mia4aerobics 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 ojla mačona, jaz sem itak za aerobiko pa to, ker padem v glasbo in sploh ne vidim ljudi,...ampak, a si razmisljala, da bi zacela s plezanjem? te bi to mogoce veselilo?sam ideja,m. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Ja, valda... 60 je drugač normaln sam ga mam 45 ko sem zavaljeno epikurjevo prase ... jeba se je zjutraj zbudit... preden se možgani zagrejejo traja... pa človek zjutraj sploh ni za nikamor... čeprav je to najlepši del dneva ful so mi smešni oni ko so že zjutraj naviti... že dan začnejo ko da bo zdej zdej buh ustavu cajt ti pa prase zavaljeno? jah, pol sem ti jaz pač malo trilili, ko se zbudim, sem že metulj. pač nisem Bikica. bla danes na fitnesu. sama. navrla Stranglerse gor, Golden brown, Pin Up, No more heroes ... Lepo v ritmu. effort tam 60, hercšlag 120 do 135 ... tak da mi je ratalo zraven še mrmrat in pet, ne da bi se zadušila. pol sem šla pa delat za tricepse, hrbet, trebušne, malo joge. pa pride en tipček, pa sem hitro preklopila s CDja na radio. hihi. pa se zapričava. pa mu povem to finto in reče, da naverem Stranglerse nazaj. ni ga kap zadela. všeč mu je blo. svašta. sem se odločla malo sala skinit z bauha. da pridem nazaj na 58 kil. idealno. skratka, 3 do 4 kile skinit. v enem mescu bo glih. pametna prehrana, malo fitnesa, pa bo.ojla mačona, jaz sem itak za aerobiko pa to, ker padem v glasbo in sploh ne vidim ljudi,...ampak, a si razmisljala, da bi zacela s plezanjem? te bi to mogoce veselilo?sam ideja,m.plezala bi že ... dol pa več ne bi šla ... razen s helikopterjem al avtom al čim podobnim. na nogah že ne. včasih sem plezala po balkonu. not for me. :eekzame je še najbolj, da je glasba zraven ... pa nič prenapetega in nevarnega. samo kakšne naprave na fitnesu mi pa še ni uspelo vničit, pa glih za take stvari sem talent. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Ja, valda... 60 je drugač normaln sam ga mam 45 ko sem zavaljeno epikurjevo prase ... jeba se je zjutraj zbudit... preden se možgani zagrejejo traja... pa človek zjutraj sploh ni za nikamor... čeprav je to najlepši del dneva ful so mi smešni oni ko so že zjutraj naviti... že dan začnejo ko da bo zdej zdej buh ustavu cajt ovi so pa meni tud čist čudni sam tole zavaljeno epikurjevo prase...mislem to maš pa kaj za v roke primt ne pa tiste kosti k šklepetajo *** poslušam zadnč kok de je kruh drag...pa da ga bojo še podražil, mislem a voda pa ni sej vodo sam v flašo nalijejo pa dol zaprejo....pa čjo za njo toliko ko za liter mleka al pa vin pod roko kupljen pa sploh ne vem če folk ve, de 70% pitne vode se zgubi v tla...ko mamo v Sloveniji tok slabe in stare cevovode....bemu spet eni stručkoti raj biznis naredil s to postano plastično postano vodo, namest de bi cevi zrihtal ma grem pred špegu zdej, vadit : KOK SEM PA JST DANS HUDA Grem na avdicijo pa morm mal mimiko sfrizirat mislem de bo kej umetiškega učinka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 sem brala, da si bil prvi od naših gor.. čestitam nič jst pa ne grem tečt danes, preveč prehlajena in glede na to da je vse mokro, ne bi bilo pametno... upam, da jutri zjutraj ne bo takle... mi je mala obljubila da gre z menoj na čemšeniško (se greva spet enmal izgubit)ma kako sem lahko zbolela krucenal :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 a jutri? pa v nedeljo? mah sej je kul... imam še cel lajf pred seboj sam a je že konc poletja? mam občutek, da so letni časi pozabili v katere mesce spadajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2007 sem brala, da si bil prvi od naših gor.. čestitam nič jst pa ne grem tečt danes, preveč prehlajena in glede na to da je vse mokro, ne bi bilo pametno... upam, da jutri zjutraj ne bo takle... mi je mala obljubila da gre z menoj na čemšeniško (se greva spet enmal izgubit)ma kako sem lahko zbolela krucenal :xx!: jebeš to.... jaz hočem bit prvi od vseh ... zezam se... thx @lia: a zdej boš pa rekla, da maš rada zavaljence Pa ti ne verjamem, ker že po defaultu ne bi meu kondicije, da bi te dohaju Tko, da si obsojena na kosti... glede šklepetanja pa mal prej poglej letnico izdelave... ponavad pomaga @mačona: itak, da se mu je smejal... pršu na fitnes pa naletu na dobro bejbo... in to samo... pa ne bo zdej zarad muske težil... 58 kil ... če bi meu jst 58 kil bi z rassmusnam tur vozu Do epikurjevga trešholda ti jih manjka še vsaj ene 20 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 ne nom rekla čist nič...tih bom k grobnica....sem se komaj zadržala de te nisem komentirala na biciklu *** sam to-pazi na srček...letnica izdelave se bo tud teb začela počas mal s prahom prekrivat.... velik ekstremnih kolesarjev...s podobnim urnebes teleščkom in srčnim utripom....se mi je sesul pred očmi tak da, če ne boš ti pazu nase, ne bo noben....in to da te babnica ne sekira je potrebn in ne zadosten pogoj..za dolgo in zadovoljno življenje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 @mačona: itak, da se mu je smejal... pršu na fitnes pa naletu na dobro bejbo... in to samo... pa ne bo zdej zarad muske težil... 58 kil ... če bi meu jst 58 kil bi z rassmusnam tur vozu Do epikurjevga trešholda ti jih manjka še vsaj ene 20 ejaja. dobro bejbo ... v zelenih pajkicah do tričetrt goleni (za hujšanje ), čez črne pajkice normalne do sredine stegen, bordo rčene zokne, sive adidaske ... rassmusnam? daj razloži to besedo.trešhold, jao. nikol nisem bla. lucky me. priznam pa ... da sem v lajfu mela maksimalno 69 kil. :xx!: jks. superca bi bla pa tam ... s 54. nobenega sala. ampak sem z 58 dobra, če športam redno. če bi hotla pa sam kar tko, brez športa, bi morala kr stradat ... če bi hotla met 54 kil. čakaj, čakaj, danes spet grem in oni tip tudi ... kero muziko naj nesem sabo? hmmmmm ... let me think. umberto tozzi? neeeeee. Tibet? da bo čist počasi dvigoval uteži, mu bodo še kje na nogo padle, ko bo mislil, da drži pero v rokah. eh, najboljše, da neka 80-ta nesem, to je glih nekje za aerobiko, pa glih v fitnes, sam še une ta čudne nogavice rabim, pa un trak okol glave in široko razvlečeno majco ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2007 Ka maš to čustveno sinusoido Bi se mogla vkup dobit, ko sem meu čez 100kg bi ji skupi mela 170 To bi biu masten par Ja kolesarji ki grejo fajn u klanc majo okoli 60 kg. Pri 70 so že zavaljenci No, da čujemo to poletno romanco... bi kar pasal... sem že vse dr. romane prebrau *** heh... Lia... dej reč no ... mater... karkol napišeš mi je fajn brat... pa čeprav včasih mal otresaš naokol... ampak vsak ki dela tudi greši in če bi res hoteli povedat nekaj kar absolutno drži, potem bi morali molčati... tko, da ti kar slobodno Sej veš kako je že Heraklitos dejal (to je oni ki se je klatil po gozdu in jedel travo )... po tisti cesti ko greš gor, greš tudi dol... tam kjer se krog začne, se tudi konča... tut mi vsi smo in nismo... a vič... take je klatil pa so rekl, da se mu je zmešal Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 x Sej veš kako je že Heraklitos dejal (to je oni ki se je klatil po gozdu in jedel travo )... po tisti cesti ko greš gor, greš tudi dol... tam kjer se krog začne, se tudi konča... tut mi vsi smo in nismo... a vič... take je klatil pa so rekl, da se mu je zmešal pa ja de....kaj pa uni k grejo po cesti gor, pol pa s padalom luftoma po drug stran dol toliko nedokončanih krogov...pje...de kr glava peče... joj kolega ko bi ti vedu, kolikokrat se jst zadnje cajte v jezik ugriznem, de ne spustim ob vsaki izjavi mimobrzečih kakih žaftnih in kraftig izjav.... sej je čudež, de sem še živa po takšni količini zaužitega strupa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2007 heh... pred cajtam sem napisu po mojem skromnem mnenju ( ) kar konkreten članek od kanta in mi je že neki folka rekl, da ga je prebral... moje prvo vprašanje je vedno bilo... ali si ga razumel in odgovor je vedno bil... NE dans spet resno razmišljam, da bi šel na tečaj hereoglifou... nujno potrebujem neko tehniko izražanja, ki bi našla svoja ušesa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 jebeš tehniko pa medije....pa prenosnike danes sem špilala opico pa glih to so me vprašali, kdo je medij kaj mi pomeni medij sanjala ta teden butaste sanje...breg pri dedu gori pod Pohorjem, pa na sred brega hiša porušena tako da je stala sam ona stena , ki gleda navzdol...pa sem v sanjah butast gledala pa se čudila, kako so budale tako butasto rušile en rešilc pa eno dete so odpelal.... pa stojim v grupi, pa vseka...enemu guma spustla grem slike dol s sten vržt, pa na tla se vležat...dost za danes Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2007 jebeš tehniko... spijem popoldne kavo... pa namest, da bi dau šalco u pomivalca... sm jo dau u hladilnik pa se mi ni sanjal ... tizga raj ne pišem... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2007 Drug teden je državno prvenstvo na Rogli pa grem pogledat kakšna je kej cesta gor... no, pa stojim na semaforju na rdeči v celju in se zraven mene pokne starejša tetka (50-60) s tistim cekrom gor na balanc ... jst ves živčen gledam tist semafor, da se ja ne bi shladil... ona pa gleda moj bicikl, pa mene, pa kolo, pa mene... pa pol izjavi... EJ, PA TO FAJN LETI x:Dx Ha, ha, se nasmejim do ušes... hja, kolk prtisnete gospa Hehe, pa prav da njej pa ja fajn služi in se rada voz, sam pol je bla že zelena in sm mogu it Ammm... hočem rečt... tastara je prava bajkerka, ker je s srcem zraven... pa čeprau voz krneki pa tam po pločnikih... to počne z veseljem, kolesa jo zanimajo... in na koncu sva si celo srečno vožnjo zaželela... za razliko od precej številnih k****nov, ki vidjo sam balanco in bognedaj, da bi te pozdravu... mu mensezdi vse dol pade :xx!: Tko, da tetke na bajkih rulajo.. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Ka maš to čustveno sinusoido Bi se mogla vkup dobit, ko sem meu čez 100kg bi ji skupi mela 170 To bi biu masten par Ja kolesarji ki grejo fajn u klanc majo okoli 60 kg. Pri 70 so že zavaljenci No, da čujemo to poletno romanco... bi kar pasal... sem že vse dr. romane prebrau Aja, gore dole ... Paaaaa ja Nema izpopolnjenosti tam IN tam, pol je treba pa želodec zafilat in je izpopolnjenost na napačnih mestih oz. se manifestira nazven, tja, kjer sploh ni cilja. Čeprav ... Tega kar en čas že ne počnem več ... Ko mi paše, jem, ko mi paše, sem na t. i. prani (whatever ) Kako se trenutno počutim izpopoljeno, pa ...Bogsigavedi. Ahahahaha, masten par. Aja, pa depilirate se. Jaz se tudi. Kako se ti depiliraš? Lahko si izmenjava strokovna spoznanja s področja kozmetike. Eh, te je pa bil v fitnesu en zdav gorenjski poba, ki me je takoj vprašal, če sem vegi ... In da če kaj delam za ramena, pa to pa ono ... Pa sem začela nakladati z dolgimi vitkimi mišicami, nenaprezanju, jogi, blabla, izzy. Pa mu zvoni telefon in se oglasi "da, draga, takoj pridem". Pa ga ni blo pol ure nazaj, vmes sem pa v CD fuknila Police. Pa je nekaj narobe Stinga poštekal in poslovenil in to glih, ko sem na tleh delala metulja ... Sam zvalila sem se na eno stran in krepala. Vredi so ti dedi naši v fitnesu, se mam s kom menit. Stajling pa ... Sem se potrudila, da sem mela vsaj nogavice in majco zeleno. oOne španarce zelene za hujšanje pa ne bom več nosila v fitnes ... Eh ... Tebušek lepo zginja ... Ponoči sem se pa tako režala sama sebi, da sem naredila trebušnjake za ves teden. Na koncu pa ej, Nimbus, kaj ti pa je, saj jaz pa ne pišem romanc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2007 Hehe... se morm tut sam pohvat... tut vsak dan na prani ... ke du ene kusila ... pol pa šniclam A depilacijo bi ti Vzameš denar, greš u trgovino in obvezno vzameš ta najbolj pocen klince, ker tiste najbolj trgajo... vse kar je dražje je že supertruper tehnologija, da se ja nouš porezou... pa pobriu tut ne No, pol pa pred tuširanjem pena za britje, penzl, pa fajn namažeš in začneš vlečt. Zdej... ker se mi ne da bit ceu dan u kopalnic se mi kmal ne da več, hitim in pol nastane bloodbath... pa po ahilovi tetiv morš obvezn fajn na trdo vlečt, da bo šlo ja vse stran Najbolj fajn se je pa pol s kremco namazat pa h kaki pobriti "babnic" stisnt Prvo empirično izkušeno, drugo fiktivno doživeto... sicer pa, kot je že janko reku... buh ve kam je že evolucija šla A ti pol pravš, da ne jebeš romantike Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Tole sem dobila na mail... A ni dober http://potw.news.yahoo.com/s/potw/23115/strokes-of-genius Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Hehe... se morm tut sam pohvat... tut vsak dan na prani ... ke du ene kusila ... pol pa šniclam A depilacijo bi ti Vzameš denar, greš u trgovino in obvezno vzameš ta najbolj pocen klince, ker tiste najbolj trgajo... vse kar je dražje je že supertruper tehnologija, da se ja nouš porezou... pa pobriu tut ne No, pol pa pred tuširanjem pena za britje, penzl, pa fajn namažeš in začneš vlečt. Zdej... ker se mi ne da bit ceu dan u kopalnic se mi kmal ne da več, hitim in pol nastane bloodbath... pa po ahilovi tetiv morš obvezn fajn na trdo vlečt, da bo šlo ja vse stran Najbolj fajn se je pa pol s kremco namazat pa h kaki pobriti "babnic" stisnt Prvo empirično izkušeno, drugo fiktivno doživeto... sicer pa, kot je že janko reku... buh ve kam je že evolucija šla A ti pol pravš, da ne jebeš romantike ja kaj pa čš ... nekako ne paše jest ... dolgiiiih 22 let sem imela vsak dan zajtrk, drgač je bil joj, zdaj pa odvisno ... od vremena ... na nebu, v želodcu in glavi. čist sama se fajn depiliram, ne da se mi več hodit v salon in zapravljat ... to zrihtam sama z voskom za borih ... kaj pa vem ... tam 500 sit (če ne štejem elektrike) ... v salonu bi za vse to dala, uhuhu, vsaj 10.000 sit. sicer sem v opremo investitala tam 150 evrov, ampak dolgoročno se vse povrne. pa še mal joge zraven prakticiram. heheheh, kaj pa čakaš, leta tečejo. ti želim, da najdeš eno lepo pobrito babnico, h keri se boš lahko stisnil in bosta skupaj zganjala romantiko. Ich? Ich uebertriebe mit der Romantik. ne, res ... včasih ... to je rezervirano samo za ... osebo, ki je v mojem herčku. zunaj je treba nositi masko ... da te ne pohodijo ... svet je ... sovražen kraj .. prosto po ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2007 @michelle: mamo novoga obiskovalca temi... sam pazi... tuki si povemo čist use... ampak sam na uho, da nben ne sliš @mačona: u mačka... hvala za želje ampak nekako čutm u seb, da morm it še ene parkrat z glavo čez zid, da se prepričam, da to pa res NE GRE Pol se bom pa nekak sprjaznu in se šel stiskat... nenazadnje sem se rodil kot "muško" in bom lahk razdajal svoje seme prav do zadnjega diha x:Dx mater... al dente ob šestih zjturaj... to ti je život Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 mater... cel dan sem prespal... ko da se mi v žilah namesto krvi pretaka utrujenost se je mogl tole nabirat, pa nabirat ampak je fajn... fetus položaj... pulz na dvejset in "jel me netko traži " :sleeping: Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 mater... cel dan sem prespal... ko da se mi v žilah namesto krvi pretaka utrujenost se je mogl tole nabirat, pa nabirat ampak je fajn... fetus položaj... pulz na dvejset in "jel me netko traži " :sleeping: včeri se nis nič potepal okrog Štulma a? no vsaj upam, da ne... mater ne pijem več borovničk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 ne... kaj si se ga napila pa stiptiz plesala pol se bom naslednji teden potepal Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 ojla...in zakaj ne borovničk urejajo prebavne encime, skrbijo za dobro vidljivost gledik....in razkužujejo.... aja se nabirala utrujenost al, hudoooooooooo, kaj bom te jst rekla, k s mi nabira na kubik od nespametnega in neravnoteženga inu neharmoniziranega lajfa pje, sem bla take vole, de ni blo ne za umrt, pa ne za žvet...pa dobro, nešto izmedđu...in sme gledala TV... najprej mafija- neki ALONZO nepremagljivi ga seseklja ruska mafija u ribniško sito, potlej usred noči urajmam parodijo na 11,september inu BUsh pa Ladn navezo pa smo čitali v knjigi, sam so tok dobr skp spacal , z inserti iz starih ameriških filmov....pje smo mi neki primitivci in barbari....vse vodi oni k ma kapital...ma kaka resnica ki, se je nikjer ni ...so sam sam različne perspektive videnja dogodkov... no , kaže Busha v nekem vrtiču , kako bere poje pravljico o kozlički, med tem ko so pikiral v une stolpnice...in so ljudje goreli not in skakal iz stolpnic no toliko o tv pa o tem kaj si mislim ** no in potlej zvem da so Rimljani že pred 2000 leti vlekli iz Pohorja vodovod na Ptuj...pje, moja stara mati je pa nosila vodo iz vodnjaka 60 let nazaj....pa mi smo neki napredek civilizirani *** pa stojim usred njive, vroče ko v pekli, pa ruvam ven čebulo pa pa un ta rmen masleni fižol obiram...z vrha pobrit, k so ga obžrle srne....pa se matram k žval, za uno betvo, ko sem jo pol v lonec dala....pismo sploh pojma nimamo kok je enga matra pa štrapaca...najpej da to vse zraste, da to vse opucaš, obrežeš tak da ponižno preklicujem preje napisano....kak je to napredek za mojo leno rit, stopit v mečkator, pa potegnit s police oprano in sterilno zavito v plastik fantastik....itak pa da od vsega tega zelenega zdravja tak noben noče dol pojest ** pa stojim na vrh nekih skal. pa proslavljam ono Marijo gor Fahren....pa župnik tam neki začne Prometeja pa ogenj ljubezni, pa kak so ga sokoli mu jetra ocufal, kje Zeusu pa onim zdraharjem na nebu ogenj ukRADU.... pa to ne moreš da verjameš, včasih je bla prilika iz evangelija nu zdaj pa so grške bajke nu je reku, de grehe nam bo pa veter spihu, kaj se mi fajn zdel, sn kr kuj vetrrovko dol dala, de ne bi blo kaj šlampast, pa da bi te orng veter s seboj odnesu nu sam nekaj je pa zelo lepo povedu...nu je reku, ka je življenja pot ozka potka in duhovna rast razgrinjanje...kopren, ko meglic , ko gledaš s skal v dolino....no če je fejst oblačn nič ne vidiš in te nič ni strah....bol ko pa te rasteš po tej točki , te bol vidiš, kok je pravzaprav nevarn pa ne sam to, da čist drugač zgleda, kakor to kar si vidu na dva metra v megli ***nu sam to še dodam , de sem šla k maš sam zato, ke me že dolg farji niso vidl, sam zaj mi je pa sam preljubi bog v obliki vode inu toče nadlogo poslal...enih petnajst minut je trajal , je stolklo vse....rolete so ko ribnško sito, sam mi smo šparovni, pa ker toča ni skoz pršla ampak je sam lukne nardila bomo lepo gurtno dol dali, pa roleto okol obrnali...pa po spet do naslednjega sodnega dne..... *** no tole bi blo vse za danes....nekak s e mi danes spet žvi...morda zarad slastnega bograča , ki je padel po maši, ko si ves prerukan od skakanja po skalah, pa kr iz inata nisn hotla nič s sabo vzet...še mularije ne...je sam dobri bog poskrbu zame, gori mi je lepo grehe veter odpihnu, potlej so mi borovničko dal, nakar me v naslednji brunarci v lepi lončeni skledi čaka božanski bograč, naj nakloni kuharci bog dolgega in bogatega...iz štirih sort mesa, dišeče paprike in krompirčka , z zagozdo svežega domačega kruha, flancatov krofov, pa pehtranovih potic..... ja to so pa okusi , ki se jih ne pozabi...sam bograč me je pa obsedu,kaj tako dobrega inu slastnega pa še ne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Očitno so zelo uredile prebavne encime kr je preveč je pa preveč...Nimbus, ne striptiza ni blo... a se ti ne zdi, da bi to že izvedel v tejlem mestecu Gogi :xx!: potepal kje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2007 Lia a nede... najprej je treba it z lopato na grudo in jo obdelat, pol je treba po setvenem koledarju pravi cajt sjat in sadit, sledi redno spremljanje, zalivanje, nagovarjanje in temu končno trgatev, obiranje, trganje, paberkovanje, ki pa sploh ne zaključi procesa. Brez dobre kurarce ni nič... A MA NAČ Pa zarad osebne vpletenosti, motrenja, spodbujanja itd bla bla bla je tudi okus boljši... da ne govorim o samem zavedanju od kje nekaj pride in kam gre. Vse je v atomih... tisto prej je bilo v zemlji, se s pomočjo fotosinteze, te ali oni teze, antiteze, sinteze modificiralo v neko rastlinje, ampak še vseeno po zloglasnem fizikalnem principu... BREZ NIČ NEA NIČ ... zavednje se mogoče za trenutek ustavi, ko slastna jed izgine za našimi lačnimi usti, a se skozi proces prebave - želodec, čeva, EPO, transport, mišice, oksidacija, delo, staranje - spremeni v fizično in mentalno energijo. Amapak s tem, ko se premikamo po zemlji ne nastajajo nobeni atomi... vse kar s tem v fizikalnem pomenu počnemu je oddajanje toplote. Pa tudi ko mislimo ne nastajajo nobeni atomi... baje se še segrevamo bolj malo, ampak to samo pove, da za to dejavnost potrebujemo zelo, zelo, zelo malo te "fizikalne " energije. No, oni prvi atomi se prelevijo v naše mišice, ki jih potem poleti nekateri bolj, drugi spet malo manj veselo razkazujejo na bazenih in plažah. Večina atomov se pa itak izloči skozi eno izmed naših številnih odprtin, ki lahko ob grešnih mislih služijo tudi za kakšne drugačne namene, potrebe in akrobacije. Važno je, da se iztrebljeno, čeravno mu takoj po dejanju odpišemo svojo lastnino , uporablja za nadaljno rast in ponovni krog rasti in razgradnje. Ej Nimbus... o kakšni zavesti ti zdej bluziš... greš u lidla pa ubodeš u plastiko zarolan koreje in to je to... mater si ti za cajtam Pa u cerku hodiš... jst ti morm priznat, da me tolkrat vleče gor in grem včasih tut mal naokol "pošnofat" ampak da bi pa mašo poslušu pa po mojem ne bi zdržu... maše bi mogle bit odprtega tipa... kaj meni nuca neka pridga, če ne smem spraševat... v prvih stavkih mi nekaj ni jasno in kaj čem pol naprej poslušat Pridiga bi mogla bit tko, da bi lahk roke dvigval in sprašval Pol bi pa hodu... tko pa nič ne zastopm... U glavnem tv-ja nisem gledu, spremljam pa tole finančno krizo in se mi sam smeji... pa usekal bo še miljonkrat, pa usekal bo tko, da bojo spet iz stoplnic skakal, ampak se ne da nardit nič... sistemska napaka... enostavno je strašanska razlika, če opazuješ posameznika in če opazuješ družbo... zato si pomojem tut psihologija in sociologija nista glih frendice Ksenia... veš da ne spremljam triča-trača... zadnjič vidim znanko z otrokom pa županom vkup, pa sploh nism vedu, da sta skupi... in baje pravjo, da ni prebivalca občine, ki to neb vedu jebi ga... mam pač druge skrbi Drug tedn pa če bo sreča bom zahajou svojga osla in bom šou mal klošart naokol... zvečer bom gledau zvezde, ponoč me bo strah, ko nom vedu a je to zajček al medved, ob zori se bom pa skupaj z ostalimi prebivalci tega planeta čudil kako je to možno, da je sonce spet vzšlo Jezik do podna Tko da, če vam na vratih pozvoni nek čudak in vam ne obljublja srečne prihodnosti in rešitve vaših problemov a la pishajker ampak vas prosi za skorjico kruha, je velka verjetnost da ste nabasali name ajde... preveč pišem Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.