Pika Pikica 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Saj veš, kako pravijo o enih ljudeh, da že po zemlji dišijo Ne, po cipresah. Kuuuuuul... Sam tist "čakam" raj u "iščem" spremen, ker drugač boš tut ti kmal trajbat začela... Fajn to slišat... Ne, ne, ne iščem. Bo že on mene najdu. Sm slišala, da si zdej še več dahavc...jao. Kam gre današnja mladina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. april 2007 Avtor Prijavi Deli 29. april 2007 Da ne bi preveč filozofirale... sm na frišn obrit in stuširan... tko, da ne bi mi zde u tem tazga še niste mele Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Krepam od smeha. Dedc zmešan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Da ne bi preveč filozofirale... sm na frišn obrit in stuširan... tko, da ne bi mi zde u tem tazga še niste mele Ne, ponavadi so moji uporabili še deo ... Samo umivanje ni baš dolgoročno efektivno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Tako lijepo lice...take sočne usne...te tajanstvene oči...zanosan pogled...sexi glas...tijelo ka iz bajke....no dosta o meni....kako ste mi vi *** to pozitivno afirmacijo upotrebljavajte jako pažljivo, jer znate pasti u rđave situacije Mogu da vas pitaju: Pa da niste vi pretjerali sa rakijom *** Pa dobro spasila sam se sa onim: Treniram kaku djeluju misli na tijelo ***** Ahoj banda....biciklisti i biciklističke udovice....mord vam polagam na srce, pa vrtičkanje brez gnoja nič ne zrase Pomulila vso travo daleč naokoli, kar ni šlo bo počakalo na drugič Da nisn zastonj v višine lezla nabrala celo košaro regrata, takega mičkenga, pa vršičke od smrek bo treba Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. april 2007 Avtor Prijavi Deli 29. april 2007 mejte se... grem v svet globoke a hkrati odrešujoče misli... niččččeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Da ne bi preveč filozofirale... sm na frišn obrit in stuširan... tko, da ne bi mi zde u tem tazga še niste mele a misliš takega ki ima mravlince v mednožju od bicikl zica, pa vse atrofirano pa koma Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 niška nina rulez prevod? ej mali, dej ti men povej, če grem jst na Čemšeniško, a je do Planine potem ok označena pot al se lahko izgubim? tko da pridem do Kleka? ok, izgubit se je men šala mala, niti nisem potem panična, sam zanimam me če je ok pot al naj raj to prestavim na kakšen dan ko ne bom sama lutala po svet? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. april 2007 Avtor Prijavi Deli 30. april 2007 Ammm... ej, ne vem ... še nisem šou niška nina je pa ljubkovalno za čemšeniško planino a ne Ooo... Lia pršla z dopusta in to zasanjana Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Ooooooooooo to pa ne...sam stare vice prodajam Danes je bil velik dan. Za male piromane. Večer za nalit se ga. Vse pijano.Preglasni zvočniki in velike besede. Praznik delavcev. Kruha in iger, pa malo vina za utopit sebe. In ognjemet za velike in male otroke. Še sreča, da je bilo na vrhu hriba. Pot je bila pa lepa.Luna je svetila tako , da ni bilo treba lučk.In nekaj podobno škržatom je žvegljalo celo romanje na dan ena maj. In bilo je polno ljudi, velikih in malih, debelih in preklastih, plešastih in kosmatih...množice, meni pa ni ostalo v spominu, kakšne so bile njihove avre ampak samo vonj deodorantov in mehčalcev in ariela in izpuhtevajočega znoja kot krdelo begajočih bizonov , ki jih zasledujejo lačni volkovi. Ma najbolj grozn trenutek...ko en zatuli: Pičke so že tu... Čao pička... In to čist smrkljasti mukiji....torej je res...v temi je vsaka krava črna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2007 Ja... men se je pa ta kresna noč bul taka žalostna zdela... včasih smo se dobil proletarci vkup pa je blo veselo , zdej pa več al manj posamično kapljamo naokol, vsi nekam zadržano nejevoljni (najbolj, da se kar opogumim in rečem žalostni )... ne vem, so bli ful bul žuri že. Ta tradicija zgublja pomen čist... zdej ga za prvega maja ob kresu žurajo tajnice in pisarniški molji (po pisarniško itak ), taprav deluci so pa itak na zavodi maš pa dve variante: al do nezavesti gleda top šop doma, al je pa dejansko nezavesten v parku z literco v rok... njegovi upi so zgoreli že s tistim kresom iz osemsetih Ampak anyway... važno je, da smo vljudni, da ne izgubimo obraza, se smehljamo itd, bla bla bla... ne vem... tko pravjo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 jst sem bila včeraj doma, se mi ni dal gledat vso lepoto našega mesta na enem kupu, moje dva sta zjutri šla na budnico, zdejle gresta menda na pleše z motorjem, jst likam, jutri grem pa jst na niško nino pa potem naprej na partizansk vrh... sama, mojega cel dan ne bo. pismo smo družinski, mah se saj spričkamo ne :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2007 http://www.youtube.com/watch?v=socYMgxJhwk I never had tought that I would have so much fun talking about that tip trga gate... ga sploh ne morš ustavt Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 ktera knjiga je to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 Ti dolgujem odgovor... me ni blo nč gor... zdej, Žižek piše knjige tko kot jst gate menjam. Čist sam za predstavo... tko, kot dajejo te liste ven kdo je najbogatejši na svetu in potem delajo lestvico tja do 99999999999999-tega mesta , ne boš verjela, obstaja tudi lestvica 100-ih najbriljantnejših sodobnih umov (neki v tem smislu), ki jo je objavila priznana mednarodna revija, katere bralci so bili ocenjevalci. In Žižek je med top 25 Pol že veš... ker tipu se trga... ko ga že sam gledaš Zdej, če je kakšen slovenček v svetu znan je to zato ker se je zlepil s kakšnim bogastvom (npr. melanija KAVS ) ali pa je sam obogatel (ohohohoh... big deal ) ali je pa športnik... no in tem zadnjim tudi dajemo priznanje in podporo... kar se pa možganov tiče je pa ene par profesorjev, ki redno gostujejo v tujini, mogoče kakšni umetniki, boemi, potem se pa zaradi takšnih in drugačnih razlogov konča. No, ampak Žižek je pa pač genij in njemu je celi svet dom. Je sicer profesor na FF ampak samo plačo vleče (praktično je tam zaradi imena in nič ne predava) enkrat na leto pa pride predavat in takrat se zemlja trese, tolko je predavalnica nabita, kar je pri njemu vedno praksa. Kot zanimivost... ko je bila na vladi še LDS je on dajal politične komentarje, kot liberalec itd. in je rekel, da se bo izselil iz Slovenije, če bo SDS prevzela oblast. Ko SDS prevzame oblast, Žižek spakira kovče, se izseli in se poroči s 26-letno miss neke južnoameriške države (ni bitno)... mislem, dej mi povej ker slovenček lahko to nardi... kvečjemu si lahko kupi nov avto in si ob nedeljah z glancanjem polira ego drugače je pa njegovo področje psihoanaliza... tipičen lacanovec... se mu režim vedno ko ga gledam... na HTV je mel en intervju pred kratkim... na youtube daš slavoj žižek in maš v sedmih delih, če koga zanima.... ja, prou ste slišal... slovenskega genija mormo na htv gledat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Ti dolgujem odgovor... me ni blo nč gor... zdej, Žižek piše knjige tko kot jst gate menjam. Čist sam za predstavo... tko, kot dajejo te liste ven kdo je najbogatejši na svetu in potem delajo lestvico tja do 99999999999999-tega mesta , ne boš verjela, obstaja tudi lestvica 100-ih najbriljantnejših sodobnih umov (neki v tem smislu), ki jo je objavila priznana mednarodna revija, katere bralci so bili ocenjevalci. In Žižek je med top 25 Pol že veš... ker tipu se trga... ko ga že sam gledaš Zdej, če je kakšen slovenček v svetu znan je to zato ker se je zlepil s kakšnim bogastvom (npr. melanija KAVS ) ali pa je sam obogatel (ohohohoh... big deal ) ali je pa športnik... no in tem zadnjim tudi dajemo priznanje in podporo... kar se pa možganov tiče je pa ene par profesorjev, ki redno gostujejo v tujini, mogoče kakšni umetniki, boemi, potem se pa zaradi takšnih in drugačnih razlogov konča. No, ampak Žižek je pa pač genij in njemu je celi svet dom. Je sicer profesor na FF ampak samo plačo vleče (praktično je tam zaradi imena in nič ne predava) enkrat na leto pa pride predavat in takrat se zemlja trese, tolko je predavalnica nabita, kar je pri njemu vedno praksa. Kot zanimivost... ko je bila na vladi še LDS je on dajal politične komentarje, kot liberalec itd. in je rekel, da se bo izselil iz Slovenije, če bo SDS prevzela oblast. Ko SDS prevzame oblast, Žižek spakira kovče, se izseli in se poroči s 26-letno miss neke južnoameriške države (ni bitno)... mislem, dej mi povej ker slovenček lahko to nardi... kvečjemu si lahko kupi nov avto in si ob nedeljah z glancanjem polira ego drugače je pa njegovo področje psihoanaliza... tipičen lacanovec... se mu režim vedno ko ga gledam... na HTV je mel en intervju pred kratkim... na youtube daš slavoj žižek in maš v sedmih delih, če koga zanima.... ja, prou ste slišal... slovenskega genija mormo na htv gledat Ja, sem gledal, celo ponovitev sem gleda - v bistvu poslušal in, če mene vprašaš, je Slavoj Žižek zame 1A, obnaša se svojemu geniju primerno, vendar itak ni pomembno, važno je tisto, kar ima za povedat, njegova energija je pa vsekakor poglavje zase Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 v čem je tak čar biti genialen ali biti v top 25 na svetu... več kot pojest pa popit pa fajn se met, tako ne moreš just my opinion....ma sem imela priliko se družit z nekaj genialci, s takimi se ne morš prav fajn met **** Nu pa še en ocvirk iz mojega skladišča neumnosti: Kako beermo? Iz šutdije, ki jo je nraedil nkei porfesor iz Cambirdiga izahja, da slpoh ni vžano v kaškenm vsrtnem rdeu so čkre v nkei bsedi, vžano je smao, da sta pvra in zdanja čkra na praevm msetu. Na pvri pgoled igzleda knofuzno, vdnear je mgoče kjlub tmeu barti.Rzalog je v tem, da mžgoni ne brejejo vaske čkre psoebej, apmak bsedo kot cleoto. (Vir: Iz časnika Delo, 30.11.2006) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2007 Veš v čem je čar Nimaš bogastva (za jest pa za pit ma, pa mal fičnikov pod mizo, če mu kdo da), pač za prežvet... sploh nimaš moči (nobenih dejanskih vzvodov oblasti oz. vladanja, da bi se ljudje lepli okoli tebe zaradi koristoljubja)... ok, lahko z govorom manipulirajo ampak jih tko al pa tko noben ne zastop ... njegova sama pojava kar se obleke (pustmo gestikuliranje) je po domače rečen COTL ... no, in ne zadanje, nimaš nič... A MA NAČ Vse kar ima je vsebina in neskončna vrsta pozivov k predavanjem itd bla bla bla Seveda množica ne posluša toliko teh ljudi, ampak čedalje več... ne govorim, da so bogovi in ne vem kaj... govorim, da ne blebetajo za razliko od tistih, ki jih poslušamo nonstop a la buš, janša, večina politikov, potem nekateri ezoteriki, ki kar bluzijo nonstop s tem svojim egoističnim svetovnim nazorom, pa razne čirulečarule a la raelijanci in staf... pa tega je za ceu roman. Sam ta forum poglejte... strojan pokaže slovenčku figo in v eni uri mamo že deset strani... so stvari, ki so nevredne besed, dragi moji No in vsi izmed teh ljudi delujejo po principu, da ljudem dejansko nekaj dajo v materialnem smislu (ali vsaj obljubljajo - zakaj bi se normalen človek šel drugače dret v propagando na cesto ), kot npr. politiki (koristoljubje) ali jim pa obljubljajo sestop nebeškega kraljestva (iluzije+koristoljubje). Ti pa nič... gre samo za človekovo primarno potrebo po spoznanju Lia, če bi pa tvoja druga dva stavka držala, pol mi pa verjem da bi se zdejle s kakšno ergonomsko oblikovano bjondico mečkal... vprašanje pa je ali vem ali samo verujem, da nimaš prav... Ommmmmmm... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2007 how does philosophy in the bedroom looks like not DeSad's philosophy anyhow... sex without sex kokakola without kola and so on Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 mali, vse najboljše lepo praznuj, pa ne pol mesta v luft spustit... glede na to da so aktualni tule ognjemeti, a ga boš imel ti tud hejcam se... uživaj v dnevu, naredi tisto, kar si že dolog želiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2007 o fak... sm se kar ustrašu sem čist pozabu, da mamo z Marxom pa Kierkegaardom obletnico thx Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2007 Se upiram spremembam... men novi videz tega foruma ni prav nič všeč... pa smeški so zginl... zdej morm pa petinštirdesetkrat kliknt, da dobim en smajli... bemo ok, nism najboljše volje... pogrnu po cest... se ulije... ena mamca zavija levo... pa namest, da bi zavila se ustavi oz. počasi leze naprej... sej veš, kako pelje muško... a se ustavš al pa pelješ... ni drugo... no, ona tam neki cinca balinca in se odloči, da zapelje kar direkt predme... itak, po premzih... fuk... po tleh... ma srečo, mam rešpekt do starejših... sem popizdu... mislem grozapa sem že zadnjič pisal o tem, pa sem bil zafrustriranc... ampak mene res sami pamži z bmw-ji na cest jebejo... prav tak pripelje zadnjič mimo, ko se vozim s kolegom... že na sto metrov nazaj hupa, ko zmešanc (PAAAAAAAAAAZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIII PPPPPPRIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMM.... UUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK) majke mi, ko pelje mimo mu spustim prst in upam, na njegova jajca, da se ustavi, ker ko adrenalin šibne nema tu spasa... itak, v sanjah mogoče... so pa mel delo na cesti par sto metrov naprej in sem si mislu, mogoče pa na rdečo prleti in meu sem prau se pripelem mim tiste dolge limuzine in si lahk mislte? Tolk se je usrou, da še šajbe ni upal dat dol in sem mu sam fris vidu, da neki lajna... drugače pa frajer... po celi cesti.... vse moje... toliko o frustracijah... on že ve zakaj nuca desetkilometersk auto evo... dost za donc Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2007 včeraj se je začela Dirka okoli Slovenije in izmed petnajstih tekmovalcev se je našlo tudi dekle... hut ab ... ker tile konkvistadorji bodo našvical ene par lavorjev predno bodo prišli na cilj... naj imajo čim manj dežja, nesreč in čim več spoznanj ob psihičnem deliriju vrtenja pedal Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Nimbus stari moj še zadnje leto mladenič dvajsetih let ...vsega lepega v obilju malo z zamudo ...jebiga..bolje ikad nego nikad *** No danes me je obsedel sam zlodej in sem imela grdo nakano ukrasti jasmin cvetoči z nekega vrta. Pa je prišel trenutrek slabosti, pozvonim na vhodnih vratih, pa vljudno vprašam, če smem par vejic dobit.....bitje ki mi je odprlo vrata, na široko odpre oči in se začudi, to pa lepo, a že cvete,to je pa res čudno, da ste vprašali, ponavadi kar utrgajo.... Ponavadi sploh ne vemo, da nam kaj cveti, vse dokler nam tega ne ukradejo *** In potem sem trgala, bitju ob meni pa so žarele oči, pa sem vonjala, vonj jasmina mi je zlezel v roke in lase...in bitje ob meni je zrlo v cvetove in kar naenkrat ni bilo več zagrenjeno.... Zdaj stoji pred mano zelenje z opojnimi dišečimi cvetovi in zelo prijetno mi je, da sem šla vprašat ali smem. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2007 Hvala bogi lia, se bom lahk začeu na drugo puberteto počas zgovarjat P.S: bil nekaj časa off-hook... felt pretty good mam pa eno modro misel za Vas: »Če mi nekdo pravi, naj se najdem v svoji notranjosti, mu odvrnem, naj si poišče punco.« Peter Sloterdijk, Prihajati k svetu – Prihajati k jeziku P.S. zdej sm prikloplen na vsevesoljni Um - pa dobivam pol take nasvete ... ampak dokler prihaja NI PANIKE P.P.S. forum se spreminja iz dneva v dan... se ne znajdem več sploh Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.