Skoči na vsebino

Darila

Samson23

Recommended Posts

Zanima me sledeče.

Za nekoga, ki ima močan koten kvadrat Neptun-Saturn sem za darilo kupil uro zelene barve. Ker zelena spada pod domeno neptuna, saturn pa vlada(tudi) casu, me zanima ce gre za neprimerno darilo ali pa zelena ura simbolizira konstruktivno rabo tega aspekta in obdarovnacu lahko nakazuje konstruktivne poti rabe tega aspekta?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

xsmx joj samson x:Dx sori, sam tolk sm se nasmejala x:Ix hormoni sj veš :inocent:

..nosece babe... vse jih nasmeje... a ni svet fajn??... matr zakaj jest nism noseca baba... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Xx ne bit hud x;)x sicer pa, moč misli baje dela čudeže :inocent: x:Dx

..ja sej vem... sam ni mi jasn kako sm lohk lih zeleno uro kupu, ce moc misli dela cudeze... sem nameravu kupit parfum... pol pa kupim zeleno uro... najprej se ful zadovolen... pol pa zacnem razmisljat... ura saturn... neptun zelena... jebemti... :o|o:

Frank Zappa

..to je za na steno ura...

Frank Zappa

xsmx

ups, sori x:Ix

..zna cist OK izpast, ker ma oranzne stene... x:Dx

Frank Zappa

..mene stilsko sploh ne skrbi... sam astrolosko... zelena ura... :o|o:

Frank Zappa

eh, ne bod čudn x;)x predispozicije za psihoja mam jst, ne ti x:px x:Dx :inocent:

..ti???

..uran na sco asc., merkur kvadrat pluton, sonce-venera kvadrat mars-saturn, sonce-venera opozicija neptun... ti mas pa sam tistga plutona tam gor na asc... no ja pa uno luno cudno neki...

Frank Zappa

:o|o: neprimerno darilo , indeed

ako je bitje ženskega spola xrolleyesx xcivx

Ur se je nasplošno dobro izogibat, razen če greš za birmanskega botra x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Zanima me sledeče.

Za nekoga, ki ima močan koten kvadrat Neptun-Saturn sem za darilo kupil uro zelene barve. Ker zelena spada pod domeno neptuna, saturn pa vlada(tudi) casu, me zanima ce gre za neprimerno darilo ali pa zelena ura simbolizira konstruktivno rabo tega aspekta in obdarovnacu lahko nakazuje konstruktivne poti rabe tega aspekta?

xrolleyesx :xx!: xnckrivx

odvisno kaj prevaga.

morda je... hm, nekoliko cinicno dat ribi oz. mocnemu neptunu uro. x:o)x x;)x

ce je saturn tko dleujoc, je to morda nekaksen (nezazelen) oopomin, nenehen (nisi tocen! :att:). xDDx

neptun mara dodatke, uhancke, kozmetike, glasbe, knjige.... disave...

oni saturn morda cist na drugo deluje.. (recimo na skromnost)...

zakaj she z darilom omejevat, postavljat.

idealno darilo je recimo zhadova (ali malahitova, oniksova... ipd.) piramida, nekaj kristalnega. nekaj 'otipljivega', lepega, magicnega, energetskega.

ko ze sprasujes, itak si pa ze kupil, tko da ne tejkas no for an answer. x:o)x

*mislim pa da tko al tko ze imamo takole temo (oz. podobno). :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

indeed, stare koke ne rabijo ur, ker so jim ure že odbile xcivx

x:Dx x:Dx x;)x No to o starih kokah kolk jim zvoni, jaz raje ne bi. A veš kolk mladim je tale zadnji teden odzvonilo, sem čist brez besed. Zgleda, da je saturn precej neizprosen do vodnarjev in levov. :sori:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...