nimbus 5. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2007 Ja... biu na britofu po ne vem kolk cajta... Pol mi grejo pa take po glav Pol grem pa še k stari mat pa fotru, k se ju BTW sploh ne spomnem, pa se hočem sam stestirat, če še obvladam tisti labirint tam med marmorjem... pa pridem tja... pa gledam tisti grob tam... pa me prešine... ej, stari... tuki not boš ti enkrat ležu spooky smrt rulez... če jo ne bi blo bi blo preklemansk dolgcajt P.S: ja... bela, kot simbol nedolžnosti... al je to sam za otroke al kako... ja, do kdaj pa smo bli otroc... mislem, tuki tut ne štima nič Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ok pojma nimam... ej veš kva je noro - da bom očitno pri tastu in tašči ležala... neki razpravljam o tem, da bi se me tko mal iz paškega mostu dol flikl, pa glih nimam uspeha... pravi da hoče vedit kje sem - pismo še po smrt... jebelacesta sam haha se pa zna nardit da ne grem glih pred njim a mogoče sem pa poznala tega tvojga frenda... pa sem ugotovila da je kar nekaj mladcev tam gor... žalostno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2007 Ja, valda... veš kolko mojih sovrstnikov al pa plus in minus par let je že šlo na lepše... Sem pa bral sanje v megli ali nekaj zelo podobnega od ruskega eskimskega plemena, ki se sicer čukči imenujejo... tam je pa tko, da ko ostariš in po možnosti nimaš živih potomcev, da bi te preživljali oz. je hrane premalo saj je treba najprej froce popedenat itd. bla bla bla, se takozvani penzionisti odločijo in oddidejo v belo (pa ne kokainsko ) smrt. Tako opisuje en starejši par v njihovi naseldbini, ki so jim vaščani vsako jutro puščali jedila pred pragom njihove jerange (njihova hiša). Nič se niso tolkli po prsih to sem ti pa jaz dal, pa tudi anonimno, da ju niso spravljali v neprijeten položaj beračenja. Ampak nenapisana morala oz. pravila igre pa pravijo, da ko se ne moreš več sam prehranjevat, ko npr. ne moreš več uloviti mroža itd. je normalno, da oddideš imret v bele širjave. Nihče te ne goni, pa vsak to naredi. In to se mi zdi zlo vredu... da oddišen s ponosom, z dvignjeno glavo. Ne pa tukaj naše penzioniste gledam ko sam jamrajo pa čist nič od njih ne pade... sam ene partizane gonjo... pa vse jih nonstop boli... pa zdolgočasen se sprehajajo po parkih... pa to dol padeš. Ampak, ne samo stari... zadnjič naletim na topšop, ko so ravno ponujali ono sra***, ko ti zmasira vse, lahko si ga naviješ tudi okoli glave namesto nagobčnika in vem kaj... in to shujšaš ko zmešan... pa poslušaj to... zraven lahko SPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŠ... ni ti treba nič delat... bog ne daj, da bi se malo trudil, malo zašvical...no. in si predstavljaš ti zdej našega penzionista ko ga bom poslal v hosto umret Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 tole bi šla jst že zdej... sej bi sama za hrano poskrbela..ej ti tale top šop je pa za kupit ane zdejle trenutno sem najboljša v spanju , tist si bom pa že namontirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Dober večer http://www.3line.si/mca/navodila_2006.htm Na tej strani je nekaj kod za odjaviti ta sranja :xx!: , pa če komu pomaga , če ne pa več sreče prihodnjič.. En čas nazaj, ko so meni pošiljali te bedarije, je še šlo s temi kodami, poskusiti ni greh kul bom probala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Ja, valda... veš kolko mojih sovrstnikov al pa plus in minus par let je že šlo na lepše... Sem pa bral sanje v megli ali nekaj zelo podobnega od ruskega eskimskega plemena, ki se sicer čukči imenujejo... tam je pa tko, da ko ostariš in po možnosti nimaš živih potomcev, da bi te preživljali oz. je hrane premalo saj je treba najprej froce popedenat itd. bla bla bla, se takozvani penzionisti odločijo in oddidejo v belo (pa ne kokainsko ) smrt. Tako opisuje en starejši par v njihovi naseldbini, ki so jim vaščani vsako jutro puščali jedila pred pragom njihove jerange (njihova hiša). Nič se niso tolkli po prsih to sem ti pa jaz dal, pa tudi anonimno, da ju niso spravljali v neprijeten položaj beračenja. Ampak nenapisana morala oz. pravila igre pa pravijo, da ko se ne moreš več sam prehranjevat, ko npr. ne moreš več uloviti mroža itd. je normalno, da oddideš imret v bele širjave. Nihče te ne goni, pa vsak to naredi. In to se mi zdi zlo vredu... da oddišen s ponosom, z dvignjeno glavo. Ne pa tukaj naše penzioniste gledam ko sam jamrajo pa čist nič od njih ne pade... sam ene partizane gonjo... pa vse jih nonstop boli... pa zdolgočasen se sprehajajo po parkih... pa to dol padeš. Ampak, ne samo stari... zadnjič naletim na topšop, ko so ravno ponujali ono sra***, ko ti zmasira vse, lahko si ga naviješ tudi okoli glave namesto nagobčnika in vem kaj... in to shujšaš ko zmešan... pa poslušaj to... zraven lahko SPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŠ... ni ti treba nič delat... bog ne daj, da bi se malo trudil, malo zašvical...no. in si predstavljaš ti zdej našega penzionista ko ga bom poslal v hosto umret tebe pa wornk ruka toti saturnov povratek v kristusovih pa ka te briga kake farbe svečo ti bojo prižgali, pa vrag naj nese ponos, tega ko boš mrzli pa ves marogast trdi obležal neoš nič rabu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2007 Tisto tam ko si poboldala... tisto so dejstva in nimajo nič skupnega s satunom... nekaj pa res (baje) s kristom Ammmm... to je verjetno zato, ker knapi preveč ponosno teptamo to zemljo Veš... to da stojim za svojim besedam, da jih tudi povem vsakomur ki jih želi slišat... to si štejem v dobro... če mi vzameš še to, pol verjetno postanem average genius... Tko, da ... saturn gor al pa dol... mene ruka 24/7 Ksenia ja... te bo treba res u klanc nagnat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Tisto tam ko si poboldala... tisto so dejstva in nimajo nič skupnega s satunom... nekaj pa res (baje) s kristom Ammmm... to je verjetno zato, ker knapi preveč ponosno teptamo to zemljo Veš... to da stojim za svojim besedam, da jih tudi povem vsakomur ki jih želi slišat... to si štejem v dobro... če mi vzameš še to, pol verjetno postanem average genius... bližnjica v težave pa sitnosti ajajaj mislem, to kar je poboldano Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 sej o kakšni knapovski navadi bi se jst mal zamislila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 sej o kakšni knapovski navadi bi se jst mal zamislila...mhm jaz tud... bi se dal kr velik povedat , v(in o ) izbranem jeziku tudi Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2007 Takšni ljudje k zrastemo v dolini solz jih ni velik na svejt Baje smo navzven taf, zategnjen, pa za***an... kao maska (sej ne gre drugač, če je pa treba 15 ton kolma na dan ven skupat )... no, navznoter nas je pa sama milina Ampak tega nisem jst napisu... da se ne izdam Tko, da če dobi naš fant kakšno odprto primorko mora preklemansko dobro razmišljat kaj bo govoril in kako bo prijemal Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 a ni cela dolina Šentflorjanska taka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2007 Meni... npr. primorci so kul, ampak velik blebetajo... pa kar neki jim je smešn ... niso neki revolucionarji po srci Čisto drugačna perspektiva sveta, če rasteš ob morju... No, Gorenjci so že v stene hribou gledal, ko so odraščal, sam njihovega dialekta ne prenašam najbolj tko, da jih sploh ne poznam. Dolenjci so pa kronzli... oni tam je nonstop nosil tisti cviček v plastični flaši... še tolk ni biu, da bi ga preliu v steklenico. Pa ni važno kolko je biu kisu... dokler je biu cviček, je biu fajn Najbolj sem se pa štekal s totimi štajerci... ti so bli pa flegma, pa mel so neki tizga v seb, ki nas je družlo. tko, da čeprav nisem kakšen fuzbal fen, sem se ga s štajerci vedno nasekal in vpil "kdor ne skače ni slovenc" Ampak se moram popravt... primorci so zakon... sam mone so k vkup pridejo... pol jih nič ne štekaš... če pa zagrabš vsacga posebej so pa kul... tko, da Lia... ful smo si različni Letim zdej... DNEVNI KOP Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 dej nehi, ti pa si popredalčkan jst pa vsepovsod najdem mone in une k mi na dušo sedejo nisn nacionalist, če si cigo po kalupu, vsepovsod najdeš svoje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 se jst tud s tem strinjam...Nimbus upam, da je tale dnevni kop pod streho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2007 se jst tud s tem strinjam... Jst tut Dans je blo edin škoda, k je dež padu... pa glih F1 pa F2 sm meu viiijjjjuuuuu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2007 Sem nekaj včer napisu... pa bi še kej... pa pozabil kje in kaj napisal... spomin od zlate ribice Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 spomin od zlate ribice stavek ki je v veliko zabavo moji dečvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2007 včasih prav pride Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2007 nekoč,stradal sem v Philadelphiji,sem imel majhno sobo,večer je prehajal v nočin jaz sem stal pri oknu v 3. nadstropjuv temi in gledal dol v enokuhinjo čez cesto v 2. nadstropjuin videl sem krasno blond dekleobjemati mladega moškega in ga poljubljatiz nekakšno lakotoin stal sem in gledal dokler se nistaodmaknila.potem sem se obrnil in prižgal luč,videl sem svoj predalnik in predalesvojega predalnikain svojo budilko na predalniku.vzel sem budilko s sabov posteljo injo fukal dokler mi niso roke odpadlepotem sem šel ven in hodil po ulicahdokler mi niso stopala zacvetela.ko sem prišel nazaj sem šel k oknuin pogledal dol čez cestoin luči v njuni kuhinji ni bilo več. poetry by Bukowski Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 poetry by Bukowski Jaz se pa spomnim ene bolj hudomušne, ki...hm...ne vem...mogoče je celo naslov Vprašajte. Res se ne spomnim več. Saj če imaš knjigo jo boš našel Samo hej, nisi pa nič povedal, kakšen je bil kaj njegov film!Btw mogoče veš, kje bi ga lahko staknila? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2007 Ja... je predolga, da jo tule nabijem... naslov je "oni, vsi oni, vedo"... gre se pa za to, da je žena, ki godrnja na ograji svojega balkona več, kot lahko človek prenese... in to vemo prav vsi ammm... razvijamo se najprej zgleda kot da je fukanje nekajnajpomembnejšega,temi sledi družbena zavest,potem intelektualiziranjein za temnekateri zdrsnejo v religijo,drugi v umetnost.Sledi kopičenje denarjanastopi stopnja, ko se pretvarjamo,da denar ni pomemben.potem je na vrsti: zdravje, hobiji,potovanja in na koncu posedanjein nejasno razmišljanje o nejasnih stvareh,vrtnarjenje,sovraženje muh, hrupa, slabega vremena, polžev,nevzgojenosti, vsega nepričakovanega,novih sosedov,starih prijateljev, pijancev, kajenja, fukanja,petja, plesanja, povzpetnežev,poštarja in plevela. tako zelo znervira človekačakanje na smrt. jst sem tam nekje pri intelektualiziranju naloudi mulo... vpišeš "born into this" pa ga dobiš... jah... men je bukowski car, zato mi je tudi njegov doku všeč... tip je prišel na branje svoje poezije totalno nabit, edini pogoj je bil, da so ga nonstop futrali z viskijem in piri... občinstva je bilo pa za celo dvorano in vsi so bli tiho in komaj čakali branje... prvič sem bral roman "ženske" in me je mentaliteta tako zadela, da sem potem prebral vse ostalo... tip je genijalc zaradi tega, ker šteka zadeve... svet mu je jasen ko beli dan... ni vodljiv in ovčka in to... je pa res, da je zaradi tega najebla celo življenje... pisanje mu je pomenilo praktično vse, kot klošar prepotoval celo ameriko itd. bla bla bla ... skratka videl je res tisto življenje takšno, kot je takrat ko si sam in nimaš nobenga in si marginalc... in o tem je tut pisal... tisti roman ženske pa, ko je pisal, tisto je bilo že potem ko je bil slaven... ko opisuje, da jih ne vem koliko nabije in so ga celo čakale v vrsti... v tem je vsa ironija... prej ga ni nobena jebala... pol so ga pa klicale, če lahk pridejo, pa so pršle... pa jih je nabil in to je blo to... v dokuju se mu nasmejiš... pokaže tut človeško plat... potoči mal solze... je bil pa prijatu od šana pena in bono od jutuju ga je preko njega spoznal... pa tom waits je njegov fan... skratka... nema nas puno, a sve nas je više Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ... naslov je "oni, vsi oni, vedo"... gre se pa za to, da je žena, ki godrnja na ograji svojega balkona več, kot lahko človek prenese... in to vemo prav vsi E vidiš, to je ta!! V sredo po izpitu letim direkt v knjižnjico si sposodit kaj njegovega! Tip je car, ja! Zna pisat in da se ga brat. naloudi mulo... vpišeš "born into this" pa ga dobiš...Viš, na mulo sem pa prav pozabila!Se že vleče! Samo...malo gre počasi vse skup...mam občutek, da bo tale osu prej vse štiri od sebe stegnu, kot pa Bukowskega dol povleku!! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 mi je e žal da ste tko obkrožal moje ime na volilnem lističu... zdej moram pa na sejo :xx!: imaš kakšen predlog Nimbus da ga posredujem naprej imam občutek da v moj okraj spadaš hahajoj it moram -NE DA SE MI it danes politike... potem pa tih ne morem bit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2007 E vidiš, to je ta!! V sredo po izpitu letim direkt v knjižnjico si sposodit kaj njegovega! Tip je car, ja! Zna pisat in da se ga brat.Viš, na mulo sem pa prav pozabila!Se že vleče! Samo...malo gre počasi vse skup...mam občutek, da bo tale osu prej vse štiri od sebe stegnu, kot pa Bukowskega dol povleku!! ja...jeba je, ko osu konja dol vleče mi je e žal da ste tko obkrožal moje ime na volilnem lističu... zdej moram pa na sejo :xx!: imaš kakšen predlog Nimbus da ga posredujem naprej imam občutek da v moj okraj spadaš hahajoj it moram -NE DA SE MI it danes politike... potem pa tih ne morem bit s temi našimi buhteljčki se daješ... ej, jst se z avtomehaniki pogovarjam kak je treba z babnco, kuk ma ker avto konju, pa kolk pira lahk naenkrat... za bolj sofisticirane stvari pa z bolj sofisticiranimi ljudmi... čeprav je rekel plato filozofe med politike, bi me tam živega požrli... ko onega v das Parfum tko, da... mam predloge... celo občinsko upravo na cesto, naredit organizacijski načrt... vzet najsposobnejše... pa nema malce, ko pridem podaljšat izpit... adijo brezvezni ognjemeti... občinski praznik nažiranja na vsakih deset let... županska funkcija profesionalna in častna... kar pomeni recimo tisoč ojrov na mesc... sanja svinja kukuruz a si svetnica (mislim, ona s sijem ) al kaj Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.