ve<---ker dolgčas Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Jaz pa bolj mal vem o tem. Kandulini. Sem preveč fizična ali realna, tko da sem v mladih letih velik o tej temi prebirala, samo nisem vidla nekega smisla. Se pravi, to se DEJANSKO, da prebuditi. Kot 17. letnica sem srečala tantrika iz Francije, pa mi je veliko o tem razlagal. Pa takrat, niti nisem takega pomena temu dajala. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Sem preveč fizična sej kundalini je v bistvu blazno fizicen glih, pravzaprav. malenkost, Kuvrtat. (*vcas se mi zdi, kot da smo ze *vse povedal* .. pa pol ne civkamo vsega cist glih vsakic ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Se pravi, to je spolna energija. Ta tantrik, ki sem ga spoznala je vse to obvladal. me je pa na njem motilo, da je na spolnost in na ljubezen gledal drugače kot je moja predstava. On je menil, da se tantriki ne smejo vezati čustveno....potem pa je imel ogromno punc okoli sebe. To me je kar motilo. vsaj zdelo se mi je,da to ni zame. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 vem kaj mislis... na nek nacin, kaj jaz vem, mas *prav*.sam po 2. strani pa je boljs o necem cvekat, ce mamo kej izkusenj....pol pa pac... saj ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 komunikacija služi temu, da se človek česa novega nauči....ne pa da samo predava o tistem kar že ve<---ker dolgčas Če je to name letel nisem ponavljal tam kjer ni bilo potrebno. Ne bom pa nakladal o stvareh, ki jih nisem raziskal. Za enkrat me daath ne zanima. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Mene pa zanima kako občutiš prebuditev kundalini energije? Vročina in sunek skozi srce? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 12. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2007 Ne bom pa nakladal o stvareh, ki jih nisem raziskal. Za enkrat me daath ne zanima. Zakaj bi človek raziskoval sam?Če bi lahko raziskovali skupaj A mam jst ČUDNE želje? Samo dve imam: željo po razumevanju in željo po sobivanju v razumevanju. Vse ostalo so bolj ideje kot želje. Praviš, da Daatha (1) nisi raziskal in da (2) te ne zanima. Pa vendar ga ob vsaki priliki omeniš? Oh....ma.....sej se mi ne da......ti kar lepo z užitkom naprej "nakladaj o stvareh", ki si jih ŽE raziskal. Jst grem pa tut.....knjigo brat.....imam več od tega. Mene pa zanima kako občutiš prebuditev kundalini energije? Vročina in sunek skozi srce? Nelika tam zgoraj ti je Marsa prijazno postregla z linkom Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Mihael, probej razumet, da je bila omemba Daatha znotraj moje razlage, na željo forumaša, ki pa ni bil Sandi pač pa Nelika - povedal sem to kar vem o stvari, ki jo zanima. Tvoje želje so mi všeč, kar pa ne pomeni, da so moje identične. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 12. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2007 Mihael, probej razumet, da je bila omemba Daatha znotraj moje razlage, na željo forumaša, ki pa ni bil Sandi pač pa Nelika - povedal sem to kar vem o stvari, ki jo zanima. Tud v temi vnebovzeti mojstri si Daatha vztrajno omenjal.......ma sej boli me. Sam ne mi s takimi "probej razumet" ker še preveč dobro razumem. Oh....kako je pa za tole škoda E.....kdaj mi bo že jasno .....upam, da je to-to. Tvoje želje so mi všeč, kar pa ne pomeni, da so moje identične. Ja.....................očitno niso............pa lih tebe (izmed vseh ljudi) sem se spravu zej "pizdit". Se opravičujem. Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Mihael ti maš problem, da te ta moj Daath tako boli, hitr ga reš! ker,če bi jaz hotu temo o daathu bi jo imel, če si hotu bit prjazen, te naj pač ne moti, da si iz moje strani naletel na ničelen odziv Pa bodi mal pozoren na kontekste debat, ker je bilo omenjano znotraj kontekstov in ne v tri krasne - to je zelo pomembno namreč! verjetno si se nevede zapel v energijo tiste osebe, ki je men o daathu razlagala - ja njej pa tako razumevanje pomeni vse na tem svetu! Sploh moraš pa vedeti, da jaz svojega sveta ne gradim, na takem pojmovanju kot ti,ampak verjetno veliko bolj preprostem. Sem bolj intutitiven in čuten kot pa razumski, vidiš tud tu sva si zgleda drgačna in zato men ni pomembna natnčna in razumska opredelitev in razlaga daatha, ampak samo tista, ki me pelje v moje središče. Sicer pa vse dobro sam ne mi kr enih nalepk popat Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Sem si pogledala link. Meni se je enkrat zgodil, da sem čutila močno vročino in nek sunek, ki pa se je ustavil pri srcu in sem imela občutek, da mi bo srce eksplodiralo. Ni bilo prijetno in tudi ne vem kaj naj bi bilo to, saj se ne ukvarjam s temi New Age zadevami in se je zgodilo spontano. Jih spremljam in me zanimajo, vendar le delčki od vseh tako imenovanih praks in ved. Odbija me popolnoma zavzeto prakticiranje teh zadev. Pa ne vem zakaj. To je pač v meni. nikoli nisem izvedela odgovora, kaj naj bi to bilo. Ta sunek skozi srce, pa vročina... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.