lia 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 padamo iz ekstrema v ekstrakt petek jeeeeeeeeeeee Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2008 nič več sobota je... jeeeeee ah, j*beš soboto... sonce je, jeeeeee ma, vam povem. zdejle preberem, da so se sindikati in delodajalci pogodili in potem gledam tistega miliča. a si predstavlate enga miliča v osnovni šol. po mojem so ga nonstop linčal. toliko enga rompompoma, ustrahovanj s stavkami in ne vem še čim (milo na ljubo nisem spremljal, spremljam samo rezultate) in na koncu ti izjavijo gromozanski uspeh, da bodo plače povečali za 5%. to pomeni za enga delavca npr. 20 €. seveda je to pomembno za tega delavca, ampak tipi milič-like nas nonstop nategujejo o nekih stroških, ne stuhtajo pa ne, da so s samimi pogajanji skurili več keša, kot ga bo ta blagoslov prinesel delavcem. da ne omenjam koliko glav in koliko procesorskega časa se je ukvarjalo s temi igricami v peskovniku. če že govorimo o strogo-liberalnem jeziku, bi lahko padlo najmanj par tisoč novih iznajdb in izumov, čeprav bi bilo v strogo metafizičnem jeziku vseeno bolje, da bi to procesorsko moč zapolnili s praznino. bolje za njih in bolje za nas. ampak, rešili pa niso ničesar. jaz vem in ti veš in oni vedo, da je problem v razdelitvi in ne v višini. karkoli je že človek iztrgal iz naročja matere zemlje, si je do sedaj še vse na takšen ali drugačen način prisvojil. eden malo več in drugi malo manj. tako bo skočila inflacija... ampak cene dvigajo pred plačam, ker a priori delavski narod ne more upravičevati napovedi štrajka. in dobiva lepo prste v r*t... enega za drugi, ampak, ko vidim tega miliča, s tistimi špegli, iritirajočim glasom, nerazumnim govorjenjem... dragi moji... takrat me prime. in moram it... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2008 se morm mal pomirit Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2008 umru je marko zorko in jst to šele zdej ugotovim R.I.P. njegov najslabši članek ti da več zadovoljstva in veselja, kar je kdajkoli rumeni tisk (direkti, novice in ostala krama) kdajkoli od blizu videl. njegova zadnja knjiga, "knjiga mrtvih", je bila v prednovoletnem času prava uspešnica in jo še danes ne dobiš na knjižnični polici. mala smrt širokega uma Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 mislem.... izlijem tle svoje srce, in potem ugotovim, da morm vse zbrisat.... ti bom jst dala ej, dve čez rit se počutim k smrklja ....kaj piješ Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2008 ja, enkrat mi je kolega neki razlagu in sem ga takoj prekinu, ker me sploh ne zanima skom je in kdaj in kako. ti je bil čist odštekan, kar se pisanja tiče in se spomnem na študentske cajte je pisu za sobotno prilogo in prva stvar zjutraj ob sobotih (okol dveh popoldne ) je bil kofe in marko zorko u žilo . sposojena je pa čisto v vseh knjižnicah... hodim pa v štiri enkrat se spomnem je modrovau o dopustu. je šou nekam u eno zakotno grško vasico in se je u eni zakotni grški krčmi (te so res carske) dva tedna zapijal s kolegom. in potem modruje kako je folk adijo s temi svojimi super truper počitnicami in kako jih agencije vozjo ko kure naokol in kako si kažejo potem tiste dolgočasne fotke. tko kot je on to napisu je blo res fajn za brat. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 tole sem našla na netu, pa se takoj spomnila nate ... še kakšnega pol leta, pa boš lahko tako parkiral svoj bicikl .. http://shrani.si/f/1A/j6/2UmKHaWB/1944646630-livestrong-ma.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2008 hehe... tale še čist frišn zgleda... prvi dnevi so itak tko čudni, ko se odvajaš posvetnih navad in si še ves popeglan in vse srajčke na rob speglane pol po parih tednih... pol je pa carsk dišiš po materi zemlji, ješ z rokami, wc je grmovje in ker si nimaš nikjer takoj pri roki roke za umivat (naj stavek ever ), dobiš tak univerzalni vonj ... ok, nom veš naprej pisu... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 hehe... tale še čist frišn zgleda... prvi dnevi so itak tko čudni, ko se odvajaš posvetnih navad in si še ves popeglan in vse srajčke na rob speglane pol po parih tednih... pol je pa carsk dišiš po materi zemlji, ješ z rokami, wc je grmovje in ker si nimaš nikjer takoj pri roki roke za umivat (naj stavek ever x:o)x ), dobiš tak univerzalni vonj ... ok, nom veš naprej pisu... slovnična policija je na delu in spremlja vsako tvoje dejanje. vijuuuu si pozabil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2008 Danes sem pihal na trobentico. Viijjjuuuuuuuu P.S: potem sem jo pa pojedu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 kje ti ga je pa uspelo v kiklci pa taki simpaticni rumeni celadki slikat? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2008 tale tema pa ni bla osvežena že neki mesecev... nimbusu, se ne da več pisat, samo še na kolesu je http://shrani.si/f/2z/GB/19dk1bGT/1198939344507.gif trening hitrosti ma, slavoja mal poslušam, pa ne vem kam naj ga postam... love is evil to je samo izsek. ampak zaradi ljubezni v tem pomenu se vrti ves kapitalizem, okoljevarstvo, vojne... skratka ceu svet. kugla kot kugla, z obodno hitrosjo tolk in tolk. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 no, tole smo obravnavali nazadnje: Med klasiko in romantiko: Jean Paul, Kleist, Hölderlin; nemška in evropska romantika; predmarčno obdobje, Mladonemci, politična književnost; bidermajer; Grabbe, Büchner; dunajsko predmestno gledališče; klasična in romantična dediščina; poetični realizem; trivialna literatura, naturalizem, prelom stoletja in pluralnost stilov: impresionizem, simbolizem, secesija, dunajska moderna. kaj bi ti še priporočila?Peter Schlehmihls wundersame Geschichte-Adelbert von Chamisso (Faustov motiv, Sienbenmeilenstiefeln)Die Judenbuche-Anette von Droste Hülshoff (poetični realizem, "kriminalna" zgodba)Heine-Deutschland, ein Wintermärchen (kritika družbenih, političnih razmer v času Heineja) več se mi pa zaenkrat ne da tuhtati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2008 a tukile si se skrila ok, thx še enkrat. zdele imam pol knjižnice doma. ko tole preguram grem na bralni dopust najmanj za kakšen mesec. najtežja literatura bojo merkatorjeve reklame in osmrtnice. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 ja, kam pa bi se? aha, veš kaj, spomnila sem se še en knjige, naslov je Scherz, Satire, Ironie und tiefere Bedeutung. avtorja se zdaj ne spomnim, a gre za to, da hudič pride na zemljo, pa ga štirje naturhistoriki najdejo in nesejo na baronov dvorec. tam živi tudi baronova Nichte Liddy, za katere ročico se bojujejo trije kreljoti (kreteni). en je že zaročenec, en jo hoče ubitI, le en se zanima za vrline njenega srca, a ta je grd in ga Liddy zavrača. hudič podkupi morilca ... gre se podkovat ... ga en izda ... ujamejo ga v kletko ... ma na koncu se razplete, da grdoba dobi Liddy. aber das ist eigentlich keine Liebesgeschichte ... vmes je še en pesnik, mensezdi ... in hudič vse postavi pred resnico, kako človek nič ne ve in da svet ni popoln, da nima predstave o celoti vesolja. Philosophie - für dich.aja, ne ne, veš kaj je najbolj hecno?! da pride babica od hudiča na zemljo rešit svojega vnučka. hja, uživaj v Lidlih, Mercatojih in podobnih težkih publikacijah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2008 ja, kam pa bi se? aha, veš kaj, spomnila sem se še en knjige, naslov je Scherz, Satire, Ironie und tiefere Bedeutung. avtorja se zdaj ne spomnim, a gre za to, da hudič pride na zemljo, pa ga štirje naturhistoriki najdejo in nesejo na baronov dvorec. tam živi tudi baronova Nichte Liddy, za katere ročico se bojujejo trije kreljoti (kreteni). en je že zaročenec, en jo hoče ubitI, le en se zanima za vrline njenega srca, a ta je grd in ga Liddy zavrača. hudič podkupi morilca ... gre se podkovat ... ga en izda ... ujamejo ga v kletko ... ma na koncu se razplete, da grdoba dobi Liddy. aber das ist eigentlich keine Liebesgeschichte ... vmes je še en pesnik, mensezdi ... in hudič vse postavi pred resnico, kako človek nič ne ve in da svet ni popoln, da nima predstave o celoti vesolja. Philosophie - für dich.aja, ne ne, veš kaj je najbolj hecno?! da pride babica od hudiča na zemljo rešit svojega vnučka. hja, uživaj v Lidlih, Mercatojih in podobnih težkih publikacijah. no kul... se že vidim v onem pesniku ma, jaz sem fausta brau. nekej sem prebral najprej nek povzetek oz. nekak sem naletu nanj in sem reku, to pa morem prebrat. in sem pršu do polovice in sem, moram priznat, z veseljem brau. ampak drugi del se mi je pa začeu vlečt in vlečt in vlečt, tko da sem mogu knjigo enostavno odložit. ampak sama tematika fausta je zelo široka v smislu možnega pristopa k svetu. kako se konča... ti moraš to vedit... a zmaga drekec-pekec ali hudiček-tiček Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 Nimbus dragi, ne vem. kaj čem. ni mi vse v interesu. že, ko so mi vtaknili povzetek v roke, sem vedela, da to ni zame. pa sem bolj taka: ali me nekaj zanima močno ali sploh ne. soriiiiiiiiiiiiiiii. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2008 Nimbus dragi, ne vem. kaj čem. ni mi vse v interesu. že, ko so mi vtaknili povzetek v roke, sem vedela, da to ni zame. pa sem bolj taka: ali me nekaj zanima močno ali sploh ne. soriiiiiiiiiiiiiiii. iiiiiiiiiiiiiiii vem... sej men tut ni šou do konca. sem sam mislu, da mi boš pomagal odkrit očitno skriti biser. ker nekak mora nekje bit, če spada delo pod ne vem kakšno kulturno-zgodovinsko veljavo itd. ok, ok... ni vse za vse. greva raj dr. romane brat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 mah, konec, kakor si ga zamisliš ... koga bi to zanimalo, če je tolko stvari .. jaz moram it recimo na bicikl in zakaj bi brala 700 strani romana, da zvem, kar mi itak dol visi? vijuuuu (ja, ampak oni Peter Schlemihl je pa cool in je tudi prodal svojo senco sofisticiranemu gospodu v zameno za Geldbeutel, ampak je bil ob vso srečo, na koncu pa so ga rešili tisti magic boots, s katerimi je obkrožil svet. to se splača prebrati ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2008 mah, konec, kakor si ga zamisliš ... koga bi to zanimalo, če je tolko stvari .. jaz moram it recimo na bicikl in zakaj bi brala 700 strani romana, da zvem, kar mi itak dol visi? vijuuuu (ja, ampak oni Peter Schlemihl je pa cool in je tudi prodal svojo senco sofisticiranemu gospodu v zameno za Geldbeutel, ampak je bil ob vso srečo, na koncu pa so ga rešili tisti magic boots, s katerimi je obkrožil svet. to se splača prebrati ) a ti tut kolesarš čaki, čaki... kdo je zdej ta peter Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 ne, žabje krake vodim na rehabilitacijo. x:Dx ja, zasvojenka sem. saj veš, kako to je. ja, sem pač gibalna zasvojenka. brez gibanja - depresija. mi je pa smisel kolesarjenja ne samo v dobrem počutju, fit postavici, pač pa predvsem v občutku svobodnosti in opazovanju ptic. torej, omenjala sem Chamissos Peter Schlemihls wundersame Geschichte IN Grabbes Scherz, Satire, Ironie und tiefere Bedeutung. menda je še tako, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2008 kaj je odvisnost dobro vem. mi vzameš kolo in copate, pa planem v jok. aha... ok... zdej je to 214 in 215 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 saj ... zato je brezeveze drugim svetovati, kaj naj berejo. sploh ne verjamem v to ... vsiljevanje. knjiga ti pade v roke in to je to. ostalo itaq ni važno. samo, so pa ljudje, ki mislijo, da bodo umrli ali kaj, če ne bodo požrli vsega. mah, manj je več. copate ... fino smrdijo. maaaa, lahko delam, kar hočem, a čevlji mi nikoli ne zasmrdijo. žal pa opažam, da si uničujem določene cunje. enkrat pozabim na deodorant in zašvicam pod pazduhami, pol dam cunjo prat, se namažem z deodorantom, ne smrdim, ampak cunja kar sama od sebe dobi tisti nagravžen vonj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2008 saj ... zato je brezeveze drugim svetovati, kaj naj berejo. sploh ne verjamem v to ... vsiljevanje. knjiga ti pade v roke in to je to. ostalo itaq ni važno. samo, so pa ljudje, ki mislijo, da bodo umrli ali kaj, če ne bodo požrli vsega. mah, manj je več. copate ... fino smrdijo. maaaa, lahko delam, kar hočem, a čevlji mi nikoli ne zasmrdijo. žal pa opažam, da si uničujem določene cunje. enkrat pozabim na deodorant in zašvicam pod pazduhami, pol dam cunjo prat, se namažem z deodorantom, ne smrdim, ampak cunja kar sama od sebe dobi tisti nagravžen vonj. ja... kar se knjig tiče sem zelo izbirčen. ne grem brat nekaj kar v ene tri krasne. sej če bi človek imeu čas tja do tokia ne rečem, ampak tko je pa res treba znat ločit zrna od plevel. zato pa sprašujem. ja, ženske. men pa smrdijo. men vse smrdi. sam men je vseen. če bi po vsakem treningi recimo drese prau in jih vrtu na centrifug, pol bi bankrotiru. tko pa nosm... sej, kaj pa je švic. navadna slanica. sicer je tale post mal dvoumen... ampak naj tak tut ostane. glavn da se ga žge.... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 ja... kar se knjig tiče sem zelo izbirčen. ne grem brat nekaj kar v ene tri krasne. sej če bi človek imeu čas tja do tokia ne rečem, ampak tko je pa res treba znat ločit zrna od plevel. zato pa sprašujem. ja, ženske. men pa smrdijo. men vse smrdi. sam men je vseen. če bi po vsakem treningi recimo drese prau in jih vrtu na centrifug, pol bi bankrotiru. tko pa nosm... sej, kaj pa je švic. navadna slanica. sicer je tale post mal dvoumen... ampak naj tak tut ostane. glavn da se ga žge.... svašta najboljša misel dneva men pa dedci smrdijo sam men je vseen, enkrat na teden jih okol obrnemo, dvakrat na mesec pa zbrišemo tud ta je mal dvoumen Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.