nimbus 14. april 2007 Avtor Prijavi Deli 14. april 2007 nazadnje me je sam še to vprašu, če dam cesarju kar je cesarjevega, pa sem mencala pa rekla, da zlo nerada, pol je pa še vprašu, če kaj k maš grem... pri men nič novga... prišu s šihta... zdejle grem pa mal intervale nabijat... kar na tešče... se mi sploh jest ne da več... popoldne sem si pa rezerviral za Avguština Aureliusa x;) So rekl gremo na pir... sm reku, ga ni pira čez dobrega svetnika... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 jst sem šla pa na Klančiše... tko me je vabila Čemšeniška, pa nisem imela družbe... razmišljam da je čas da začnem sama po svet vandrat... a ne boš štihal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 komi se pokonc držim, od Avguština ne boli glava, od pira pa tak da dobra izbira planine danes odpadejo, še tle po ravnic se komi vlečem čist iz forme Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. april 2007 Avtor Prijavi Deli 15. april 2007 jst sem šla pa na Klančiše... tko me je vabila Čemšeniška, pa nisem imela družbe... razmišljam da je čas da začnem sama po svet vandrat... a ne boš štihal? sem čist pozabu... tko, da z avguštinom ni blo nič... že ob desetih kinkal... ja, čemšeniška je zakon... grem skoraj vedno sam... ampak odrinem sredi noči tko, da sem v temi na vrhi in ko se začne danit morm bit že na oni klopci pod bregom... potem sledi pa čudo narave... sam že dolg nism biu... pozim enkrat... dons pa trajbat... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 sem bila danes, sem ob pol devetih že od gor odrinila proti Zagorju... tam pri klopci sem se nate spomnila v gozdu pa na Lio poln gozd čemaža al kako se reče sva štartali iz prvin, ker se je moji družbi mudilo it kuhat domov tako da sva pravi čas prispeli nazaj... ampak definitivno bom šla tudi sama me je mal motilo čebljanje po poti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 sem bila danes, sem ob pol devetih že od gor odrinila proti Zagorju... tam pri klopci sem se nate spomnila v gozdu pa na Lio poln gozd čemaža al kako se reče sva štartali iz prvin, ker se je moji družbi mudilo it kuhat domov tako da sva pravi čas prispeli nazaj... ampak definitivno bom šla tudi sama me je mal motilo čebljanje po poti... kuuuul... se mi je kolcal niška nina j zakon Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 Ok, ne bom velik filozofiral, ampak mimo tega grem pa že mal težko. Sicer hodim mimo človeških neumnosti in bedarij po možnosti z zaprtimi očmi, gluh in nem, še koža se mi naježi, da je ne receptiram te oslarije. Ampak to je šlo pa preko vseh receptorjev v zavest kar govori samo po sebi koliko nas nategujejo. Fora je, da je v ameriki enemu čing čong čengu "vun ruknulo" pa je pošical ene par komadov. Ampa poslušaj zdej ti tole. Vsaj dan umre na svetu zaradi čiste neumnosti oz. javno priznanega in spodbujanega človeškega pohlepa na tisoče (ja, tisoče) ljudi, več kot polovica ljudi na tem svetu živi v lakoti z manj kot enim dolarjem na dan, da ne govorim o nepotrebnih, nesmiselnih in brezbrižnih ubijanjih v imenu svobode na večih koncih te naše ljube, zaenkrat še zelene, kugle. Ampak ne, o teh stvaer ne boš pridobil zanimanje malega človeka... on mora poslušati o senzacijah in novinarji zapolnjujejo povpraševanje. Dajmo se, zgražajmo se, kako za hudiča je to sploh možno... kako lahko en sam človek to naredi... pa ta ni pri normalni... in potem ti napovedovalka naredi tisti patetičen "fris", ki si ne zasluži ničesar drugega kot ene dve okol kepe in začne jokcat o nekem poslovilnem pismu, zraven poda pa še psihoanalitično oceno. Dizaster... Kakšna je razlika, če ubiješ enega, dva, ali pa trideset Če je življenje neprecenljivo nobene. Ampak zakaj poudarjanje DVAINTRIDESET... lega DVAINTRIDESET jih je blo... I mean... demo pogledat globoko v sebe in premislimo... evo, sem že... jst sem jih sposoben pobiti PETDESET ... JA, PETDESET... fak... kolko pa vi Aaaa... Če pravite nič, vam pravim da mislit ne znate... Človek ni homo economicus, človek ni homo racionalis, človek je homo spiritus... o tem, spiritu namreč, vemo pa bore malo... zato pa že 6pack čukur poje... ne se čudit Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 res nisi velik zafilozofiral.... ja res je mi smo spirit...zbog navadne viroze, ti dajo hidrotalcit...in to mulcu....da mu sjebejo ledvice...pa še kaj .....kortikosteroid, da bo lažje dihal....that is the point...ako si dohter, je danes bolj nevarno , da jih več pod zemljo spraviš kot če si terorist...sam mal poglej v bližnjo reko, mater sn danes gledala spet vijola barva tekla v njo iz bližnje tovarne, pa da se ne menimo kaj je v pitni vodi, pa koliko jih umre vsak dan, samo zato ker se jim nihčče ne nasmehne in jih nihče ne objame... če te nima nihče rad, se ti mora vsaj kdo zlagat občasno, da lahko preživiš tak da se ne bi zaj ti tu hvalil, koliko jih lahko spraviš na oni svet ima nas mnogo izza krinke Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 Ja, včasih sem v takem filingu, da če bi blo zemeljsko jedro nabasano s TNT-jam in bi imel pri sebi tisti rdeči gumbek, bi pa pritisnli.... faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk... kolk je šele ta odtegnjen.... šeeeeeeeeeeeeeeeeešt miljard bi jih... a veš... ravno ta teden berem v spieglu titel tema o afriki... pridejo... počistijo vas... po tisoč ljudi just like that... kot bi z metlo pucal mal po pragi... niko čuo... gledaš tv dnevnik... ma, par sekund pokaže onga črnega oragutana za brzostrelko... možgani sploh nimajo cajta preklopit od podobnikovih oslarij... pufff... pa je že šport... a ko pa čing čang čung vzame usodo v svojo roko pa trobijo po celem svetu, razpravljajo, stavim glavo da že obstaja društvo preučevalcev življenja čeng čung činga... fak of... ampak to sam zaradi tega, ker smo mi taki... če mi tega ne bi jebat, nam tega ne bi vrtel... to so prav tisti, ki jih zjutraj vidte z slovenskimi novicami v rokah... iz dolgočasja se hranijo na tragedijah :xx!: edino pravilno bi bilo, da v miru, brez besed pokopljejo pokojne, se vsak zamisli nad dogodkom tako kot si zamislimo nad mnogimi drugimi stvarmi z namenom, da postanemo boljši, in živimo naprej... It's as sipmle as that... brez senzacij... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Ja, včasih sem v takem filingu, da če bi blo zemeljsko jedro nabasano s TNT-jam in bi imel pri sebi tisti rdeči gumbek, bi pa pritisnli.... faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk... kolk je šele ta odtegnjen.... šeeeeeeeeeeeeeeeeešt miljard bi jih... ja to poznam a veš... ravno ta teden berem v spieglu titel tema o afriki... pridejo... počistijo vas... po tisoč ljudi just like that... kot bi z metlo pucal mal po pragi... niko čuo... gledaš tv dnevnik... ma, par sekund pokaže onga črnega oragutana za brzostrelko... možgani sploh nimajo cajta preklopit od podobnikovih oslarij... pufff... pa je že šport... a ko pa čing čang čung vzame usodo v svojo roko pa trobijo po celem svetu, razpravljajo, stavim glavo da že obstaja društvo preučevalcev življenja čeng čung činga... fak of... ampak to sam zaradi tega, ker smo mi taki... če mi tega ne bi jebat, nam tega ne bi vrtel... to so prav tisti, ki jih zjutraj vidte z slovenskimi novicami v rokah... iz dolgočasja se hranijo na tragedijah :xx!: sam zato ker ni blo v Ameriki, počak zaj bo film o Nubah, pa knjigo naredo Križnar, sem ga zadnjič srečala, pravi da boš tud o tem iz prve roke obveščen, ne sam o teh 32 iz Amerike, je vse filme pa slike nazaj dobil, tak da senzacije bodo edino pravilno bi bilo, da v miru, brez besed pokopljejo pokojne, se vsak zamisli nad dogodkom tako kot si zamislimo nad mnogimi drugimi stvarmi z namenom, da postanemo boljši, in živimo naprej... It's as sipmle as that... brez senzacij... to bi me pa zelo zanimalo, od premišljevanja meni ni ratalo še ničesar izboljšat, sam z disciplino , delom in nenehno pozornostjo, o tak pa že marsikaj, pa morebiti mi še kaj rata Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 aja, Križnarja poznaš... sem glih hotu rečt, da je že naredu en dokumentarc o Nubah in ga lahko gledaš tut preko neta na rtvslo.si je bil moj navdih svoje cajte.... prebral njegove knjige... je kar zmešanc ... v pozitivnem smislu seveda... mislem, da je bil on, ko je v afriki mleko tankal v gume na bajki, da se je sesiril in je pol lahk naprej vozu, ker drugače je moral flikat na par deset metrov... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 nea ga poznam, sam zravn sn stala, ko je enmu razlagal, kaj dela... ma ja toto mleko vsi gorenjci v gume vlivajo, zato pa je taka situacija na cestah... ajme bože mili, čist noben štajerc ni tak škrt, pr nas doma so zmer fliko gor dal, mislim na dravski ravnici.... ** no, a boš povedu , kak se z razmišjanjem izboljša zadeve al te bom mogla še dolgo prosit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 ja, če me boš prosila pol boš dobila duplo... ker se nea pustim fehtat ma... v bistvu nisem mislil sam z razmišljanjem... ampak če zadevo na hitro pretresem in ugotovim, da je vodilo mojim dejanjem vedno misel, kot že Kristus v Novi zavezi pravi, da je že sama misel na greh grešna, in če pod razmišljanje uvrstiva naprezanje, ko te naše misli urejamo, sortiramo, analiziramo, potem se ti kot spodobni kristjanki, dobrodušni materi in humani osebi pritiče tudi kakšna minutka ali dve razmišljanja na dan. a je dober al ni dober... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ma , mi je pa že bolj všeč , če me harpija kličejo tole mi mal na tercialke diši jako različne odtise puščam v ljudeh, moje misli so pa tako preproste, pa jih vsi tako različno razumejo...kakor noji skrivajo glave v pesek pred dejstvom, da je najnižji temeljni kamen globoko pod zemljo in najvišji steber v svetišču eno te isti del celote.... tudi o grehu se boš z menoj težko pregovarjal, kar imam čudno predstavo o tem.... posledica premočnega analiziranja pa branja nespodobnih in neprimernih knjig a la Osho pa tak...pa ni pol nič kaj več dosti ostalo upam, da sn fajn razložila nisn lih v formi danes Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 beseda mi teče bolj podmazano... nič drugega... ma, pustva moralo pa grehe pa to navlako... sej je čist preprosto... vsakemu dejanju botruje misel... zavedno ali podzavestno... in če bi oni črni oragutan z brzostrelko mal začel tuhtat kaj to pomeni streljati po otrocih, bi po mojem kmal nehu... zato je razmišljanje pomembno, zato ljudje razmišljamo npr. o smrti in se je zavedamo in ne hodimo po svetu kot nekakšni kemijski stroji... tako žival nič ne razmišlja, ker igra na instinkt... midva pa nisva žvali kajneda Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 zate ne vem zase pa lahko rečem , da sem jebiga, kaj se zdaj čem lepo delat, kar je res je res.... PRIMUM VIVERE DENDE PHILOSOPHARI. Torej najprej živi pol filozofiraj. Pa tak mam nekaj čist praktičnih izkušenj, kako brez misli lahko kaj nardiš. Tako nagonsko, odreagiraš.Recimo samoohranitveno. Nič ne misliš, kar nardiš.Brez da bi zato imel prej misel pa postopek. kruto res, prav živalsko, kaj pa je drugega materinski nagon, futranje in garbanje mladičev...pri večini živalskih vrst tak isto, je pa res da očetovski nagon bolj redko kje vidiš čudno ne? Zgleda da je tudi pri živalskih vrstah več mislecev pa filozofov pa tak...zdaj sn pa mal zakomplicirala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. april 2007 Avtor Prijavi Deli 20. april 2007 NE VERJAMEM ammm... mislim, da je v tvojem reku uporabljena beseda "filozofiranje" negativno v smislu besedičenja, sofistike, kot je na žalost v današnjem času skoraj vedno uporabljena ta beseda in v tem primeru se seveda strinjam. Če pa imava v mislih kritičen pogled in odnos do stvari, misli okoli nas in nenazadnje tudi nas samih, potem se ne morem strinjat s tvojo trditvijo. očetovski nagon redko kje vidiš .. ja, ko bo večina prebivalstva filozofsko razpoložena ti bom pa verjel... zdej pa, ko ljudem ne gre drugega po glavi kot kruha in iger... ma jst ga vidim povsod... celo čutim ga Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ne , ni tu negativizma... ampak lačen, prezebel, v nevarnosti....nimaš časa razmišljat o filozofiji, kulturi, bogu zadovoljuješ osnovne potrebe( nagonsko- po hrani, dobrem počutju -zdravju, varnem zavetju etc to so nas učili v ekonomiji, morš met podlago za kulturo in umetnost.... tud tvoji idoli klošarski so šele po dobri hrani in seksu pisali poezijo če nisi nikoli dobro seksal, jedel, pil in se fajn imel...težko kaj takega napišeš just my opinion Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. april 2007 Avtor Prijavi Deli 21. april 2007 hehe... v dokumentarcu, ki sem ga že omenjal pravi, da ni mogel žvet ne da bi pisal in mu je bil dan, ko ni pisal vržen stran... je imel potrebo tko, kot npr. midva po hrani in takšnih in drugačnih veselji in brez tega pač ni mogel in je temu žrtvoval vse... tko je pustil en zoprn job fizikalca in začeu pisat... preživljaj se je pa z eno čokoladko (kot npr. twix danes) na dan... imenovala se je pa payday ... je bla najcnej... ok, pa brez booza tut ni mogu ne bit ne pisat Tko, da... za eno čokoladko bova pa že mela... Če se začneš preveč s temi stvarmi bavt (preživljanje itd. bla bla bla) potem se sam še s tem baviš, ker nikol nisi 100% pokrit... prava lepota gre pa mimo... to je isto ko z dohtarji... ma ne grem h dohtarji, razen ko sem na pol mrtev... ko te enkrat začnejo skenirat ti ga ni spasa... pol pa psiha svoje nardi, pa na interneti razne oslarije preberjo in hodjo naokol... ooooooo, jst sem kronično bolan... ni mi spasa... moram se slabo počutit... Najprej življenje in filozofija je življenje... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 "če bi jaz tebe ne poznala, moje srce bi mirno bilo....." tole mi doni po glav, kriči in odmeva, saj poznaš ono slovensko narodno Pod rožnato planino.Cel ljubi dan v stiku z zemljo, s kamni ,s svežim vonjem lesa in planinskega zraka, usrana in strgana,ko najbolj pozabljena zanemarjena klošarka s vsako uro manj naložila v roke, pa je bilo zmeraj bolj težko. Vmes na pošti dvignila pošiljko jo po poti v avtu prebirala in dišalo po sandalovini pa take žlahtne pesmi, take da se dotaknejo, do srca in se čez. Si rečeš saj to ne more biti res. Nekomu se je to dogajalo, napisal je kar poznaš,dal v ritem in v verz Se vmes izmuznila z nepotrebnimi opravki pofotkala nekaj prav dobrih slikc planinskega cvetja, se kopala v planinskem soncu in božala v mehkem mahu in sveže poganjajoči planinski ruši. Bi se reklo eno tako lenobno martinčkasto meditativno stanje. Vmes pade odločitev , da pa morebiti res že skrajni čas, da sprejmem to strastno ljubezensko avanturo. Da vzljubim sebe., ne da se spogledujem, da se nežno objamem v vsej svoji bosonogi goloti. Da se iz oči strastno spoprimem z enim in edinim, ki bo od zibeli do groba moj ljubljeni, vsi ki pridejo v ta ples, so soplesalci , ki pridejo in grejo , že od kar pomnim. Vsakdo ki pride, enkrat odide. Tisto nekaj ki je v meni, je pa v vsakem plesu z vsakim plesalcem z menoj. Sama pa v tako slabi kondivciji in znanju. In kaj storiti, ko pride virtuz in zapleše z menoj tango pa mu spotikam noge ...... V bazi v dolini sicer ne zadeve pod kontrolo, sproščeno ,odbito, razsuto, prijetno... občutek blazno fin, da se svet v dolini vrti, tud če me ni zraven...pleše v svoji lastni lepoti kaosa .... Pol pa pod tuš,pa jasmina nase, pa to diši ko v raju, pa Brice poslušat, pa to prav v očeh jim vidiš sonce in vipavske češnje in žlahtno vino...ej pa to se ti milo stori, ampak po uradnem delu prosto ob dobri jedači in sladkem vinu, čez dan ni bilo časa za hrano.Pa ko zadoni cela dvorana, vseh tistih moških baritonov in tenorjev, ko se odprejo odžejana grla ... ko se odprejo duše in vidiš globoko v oči in vsi pojejo, vse na isto melodijo, melodijo ljubezni, prav neverjetno , pa toliko imamo povedati o tem, da je ni , da ne obstaja...zakaj potem toliko pesmi ... Toliko iskric v očeh,,, joj, ne zamenjam tega za twix Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 včeraj ko sem se vračala s čemšeniške, so me ljudje spraševali, če me ni nič strah samo hodit... sploh niso videli tistega kar sem občutila jaz, najraje bi sredi poti zaplesala in objela zrak... in kaj se mi lahko naredi? ker ni tam veliko hiš, ravno potepuških psov ne more bit.. srečam pa lahko kvečjemu Nimbusa ali njemu podobnega in to ne more biti ravno nevarno . medvedov pa upam da tud ni nooo... haha, ampak dokler mi niso začel tumbat, a tebe pa ni nič strah da sama tkole hodiš, kaj pa psi pa kakšen čuden folk, pa medvedi, sploh pomislila nisem na nevarnost...ja čudna sem čudna...jst opazim rast listov, lepoto travnikov, ptičje petje, cvetje... kakšen strah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 bušca...če srečaš Nimbusa , bi ti vidla medveda jst sn sam fotko, pa me je bolj strah k medveda... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 a misliš da naj un sprej nabavim sej sploh vedla ne bi da sem ravno njega srečala ok, naslednji medved ki ga srečam je Nimbus, ma da da za pir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. april 2007 Avtor Prijavi Deli 22. april 2007 Ka ste dobre... Lia tole si mi skomine zdele nardila, da bi kar za bajto začeu u hrib gizt Ne vem zdej Ksenia kaj si videla... ampak zadnje cajte nimam cajta za v hrib... bo treba polet en klošarsko-hribolazniško odpravo organizirat. ammm... ne bo držal... zadnje cajte sem se tudi treningu posvečal... spravil pod 80kg ... tko, da nisem več viking, ampak dahauc ampak to pomen, da leti ko marija u klance... svoboda je v bistvu samo ena in edina... imaš pa več vrst občutka svobode... in ko se z bajkom na kakšni tekmi al pa maratonu vozim brez problema in der erste Gruppe, je skor tko, kot da se mustangi zaganjajao čez neskončno indijansko prerijo and that makes me feel good Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 evo, pa ne bo medved dal za pir viš zame je svoboda da sem sama nekje v tisti hsoti, za druge je to snov za zgražanje..j... ga takav je život Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.