nimbus 24. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2007 O punce... @aeval: pa sej ni tko hudo... z marskirim fizikalcem se bolj štekam kot pa s kravatarji @mačona: ne, če si bla ti, sva se midva vidla spodaj na sekretu sva šla oba glih vn @piki: jp, pa ves prešvican pol konzervo smrdljivih rib odprem, da začnejo fine dame mal nos vihat... @ksenia: ja odvisn zdej kiro kolekcijo dam gor (zimsko, pomladansko-letno, športno-elegantno) ... sam donc pa včer me ni blo na cest Hmmm... štiri na enkrat... not bad at all... it's getting better and better Uhuhuhuhu... P.S. donc sm spet mal moževou... pa smo pršli do sklepa, da je z ženskam sam križ Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 kakšne barve je pomladno-poletna kako pa zgledna športna elegantnost na kolesu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2007 Mam belga, plavga, rdečga, frjolčnga ... no, pomladansko-poletni je pa modri pinarellov dres Skratka modri dirkač... prav zdej je karawanken maraton v nedeljo, ampak bom zicleder gulu... bo pa treba it počas v tekmovalne vrste, da se rešim testosterona in postanem ubogljivo, poslušno bitje Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 da se rešim testosterona in postanem ubogljivo, poslušno bitje To si že, sam trmast pezde si pa še zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2007 Ja, kdaj zdej poterja vrtijo Al se greva sam mečkat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Ti, baje julija ta zadn del v angleščini izide, pa se lohk zmenva na eni dekci, kjer mi ga boš naglas bral, jst bom pa stokala zravn. Spelva se spat, k nama sam neumnosti po glav hodjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Ja a misliš telefon dvignit ali kaj se zdaj greš??? Že 4 sms-e sem dobila, pa še nič nisi updejtana. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Ja a misliš telefon dvignit ali kaj se zdaj greš??? Že 4 sms-e sem dobila, pa še nič nisi updejtana.Uf, dala tel. potih, po tistem, ko sva zadnjič govorili. Mi boš pa dons povedala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2007 Piki, tale z dekco sploh ni slaba... sem že tuhtu, da bi dal oglas, da iščem nekoga za opazovanje nočnega neba. Prijave pod šifro: Vzemi dekco s sabo Tko, da če boš za, se bova zmenla... Nič dragi moji... za vas ne vem, upam da ste fajn... jst sem zmatran... grem zdej trajbat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 pa ni bilo prevroče?a si bil kaj na zadevici od Šklaba, men prav lepo odmeva v stanovanje... zanimiva zadevica za to mesto pismo si mi spomine obodil s to dekico pa opazovanjem neba no pa še vinček je bil zraven... o mladosti moja.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 No, evo, pol lahk pa še Ksenio s sabo vzameva, da bom mela 100% mir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2007 :lol: Tebe bi mogu človk dat u okvir, pa na steno. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 al pa v vitrino, pa 2x na let prah pobrisat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 ne ne, vama prepuščam to dogodivščino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2007 ne ne, vama prepuščam to dogodivščino OK hoellentour2003 carski trailer oni tam sliši samo še svoje dihanje, ljudje mu delajo plac meter pred bajkom, pulza na 190, gas do dile... avatarji se začnejo počas klanjat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2007 Po stotih letih gledau mal TV, ker sem za ostalo pač trenutno nesposoben za kaj drugega... pa pogledam oddajo svet na kanali A, pa me zadane... Gledau sem samo deset minut... ampak glej ti to... prva novica... petletnega dečka našli zaklanega in zakopanega, starši žalujejo... druga novica... 46-letni moški zadavil svojo ženo, zavou pa skrou... tretja novica... Črnomelj... dvaindvajset nič nič, domačinka N.G. se odprabi od doma, domači jo pogrešajo, verjetno je že prodana po delih v Azijo... (OK... zezam se, ampak bistvo je povzetek, oddnos oddaje ) I mean, gad damn mother fucker... oni delajo oddaje takšne kot jih mi hočemo in mene je v rit sram, da živim med takšnimi ljudmi. Prav tisto šopa v stilu CNN-a, s tistim posranim, neobčutljivim frisom... mislem haloooooooo.... od bom dal predlog zakona u parlament... od sedmih do osmih obvezno štihanje njive... drugače na Goli otok... ker folki je tolk dolgčas, da je to za popizdit... :xx!: No, in zdejle govorijo prav tisti kultivirani kristjani kolk je Manson grozen in Satanist itd. bla bla bla... ampak, kolkor se jaz spomnem je bil prav oni davitelj zgleden kristjan, se vsako nedeljo klanjal... Manson pa sam šou dela... mislem slovenčki, res, adijo pamet :xx!: Pa koji kurac Podobnika voli Lepo te prosim... IQ teste nationwide... oni pod 120 da mi ne mrdajo na volitvah... se gremo pa elitizem... me prav boli k***c Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 IQ teste nationwide... oni pod 120 da mi ne mrdajo na volitvah... se gremo pa elitizem... me prav boli k***c A pol ti ne boš volu? se pa strinjam s tabo...povsod sam nasilje in njegovo poveličevanje, k je v resnici velik lepga po svetu in doma...sam, dejstvo je, da to folk prtegne pred ekran. Mogoče zato, ker že tok tko pizdimo nad lajfom, pol greš pa sam en Svet na Kanalu A pogledat, pa ti je prec lažji... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2007 Pa še neki... evo... dons mam tv na pik ... javljajo kao na 4000 demonstrantov gre 3000 policistov... vse se lepo reši, le 24 jih aretirajo... ohoho, civilizirana Nemčija Potem pa naslednja novica... javni shod homoseksualcev v Moskvi se končal s pretepanjem, maličenjnem itd. bla bla bla... kao, necivilizirana Rusija... Novinarje imam že od nekdaj za ene take bebčke... zdej pa prav dokazujejo mojo dolgoletno tezo... Nerad posplošujem, ampak tole kar se dogaja v našem medijskem prostoru je dizaster... mi smo pa z vsem zadovoljni, vse požiramo... A pol ti ne boš volu? se pa strinjam s tabo...povsod sam nasilje in njegovo poveličevanje, k je v resnici velik lepga po svetu in doma...sam, dejstvo je, da to folk prtegne pred ekran. Mogoče zato, ker že tok tko pizdimo nad lajfom, pol greš pa sam en Svet na Kanalu A pogledat, pa ti je prec lažji... Piki, to ti more biti dolgcaj za popizdit... ker ne gre drugač... po mojih normih bi se tak folk zahojsu... jst za sebe priznam... evo... če bi gledau svet en mesec, bi se zahojsu Priznam... gilti Sam ga nom... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Ok,najprej povej, kaj to pomen ZAHOJSU, pol ti bom pa povedala, če se strinjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2007 Bom raj tebe HOJSU A vidiš... Piki pet mi na TV delat, da mal zadevo dvigneš... nas boš u dobro voljo spravla Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Ammmmmm, zaenkrat je radio čist zadost....pol, na stara leta, ko bom pa dozorela (sej veš, kot vino), se pa vidmo. KAJ JE HOJSAT????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 a ne veš kaj je to Pikica....toto pa je žalostno....eh, to ti ne more povedat, to ti bo pokazu...nekega lepega sončnega dne, če boš dost potrpežljiva.... ** včasih se takle zamislim, kolikokrat so pravzaprav besede vir nesporazumov, premalo uporabljamo slovarje take in drugačne, sploh ne vemo vsi kaj pomeni kakšna beseda in naivno mislimo, da ljudje razumejo, kar smo jim povedali...ma smo kr en mal naivni.... Drgač pa Nimbus, kdaj sem jst že teb povedala, da je TV za te grob...ti si pravi TV odvisnež...odvisnikom je že deci lahko poguba, zate je pa deset minut preveč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2007 Ammmmmm, zaenkrat je radio čist zadost....pol, na stara leta, ko bom pa dozorela (sej veš, kot vino), se pa vidmo. KAJ JE HOJSAT????? To, to... Ammmm.... sem mislu, da se zezaš... sam sem mogu prav tuhtat za drugo besedo. Sej veš, mi tu na vasi nismo tko metropolitski pa nam Gdaj pa Gdaj tut kakšna domača uide. To bi blo gugati se na gugalnici samo, da se pri nas na vasi hojsamo na hojsnici. Včasih je pa komu življenje preveliko breme in ga ob nedeljah zjutraj vseeno nekako ne morejo prepričati, da je življenje neskončno darilo, pa tudi radosti gugalnice ga več ne brigajo... no, taki si dajo pol štrik okol vratu pa se "zahojsajo" (mislem, da folk ne šteka, če rečeš, da se je zagugal ). @lia: Ko praviš o komunikaciji... sem zadnje dni študiral logiko, kjer se gre za to, da ves jezik lahko prevedeš v simbole, t.j. kao simbolna logika in potem s pomočjo par ducatov logičnih pravil ugotavljaš pravilnost argumenta, sklepanja itd. S tem ugotoviš ali so tisti razlogi/argumenti, ki jih navajaš res relevantni in podpirajo sklep ali ne. In kaj sem ugotovil Logični argumenti držijo samo v deduktivni logiki, ko poznaš resnico za vse primere in potem sklepaš na posamezen primer... (npr. Vsi ljudje so smrtni... Sokrat je človek... Torej je S. umrljiv.) vse ostalo je pa indukcija, ki pomeni da poznaš en primer, sklepaš pa na ostale. Npr. vidim ovco, rečem, ofca je bela in potem sklepam, da so pač (vse)ofce bele. Kaj hočem povedat Ves naš govor, vsa naša verbalna komunikacija je induktivna in edino kar se nam še (logično) splača je MOLČATI Ampak oni novinarji pa kar nabijajo... EKSLUZIVNO, FENOMENALNO, TRAGIČNO, NEUSMILJENO, GROZOVITO, SENZACIJA... evo, to je njihov riječnik :xx!: Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 To, to... hojsamo na hojsnici. kuk je tu fajn prebrat! ja hojsnca - hecn se vid tko napisan Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 To, to... Ammmm.... sem mislu, da se zezaš... sam sem mogu prav tuhtat za drugo besedo. Sej veš, mi tu na vasi nismo tko metropolitski pa nam Gdaj pa Gdaj tut kakšna domača uide. To bi blo gugati se na gugalnici samo, da se pri nas na vasi hojsamo na hojsnici. Včasih je pa komu življenje preveliko breme in ga ob nedeljah zjutraj vseeno nekako ne morejo prepričati, da je življenje neskončno darilo, pa tudi radosti gugalnice ga več ne brigajo... no, taki si dajo pol štrik okol vratu pa se "zahojsajo" (mislem, da folk ne šteka, če rečeš, da se je zagugal ). @lia: Ko praviš o komunikaciji... sem zadnje dni študiral logiko, kjer se gre za to, da ves jezik lahko prevedeš v simbole, t.j. kao simbolna logika in potem s pomočjo par ducatov logičnih pravil ugotavljaš pravilnost argumenta, sklepanja itd. S tem ugotoviš ali so tisti razlogi/argumenti, ki jih navajaš res relevantni in podpirajo sklep ali ne. In kaj sem ugotovil Logični argumenti držijo samo v deduktivni logiki, ko poznaš resnico za vse primere in potem sklepaš na posamezen primer... (npr. Vsi ljudje so smrtni... Sokrat je človek... Torej je S. umrljiv.) vse ostalo je pa indukcija, ki pomeni da poznaš en primer, sklepaš pa na ostale. Npr. vidim ovco, rečem, ofca je bela in potem sklepam, da so pač (vse)ofce bele. Kaj hočem povedat Ves naš govor, vsa naša verbalna komunikacija je induktivna in edino kar se nam še (logično) splača je MOLČATI Ampak oni novinarji pa kar nabijajo... EKSLUZIVNO, FENOMENALNO, TRAGIČNO, NEUSMILJENO, GROZOVITO, SENZACIJA... evo, to je njihov riječnik :xx!: indeed najboljš molčati, sam skoz pa tud ne morš bit tiho...ma ne vem, zame je to pravi izziv...molčati pa če zineš kej, nekdo drug neki zine, pol se pa počasi sprocesira, pa prideš do kakih ugotovitev...jst sn s temi novicami pa novinarsko srenjo raspucala par let nazaj...ampak je bilo težko...šlo je pa istočasno z nekim drugim pucanjem, ko se je sesula moja otroška vizija sveta, ki so mi jo nabili v glavo...najbolj me je pa razbistrilo ko sem v študentskih cajtih zašla za kamere, jebi ga ni glih se za hvalt , sam k vidiš kaj dela tajnica režije, se sam režiš....jal, najhujš pa je ko zapluješ med visoko tangirane umetniške kroge in gospodarsko smetano, pa ko se ti razblinijo iluzije , ko vidiš da ne sam oni zgoraj vleče nevidne niti, ampak da je ves svet prepreden z nevidnimi nitmi moči....pa da vsaka zdrava logika odpove,ko ti je enkrat jasno, da je kapital sveta vladar in peščica ljudi , ki imajo v rokah stebre moči vodi vso predstavo....da smo mi mali ljudje sam futer za njihove kanone, da dobimo sam drobtine , ki padejo z njihove mize.... dobimo samo kruha in iger, cajtngi , tv, internet...so sam posodobljena različica gladiatorskih aren....vse je naštimano tako , da nas iscuzajo in uporabijo za delovne osle, ki sami poskrbijo za razmnoževanje, tam okol abrahama smo pa prpravljeni za pokopat, ker kapitala več ne zanimamo in ko smo nafilani z vsemi temi grozovitimi zadevami , ki se kažejo z ekranov, nam sploh ni več tako hudo...jali,noben me ni stisnu za vrat ponoč, matr mam srečo, pa zavil v rjuho pa pospravo v klet... no toliko o logiki. *** drgač kar se hojsanja tiče, je pa men sicer tud pomenlo guganje, sam jst sem ob tej tvoji besedi dobla čit drugo asocijacijo, da se boš na Pikico vlego pa da se bosta skupaj gugala, tak čist erotično, da bosta nihala, kaj češ, ni mi blo v mislih, glih štrik Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.