Zasavka 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 tipi me še najmanj zanimajo....kaj me zanima - obožujem naravo, če bi imela možnost bi bila prijazna teta Pehta... če bi imela možnsot, bi tisti gozd rešila...kaj obožujem, sedet na jasi nad mestom in se prepuščat tišini in sončnim žarkom... a čist stran od otrok? ja dečko, ne gre - sem strastna navijačica svoje hčere...in trenutno se ukvarjam s seboj s svojimi vzorci, poglabljam se vase... no če bi imela možnsot bi prestavila stikalo in postala odločnejša - evo tak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2007 aja ...a potrudit no way....sem izbrala pot prepuščanja, s trudom si sam hrbtenico pa roke znucaš od šporgeta me bojo pa kmal nagnal, menda da je tak kuhar za vbit ne pa ti nom napisala, firbec ma ja... tebe itak med vrsticam berem... a vidiš med prvim pa drugim stavkom sta dve vrstici kao prazni... veš kaj vse tam not piše ti se kar šparej tipi me še najmanj zanimajo....kaj me zanima - obožujem naravo, če bi imela možnost bi bila prijazna teta Pehta... če bi imela možnsot, bi tisti gozd rešila...kaj obožujem, sedet na jasi nad mestom in se prepuščat tišini in sončnim žarkom... a čist stran od otrok? ja dečko, ne gre - sem strastna navijačica svoje hčere...in trenutno se ukvarjam s seboj s svojimi vzorci, poglabljam se vase... no če bi imela možnsot bi prestavila stikalo in postala odločnejša - evo tak bolj mentalno sem mislu... da se ne bo vse okol evolucije pa genetike sukal ja kaj... a sveta pa nobena ne bi šla rešvat... pa lačne otroke nafutrat... me zanima kako bi reagirali, če bi misica na world contestu rekla, da se poglablja vase Ksenia... mal se zezam... maš prou drugač Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ma ja... tebe itak med vrsticam berem... a vidiš med prvim pa drugim stavkom sta dve vrstici kao prazni... veš kaj vse tam not piše ti se kar šparej bolj mentalno sem mislu... da se ne bo vse okol evolucije pa genetike sukal ja kaj... a sveta pa nobena ne bi šla rešvat... pa lačne otroke nafutrat... me zanima kako bi reagirali, če bi misica na world contestu rekla, da se poglablja vase Ksenia... mal se zezam... maš prou drugač mislm, da bi jo diskvalificiral, ker to ne paše v njen opis del in nalog.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ja kuga sej rešujem svet začela sem pri malih stvareh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2007 ja zato pa pravim... pri men bi dobila pike... ker, človek ki se ukvarja sam s seboj... kakorkoli že... v najslabšem primeru pusti ostale na mir ... v najboljšem pa postane akhm... ommmmmmm.... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 pike mam že od lajfa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 pike mam že od lajfa...sam od nimbusa pike so pike pohvale ne pa alergijske, kakršne imaš od lajfa... bod fajn, ksenia! sej veš... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 a vidiš sploh ne vidim več pozitive.. zastrupljena sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 a vidiš sploh ne vidim več pozitive.. zastrupljena sem pol se pa odstrupi, takoj! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ma ja... tebe itak med vrsticam berem... a vidiš med prvim pa drugim stavkom sta dve vrstici kao prazni... veš kaj vse tam not piše ti se kar šparej bolj mentalno sem mislu... da se ne bo vse okol evolucije pa genetike sukal ja kaj... a sveta pa nobena ne bi šla rešvat... pa lačne otroke nafutrat... me zanima kako bi reagirali, če bi misica na world contestu rekla, da se poglablja vase najprej morš kaj met, da lahko šparaš svet sem reševala kot najstnica zdaj mi je pa zmeraj bolj jasno, da mi je vsak dan podarjen, pa mi ga je škoda za take meglene projekte tak da blagohotno prepuščam drugim prve linije na frontah danes je dan za ubit se, plesni nam odpadejo....tak da se grem mal zlaufat drgač še lajko komu kaj nardim, abbačkam recimo***drgač sm pa spet v stari formi, besna ko mamba na vratih prodajajo pa pravim nič pa prav kje pa je una gospa pa pravim, je ni več jebenti morm nehat tibetance delat pa v jeansu pa v zmršenih čodrih okol letat...še malo pa bom s palco okol štefnala, morm si po trajno ondulacijo stopit v najbližji frizeraj nič bemu grem si mal soli na rep nasipat, mogoče me pa kak jager fenta,pol mi pa nau več treba na obroke umirat Sem prav pazljivo tole napisala , da ne bi kak modrec spet kaj med vrsticami bral.Po temeljetim premisleku se danes še nam ta prvemu okrog vrata vrgla ko bo mimo prišu. Onemu, ko ga bom pa na mojem biciklu vidla, bom pa res vsa rebra preštela. Bemu, šele zdaj je prišlo za menoj.Bicikl so mi fkradli. Pa to ne navadn. Moj. Tak bronzano porjaveli, ko sva toliko kilometrov skup naredla. Z nikomer toliko. Ga ni živega bitja pod soncem. Evo to je navezanost.Pa vzorci. En navadn kos pleha.Men pa solze. "Deset malih jagrovšlo je .... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2007 Jebat ga... sam po drugi stran morjo pa stvari tut krožt... mam enga doma, k sva tut nekajkrat skupaj jokala pa si mislem, da bi biu pravšnji za testiranje detouchmenta Kugla se suče...mi pa z njo... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 na vratih prodajajo pa pravim nič pa prav kje pa je una gospa pa pravim, je ni več x:o) mene pa zadnjič vpraša, če je kdo od staršev doma še enmal pa začnem nazaj tibetance delat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2007 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 o mali, si se že zbudu...šibam jst čez cesto v službo...pester dan imam. grem še prej v zarjo po kufe.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2007 ja itak... že študiram ene dve ure Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 študiraš kaj?evo že pijem kavico... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 mene pa zadnjič vpraša, če je kdo od staršev doma še enmal pa začnem nazaj tibetance delat... no to je čist fajn občutek, ko ti rečejo kje maš ta stare, sam saj veš, da ne morem da ne bi se mal pohvalila, za Legoland sem dobila otroško kartoje teta za šalterjem me kr k deci štela, eh sam s tem se glih ni za hvalt... ko pa hočemo vse ženske fatalno dobr zgledat, pol te pa med mularijo prištejejo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2007 Jst bi pa zdele na tole plesau Ammmmm... Kaki mud je neki zdej to... P.S. kdaj se začne pomlad x!x Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2007 a zato... mislim, da se mi intuicija razvija dobra tale pomlad Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Jst bi pa zdele na tole plesau Ammmmm... Kaki mud je neki zdej to... P.S. kdaj se začne pomlad x!x pa se je res začela pomlad, če se najslavnejši celibatar ogreva za take stiskajoče viže konc posta , a? go Nimbus go, zdaj še lahko isusek sama zloba me skup drži, ni čudno , de same take pol srečujem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2007 pa se je res začela pomlad, če se najslavnejši celibatar ogreva za take stiskajoče viže konc posta , a? go Nimbus go, zdaj še lahko isusek sama zloba me skup drži, ni čudno , de same take pol srečujem lia, če boš tako skrbela za moj imidž, se bom mogu še "nost" začet to pa ni v mojmi stili Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 You are wellcome nič se ti ne boj za stil, dobrega se človek takoj navadi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2007 A ni to zanimiv ... dam v google ime enga priznanga jogija... pa dobim prav nič zadetkov tu so božanske sile vmes Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 vse ob svojem času, ...a morš res ko kaki losos plavat proti toku Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.