Ksenia 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 častna članica (mislem kteri naziv) KS tko da nisem s sijem ampak častna ma itak se začne pri podnu sem želel malce povprašati glede tistega gozda (ne vem če si videl razdejanje) nad letališčem - una druga stran - pa ne spada to k nam - bom rofkala naprej... pa ša nekaj zadev - ampak se očitno ne znam it aja že nazadnje podala idejo, da bi lahko na pošto, trgovino razobesili plakate zaradi vode, pa jih potem zamenjali, pa si očitno niti ne predstavljam kolk je to komplicirano - si predstavljaš največ 12 listov, kjer je napisan recimo na katerih območjih je potrebno vodo prekuhat, nato nekdo se pelje po Zagorju in razobesi na 3 pošte, 4 banke, in nekaj trgovin... ostalo itak naredijo ljudje samo... čez nekaj dni ponovi vajo s preklicem in čez npr 3 dni zaposleni vzamejo tole dol... jako kompliciran - plus tega da se objavi še v medijih - no ja sej je že email včasih težko poslat in potem tel. preverit če je bil prejet...tko, da definitivno jst nisem za politiko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2007 častna članica (mislem kteri naziv) KS tko da nisem s sijem ampak častna ma itak se začne pri podnu sem želel malce povprašati glede tistega gozda (ne vem če si videl razdejanje) nad letališčem - una druga stran - pa ne spada to k nam - bom rofkala naprej... pa ša nekaj zadev - ampak se očitno ne znam it aja že nazadnje podala idejo, da bi lahko na pošto, trgovino razobesili plakate zaradi vode, pa jih potem zamenjali, pa si očitno niti ne predstavljam kolk je to komplicirano - si predstavljaš največ 12 listov, kjer je napisan recimo na katerih območjih je potrebno vodo prekuhat, nato nekdo se pelje po Zagorju in razobesi na 3 pošte, 4 banke, in nekaj trgovin... ostalo itak naredijo ljudje samo... čez nekaj dni ponovi vajo s preklicem in čez npr 3 dni zaposleni vzamejo tole dol... jako kompliciran - plus tega da se objavi še v medijih - no ja sej je že email včasih težko poslat in potem tel. preverit če je bil prejet...tko, da definitivno jst nisem za politiko... ma, kaj da nisi... ej, sam tole častna funkcija... takšnih se morš mal bat... ker, ko ti začnejo dajat častne nazive nimaš več delč do zoriničeve njive če mene vprašaš, men bi blo najbolj, da se prijavim na newsletter in ko bi bla vola kontaminirana bi dobil mejlček in to je to... poceni, hitro, zanesljivo ker pa niso vsi jaz, je varianta tudi, da se obvešča na onem LED displayu, ampak tisto spet stane... to bi lahko ona firma častila sponzorsko s plakati je pa del, ja Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 kot da nimajo dost folka - ej jst sprintam 15 listov pa jih razobesim...drugač pa obveščanje teh zadev ne stane, vem iz prve roke... no vsekakor ne vem če je povsod tako... ma ja itak so rešitve... sej menda bomo kmalu imeli čisto vodo ampak moram utihnit, da me nečastno ne razrešijo a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2007 kot da nimajo dost folka - ej jst sprintam 15 listov pa jih razobesim...drugač pa obveščanje teh zadev ne stane, vem iz prve roke... no vsekakor ne vem če je povsod tako... ma ja itak so rešitve... sej menda bomo kmalu imeli čisto vodo ampak moram utihnit, da me nečastno ne razrešijo a si že v vrtincu... te že skrbi čast in oblast Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 posledica vzgoje pa delavno okolje, pa še kaj bi se našlo v vrtincu pa nisem... čak da kandidram za županjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 kolk sem jst sita tega kraja :xx!: nič grem na teren... pismo mene očitno tule poznajo ama baš svi... in vsi imajo neke blesave pripombe... grem med nune Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2007 kolk sem jst sita tega kraja :xx!: nič grem na teren... pismo mene očitno tule poznajo ama baš svi... in vsi imajo neke blesave pripombe... grem med nune sem bil enkrat na enem razgovoru za job, pa nas je blo okol dvajset/trideset, pa smo se mogli predstavt v angleščini... pa srečam tam enga sovaščana... pa zgleda scena tkole... tip, velik blizu dva metra... postava dec kot dec... na seb je meu črn oprijet T-shit z napisom MAD & FURIOUS... začel je pa s tisto odločno energijo kao "I live in the midle of nowhere and just wannt to get out"... ni dobu joba Je bil preveč odločen, pa preveč po pravic govoru... moral bi bluzit o spoznavanju ljudi, novih deželah in podobno sranje Ammmm... zdej pa čist neki druzga... sem stuhtal, da sploh ni važno kako dolgo teptaš to našo prečudovito zemljo, ko odstraniš kocine, je koža še vedno mehka in voljna kot baby-face 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 a zato te tak dolgo nič ni blo na forum, si si privošču brazilsko depilacijo 1 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2007 je zgledala bolj krvava ne pa brazilska sej bo... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 sem bila danes na unmu hribu nad letališčem... mir, razgled sonček... prav pogrešala sem to... še enmal pa se rešim terenskega dela...sem verjetno več na cest tule v mestu kot ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2007 sem bila danes na unmu hribu nad letališčem... mir, razgled sonček... prav pogrešala sem to... še enmal pa se rešim terenskega dela...sem verjetno več na cest tule v mestu kot ti ja... v downtownu že... jst se bolj zadržujem na vogalu stošestintridesete in devetinosemdesete Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 zato se pa nkol ne srečava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2007 cvet v dežju odstrigel sem srednji noht srednjegaprstadesne rokeres na kratkoin začel drgniti po njeni pičkisedela je pokonci na posteljiin se mazala z lotionom po rokahobrazuin prsihpo kopeli.potem je prižgala cigareto:"naj te to ne odvrne,"in je kadila in nadaljevala z drgnjenjemlotiona po sebi.jaz pa sem nadaljeval z drgnjenjem njene pičke."a hočeš jabolko?" sem vprašal."seveda", je rekla, "a maš kakšnega?"ampak prišel sem do njenega - začela se je zvijatipotem se je zvalila na bok,postajala je mokra in odprtakot cvet v dežjupotem se je zvalila na trebuhin njena najkrasnejša ritje pogledala gor proti menisegel sem odspodaj in spet dobilnjeno pičko.ona je segla nazaj in vzela mojegakurca, se zvijala in krivila,jaz sem se spravil nanjoz obrazom v obiljurdečih las, ki je tekloiz njene glavein moj odebeljeni kurac je vstopilv čudež.pozneje sva se smejala zaradi lotionain cigareta in jabolka.potem sem šel ven in kupil nekaj piščancain rakov in pomfrit in žemljein pire krompir in omako inzeljnato solato, in sva jedla, povedala mi jekako ji je bilo lepo in jaz sem ji povedalkako mi je bilo lepo in jedla svapiščanca in rake inpomfrit in žemljein pire krompir in omakoin zeljnato solato tudi. ooooo... kako srčkano Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2007 tvegan poskus ona ni zate, človek,ni tvoj tip,izrabljena jeuporabljena je bilaima vse slabenavade,mi je povedal meddirkami stavil bom na konjašt. 4, sem mu povedal jaz,no, samo rad bi jopreusmeril v glavni tok,jo rešil, bi rekel ti. ne moreš je rešiti, jerekel, 55 let si star,ti potrebuješ dobroto.jaz bom stavil na konja 6.ti nisi tisti, ki bi rešilnjo. kdo jo lahko reši? sem vprašal,ne vem če ima 6 kakšno šanso, meni je všeč 4. ona rabi nekoga, ki bi jozbutal ob zid, jo brcnil vrit, je rekel, to bi rada,bila bi doma inpomivala posodošestka bospredaj. nisem baš dober v pretepanju žensksem rekel potem jo pa pozabi, je rekel, težko, se rekel jaz. vstal je in stavil na 6in jaz sem vstal in stavil na 4zmagal je konj št. 5za 3 dolžinepri 15 proti enemu. lase ima rdečekot nebeška svetloba,sem rekel. pozabi jo, je rekel. strgala sva najine listkein strmela v jezerov centru dirkališča pred nama obemaje bilo dolgopopoldne. aaammmmeeeeeennnnnn Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Dotik Da si en sam dotik,ki žari v blazinicah na prstih.Da gre skoz telo svetloba vseh barv,ga tanjša, ga upogiba.Da te gleda pogled zamegljen,da so oči zastrta bližina.Da padaš v naročje iz žive snovi,da te sprejema, da te pije.Da si brez misli, si brez besed,da se utrne v nič ta svet.Da valoviš na valovih vode,dolgih valovih brez bregov.V hiši ženske, kamor ti vrata odpresamo dotik tvojih prstov. (Dane Zajc) Ja... je predolga, da jo tule nabijem... naslov je "oni, vsi oni, vedo"... gre se pa za to, da je žena, ki godrnja na ograji svojega balkona več, kot lahko človek prenese... in to vemo prav vsi ammm... razvijamo se najprej zgleda kot da je fukanje nekajnajpomembnejšega,temi sledi družbena zavest,potem intelektualiziranje nekateri odidejo s tega sveta že v tej fazi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2007 nekateri odidejo s tega sveta že v tej fazi ammmmm... pa sej fuk pa intelektualna razglabljanja so the fun part of the life... takšna smrt je pol blažev žegen se spomnem B. Russella na tole temo... je pisau, ko je bil star 16 let, da mu je nonstop hodu samomor po glav in da sta bli dve stvari, ki ju ni čist dobr skapiru tisti, ki sta ga vlekli v življenje... ženske pa matematka Tip je btw utemeljitelj moderne logike itd... No... in pol, ko je bilo konec njegovga intelektualnega obdobja se je šel filozofa, pa je obiskal rusijo in hotel neki muvat pri komunistih, reševat svet itd. Skratka... prekladal je z leve na desno... Torej po tej analogiji sta bila vsaj zame oba genija... Bukowski zapit v jarku, kjer nobeden tut prdu ne bi zanj... Russella pa ne vem s kakimi "posti" na angleških univerzah in ko je prdnu, se je takoj nabral ene par komadov z vrečkam, da so naprej prodajal Razmišljala sta pa podobno... mater... življenje res relativno Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 čist prav ti dam sam kaj je pa pol z onimi primerki, ki jih ne zanima ne matematika in ne ženske sam v jark , al kaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2007 Draga lia, takšnih pa ne poznam... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 mene naprimer ne zanima ne matematika niti ženske... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2007 kaj te pa zanima ok... tipi pa kaj še Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 kaj te pa zanima ok... tipi pa kaj še ....pa še kaj ( sem lahko stlačiš vse sorte ) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2007 Se bote mogle mal bolj potrudit... Stran od šporgertov, receptov pa otrok... No... gremo... Napište kaj bi počeli, če ne bi mel nobenih omejitev.... jst bi naprimer naredu en velik obroč... bil bi 4 km večji v premeru od zemlje in bi ga namontiral na polarna pola... tako, bi bil lahko v trenutku kjerkoli na zemlji z višine dveh km... ravno prav, da bi dobil fajno sliko Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Se bote mogle mal bolj potrudit... Stran od šporgertov, receptov pa otrok... No... gremo... Napište kaj bi počeli, če ne bi mel nobenih omejitev.... jst bi naprimer naredu en velik obroč... bil bi 4 km večji v premeru od zemlje in bi ga namontiral na polarna pola... tako, bi bil lahko v trenutku kjerkoli na zemlji z višine dveh km... ravno prav, da bi dobil fajno sliko .. jaz bi pa potem z veseljem gledala tvoje slike.... no, drugače pa rada berem (najraj kriminalke), veseli me masaža (masiranje mi je v veliko veselje -tako, ta pravo masiranje, ne tako, da enga masiraš npr. dej mi dnar za položnice in podobno ), pa včas mi tud joga zapaše če bi bila brez omejitev, bi definitivno šla v južno ameriko in na kitajsko za nedoločen čas.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2007 .. jaz bi pa potem z veseljem gledala tvoje slike.... no, drugače pa rada berem (najraj kriminalke), veseli me masaža (masiranje mi je v veliko veselje -tako, ta pravo masiranje, ne tako, da enga masiraš npr. dej mi dnar za položnice in podobno ), pa včas mi tud joga zapaše če bi bila brez omejitev, bi definitivno šla v južno ameriko in na kitajsko za nedoločen čas.... tole sm mogu kar tuhtal zdele... pol pa planem v smeh Joga, ja... pot do resnice... mene tut Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Se bote mogle mal bolj potrudit... Stran od šporgertov, receptov pa otrok... No... gremo... Napište kaj bi počeli, če ne bi mel nobenih omejitev.... jst bi naprimer naredu en velik obroč... bil bi 4 km večji v premeru od zemlje in bi ga namontiral na polarna pola... tako, bi bil lahko v trenutku kjerkoli na zemlji z višine dveh km... ravno prav, da bi dobil fajno sliko aja ...a potrudit no way....sem izbrala pot prepuščanja, s trudom si sam hrbtenico pa roke znucaš od šporgeta me bojo pa kmal nagnal, menda da je tak kuhar za vbit ne pa ti nom napisala, firbec Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.