Ksenia 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 saj hojsanje ima lahko več pomenov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2007 Je razlika med HOJSAT in ZAHOJSAT... v tranzitivnosti in nedovršnosti Nisem mislu erotično... bolj prijateljsko - nagajivo Kar se pa tiče spoznanja sveta ti pa lahk samo kimam... če bi se še enkrat rodil bi šel na AGRFT To je ena od stvari, ki je ne znam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Aja...GUJSAT!!!! Pa tko povej, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2007 ahahaha... s kere vasi s pa ti doma ziher mate višjo nadmorsko Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2007 Včeraj giro Tole je eden najbolj je**nih klancev... v 12 km-jih 12% naklon, max. celo 18%... so se kar ustavl... je pa fajn za pogledat celo goro navijačev... italjanarji so res kolesarski narod Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2007 Prihaja resničnostni šou kmeeetiiiiijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :onfire: Mater me rajca... bi šou takoj sam da kamere ven pošraufajo Nekak me vleče kidanje gnoja, pucanje svinjakov, oranuje domače kmečke grudi Ne vleče me pa cufanje, jokcanje, dolgočasno poležavanje s puhoglavci itd. In skor ne verjamem, da bi se na resničnosti šou prijavli prvi in ne drugi Torej, tko kot pravi Žižek o našem modernem času, ko ljudje zgubljajo kompas in še marsikaj... hočejo coffee without coffeein, sex without sex (cybersex), pravim jaz "Bigbrother without cameras" Kmetija Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Naj že nehajo s temi reality show-i. Če bi ljudje hoteli reality, bi strmeli skozi okna in ne v ekrane. Jaz hočem več poplesavajočih nilskih konjev, ki reklamirajo kako stvar, ki je ne rabim. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2007 Kuuuuuuuuuullll... "Randale in Rostock - 300 verletzte Polizisten" Tale naslov me pričaka na špiglu Nekdo bo dobil prst u rit... ***Ammmm... ja, sej ljudje majo reality, sam jim je doglocajtn ta njihov reality... pa sem tuhtal je pa vseeno boljš, če si praznijo glave na realitijih, kot pa da jim jih praznijo kakšni Jelinčiči in Podobniki, kaj šele kakšni politiki in verski fanatiki svetovnega kova. Manjša kolateralna škoda - večja naša svoboda ***Včeraj Gantar v SP... intervju.... priporočam - zanimivo... če bom meu kej cajta bom napisu respons bralcev - ga ponavad kar objavjo. Fora je, da je uporabu dve zanimivi besedi... in sicer govori, da ima MAKSIMO in v zadnjem stavku pravi, kaj je njegov IMPERATIV Pa bi ga lahk izkoristu, pa mal napisu od Kanta, racionalne transcendence, morale, Boga in konec koncev gantarjevega kategoričnega imperativa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Nekak me vleče kidanje gnoja, pucanje svinjakov, oranuje domače kmečke grudi Ma kaj to, glavna disciplina bo premik plota na sosedovo zemljo korak za korakom, da se bo čim manj opazilo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 . To bi blo gugati se na gugalnici samo, da se pri nas na vasi hojsamo na hojsnici. Mi se pa zibamo na zibki ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2007 Evo... danes bom sam še poslušen državljanček ... Danes je bil 17. vzpon na Kum ... V kolesarskem žargonu spada pod HARDCORE kategorijo Po domač povedan - 10 km stene Mater se je fajn razturit... mašina bla tričetrt ure navita na 180 udarcev Absolutno stopničke faliu za 8 sec. V kategoriji sem biu pa na stopničkah... Pa nema to veze... bolj užitk, ga je blo tišat gor... Zdej grem pa jarke kopat... x:Dx Fajn se mejte... svet je še vedno okrogel Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 se mi je zdel da se neki dogaja,je bilo pred tržnico kar nekaj kolesarjev, ko sem šla iz trgovine...čestitam za stopničke uf Kum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2007 se mi je zdel da se neki dogaja,je bilo pred tržnico kar nekaj kolesarjev, ko sem šla iz trgovine...čestitam za stopničke uf Kum No, to smo bli mi... *** Razmišljam... sej "ekstremno" je vseeno subjektivna ocena... je vseeno "in the eyes of beholder", ker recimo nekaj kar je nekomu čisto preprosto, je lahko meni skrajen napor in vice versa... ekstremno vseeno ni kot npr. sublimno...ko ti sam zor celote povzroči kurjo polt... npr. en meter... koliko metrov je ekstremno ... Prvi meter so mogli dejansko pripeljat iz enega konca sveta v drugega... takrat ni nič pomagal, če si rekel, da imam vsak meter pač tisoč milimetrou Šele zdaj sem spoznal, da nisem sam... vzameš eno stvar in jo izničiš... vzameš še malo večjo... puff... gone with the wind... in tko ceu ljubi dan... pa ni potrebe, ker keč ni v številu, ni v kvantiteti... t.j. nema veze koliko "metrou" ima en meter temveč se gre za predstavo... t.j. kvaliteto... oz. zor dogajanja... t.j. spoznanje niča. In to te naježi... koncep je isto ko igla v žili... aallllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllluuuuuuuujjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 No, to smo bli mi... ***torej me nekdo od vas pozna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2007 može.... *** zdej... mene neki zanima... da bi mel eno mero za vselej, se je en zemljanček spomnil, ulil palico in ji rekel meter... da bi meril čas je verjetno veliko prej spet nek zemljanček rekel, da je to sekunda... zdej kako mu je uspel sledit enakim intervalom je druga zgodba... ampak kako to, da se jim je usral, da so potem, ko so zmerli hitrost svetlobe prišli na okroglih 300.000 km/s (sicer 299,792,458 ampak nor ptibližek anyway)... A je meu tut tuki briljanten vsevesoljni Um prste vmes al se sam s kolobarji bav zadne cajte... Je potoval po neskončni črnini večne praznine... govoril o belem dnevu in črni noči... skušal biti eden izmed mnogih in iskal v vsem tisto Večno, Nespremenljivo... Absolutno.. kajti... mora obstajati... majke mi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2007 Spoštovane kolegice, spoštovani kolegi (akademski nagovor), drage prijateljice, dragi prijatelji (prijateljski), cenjene stranke, faraoni, tlačani, zafrustrirani geniji, samohranilke in samopostavljeni vsevedni testosteronski frajerji, menihi, ljubice in nakladači (zajebancija... bistvo je v celokupnosti)... dovolite, da delim z vami trenutek. Takole, ob previsu dneva v noč, ko se dnevno življenje počasi umirja in se dušne brzice počasi uravnavajo v tisto ravno in bistro površino gladine jutranjega jezera, takrat, dragi moji me neznansko vleče na veliko jaso na obronku gozda, da si podrobneje ogledam in doživim ta spektakel. In ker lahko človek razume samega sebe in druge le takrat, ko je svoboden, pravzaprav nimam druge izbire (paradoks svobode ), kot da sledim intuiciji. Začne se čisto subtilno, ko modro nebo že nakazuje svojo voljo v bolj globoke odtenke in se linije razpostrih oblakov igrajo igro oblik, se dozdeva, da seda na mesto tenka, a vse gostejša mrena, ki skuša zakriti vidno, na desnem horizontu se pogumno zasveti zvezda medtem, ko se levi zahod še kopa v poslednjih sončnih žarkih. Odmev mestnega prometa preglasi oglušujoča tišina, ki prav z vprašujočim in zvedavim ptičjim oglašanjem naznanja svoj neizbežen prihod. Naenkrat mi je jasno: PRIHAJA NOČ. Dnevni obrat našega planeta ovitega v kozmično črnino, v malem predstavlja nnas kot mikrokozmos in Vse kot večni cikel markokozmosa. Ne nemiren in dezorientiran let netopirja nad menoj, ne šumenje življenja v gozdu za menoj ne predrami delne zamaknjenosti, ko se me, sicer z zadržkom, a vendar vse močneje loteva odgovor na vprašanje: "Zakaj Svet je in zakaj Nič ni?!" Takrat razumem čudovite Kantove besede, ki bi jih bilo pregreha prevajati in ki se glasijo: "Zwei Dinge Erfühlen das Gemut mit immer neue und zunehmende Bewunderung und Ehrfürht je öfter und anhaltender sich das Nachdenken damit beschäftigt: Der bestirnte Himmel über mir und das moralische Gesetz in mir!" S to mislijo končujem današnji dan in z nestrpnostjo pričakujem jutrijšnji obrat Lahko noč... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Spoštovani kolegi, spoštovane kolegice, dragi prijatelji, še ljubši sovražniki, cenjene stranke, farani in faraonke, samohranilci, samohranilke in ostali paraziti....dovolite mi, da delim z vami ta trenutek. Trenutek popolne teme, ko se je noč trdno zasidrala v vse kotičke in pore preljube doline šentflorjanske. Sveta ni in Nič je. Nič z veliko pisano. Oči zaliva popolna tema.Žametna črnina prekriva utrujene oči od vseh bleščav dneva. Sparine, ki je puhtela iz teles in dreves in s plesnijo prekritih listov melise. Temni , počasi kotaleči oblaki in zamoklo grmenje. Ničesar več ni,samo žametna črnina noči in sveža sapa odprtega okna. Lepota noči ,spokojnosti in miru, ničesar ni, vse kar je bilo je odšlo in zdaj je praznina. Nič z veliko pisano. To bi bilo za danes vse. Noč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2007 Pretiravaš Lia Dokler obstajata kramp pa lopata... ima spasa za nas Evo... grem v nov obrat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 res je pretiravam... v tem jutranjem obratu vse blešči...in spet ne vidim sveta....svetloba močna, da bolijo oči.Še, če jih zaprem, blešči in seka skozi priprte veke.... Nikakor ne najdem krampa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2007 uhuhuhuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuu.... ta zadnji prizor kaže Robiča v vodstvu... drugi pa jodlar... tole so pa juretove besede po prvem spancu za slabi dve uri: "Že čutim, da sem močan. Super mi gre! Boš vidu, kaj mu bom naredu, ejga!", x:Dx je dejal po nekaj minutah ogrevanja. Mislil je seveda na Faschinga, ki je med tem, ko je Jure počival, vozil naprej. NO PAIN... NO GAIN... DEUS EX MACHINA Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2007 Je reku gremo pogledat frontrunnerje, pa jim je robič že pobegnu tko, da je sploh vprašanje, če ga bojo še dobil u kamero Ciglo na gas pa gremo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2007 BTW bi rad samo povedal, da sem zelo pozitivno presenečen nad www.vest.si. Končno ima nekdo jajca in FUKI pravi FUK... ful dober... pa za nasmejat se je... ker solz je že itak zmanjkal Pa sej človek ne potrebuje ne vem kaj... malo razuma in dobre volje... ampak tisti patetični frisi na 24. kur... uuaaaaa, mi grejo kar kocine gor Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 spet tv gledaš....cjao *** jst sn pa tečna...vse vrednote so se mi razvrednotle...devalvacija ....moj guru postal fotr...konc...bemu pa sn verjela da tip res v razsvetljenju....pa koliko je samo imel za povedat čez banalno obliko razmnoževanja pa o dušnem hvatanju ravnotežja.... cjao eni obvladajo marketing u nulo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2007 Nnneeeeeeeeeee.... to je po neti... Aaammmmmm... ja... sej... tut opažam kaj vse ljudje naokol prodajajo, ampak mi je na trenutke že tako dolčas, da sem se navadil včasih tut čez pogledat al pa konstruktivno sodelovat v debati medtem, ko razmišljaš čist druge zadeve Razvrednotenje vseh vrednot... veš kaj je to fajn... začneš kot dojenček... tabula rasa... nimaš kej zgubit... že Aristotel je pravu, da je smrt nujna, da je že v sami naši kali... samo način smrti je v slučajnosti. No, tko on... men pa cajta zmanjkuje... moje misli so razporejene približno tako kot so razmetani zapiski, knjige, kopije, piltki, zvezčiči in ostala krama po mizi, omarah, tleh, pod postlo... skratka vsenaokol. Toliko ene literature, toliko enih povezav... isto, ko se spravim sestavljat puzzle (pa še nisem imel tega poguma)... greš najprej z glavo skozi zid in trma rine in rine, pa sej bo... majke mi... pa že hočeš neha... fak of... kaj meni zdej to... pa se zluftaš, pa novi bikovski zapiv v bulleyes ... ha, pa te mam... počasi, ampak ziher se stvari spravijo v neko celovito in nekako prebavljivo misel... ampak to je že prihodnost... jutri se bom vsedel na pol neprespan tja na stol in ko me bo vprašala prvo prašanje bom reagiral s tistim pristnim in nezaigranim štajerskim "ha ?!" Jebi ga... cajta mam sam 24 ur na dan, s tem da me je narava obdarila s precejšno mero potrebe po spancu Mah... grem zdej... grem malo tulit v zvezde potem bom pa še dolge ohmmmmmeeeeeeeeee vlekel... mogoče pa le pride odrešitev hang on... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 pje spet sn ga z glavo v skalovje....ma ki te jst sfolgam sledit tote novotarije...včas je bil en dnevnik, en cajtng pa cik cak pa spat.... zaj ma pa ži čist vsak svoje vesti nič sam oni pristni štajerski HAAAAAAAAA lejko rečem nu ti samo lejpo u izi pa sam gas do dile...marketing to je to, ti samo lepo direktn v oke pogledni, pa jih razoroži... no eno malo sreče tui ne de škodlo *** no v eni stekleni škatli mam neprešteto velik gupijev, tak migajo da se jih nea da prešetet, zaj pa kr žabice ratujejo...ma čudo svetsko kak ma to biologija vse v nulo naštudirano, neverjetni "Know- how", vse kar je treba vedeti o življenju se da naučit iz biologije... trenutno me fascinira fenomen "simbioze"....predvsem me žre zakaj je to folku tak težko osvojit pa prakticirat, kaj je razlog, da tega nea znamo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.