RUSLANA 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 kaj bi naredili ce bi se znajsli v ZAPORU iz katerega ni izhoda??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Odvisno v kakšnem zaporu misliš. V kolikor bi bila v zaporu in to zasluženo, bi poskusila razmislit o svojih dejanjih in se poboljšat. V kolikor bi bila neupravičeno, bi se pritožila. Če pa misliš ugrabljena....hmmm, to pa je za razmislit. Na vsak način bi poskusila pobegniti. Na silo ali pa s poskusom navezati se na ugrabitelja ter izkoristiti priložnost in njegovo nepazljivost. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Ne vem no če se sploh splača razmišljat o tem. Saj si na svobodi in greš kamorkoli hočeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 12. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2007 Odvisno v kakšnem zaporu misliš. V kolikor bi bila v zaporu in to zasluženo, bi poskusila razmislit o svojih dejanjih in se poboljšat. V kolikor bi bila neupravičeno, bi se pritožila. Če pa misliš ugrabljena....hmmm, to pa je za razmislit. Na vsak način bi poskusila pobegniti. Na silo ali pa s poskusom navezati se na ugrabitelja ter izkoristiti priložnost in njegovo nepazljivost. oprosti napisala sem (NI IZHODA)to pomen da ne mores nikakor ven in na nikakrsen nacin...mislila sem pravi ZAPOR... Ne vem no če se sploh splača razmišljat o tem. Saj si na svobodi in greš kamorkoli hočeš. ja tud na svobodi ne mores it kam hoces ce nimas ZDRAVJA IN DENARJA... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Poglej si filma Cube in Das Experiment. Za tvoje vprašanje mogoče bolj primeren Cube ..... samo za ljubitelje horror filmov Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 jaz...nevem kaj bi..vsak dan se srecujem s taksnim "zaporom"...solo... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Ene pšestinštrdeset faksu bi naredu Pa neb mi blo treba skrbet za ljubi kruhek pa vodo... Ejjjjjj ... grem banko ropat... Sam jih ne bi rad u rito fasou... kolateralna škoda Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 o tem razmišljat je pa res najbolj pomembna stvar v lajfu....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Kot zapor lah smatraš tut ujetost v tem materialnem telesu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 iz vsakega zapora obstaja izhod , ker pol tut notri ne bi prišel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 nehal bi razmišljati o svobodi...in počakal....da sama pride Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 prej bi dobro premislila v kaj se spuščam,preden bi naredila nekaj,karbi lahko moje posledice vodile v zapor....kasneje če bi bila kaznovana za tobi verjetno dojela da ni bilo prav kaj sem naredila...in bi verjetno spremenilasvoje mnenje in tega nebi rada več ponovila.... --------------------------------------lihkar sem gledala filem,kako je bila ženska po krivem obsojena..res nebi vedela kaj bi naredila če bi bila obsojena po krivem..najbrž bi se mi strgalo.... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.