Piko 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Lia! Anede, da tu nekaj zaudarja po umazanih tacah! Včasih se vprašam, če bi telefoni poleg besed prenašali tudi moj smrad iz ust... No, sedajle sem poskusil nogo potegniti popolnoma do nosu. Pa ni šlo. A bo treba delati jogo?Vseeno sem uspel in zavohal ta smrad! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 icon_smile_big.gif icon_smile_evil.gif imaš smrdljive noge icon_smile_wink.gif icon_smile_clown.gif icon_smile_clown.giffAko je tako, potem mi jih umij, da mi ne bodo več smrdele. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 joj..... jaz pa ful ne maram, da mi kdo okol nog kaj shari...da bi mi jih kdo umival? ne bi pustila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 skozi: meditacijo, yogo, molitev, obrede, tisino, umivanjem (nog ) katero koli pot ze uberemo je isti cilj: unicenje ega pa tezk je pridt do ciste zavesti, k pa svet tava v temi in nas ucijo, da je tema edina luc...misli so pa se po vrh usega nalezljive :xx!: kaj je boljse: prepovedan vhod ali ni izhoda? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj je boljse: prepovedan vhod ali ni izhoda? zanimivo vprasanje! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ste čudni... Zakaj je pa problem komu noge umit? Zakaj je problem, če jih kdo tebi? verjetno zaradi tega, ker je v svetih spisih napisano, kot lekcija za napihnjen ego... še zmer vztrajam pri trditvi, da je zdrava mera egoizma predpogoj za kakršnokoli pametno delovanje človeka Pikec, nič se ne sekiraj, ni potrebe, da bi bi moral še bolj telovadit, ti po mojem skromnem mnenju že itak pretiravaš z razmigavanjem.Priporočam masaže inu masažice za sprostitev, pa boš lahko nekega dne lastnoročno povohal svoje tačke Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ste čudni... Zakaj je pa problem komu noge umit? Zakaj je problem, če jih kdo tebi? ni mi problem nog umit komu (sem ze tud drekaste ritke umivala in brisala in tako dalje ), pac pa ne maram, da jih kdo meni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 kr privadi se...mal se staramo bojo prišli časi , ko se ne boš mogla več sklonit.... ko se prepustiš je pravi užitek Tako pravi tudi gospod direktor Miloš Kovačič od Krke, da ga ne mikajo več tiste stvari, sam da ga kaka fletna v banjo da, pa temeljito umije in z gobico zdrgne Je napisal enkrat v enem od intervjujev v Playboyu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>bojo prišli časi , ko se ne boš mogla več sklonit.... :xx!: mater!!! nc nom rekla rajs. ko se prepustiš je pravi užitek verjamem oz. vem, sam..... se prepuscam izjemoma, torej v izjemnih okoliscinah in situacijah, ki so sorazmerne z vpletenimi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 jst tut nom nč rekla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> zanimivo vprasanje! kaksen je pa odgovor? (tudi zanimiv, nemogoc, v napoto oz. korist egotu, razocaran, neutemeljen... ...) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 odgovor je nemogoc. ker je povezano.ravno zato pa je tolk bolj v razmislek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ko se prepustiš je pravi užitek kaj pa ce te zgecka? ful uzivas, prej zivce zgubis drugac je pa umivanje nog, samemu sebi al pa drug tebi al pa ti drugemu al pa....ah ja , delcek refleksoterapije, kr je (podzavestno ali pa zavestno) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ja, saj tud taksno (pa ceprav nisem zgeckljiva, a vcas sem pa ful ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>odgovor je nemogoc. ker je povezano.ravno zato pa je tolk bolj v razmislek. aha ceprav pravijo, da ni nic nemogoce pa ne okol govort Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ja. najprej MORS NEKAK najt VHOD...ko mas pa dost, pa se IZHOD. prav imas... nic ni nemogoce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Plus, itak: kaj, prepovedan? in? a je to nemogoc? ne, sam prepovedan... torej, nekdo to prepoveduje... pol pa itak sam ravnas v skladu s svojo vestjo, sposobnostmi in hotenjem in voljo. in spet - ni izhoda.. kaj to pomeni? da nekdo pravi, da ga ni... nikjer ne pise, ni mozen... zabetoniran... sam, skrivnostno, da ga ni. In ker si v tem primeru ze not, bos prisel lohk tud ven. O tem pa bos skrbel, ko bo cas.Kot pri parkiranju.... ej ce ga v tisto NOT stlacim, ga bom pa brez skrbi tud ven... in tud, obremenjevala se bom s tem pol, ko bom sla ven... ker ocitno se da, ce sem not. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Ego stanje V grobem bi lahko človeka razdelili na dva dela. Prvi del je v materialnem svetu skrit: gre za večji podzavestni del, ki je bistvenega pomena za človeka kot evolucijsko razumno bitje. Vse, kar storimo v svoji evoluciji, se kot pečat zapiše v naše notranje bistvo. Drugi del človeka pa je površinski del človeka. V evolucijskem smislu je ta del relativno nepomemben. Je le sredstvo človekovega fizičnega bivanja – sredstvo služenja zaslug za večji, bistveni, podzavestni del človeka. Ta skupek človekovih materialnih čutil je njegovo ego stanje. To je nujno potrebno za normalno človekovo delovanje. Učenja mnogih duhovnih filozofij, ki trdijo, da je ego stanje le nepotrebni privesek človekovi osebnosti so docela zmotna – edini ljudje, ki nimajo ego stanja so namreč duševni bolniki, ki pa so popolnoma neuravnoteženi in se ne morejo solidno vključiti v življenje. Z ego stanjem se zavedamo telesnega življenja. Ego stanje se kreira z odnosom do dela. Z neobremenjenim in pozitivnim odnosom do dela si dvigujemo lastno evolucijsko stopnjo. Z vloženim delom se namreč vse vedno povrne nazaj. Velja le vestnost, temeljitost in natančnost pri delu. Navidezen neuspeh med delom je le preizkus: človek mora namreč docela občutiti bolečino delovnega neuspeha in jo preživeti pogumno. Vsako preklinjanje sodelavcev in okolice se dolgoročno hudo maščuje. Tarot karte najbolje predstavljajo oblikovanje človeškega ega. To so karte, ki so jih po izročilu civilizacije davne Atlantide narisali egipčanski svečeniki, za sodobnike pa jih je najbolje upodobil Alistair Crowley. Gre za izpopolnjen prikaz sistema človekovega duhovnega razvoja, ki v enaindvajsetih oziroma dvaindvajsetih slikah, velikih arkanah, prikazuje evolucijsko pot človekovega ega. Prva in hkrati dvaindvajseta karta je norček. Norček sprva ne ve, da je norček, in zato trpi, saj je v življenju slep. Ko pa opravi krog duhovnega razvoja, se spremeni v norčka, ki v celoti obvladuje in se zaveda vseh naravnih zakonitosti. Prelevi se v mojstra življenja, ki se, kljub temu da ga vsi občudujejo, zaveda, da je le norček, a živi v skladu z resnico narave in harmonijo življenja. Ne zanima ga, kaj si mislijo drugi. V vseh obdobjih in okoliščinah bo deloval resnično in ne bo več grešil Petnajsta karta tarota je ključna karta. Predstavlja Satana. Vsak proces oblikovanja človeškega ega, torej vsak proces razvoja neke vrline, se slej ko prej ustavi v tej karti. Dokler človek ne prestopi te tarot karte, se njegovo celotno ego stanje veže na Satana, saj je ta nad njim. Šele po prehodu usodne karte se človek lahko poveže z bogom. Ob srečanju s Satanom prav vsakega človeka zgrabijo panika, strah, obup, malodušje in dvom. Občuti strahotno bolečino, ki prepogosto povzroči umik in s tem poraz. Če namreč človek v ključnem trenutku popusti, se v bistvu vda Satanu. To pa pogojuje njegov padec na prvo karto tarota in neizbežno ponoven vzpon. Da bi se izognili satanskemu začaranemu krogu, moramo ljudje odprto sprejemati vse, kar nam življenje prinese. Torej to, kar je v skladu z našo osebno zrelostjo. Sprejeti moramo bremena in se soočiti z odgovornostjo. Pogumno je treba prenašati trpljenje in poniževanje. Le tako lahko rastemo in se s pozitivno borbo (ki je v bistvu borba proti našemu negativnemu, neobvladanemu delu) postopno dograjujemo in dopolnjujemo kot osebnost oziroma večno razumno evolucijsko bitje. Pred krizo ni nikoli dobro pobegniti, saj je ta le znak napredka in novih priložnosti. Toda ne obstaja le eno samcato ego stanje. V našem svetu obstaja več različnih, kolektivnih in individualnih ego stanj. Tako denimo kreiramo samostojno ego stanje v družini, šoli na delovnem mestu in celo v odnosu dveh partnerjev, ki ga je treba vse do rojstva tretjega otroka venomer dograjevati. Ko sprožimo proces življenja na določenem področju vstopamo v sistem evolucije ego stanja prav na začetku. In vedno je potrebno prestopiti Satana… Ko ljudje vstopijo v Satana običajno podivjajo. Ogroženi so, ker jih Satan obvlada. Tedaj je treba uporabiti vrline ljubezni, razumevanja, sožitja in prenašanja lastne bolečine, saj Satan prav z bolečino ljudi skuša, da bi popustili v borbi proti njemu. Tisti, ki ostanejo močni, prestopijo usodno tarot karto in za njih Satan ne obstaja več. To pa je mogoče le, če se ljudje zavedajo, da morajo v življenju sami nositi vse svoje breme, se z njim sprijazniti in ne iskati vzroka težav v drugih. Stvari je treba vzeti take kot so. Vsi naši ljudje so nam le učitelji. Sovražnikov ni. Sovražnik so le naši miselni vzorci. Tudi Satan ima pozitivno funkcijo: sili nas v boj s samim seboj. Le v tem boju lahko namreč povečamo svojo veličino. Ni je institucije v svetu, ki bi prestopila Satana. Tudi religije ga niso prestopile. Krščanstvo, denimo je obtičalo prav tam, kjer je obtičal Jezus Kristus: na štirinajsti karti (Umetnost), torej karto pod Satanom. Zato je krščanstvo obsedeno z iskanjem in bojem proti Satanu. Zato v krščanstvu venomer prevlada zlo. Vsi kristjani molijo Satanu, saj ne vidijo čez Satana, ki je nad njimi. V letih prehoda 2010 do 2012 bo človeštvo preživljalo štirinajsto karto tarot postavitve. To je zelo prijetna karta Umetnosti, zato bo tedaj življenje prijetno, a bo kljub vsemu zaznamovano s prikritimi satanskimi karakteristikami, ki bodo v vsej svoji sili izbruhnile leta 2012. Da bi človeštvo sploh lahko preživelo, bodo do leta 2022 uničene vse institucije in posamezniki, ki se ne bodo sposobni dvigniti nad Satana in zaživeti v sreči in svobodi novih plemenitih zakonitosti življenja Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ego je tut jopgurt... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 In celo zelo dober. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ne vem ali je to tvoje razmišljanje principesa ali si kje prepisala...........a da se veliko bolj enostavno povedati..........je vratar, ki prepušča iz zavednega v nezavedno, nazaj pa samo takrat, ko to rabiš za osebno rast.....s čimer pripomoreš k bogatenju skupne intiligence...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ne vem ali je to tvoje razmišljanje principesa ali si kje prepisala...........a da se veliko bolj enostavno povedati..........je vratar, ki prepušča iz zavednega v nezavedno, nazaj pa samo takrat, ko to rabiš za osebno rast.....s čimer pripomoreš k bogatenju skupne intiligence...... no bom pa rekla po kranjskogorsko:)) ego je ubijalec vsega lepega uničevalec vsega dobrega edino dober je kt ščepec soli pri jedi drugače pa se strinjam z navedenim postom , katerega avtorja sem spoznala na nekem predavanju... o EGU... seveda... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Vse je mogoče oprostiti, samo NE pomanjkanja Srca;kdor ga NIMA naj si ga izmisli...Iskati pot do ljubezni z Razumom je prav tako nesmiselno,kot iskati Sonce s svetilko.................................hmmmm....odvisno.....od velikosti svetilke ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 o ti ti akhutek gledano tvojo ikonco ŠAJNAŠ zlomk Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 o ti ti akhutek gledano tvojo ikonco ŠAJNAŠ zlomk no...da podam "poglobljeno" razlago svoje ikonce:predvsem se ne ve, je li luch zunaj ali znotraj.... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.