nimbus 14. september 2007 Avtor Prijavi Deli 14. september 2007 evo, Aeval so že briljantinkoti v kremle dobil pismo, edini kandidat, ki mi je bil simpatičen in bi ga postavil za predsednika, je odpovedal kandidaturo in izdal, da je bila to samo potegavščina. a bi se moral zdej počutit izigrane fige mige... men je še bolj všeč... po principu češke sanje nas nategujejo in raztegujejo in v najslabšem primeru se lahko vsaj nasmejimo. tko, da smo zdej res usojeni na manj pestro politično dogajanje. upam še na utopistične verzije in predstavitve pishajkerja, par konkretnih od filozofinje pečarič in zanimivo opazovanje konzervativno-moralne drže onega hribar scenca. vse ostalo dolgočasno natepavanje odspredajinodzadaj bo pa verjetno preskočilo moje senzorje zaznave torej... misel dneva se glasi... naša prva Dama ne bo striptizeta Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 torej... misel dneva se glasi... naša prva Dama ne bo striptizeta kakšna škoda ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. september 2007 Avtor Prijavi Deli 20. september 2007 jebelacesta... je biu tko lep dan dans, da sem jo ob štirih preč mahnil na našo planino tole mlado skoraj jesensko sonce prav nežno boža pa zgoraj gledam to čudovito pokrajino, poslušam veter, gledam mesec... kao, nate čuti... let's paaaarty ... pa je biu gor en, ki občasno pomaga pri hišnih opravilih in spada po občečloveških standardih, predpisih, homologacijah, deklaracijah in podobno človeško navlako med "malo trčene"... po mojih sicer ne, no... pa pride ke k men, pa začne mal jamrat glede zdravja... klasika, kao ... pa mu rečem... lej, mesec... kako je lep pa prav... ah, pust ga tam gor, ti jih boš še itak velik dožvel pa me prešine... jebelacesta... če pa kej drži pol pa to, kot pribito spet bogatejši za eno skromno spoznanje... Ooooooooommmmmmmmmmmmmm P.S. zdej bomo kmal na liniji s soncem, ko si bosta dan in noč enakopravno razdelila delovne smene. samo za kratek čas... do zimskega solsticija bomo počasi bredli v brezkončno črnino in z vsemi božično-novoletnimi željami in voščili spet brezglavo krenili v nov cikel, novo življenje, novo upanje Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 jst bi šla tud na en naš hrib... pravzaprav ful pogrešam naravo... mogoče bi pa čeprav sem rekla da ne vseeno vzela drug teden dopust hm... sem gledala mal napoved za naprej sreda je mal čudna... sam kdo ve kak bo čez 14 dni pa kaj bo čez 14 dni... vredno premislit...men pa danes po glav hodi kolk je življenje nepredvidljiv.. prav nič fletno se ni bilo danes peljat mim gričarja ko pogled ošine bele sveče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. september 2007 Avtor Prijavi Deli 21. september 2007 Ma tist pobc je baje vsak dan uletu u tist uvink 150 km/h in je biu sam uprašanje cajta kdaj in koga bo napiču. Fora je pa u tem, da je biu u nasprotnem avtu par blizu moje starosti in dojenček... ampak je meu sam tip mal glavo prebito. Mislem... sej veš kako gre... vsak dobi kar mu gre Itak pa ne verjamem u darwina... Namaar Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. september 2007 Avtor Prijavi Deli 23. september 2007 lejo to frikico ali po njenih besedah "All I need is a bicycle and a couple of mountains..." Hut ab Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. september 2007 Avtor Prijavi Deli 23. september 2007 lega, ne me zdej rajcat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. september 2007 Avtor Prijavi Deli 24. september 2007 kmal po prejšnem postu, ki sm ga napisu, sem se preobleku, vzel psa ter se namenil na dopoldanski sprehod po gozdu in še predn sm vstopu v gozd sem opazil gobe na tleh ter se spomnu: če nosorog in ostali forumovci nosjo na kile in kile gob iz gozda, bom zihr tud jst neki najdu zato sm sam pri sebi reku, da bom najdu enga lepga mladga jurčka, vendar ga ne bom jst isku, ampak bo sam k men pršu s to misljo sem šel v gozd. bila je tišina in že tista svežina, ki sem jo opeval... kmalu sem začel iskati gobe, katerih je bilo sicer veliko, samo nobene nism poznal najdu pa sm mušnice, potem gobe podobne mutiranim lisičkam, in še ene gobe, ki so bile na dotik čist iste kot lignji kmalu sem opustil iskanje jurčkov, ter se vrnil na gozdno pot... po glavi so se mi začele zapletati tiste misli, katere ti porabijo toliko prostora v glavi, da se ne zavedaš niti kje hodiš... tako sem nezavedno hodil naprej po poti in se zadnji trenutek ustavil, da ne bi pohodil nekaj rjavga. bil je jurček! točno tak kot sem si ga predstavlju predn sm vstopu v gozd!! tako da gobarji pozor: ne nadete VI gob, GOBE najdejo vas! in ker sm v trenutku, ko sem našel jurčka premleval te težke misli, sm se spomnil na verz tomaža šalamuna: "... Težke so težke te gobice, težke v božjo mater." x:Dx moje veselje je dokaj hitro prekinil moj beli labradorec, ki se je povaljal v najbolj usrani luži kar jih je lahko najdel... lahko si predstavljate, da je belina v trenutku izginila nato sva se napotila k presahnelemu potoku, ki je tekel skozi gozd... tam sva najdla "pokopališče polžev" našla sva namreč več kot sto polžjih hiš, vzel pa sem samo tri najlepše. nato pa sva se obrnila ter se napotila domow... jurčka sem ta čas zvezal z eno ovijalko, tako da ga nisem ves čas držal v roki, v drugi roki pa sem imel palico za oporo pri hoji. in ko sem hodil nazaj sem zaslišal zvonove cerkve v bližine, kar mi je skupaj z mojo senco ustvarilo prow posebno podobo: bil sem kot zgodnji pokristjanjevalec s kadilom v eni roki (to je bil jurček na vrvici) in palico v drugi roki x:Dx da ne omenim, da sem imel poleg sebe še "volka" nabiranje gob zna biti tud zanimivo tole s psom mi je znano, sam da moja ponavad frišen gnoj zbere *** ammm... nekaj mi je prišlo na misel... zdej ko tako opevajo diktatorja Janšo, pa si mislim... ej, če smo že takšni človekoljubi in smo prejšnji petek ljudi, potrebne pomoči dejansko nahranili in nasitili na sami državni ravni s celodnevnim molkom, potem bi pri takšni humanitarni zagnanosti lahko človek pričakoval tudi kakšno efektivno pomoč v obliki enomesečne odpovedi plače naših vladarjev, ha... kaj pravte Al je zdej tut Janša že na takšni transcendenci, da se z molkom futra Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 neki ne štekam... se pelem ob mraku pa zagledam tisto ogromno kuglo... mesec namreč... pa sem zadnje dneve ravno zaradi njega delau večerne sprehode in se mi je ful majcen zdeu... danes pa napihnjen ko kakšen bajsek... in ga grem pogledat zdejle, je pa že čisto majhen spet... glede na to, da obkroži zemljo rečmo v cca. 27-ih dneh je biu v teh dveh-treh urah v bistvu pri miru, samo zemlja se je sukala... in zakaj je zdaj manjši ker razlika je kar očitna... mogoče ma atmosfera prste vmes... ko je bolj pri horizontu in ima svetloba daljšo pot in več možnosti za lom in sipanje... ostalo mi ne pade na pamet ne štekam nič... A MA NIČ x!x Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 jaz sem se danes vracala domov iz sluze s kolesom, nakar pogledam gor,pa sem se cist vzneseno pocutila, ko sem videla to ogromno stvar, ki je vzhajala iz oblakov...skoraj da nisem sla cez rdeco luc.kar za luno ja.... pol pa vsa nasmejana hitim domov, da bi probala doma lepo na balkonu uzivat to velikost, ki me tako lepo umiri,...ob izrazitem uvidenju,da si tako zelo majhen in nebogljen me ni strah, ampak mi je izjmeno pomirjujoce,....tko ko nevihte al pa mocne strele,...al pa veter..ja ta tut,... no ok, ko pridem na balkon pa ena mala lucka in ravno mi je nekdo po gsmju razlozil, da je to lom svetlobe,...bo ze pol k vsi tko pravijo. bah, ampak oblika pa je oblika!mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. september 2007 Avtor Prijavi Deli 26. september 2007 pol si nism sam jst vrat lomu pa še zasavo sem pelu, da ga bom meu ja skoz pred sabo ammm... pa enakonočje... oziroma enakodnevje... mislim, da je ravno danes... sonce je vzšlo ob 6:51 AM, zašlo pa 6:51 PM ne vem zakaj ne 23. sept lahk, da se vse skupaj zamika zarad precesije ... pa še polna luna... mislem, ni da ni sam še prekle mankajo, pa smo zmagal Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. september 2007 Avtor Prijavi Deli 27. september 2007 sedim na kahli... in razmišljam... lahko bi pasalo pod second life samo baje je tisto prav blagovna znamka in ker zadeve ne poznam, pametujem tu. je pa zadeva tudi širša. kakšna je povezava med čutnim uživanjem stvarnosti in dejansko percepcijo duha ali zakaj je cilj budista neodvisnost od čutnih dražljajev in ali lahko to racionalno upravičimo zakaj se ljudje zjutraj s trudnim korakom odpravijo v "first life" in se kasneje, popoldne, po pregaranem first lajfu nasmejani skonektajo na ta drugega vse kar počnem je miselni eksperiment... nobenih ideologij, trditev, dogem, prepričanj, takšnih in drugačnih -izmov. samo KAHLA in MISLI v potrošniški družbi je imperativ zadovoljevanje svojih čutov. kaj to pomeni to pomeni, da nam je zelo pomembno kako doživljamo svet od znotraj. gremo v kino in se zabavamo, ob vikendih iščemo priložnost za dobro zabavo, si redno tiščimo v usta raznovrstno hrano, da ne omenjam pijače, droge, seksa, nasilja, vojne itd. bla bla bla. nema veze... ne gre za moralno sodbo... torej, bistvo je čutno doživljanje. sedaj pa razmislimo, da imamo zadevo, ki jo imenujemo "experience machine" na katero se lahko priklopimo za nedoločen čas, kjer so nam na voljo vsa občutja tega sveta. v limiti, ko se nagon asimptotično približuje neskončnosti, nam ta mašina lahko zagotovi celo lifetime 24/7 orgazem . u name it, u got it. pustimo zdaj ob strani tehnično izpeljavo. taka so pač dejstva. ali bi se priklopli po današnjem imperativu bi se (teoretično) priklopil vsak posameznik in na zemlji bi zavladal mir in tišina ene par robotkov bi sprogramiral, da bi nam vrteli željene inserte in to je to... vsak bi imel svojo bjondico Aaaa... že slišim... ne gre se samo za to, da nekaj čutno doživljamo. s tem, ko delujemo se tudi razvijamo... o, daaaaa... širimo obzorja, se razvijamo, nastajamo in postajamo. ok, nema problema. imamo zadevo, ki ji rečemo "transformation machine" samo vtipkaš kodo, kot pri nakupu sadja pri najdražjem sosedu in postaneš željeno odvetnik, predsednik, zastopnik, duhovnik, svetnik, zdravnik, bolnik... neskončna lista ammm... a je to ok zadovolnji a še kej fali ni problema... sam povejte... bomo mi nardil mašino Get the point... Elaboracija s kahle... če bi takšne mašine res obstajale bi nam v praksi pokazale (opaaa, ne dokazale... kar je še hujše saj očitno bolj verjamemo očem, kot pa razumu), da živimo življenje na napačen način, da so naši cilji zgrešeni, naše ambicije egoistične, avtodestruktivne (itd bla bla bla) in bi se tako slečeni civilizacijske navlake nepripravljeni soočili z globokim, nam nerazumljenim breznom eksistence... zato pa menihi mantrajo, brokerji dilajo, delavci švicajo, filozofi ga pa serjemo ajde... kahla je polna Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 sej, potem bi bilo pa treba v nadaljevanju samo masine dodelat! al pa nas tako predelat, da bi bilo obstojece zadostno.ja to bo! ZBOGOM, pa hvala za ribe, Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. september 2007 Avtor Prijavi Deli 28. september 2007 ammm... ribe x?x ti si prepametna za mene... *** največji cari so pa pravniki. boli njih. zakaj bi razmišljali.... glavno, da je "by the rules". evo primer... CNN... tip v Rusiji s pravim užitkom umori 49 ljudi in se s tem še hvali. in kaj nardijo pravniki najprej vprašajo zdravnike, če je "pri pravi" (sane) x:Dx , pol ga pa obsodjo... jao, jao... narobe svet in kaj bi moral nardit, če bi upošteval dejstva in človekova izmišljena pravila, ki se pravo imenujejo ja, izi ko srbski pasulj... priznati ga za neprištevnega (insane) in tako oprostiti sodbe x:Dx jao, jao, jao... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 evo, Aeval so že briljantinkoti v kremle dobil Ne ga srat nimbus! Ne bom za sveto trdila, da bo moj dom vedno le Slovenija, ampak veš kaj ... domači fantje so pa le domači P.S.: Napolitanski meter čevapčiči = :xx!: Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. september 2007 Avtor Prijavi Deli 28. september 2007 to pa to... domače, domače... če te zanima, mam oglas pod čvekarije/predstavi se Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d015.gif Ja, si kar predstavljam, da bom po cca mesecu bivanja med prej omenjenimi lepotci še kako cedila sline preko kakšne slo spletne ...čvekalnice Eh, babe izbirčne Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 mah, kaj čem pod zdravje novo temo odpirat zanima me, če se je že kermu nardil, da ko je jedel rdečo peso u solat, če je imel potem tut rdečo vodo ker zgleda spooky jedu včeraj zvečer za večerjo, danes sem pa vmes spiu vsaj ene tri litre tekočine, pa je še zmeri rdečkats vse sicer vse bp, ampak to se mi še ni nardil al pa nisem opazu... prav bordo rdeče... crkneš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 men men, sem pila endovital, pa enak efekt!nc sekirat, sam ne cakat zdej pa en teden, men je blo cez dan in pol ok. mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 Uuuu... mi je že pol laži Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Uuuu... mi je že pol laži Ja, če ješ rdečo peso, rdeče lulaš. Preverjeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 kaj pa če ješ zeleno solato hvala bogi... pa sej sm jedu peso že miljonkrat... pa ne vem a sm mižu al kaj ... zdej je u glavnem kul... sam nikol ne veš kdaj boš šou... notranja krvavitev in adieu ... pa mam še neki posla na tej kugl... se ne bi dau kr taku Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 ni lune,smrk.ko je tok oblakov.ampak, vseeno, ja noc je bila pa lepa, jesenska megla nas prekriva kle na barju. pa nic ne kurijo se, grozno.kdaj zacnejo v blokih kurit, da bom se mal pocakala, preden se spiham na upravljalca? mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 mia, pihi...večina upravljalcev je ta posel že opravila. vaš je pa ena lenoba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 čisto normalna zadeva, probaj skuhat rdečo peso in jo pojest potem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.