Skoči na vsebino

MISC

nimbus

Recommended Posts

v bistvu je človek, ne glede na njegovo zunanjo predstavo in manifestacijo, globoko v sebi osamljeno bitje in čeprav ti skuša vsak po svoje prodajati absolutno odrešitev s tem, ko s svojim načinom življenja in delovanja kaže na pravilnost bivanja, bi bilo zelo neodgovorno uravnavati in usklajevati svojo voljo, želje in delovanja z drugimi ljudmi, se jim podrejati... nekateri vedo, da so reveži (kar se Absoluta tiče) in se temu primerno obnašajo, nekateri so sužnji svojega pojavnega bogastva... zakaj bi bli njihovi sužnji še mi x?x

ko pa srečaš guruja pa le padi na kolena in se zahvali nebu in zemlji za izkazano milost... x:Dx x:Dx x:Dx

uh... svobod je miljon... in ta občutek je boljši, kot če bi se s H-jam filal... ko bi le vedeli, ha x?x x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

ja... če si probala H, pol znaš primerjat x:Dx x:Dx x:Dx

ne fajn je... dans bo tut kugla sekala x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

v bistvu je človek, ne glede na njegovo zunanjo predstavo in manifestacijo, globoko v sebi osamljeno bitje in čeprav ti skuša vsak po svoje prodajati absolutno odrešitev s tem, ko s svojim načinom življenja in delovanja kaže na pravilnost bivanja, bi bilo zelo neodgovorno uravnavati in usklajevati svojo voljo, želje in delovanja z drugimi ljudmi, se jim podrejati... nekateri vedo, da so reveži (kar se Absoluta tiče) in se temu primerno obnašajo, nekateri so sužnji svojega pojavnega bogastva... zakaj bi bli njihovi sužnji še mi x?x

ko pa srečaš guruja pa le padi na kolena in se zahvali nebu in zemlji za izkazano milost... x:Dx x:Dx x:Dx

uh... svobod je miljon... in ta občutek je boljši, kot če bi se s H-jam filal... ko bi le vedeli, ha x?x x:px x;)x

:o|o: huh pa še res je x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

samo malo postoj za trenutek, ko te bo svoboda ustavila, te po pukli useka milijon odgovornosti....

btw kaj to H

- vodik, bolnišnica al vodovodni hidrant al kaj ta desetga x:o)x x8Dx

si suženj svojega telesa in njegovih potreb, po hrani, spanju , dihanju...ne mi o absolutni svobodi ( se lahko odrečeš piru x:o)x

-si suženj okolja- sistema v katerem živiš, si lahko privoščiš štiri žene (če bi bil musli bi to bla stalna praksa tvojega okolja x:o)x

- si suženj lastnih genov (razen če znaš DNK reprogramirat x:o)x tak da ne mi absolutni svobodi

-nisi osamljen in ne sam.....kot tak ne bi preživel, naj te spomnim, da spadaš v sorto sesalcev in podsorto homo sapiens , za katere je značilno da se ne izvalijo iz jajc in začnejo sami iskat hrano, (kdor misli da je sam ali osamljen, se je sam zaprl pred drugimi in pred svetom, zakaj in kako, verjetno zaradi slabih izkušenj z drugimi in svetom.... x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ne vem zdej Ksenia kaj si videla... ampak zadnje cajte nimam cajta za v hrib... bo treba polet en klošarsko-hribolazniško odpravo organizirat.

ammm... ne bo držal... zadnje cajte sem se tudi treningu posvečal... spravil pod 80kg x:px x;)x ... tko, da nisem več viking, ampak dahauc x:Dx ampak to pomen, da leti ko marija u klance... svoboda je v bistvu samo ena in edina... imaš pa več vrst občutka svobode... in ko se z bajkom na kakšni tekmi al pa maratonu vozim brez problema in der erste Gruppe, je skor tko, kot da se mustangi zaganjajao čez neskončno indijansko prerijo x:Dx and that makes me feel good x;)x

:o|o: pa ne še ti Brut s kilami težit

dahauc, ki dirja čez prerijo xcivx to so šele danger prestradani vikingi x:Dx x:Dx x:Dx

eh niam več kaj dodat x8Dx boljš srečat sitega medveda , ko lačnega vikinga x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx x:Dx ma, konc maja, začetk junija grem na par vzponov, pa hočem da gre do dile... če neki že delam, naj pol gre "ornk"... kar se pa lepote tiče sem pa najlepši, ko mam okol 90 x:Dx x:Dx x:Dx

jao Lia... kje s ti hodila... hidrant x:Dx x:Dx x:Dx ... carica... HEROIN x:px ... špik, špik x:px

Ta z geni je še najbolj prepričljiva... in pravjo egalite, liberte, fraternite... fige mige x:Dx ... ammm... ne mislim osamljen, joj, noben me ne mara, za božička se bom pa skoz okno vrgu... tu mislem npr. ko se človek poglobi sam vase ob takšnih ali drugačnih priložnostih in se dobesedno zadeneš ob svoje lastne stene... bolj samost, kot osamljenost in zavedanje tega... človek, razpet med zemljo (telo) in nebom (duša)... karkoli, če se ti vse želje uresničijo boš čutila to samost... zaradi tega se svet sploh vrti... ker stvari so takšne kot so že od pamtiveka... sam mi zdej hodmo naokol z mobiteli, govorimo o humanosti, pa mislimo da gre tu za zgodovinski razvoj... jok, fige mige... jeba je bla, jeba je in jeba bo... vse v imenu samosti x;)x

Kaj če bi se že enkrat sprijaznil z njo, lean back and just enjoy the melodies x?x x;)x xcivx xrolleyesx x^x x8Dx

Fernando Pessoa

:inocent: kje sem hodila...

po brezpotjih...z glavo skozi zid...tak...ne men o samosti....

veliki H xrolleyesx

ja sem ga srečala...pa sem tud videla enost :inocent: enost z zemljo in nebom...

desapear...dissmissed...escape

pobeg

xzobkox iz ekstrema direktno v ekstrakt

aja, ti tut :eek:

ammmm... ičemo enost... sam kaj k je to one-way ticket x:px x;)x sweet one-way ticket x:Dx

a si že bla kdaj tolk, tolk sama, da si komi čakala, da zagledaš enga človeka in da zečneš govorit... pa ni važn kaj... pa kar govoriš... sam da govoriš x?x xcivx x:px x;)x Ha x?x

Bemu... cajta mi zmanjkuje... pa naj bil relativen... jok, fige mige... x;)x

Fernando Pessoa

:o|o:

ja zdejle s teboj....

sam da pričam x:Dx x:Dx x:Dx

ne razumeš...nimaš cajta....pol pa kr nekaj govorim....

jao x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx

ja, vidim, da si edina, ki vzdrži v tej temi... boš vidla Lia, pol enkrat, ko bova midva stara pa modra, pa bova veljala kao za inthelekthualca x:Dx in bova na vsako novinarsko vprašanje odgovorila z "jok, fige mige", največji svetovni veleumi bojo pa vedno na nov hotel stuhtat, ja kaj sva pa zdej s tem hotla povedat x:Dx, pa bojo tile dialogi izšli z zlato robno vezavo, Marsa bo pa rojaltis pobirala... takrat Lia, bo mogoče lažje najti dobrega sogovornika... x:Dx x:px x;)x

zdej, k smo pa "niko i ništa" se je pa treba včas tut s telegrafsko štango zadovoljit... x:px x:Dx xcivx xrolleyesx x;)x

Fernando Pessoa

:inocent:

dej piši v ednini, ti boš enkrat star

jst sn že xcivx

Modrosti pa od nikoder xcivx x:Dx x:Dx x:Dx glih ko misliš, da si že najbolj moder dobiš mrtvaške lise x:o)x

Predlagam kolektivni dopust...grem na luft zdaj....to ni nič....takle cirkus....treba malo odklopit ... tale kičasta pomlad mi že mal nekam seka, vsepovsod rumeni prah....upam , da bo kmalu dež....

a se že ne bojo nehal razmnoževat al kaj x:o)x

x:Dx se strinjam

Za vse, ki trkate na vrata teme: Modroslovnica je zaradi nujnega remonta do nadaljnega ZAPRTA x?x x:px

Ommmmmmmmm... x:Dx

Fernando Pessoa

x^x

ja prav res...dopust, odpust ali izpust....

Moje sanje so šifra, ki čaka, da se jo zlomi.Nimam pojma kam me bo to vodilo, a imam jasen občutek, da bo ta kraj tako čudovit kot čuden....

En moški , ti da lahko krila kot orel, drugi ti da lahko moč leva, a le enkrat se zgodi v življenjskem ciklusu , da napolni tvoje srce z osuplostjo in modrostjo , da si poznal pravo veselje.

Najbolj morbidno je, da to ugotoviš post festum.

prosto po TWIN PEAKSU

Človečanstvo se posvetilo večnom traganju"za nečim drugim" za šta se nada da če mu doneti sreču i potpunost.Za one posebne duše koje su tražile i spoznale Boga, traganje je završeno, On je nešto drugo.

(Večno pitanje čoveka- Paramhansa Jogananda)

Svaku takvu ličnost....uobličava na poseban način kako bi se susrela sa za nju preodređenim okolnostima, da s svojom kreativnušču doprinese samom kvalitetom sopstvene svesti i da na taj način, zacrta sopstveni pravac kretanja kroz poseban sistem, rušeči granice stvarnosti onako kako to sama ume

Povratak Saturna jeste rekapitualacija prošlosti- jako se javlja osečaj ograničenja, frustracije iz prošlosti (karmično nasleđenje....ako se u ovom prilikama pruža otpor zbog nagomilanih sila prošlosti, onda je prisutna mogučnost kataklizmičnog fenomena.....

Moderne so roza srajce. Fantje, moški, starešine v roza srajcah.

Svet se res spreminja.

Celo na poroko gredo tasti v roza srajcah.

Čudno.

Danes v mimovezečem avtu zagledam osebek, s sopotnikom se ne moreva zedinit ali je moški ali ženska.

Unisex na pohodu.

Zamešala temo. Verjetno paše tole v bluzim x;)x x:px

... jok, fige mige... jeba je bla, jeba je in jeba bo... x;)x

x:o)x ja sam eni to delajo z občutkom in z znanjem

večina pač diletanti in šarlatani x:Dx x:Dx x:Dx

ne morem nič nea več... x:Dx

grem sprat sol z obraza...

noge v luft...

pa globoki Oooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... x;)x

Fernando Pessoa

niška nina rulez x;)x

jst sem pa dons trajbu od Ilirske do Sežane, Krasa, pa nazaj Snežak... skratka kugla je sekala in lepo smo se meli... x:px

hotu sm pa neki druzga puvedat... gledu 5 min big brotherja in pogledam ono napovedovalko... ma, niti pod razno ne bi bil z njo... ma kje lepa, simpatična... tisti obraz x?x :eek: ... poznam enepar debeloličnih, pred katerimi se lahka skrije... majke mi x;)x

ma ni od nič ni... pa toliko besed... če je ona neki v ženskem svetu, sm jst Travolta v moškem... x:Dx x:px x;)x (pa ne se bat... nism x:px xcivx )...

tko :vragec: x:px

Fernando Pessoa

Oooo... glej, glej... Piki x:px ... ja, ti definitivno spadaš v simpatično vrsto x^x

P.S. Je biu zdej naokol enkrat dan zemlje pa sm se na tebe spmonu x:px ... pa sm si reku... ah, kurc... ta j že ziher poročena... x:Dx x:Dx x:Dx xcivx

Fernando Pessoa

sej j blo sam za trenutek... ma, ku da sploh ni blo x:Dx x:Dx x:Dx

nema veze, včasih si kakšno malenkost zapomnem... x;)x

Pa drugač vesela in zdrava x?x

Fernando Pessoa

Zdej mi neki po glav utripa...dan zemlje, dan zemlje....fak, ne vem. Vdam se. Bom že enkrat pogruntala.

Kako sm. Ja, gre, ne. Zdrava sm, vesela zmer bl. Pa neoženjena še kr. Čakam kkšnga, k ne bom ob njem kolesarska vdova. x:Dx x:px x;)x

Zdej mi neki po glav utripa...dan zemlje, dan zemlje....fak, ne vem. Vdam se. Bom že enkrat pogruntala.

Kako sm. Ja, gre, ne. Zdrava sm, vesela zmer bl. Pa neoženjena še kr. Čakam kkšnga, k ne bom ob njem kolesarska vdova. x:Dx x:px x;)x

Saj veš, kako pravijo o enih ljudeh, da že po zemlji dišijo x:Dx x:Dx x:Dx x;)x :vragec:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

x:Dx Kuuuuuul...

x:px Sam tist "čakam" raj u "iščem" spremen, ker drugač boš tut ti kmal trajbat začela... xcivx x:Dx

Fajn to slišat... x;)x

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...