Samson23 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Zanima me sledeče. Za nekoga, ki ima močan koten kvadrat Neptun-Saturn sem za darilo kupil uro zelene barve. Ker zelena spada pod domeno neptuna, saturn pa vlada(tudi) casu, me zanima ce gre za neprimerno darilo ali pa zelena ura simbolizira konstruktivno rabo tega aspekta in obdarovnacu lahko nakazuje konstruktivne poti rabe tega aspekta? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 joj samson sori, sam tolk sm se nasmejala hormoni sj veš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2007 joj samson sori, sam tolk sm se nasmejala hormoni sj veš ..nosece babe... vse jih nasmeje... a ni svet fajn??... matr zakaj jest nism noseca baba... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 ne bit hud sicer pa, moč misli baje dela čudeže Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2007 ne bit hud sicer pa, moč misli baje dela čudeže ..ja sej vem... sam ni mi jasn kako sm lohk lih zeleno uro kupu, ce moc misli dela cudeze... sem nameravu kupit parfum... pol pa kupim zeleno uro... najprej se ful zadovolen... pol pa zacnem razmisljat... ura saturn... neptun zelena... jebemti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 če si kr tko kupu je res verjetno bedast če pa veš da ta oseba mara zeleno in nosi ure, bo pa čist kul babja logika Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2007 ..to je za na steno ura... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 ups, sori Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2007 ups, sori ..zna cist OK izpast, ker ma oranzne stene... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2007 ..mene stilsko sploh ne skrbi... sam astrolosko... zelena ura... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 eh, ne bod čudn predispozicije za psihoja mam jst, ne ti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2007 eh, ne bod čudn predispozicije za psihoja mam jst, ne ti ..ti???..uran na sco asc., merkur kvadrat pluton, sonce-venera kvadrat mars-saturn, sonce-venera opozicija neptun... ti mas pa sam tistga plutona tam gor na asc... no ja pa uno luno cudno neki... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 ja tak se začne sam unga plutona....aja pa uno luno...aja pa tist....aja..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 neprimerno darilo , indeed ako je bitje ženskega spola Ur se je nasplošno dobro izogibat, razen če greš za birmanskega botra Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Zanima me sledeče. Za nekoga, ki ima močan koten kvadrat Neptun-Saturn sem za darilo kupil uro zelene barve. Ker zelena spada pod domeno neptuna, saturn pa vlada(tudi) casu, me zanima ce gre za neprimerno darilo ali pa zelena ura simbolizira konstruktivno rabo tega aspekta in obdarovnacu lahko nakazuje konstruktivne poti rabe tega aspekta? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 odvisno kaj prevaga.morda je... hm, nekoliko cinicno dat ribi oz. mocnemu neptunu uro. ce je saturn tko dleujoc, je to morda nekaksen (nezazelen) oopomin, nenehen (nisi tocen! ). neptun mara dodatke, uhancke, kozmetike, glasbe, knjige.... disave...oni saturn morda cist na drugo deluje.. (recimo na skromnost)...zakaj she z darilom omejevat, postavljat. idealno darilo je recimo zhadova (ali malahitova, oniksova... ipd.) piramida, nekaj kristalnega. nekaj 'otipljivega', lepega, magicnega, energetskega. ko ze sprasujes, itak si pa ze kupil, tko da ne tejkas no for an answer. *mislim pa da tko al tko ze imamo takole temo (oz. podobno). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 indeed, stare koke ne rabijo ur, ker so jim ure že odbile muki, tud teb že zvoni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 indeed, stare koke ne rabijo ur, ker so jim ure že odbile No to o starih kokah kolk jim zvoni, jaz raje ne bi. A veš kolk mladim je tale zadnji teden odzvonilo, sem čist brez besed. Zgleda, da je saturn precej neizprosen do vodnarjev in levov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ma smo se hecali, tale Bobnar me skoz neki špika, pa ne morm bit tih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.