Skoči na vsebino

MISC

nimbus

Recommended Posts

veš da x:px

do podna x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

pedali mi škripajo x:Dx x:Dx x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

kdo je clan št.ena?

zakaj nimamo se enga piknika za nove clane?

x?x x?x x?x xDDx :8): x:px

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

u redu je letel... x;)x

pa konkurenca je bla tut taprava... ko da bi pokalno vozil x:px

jebat ga... zdej me pa glava boli... in celo noč bom mogu poslušat "in jo sprašuje zakaj da še ne spi..." x:Dx

Fernando Pessoa

sem slišala za konkurenco.. od sestrične tip je bil tam okrot 35 mesta se mi zdi...

a ne greš na žur? jst imam namen zjutraj zgodaj (pred drugimi) it na Čemšeniško... sem pa danes prav opazovala kolesarje med ogrevanjem in pojma nimam če sem te videla... zanimivo x:o)x

poljubček da glavobol mine...

Sem meu jst žur ob desetih v postli x;)x

A si kej tazga vidla? x:px

Sem uletu ta sedm gor... kako se kolesarji na vrh pogovarjamo kolk je bla fajna tekma x?x Lega jst sem trpuuuuuuuuu od začetka pa do konca x:Dx Ne, sam res... če so noge težke ti sam še volja ustane, brez nje pa ne bi pršu čez tazadno puklo x;)x

fora je, da je vsako leto boljša organizacija, več zadovoljnih ljudi tisti tapravi pa pridejo nardit en fajn trening za avgustovske tekme... tko, da ima svega x;)x

Fernando Pessoa

pojma nimam če sem videla kej tazga... a to si ti ?

mi je žal da nisem šla z mojim na motorju vas spremljat ;)

jst sem tud mela žur v postelji, tud ognjemeta nisem šla pogledat, pa pred nosom se mi je dogajal... evo ravnokar iz Čemšeniške... ob 7 štartala iz Prvin, nato se tam okrog Partizanskega Vrha izgubila, našla pot iz Planine proti Potoški vasi in evo me ob 12 bila doma... tam sem očitno odcep za Vrhe falila... pojma nimam... sesuta

x:Dx x:px

mater ksenia... si mi pa dala za tuhtat... to nisem jst... po mojem je to moj alter ego x:Dx

jst sem bolj klošarski, nevpadljiv, obstranski... ma ko tista stvar na katero se nazadnje spomneš x:px

Kar se pa veseljačenja in kruha in iger tiče... misel... npr. ognjemet... vse lepo in prav, ampak čisto, jasno, neskončno globoko zvezdno nebo je tisočkrat lepše in zanimivejše kot en posran ognjemet. Vrti se skoraj vsako noč zastonj in to v napol božanski tišini. Kaj pa ti nardijo x?x Sam da treska ke u tri krasne, pa ene par lučk k se cmarijo dol in ko vse mine ostane zakajeno, od človeka posrano nebo. :xx!: Danes, kar prou zdele na primer gledajo tisti bizgeci ki so včeraj pri ognjemetu napol pijnao vpili iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, neko čudno škatlasto napravo in po dvestopedesetih kofetih zdolgočaseno ugotavljajo, da jih neki boli, pa da neki ne štima. x:Dx I mean... :xx!: Ej, če bi biu jst župan bi uvedu obvezen tek od kostanjevice... tist k ne pride na cilj mora met pa potrdilo da je padu u nezavest x:Dx Pol zvečer bi pa dau vse jedače in pijače sveta ZASTONJ... zdej se pa filite epikurjevi prašički x:px x:Dx Pa ti povem, da bi skoraj vse ostal x:Dx

Ta film se pa kar naprej vrti... in vrtel se bo v neskončnost. Zvezdni in človeški. Znova in znova... till death do them part xrolleyesx

P.S. Ne me jemat čist zares... nisem še čist u meni, pa krizo srednjih let mam tut že za sabo, sam me vseen oblivajo neke odtrgane miselne zone... pa še eno bližnje srečanje s človeškim primerkom kretena sem imel dans... tko, da mi je oproščen x;)x

Fernando Pessoa

Ha, Ha... pa nisi dobr prebrala... piše nevpadljiv in obstranski... ne me zdej malikovat x:Dx x:Dx x:Dx

Fernando Pessoa

viš Nimbus, v tem o igrah in kruhu sva pa podobnega mišljenja, glede ognjemeta imam pa še neko svojo teorijo .... a da si nevpadljiv? no sva že dva... mater me dons vse boli, pretiravala včeri (pa ne s pijačo).. moje stare kosti

Guest mačona
No hvala, Nimbus, da si tako zelo dobrega in usmiljenega srca in nam dovolis videt tvoje domnevno bozansko skratka popolno in mocno zdravo telo, da ga nimas samo zase in ga ne nudis na vpogled samo vsem tistim kosmatim, stasitim moskim med in po tekmi :palec:

Še veckrat prosim :palec:

Ciljam na to, da bi me prijel športni diš tud mene, da ne ratam cist celulitasta pa na stolih pa kavcih ob-sedena...

x:Dx x:Dx x:Dx

koje noge, a, Mantis? x:px

ej, ti pa res nimaš kaj skrbet, saj vsak dan kidaš in daš hrano živini. in sigurno počneš še kaj ne ravno sedečega. mene se športni diš (kaj spet to eno čudo :eek: ) več ne prime. nikak. ker sem par let nazaj pretiravala s tekom, fitnesom in kolesarjenjem, da sem mela noge ko fuzbaler :xx!: in niti za frende si nisem vzela časa, vsak dan je bilo na sporedu sam šola in šport. :xx!: pol joga ... ne potegne. sprehodi ... še to se mi več ne da ... sem ratala en faking boem (filistrski povrh :sori: x:Dx jebiga) v visokih petkah namesto v adidaskih. x:Dx :o|o: ampak kaj naj? včeraj sem gledala na TVS1 baletno predstavo Bajadera in že se mi je zdelo, da je to moja večna prikrita želja. xrolleyesx plesati balet. jea vrajt. x:Dx skotalila bi se dol z odra. x:Dx burleska. včasih še grem v fitnes, ker mam možnost it zastonj, grem na orbitrek, nardit trebušnjake in čao, ker se že počutim prenapeto. ne gre. sam če bom hotla nehat kadit, se nekaj spravljat, mi bo ratalo kompenzirat sam s športom. vsaj do zdaj je blo tako. zdravo življenje. xrolleyesx bi že bila suhcena in lepo izklesana, samo kaj pa jaz vem, kaj mene piči ta dan in drugi dan ... enoličen je šport. z babami pa ne bom šla na aerobiko. če ne grem v šoping, ker zgubljam živce zraven :O: , pol tud na aerobiko ne bom šla. mogoče bi za začetek spet začela s sprehodi po gozdu. :palec:

Guest mačona

jao, na forum gledat, kak telovadijo. x:Dx v adidaske pa vun na travnik ... x:Dx go go, Mantis, gooooooooo! x:Dx

eh, čokolada. :o|o: nekoč bila ljubiteljica, vsak dan pojedla eno. zdaj si enkrat na mesc kupim Merci ali Rafaelo al kaj takega. samo še kvalitetno in to poredko, ko res pade cuker. Milk pa več ne. so presladke itak.

plavat ... nič nisem letos. skoraj. :sori: razen ko sem bila enkrat v savni. enkrat to leto. saj grem na bazen zdaj parkrat .... pa mogoče še v savno. x:px

V najslabšem primeru bote vsaj prstke mal pretegle, ko se že tko razpisujete kaj bi pa kak bi... x:Dx Sam en majhen nasvet bi dau... ko postane muka nehajte x;)x Pa ne mislim fizične bolečine... tam itak velja "no pain, no gain", ampak psihične... ko greš recimo z mislimi "joj, spet ta trening" na trening pol raj ne it in pejt takrat, ko bo glava pravla"iihhhaaaaaaaaa, gremo ketne trgat" x:Dx x:px That's all... x;)x

Sicer sem pa mnenja, da vsak športnik, ki goji nek odnos do svoje discipline, poleg tega goji tudi neko filozofijo, ki je povezana s to dejavnostjo in se ne gre samo npr. za oblikovanje telesa ali kej podobnega. Ker pol bi vsi sam fitnes fural. x;)x

Fernando Pessoa

Guest mačona

problem je ... da jaz mislim, da meni ni treba trenirat nič ... nič, kar je namenjenu izgradnji mišic ali hujšanju ... kot prvo sovražim gibanje v zaprtem prostoru (v fitnesu bi pogojno še nekak en čas vztrajala, če bi se konstantno pojavljajo kakšno lepo telo na ogled x:px x:Dxče bi se jih več, bi pa kar pobegnila po hitrem postopku x:Dx ), pa sem ponavadi sama, tako da celo Mika Oldfielda poslušam - v fitnesu ... kaj pa naj? to je tak enkrat na teden, dva. tolko, da se zašvicam in začutim ritne mišice in se tolažim, kako delajo tudi trebušne, če sem na orbitreku. x:Dx

saj na bajk se še spravim, ampak se mi ne da več gonit v brege kot nekdaj, bom spet mela fuzbalerske noge, pol pa ne bom več mogla met krilc, minic in visokih pet. :O: rada mam pa veeeteeeeeer v laseh in pol čimprej zgonit do jezera, kjer bajk prislonim na drevo in grem okol jezera in še mal race in labode pogledat ...

sprehode sem v zadnjih dveh mescih opustila. ker se mi ne da več hodit pol ure po prometni cesti do gozda in potem pol ure nazaj. če pa nimam bajka v LJ. samo doma ga mam. (budalo xrolleyesx ).

edino, v kar bi se še vrgla z entuziazmom in bi potem, odvisno od marsičesa, vztrajala ali pač ne, je ples!!! po možnosti čim manj omejeno z gibi in koraki ... free. izraznost, usklajenost misli, telesa, dihanja ... tam bi pa našla filozofijo. filozofijo lepote in miline, če tako češ. x:)x

kr neki. xrainbowx

Guest mačona

tek ... je tud meni nekoč pomenil dost. pol ure 4-5 krat na teden u izi ...

seksi filing ja .. :2src:

ah, kolena ... :sori: mene znajo kdaj gležnji zaj....., pa se nič ne pobrigam ... :sori: pa ne da se mi več laufat ... prevroče je. tam aprila maja sem še po Mostecu do Tivolija in nazaj. poletje pa res ni ... ponoči pa ne bom laufala z neko baterijo na glavi al v rokah ... po asfaltu. xrolleyesx

sem plavala danes in se raztegovala v vodi. :2src: v vodi lahko naredim lotus, stojim na konicah prstov. na suhem pa ne. :o|o: x:Dx

kaj boš pa več v tej vročini. pa fajn se tuširaj. :inocent:

xsmx

Drugac pa, ja, sem se vceraj nagnala laufat :palec: In sicer bore 4 km, vec ne morem, ker me je strahovito pikalo v kolenu in mi je slo od jeze kar na jok. Meni je tek nekoc pomenil vse. In dokler sem lahko tekla, sem se pocutla seksi, pa tega nobeno plavanje,, nobene vaje ne prinesejo. Se spomim obcutka po vec km, kako samo dihas in dihas, telo pa, kot da samo tece in izgleda ful lepo, delujoce takole kot ena sama velika ziva mišica :2src: Tega je za vedno konec. Ortoped nasel nic, en Rus pa rekel, da imam prirojeno premajhno skledico, pa ko normalno malce zatece, pritiska okol in isto je potrdil dr. Mudnic na Ptuju, nabiranje limfe ze zdaj, ki pritiska na pomembne vezi in kite pa to in da pac - ne mores nic. Tudi tisti trak okol kolena pri meni ne pomaga. Pa samo desno :vragec:

Danes pa spet, hudo telovadla ze zdaj, zdaj grem pod tus, pol pa na dolg hiter sprehod kake pol ure hoje.. Pol pa imam zadost za danes :inocent:

Evo... to je to x;)x Sam tečem pozimi in me v kolenih špika če jih ne prevežem (zaradi mraza) in/ali če ne naredim strečinga pred tekom. Tko, da imam petminutni strečing pred in po teku/kolesarjenju. Tek je v bistvu človekovo najbolj naravno gibanje. Že iz človekove prazgodovine je moral človek kot nomad slediti žvalem, ki so mu predstavljale hrano, sami lovci so jo pa zasledovali v rahlem teku dokler jo niso izmučili, nakar je sledilo kosilo. x:px S tega vidika, če pogledamo kako in zakaj smo tako narejeni, človeku najbolj paše rahel vzdržljivostni tek. Vendar se na koncu vse skupaj obrne na kolo ravno zaradi hrbtenice in kolen. Ko gre kolesar tečt ima največje probleme ravno s tem konstantnim udarjanjem, ki ga na kolesu ni. Enako je s koleni. x;)x Enakomerno krožno gibanje brez udarcev in kakšnih torzij, kot npr. smučanje. Zato pa vsem penzionistom priporočajo kolesarjenje x:Dx

@mačona: fusbalerske noge x:Dx x:Dx x:Dx

To je isto kot pri fitnesu... če dviguješ hitro in malo kg delaš na hitrosti... če dviguješ veliko in malokrat, delaš na moči in si pol napihnjen ko žaba... enako je na bajku... imaš napihnjene šprinterje, ki morajo zadnjih sto metrou dirke spravt na 70 kmh in za to potrebujejo šajtrgo mišic in imaš hribolasce in all-rounderje, ki so pa vzdržljivci... ko zajčki na duracell baterije x:Dx Torej goni na nizkem pulzu v lahki brzini in ne boš mela fusbaleskih nog x;)x Tko voziš bolj na pluče in ne na noge... takoj se zadihaš, ni pa tisto da bi mogla kakšno breme potiskati x;)x

Tko nekak no... x;)x

Fernando Pessoa

Guest mačona
@mačona: fusbalerske noge x:Dx x:Dx x:Dx

To je isto kot pri fitnesu... če dviguješ hitro in malo kg delaš na hitrosti... če dviguješ veliko in malokrat, delaš na moči in si pol napihnjen ko žaba... enako je na bajku... imaš napihnjene šprinterje, ki morajo zadnjih sto metrou dirke spravt na 70 kmh in za to potrebujejo šajtrgo mišic in imaš hribolasce in all-rounderje, ki so pa vzdržljivci... ko zajčki na duracell baterije x:Dx Torej goni na nizkem pulzu v lahki brzini in ne boš mela fusbaleskih nog x;)x Tko voziš bolj na pluče in ne na noge... takoj se zadihaš, ni pa tisto da bi mogla kakšno breme potiskati x;)x

Tko nekak no... x;)x

a ne ne ... jaz delam hitro in z malo kilami. mogoče sem pa z nogami res recimo 30 kil ... medtem ko ostalo 15-20. delala. beda. fuj fitnes.

šprinterka nisem. nikol bla ... najslabša ... sem pa dolgoprogašica ... tam sem hitra ... tam se obrestuje na začetku in na koncu se zagnat, vmes pa na izi. sem bla tretja .. x:Dx v šoli.

ja, na unem dreku orbišitu x:Dx zdaj delam tako ... da pulz ne preseže 150. še to je tu mač. :sori: moram znižat na 120, 130. aja, drgača mam pulz v mirujočem stanju kr 60. tika taka. x:Dx

na pluče ne na noge. x:Dx jebeš breme. x:Dx

ja... orbišit pa zaprti prostori... to popizdiš... bi že raj ribič biu pol x:Dx

ja... jst ga mam pa 36 x:px sam veš kaj to pomen :vragec:

dolgo in dolgočasno življenje x:Dx x:Dx x:Dx

pa še nobena ženska me ne sekira... x:px

jst miselm da spoh ne bom umru x:Dx

Fernando Pessoa

Guest mačona

36? a še dihaš? :O: :O: :O: to ti je valda uspelo znižat s športom, jel?

mej je pa 60 fajn ... ker tud hodim v ritmu svojega srčka pol in štejem korake, če je to potrebno. x:Dx

saj tko je najbolš, da te noben ne sekira, ni važno al M al Ž.

mislim, da nimaš dolgočasnega lajfa. zase. tebi je prav kul tak lajf. xDDx :palec:

umru itak ne boš. x:Dx nikol nisi, nikol ne boš. x:Dx

Ja, valda... 60 je drugač normaln x;)x

sam ga mam 45 ko sem zavaljeno epikurjevo prase x:px ...

jeba se je zjutraj zbudit... preden se možgani zagrejejo traja... pa človek zjutraj sploh ni za nikamor... čeprav je to najlepši del dneva x;)x

ful so mi smešni oni ko so že zjutraj naviti... že dan začnejo ko da bo zdej zdej buh ustavu cajt x:Dx

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...