nimbus 22. april 2007 Avtor Prijavi Deli 22. april 2007 v bistvu je človek, ne glede na njegovo zunanjo predstavo in manifestacijo, globoko v sebi osamljeno bitje in čeprav ti skuša vsak po svoje prodajati absolutno odrešitev s tem, ko s svojim načinom življenja in delovanja kaže na pravilnost bivanja, bi bilo zelo neodgovorno uravnavati in usklajevati svojo voljo, želje in delovanja z drugimi ljudmi, se jim podrejati... nekateri vedo, da so reveži (kar se Absoluta tiče) in se temu primerno obnašajo, nekateri so sužnji svojega pojavnega bogastva... zakaj bi bli njihovi sužnji še mi ko pa srečaš guruja pa le padi na kolena in se zahvali nebu in zemlji za izkazano milost... uh... svobod je miljon... in ta občutek je boljši, kot če bi se s H-jam filal... ko bi le vedeli, ha Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 uh... svobod je miljon... in ta občutek je boljši, kot če bi se s H-jam filal... ko bi le vedeli, ha se vsaj zavedamo ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. april 2007 Avtor Prijavi Deli 22. april 2007 ja... če si probala H, pol znaš primerjat ne fajn je... dans bo tut kugla sekala Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 v bistvu je človek, ne glede na njegovo zunanjo predstavo in manifestacijo, globoko v sebi osamljeno bitje in čeprav ti skuša vsak po svoje prodajati absolutno odrešitev s tem, ko s svojim načinom življenja in delovanja kaže na pravilnost bivanja, bi bilo zelo neodgovorno uravnavati in usklajevati svojo voljo, želje in delovanja z drugimi ljudmi, se jim podrejati... nekateri vedo, da so reveži (kar se Absoluta tiče) in se temu primerno obnašajo, nekateri so sužnji svojega pojavnega bogastva... zakaj bi bli njihovi sužnji še mi ko pa srečaš guruja pa le padi na kolena in se zahvali nebu in zemlji za izkazano milost... uh... svobod je miljon... in ta občutek je boljši, kot če bi se s H-jam filal... ko bi le vedeli, ha huh pa še res je samo malo postoj za trenutek, ko te bo svoboda ustavila, te po pukli useka milijon odgovornosti....btw kaj to H - vodik, bolnišnica al vodovodni hidrant al kaj ta desetga si suženj svojega telesa in njegovih potreb, po hrani, spanju , dihanju...ne mi o absolutni svobodi ( se lahko odrečeš piru -si suženj okolja- sistema v katerem živiš, si lahko privoščiš štiri žene (če bi bil musli bi to bla stalna praksa tvojega okolja - si suženj lastnih genov (razen če znaš DNK reprogramirat tak da ne mi absolutni svobodi -nisi osamljen in ne sam.....kot tak ne bi preživel, naj te spomnim, da spadaš v sorto sesalcev in podsorto homo sapiens , za katere je značilno da se ne izvalijo iz jajc in začnejo sami iskat hrano, (kdor misli da je sam ali osamljen, se je sam zaprl pred drugimi in pred svetom, zakaj in kako, verjetno zaradi slabih izkušenj z drugimi in svetom.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Ne vem zdej Ksenia kaj si videla... ampak zadnje cajte nimam cajta za v hrib... bo treba polet en klošarsko-hribolazniško odpravo organizirat. ammm... ne bo držal... zadnje cajte sem se tudi treningu posvečal... spravil pod 80kg ... tko, da nisem več viking, ampak dahauc ampak to pomen, da leti ko marija u klance... svoboda je v bistvu samo ena in edina... imaš pa več vrst občutka svobode... in ko se z bajkom na kakšni tekmi al pa maratonu vozim brez problema in der erste Gruppe, je skor tko, kot da se mustangi zaganjajao čez neskončno indijansko prerijo and that makes me feel good pa ne še ti Brut s kilami težit dahauc, ki dirja čez prerijo to so šele danger prestradani vikingi eh niam več kaj dodat boljš srečat sitega medveda , ko lačnega vikinga Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. april 2007 Avtor Prijavi Deli 22. april 2007 ma, konc maja, začetk junija grem na par vzponov, pa hočem da gre do dile... če neki že delam, naj pol gre "ornk"... kar se pa lepote tiče sem pa najlepši, ko mam okol 90 jao Lia... kje s ti hodila... hidrant ... carica... HEROIN ... špik, špik Ta z geni je še najbolj prepričljiva... in pravjo egalite, liberte, fraternite... fige mige ... ammm... ne mislim osamljen, joj, noben me ne mara, za božička se bom pa skoz okno vrgu... tu mislem npr. ko se človek poglobi sam vase ob takšnih ali drugačnih priložnostih in se dobesedno zadeneš ob svoje lastne stene... bolj samost, kot osamljenost in zavedanje tega... človek, razpet med zemljo (telo) in nebom (duša)... karkoli, če se ti vse želje uresničijo boš čutila to samost... zaradi tega se svet sploh vrti... ker stvari so takšne kot so že od pamtiveka... sam mi zdej hodmo naokol z mobiteli, govorimo o humanosti, pa mislimo da gre tu za zgodovinski razvoj... jok, fige mige... jeba je bla, jeba je in jeba bo... vse v imenu samosti Kaj če bi se že enkrat sprijaznil z njo, lean back and just enjoy the melodies Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 kje sem hodila... po brezpotjih...z glavo skozi zid...tak...ne men o samosti.... veliki H ja sem ga srečala...pa sem tud videla enost enost z zemljo in nebom... desapear...dissmissed...escape pobeg iz ekstrema direktno v ekstrakt Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. april 2007 Avtor Prijavi Deli 23. april 2007 aja, ti tut ammmm... ičemo enost... sam kaj k je to one-way ticket sweet one-way ticket a si že bla kdaj tolk, tolk sama, da si komi čakala, da zagledaš enga človeka in da zečneš govorit... pa ni važn kaj... pa kar govoriš... sam da govoriš Ha Bemu... cajta mi zmanjkuje... pa naj bil relativen... jok, fige mige... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 ja zdejle s teboj....sam da pričam ne razumeš...nimaš cajta....pol pa kr nekaj govorim.... jao Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. april 2007 Avtor Prijavi Deli 23. april 2007 ja, vidim, da si edina, ki vzdrži v tej temi... boš vidla Lia, pol enkrat, ko bova midva stara pa modra, pa bova veljala kao za inthelekthualca in bova na vsako novinarsko vprašanje odgovorila z "jok, fige mige", največji svetovni veleumi bojo pa vedno na nov hotel stuhtat, ja kaj sva pa zdej s tem hotla povedat , pa bojo tile dialogi izšli z zlato robno vezavo, Marsa bo pa rojaltis pobirala... takrat Lia, bo mogoče lažje najti dobrega sogovornika... zdej, k smo pa "niko i ništa" se je pa treba včas tut s telegrafsko štango zadovoljit... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 dej piši v ednini, ti boš enkrat star jst sn že *** Modrosti pa od nikoder glih ko misliš, da si že najbolj moder dobiš mrtvaške lise *** Predlagam kolektivni dopust...grem na luft zdaj....to ni nič....takle cirkus....treba malo odklopit ... tale kičasta pomlad mi že mal nekam seka, vsepovsod rumeni prah....upam , da bo kmalu dež.... a se že ne bojo nehal razmnoževat al kaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. april 2007 Avtor Prijavi Deli 23. april 2007 se strinjam Za vse, ki trkate na vrata teme: Modroslovnica je zaradi nujnega remonta do nadaljnega ZAPRTA Ommmmmmmmm... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 no ko bo pa odprta, pa nam, ki trkate le sporočita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 ja prav res...dopust, odpust ali izpust.... Moje sanje so šifra, ki čaka, da se jo zlomi.Nimam pojma kam me bo to vodilo, a imam jasen občutek, da bo ta kraj tako čudovit kot čuden.... En moški , ti da lahko krila kot orel, drugi ti da lahko moč leva, a le enkrat se zgodi v življenjskem ciklusu , da napolni tvoje srce z osuplostjo in modrostjo , da si poznal pravo veselje. Najbolj morbidno je, da to ugotoviš post festum. prosto po TWIN PEAKSU *** Človečanstvo se posvetilo večnom traganju"za nečim drugim" za šta se nada da če mu doneti sreču i potpunost.Za one posebne duše koje su tražile i spoznale Boga, traganje je završeno, On je nešto drugo. (Večno pitanje čoveka- Paramhansa Jogananda) **** Svaku takvu ličnost....uobličava na poseban način kako bi se susrela sa za nju preodređenim okolnostima, da s svojom kreativnušču doprinese samom kvalitetom sopstvene svesti i da na taj način, zacrta sopstveni pravac kretanja kroz poseban sistem, rušeči granice stvarnosti onako kako to sama ume Povratak Saturna jeste rekapitualacija prošlosti- jako se javlja osečaj ograničenja, frustracije iz prošlosti (karmično nasleđenje....ako se u ovom prilikama pruža otpor zbog nagomilanih sila prošlosti, onda je prisutna mogučnost kataklizmičnog fenomena..... *** Moderne so roza srajce. Fantje, moški, starešine v roza srajcah. Svet se res spreminja. Celo na poroko gredo tasti v roza srajcah. Čudno. Danes v mimovezečem avtu zagledam osebek, s sopotnikom se ne moreva zedinit ali je moški ali ženska. Unisex na pohodu. *** Zamešala temo. Verjetno paše tole v bluzim ... jok, fige mige... jeba je bla, jeba je in jeba bo... ja sam eni to delajo z občutkom in z znanjemvečina pač diletanti in šarlatani Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. april 2007 Avtor Prijavi Deli 25. april 2007 ne morem nič nea več... grem sprat sol z obraza... noge v luft... pa globoki Oooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 tak, peški se odpravljam na Čemšeniško, preko klančiš.... če kdo vidi kakšno omagano bitje tam ob poti, sem jst... ampak ne glede na vse, komaj čakam da grem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 preživela in jst bi še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. april 2007 Avtor Prijavi Deli 29. april 2007 niška nina rulez jst sem pa dons trajbu od Ilirske do Sežane, Krasa, pa nazaj Snežak... skratka kugla je sekala in lepo smo se meli... hotu sm pa neki druzga puvedat... gledu 5 min big brotherja in pogledam ono napovedovalko... ma, niti pod razno ne bi bil z njo... ma kje lepa, simpatična... tisti obraz ... poznam enepar debeloličnih, pred katerimi se lahka skrije... majke mi ma ni od nič ni... pa toliko besed... če je ona neki v ženskem svetu, sm jst Travolta v moškem... (pa ne se bat... nism )... tko Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 ... poznam enepar debeloličnih, pred katerimi se lahka skrije... majke mi O, glej no glej, celo nov izraz je našel...nis(m)o več oktoberfest kelnarce al kaj že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. april 2007 Avtor Prijavi Deli 29. april 2007 Oooo... glej, glej... Piki ... ja, ti definitivno spadaš v simpatično vrsto P.S. Je biu zdej naokol enkrat dan zemlje pa sm se na tebe spmonu ... pa sm si reku... ah, kurc... ta j že ziher poročena... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Ok, zdej sm mal zmedena...dan zemlje te je name spomnu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. april 2007 Avtor Prijavi Deli 29. april 2007 sej j blo sam za trenutek... ma, ku da sploh ni blo nema veze, včasih si kakšno malenkost zapomnem... Pa drugač vesela in zdrava Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Zdej mi neki po glav utripa...dan zemlje, dan zemlje....fak, ne vem. Vdam se. Bom že enkrat pogruntala. Kako sm. Ja, gre, ne. Zdrava sm, vesela zmer bl. Pa neoženjena še kr. Čakam kkšnga, k ne bom ob njem kolesarska vdova. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Zdej mi neki po glav utripa...dan zemlje, dan zemlje....fak, ne vem. Vdam se. Bom že enkrat pogruntala. Kako sm. Ja, gre, ne. Zdrava sm, vesela zmer bl. Pa neoženjena še kr. Čakam kkšnga, k ne bom ob njem kolesarska vdova. Saj veš, kako pravijo o enih ljudeh, da že po zemlji dišijo Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. april 2007 Avtor Prijavi Deli 29. april 2007 Kuuuuuul... Sam tist "čakam" raj u "iščem" spremen, ker drugač boš tut ti kmal trajbat začela... Fajn to slišat... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.