mako106 15. julij 2009 Prijavi Deli 15. julij 2009 ok, naj ti bo...k si glih ti a ne. thanks...da me toleriraš...saj vas je fajn brat...samo me vsake tolko premami...pa moram kako butasto zraven prislonit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 Primer hegelianskega sovpadanja najvišjega in najnižjega: yodelling Mozart :xx!: Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 Primer hegelianskega sovpadanja najvišjega in najnižjega: yodelling Mozart :xx!: končno da mi je enkrat mozart potegnil da mi bo hegl...pa bom še zgleda moral počakat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 končno da mi je enkrat mozart potegnil da mi bo hegl...pa bom še zgleda moral počakat Mako, ti si že hegelianec, pa četudi se ne zavedaš Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 Mako, ti si že hegelianec, pa četudi se ne zavedaš ne mi blati mojga zavedanja no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2009 Mako, ti si že hegelianec, pa četudi se ne zavedaš ja, sam to pa res. če rečeš DA bo reku NE, če rečeš NE bo reku DA...če rečeš DANE bo reku NEDA ko pa rečeš no mako, sej maš prou, se bo postavu pa v absolut in dejau... jah, čist udvisn. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 ja, sam to pa res. če rečeš DA bo reku NE, če rečeš NE bo reku DA...če rečeš DANE bo reku NEDA ko pa rečeš no mako, sej maš prou, se bo postavu pa v absolut in dejau... jah, čist udvisn. se popolnoma strinjam z vami dragi kolega...edin ta udvisen...al ste mogoče odvisen hotli napisat...bi mogoče zamenjal za...čist vse-eno je odvisnosti znajo namreč tud zelo neodvisne bit...vse-enost pa je le ena...in neskončna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2009 grem gledat sončni vzhod. pri nas v hribih je to vedno dogodek. vsak dan. dan za dnem. potem pa produkcijska metafizika. stvari imajo za nas vedno že nek določen pomen. tudi neka mimobežnica, recimo beseda poldne, ima za nekatere pomen kosila, za druge začetek dela itd. v tem smislu stvar, ki za nas nima nikakršnega pomena, pač ne obstaja. vzhod sonca pomeni začetek dneva, dan pomeni del limite stremljenja po nedosegljivi večnosti, večnost sama pa časi čas in kot taka omogoča vzhod, dan čas. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2009 http://www.shrani.si/?2V/y4/3nCKWeiH/dsc00982.jpg pogled na zasavski triglav. pod njim tik nad meglo se dviga goba iz laffarge cement trbovlje, malo bolj na levo se pa lepo vidi izpust iz termoelektrarne trbovlje. :xx!: http://www.shrani.si/?1t/AY/WNKlVXf/dsc00978.jpg se ne vid fajn. v živo je lepše. zdej pa rutina... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. oktober 2009 Prijavi Deli 29. oktober 2009 ne morš spat .. da že navsezgodaj rineš v breg MELIUS NON INCIPIENT, QUAM DESINENT bolje ne začeti, kot obstati na pol poti) VELIK USPEH JE SESTAVLJEN IZ MNOŽICE VNAPREJ PREDVIDENIH IN PREMIŠLJENIH MALENKOSTI MANJ JE VEČ sanjam o izležavanju, v varnem naročju pernatih žimnic in kovtrov....čez glavo pokrit in globoko zamaknjenostjo v meditaciji o smislu bivanja, kombinirano z aktivno stimulacijo bioaktivnih con in tako naprej ........ Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. oktober 2009 Prijavi Deli 29. oktober 2009 nimbus je moder moški in jo navsezgodaj mahne v hrib pri nas pa vstajamo s kurami in gremo bolj pozno na potep okrog 10h mimo cementarne in elektrarne ... iz raufnikov je šibalo, kot bi prižgal plinsko pištolo :xx!: http://www4.slikomat.com/09/1029/fyj-jesen-.jpg http://www4.slikomat.com/09/1029/dwn-jesen-.jpg http://www4.slikomat.com/09/1029/gng-jesen-.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2009 ja, na žalost imamo takle. evo, to je bubijev kapitalizem a la carte. zato, da se par "usranih" riti (drugače ne morem rečt) koplje v denarju, se prevladujoča večina utaplja v smeteh. takšnih in drugačnih. le kje je tu demokracija x!x in poudarjam tisoč in enkrat in ne samo tistim, ki smetijo temveč tudi vsem okoljevarstvenikom. mi (no, jaz...) se borimo za čistejše okolje zase in ne za okolje samo. to, da bomo mi uničili naravo, to je posledica našega prevzetnega mišljenja. mi bomo uničili sami sebe. in mogoče, čeprav po nam čisto nerazumljivem principu, je to celo nujno in najboljše kar se lahko zgodi... to je leibnizev najboljši svet a la grande. tako niti ne vem proti oz. za koga naj se borim... u glavnem. hribi so zakon in bi kamot gor živu. tko, da nam manjka sam še creme de la creme pa smo tam. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 nimbus je moder moški in jo navsezgodaj mahne v hrib Razgled je res fajn, z vsakih hribov , ne le iz Čemšeniške planine (Ihardlywait ) Glede teh izpustov, sem pa brez besed. :xx!: Grdo je videt res. In kako strupeni so ti izpusti šele, rakotvorne spojine so tud vmes Ne vem kako lahko tako dopuste, da je denar tak vladar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 joj nimbus kak tebi v rit lezejo...... pje , taki modri moški pukim slučajem, kuj ko se vženijo, začnejo dugo spat...... kak sn se narežala, je zadnjič ena najstnica govorila o svojem zmenku, pa pravi, da ma tip z zmenka samo eno napako, da ma preširoke rame, sm rekla, nč bat, če je sam to.... z leti mu bo zrastel trebušček, rame se bojo pa skrčle *** takle mamo, kar smo podedval, usrano pa zanikrno pa smrdeče...za kaj rabimo več kisika? za gnitje al za dihanje....stručkoti pravijo, da za gnitje, za to verjetno še živim čist sam zaradi okoljevarstva Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 joj nimbus kak tebi v rit lezejo...... pje , taki modri moški pukim slučajem, kuj ko se vženijo, začnejo dugo spat...... Lia to ni v rit lezenje, vsaj z mojega stališča ne ( je neki druzga mnogo lepšega ) Meni osebno to ni, ne v službi ne nikjer drugje. In delo dobi.... ....Amber Glede spanja...zakaj naj bi modri poročeni moški začeli dolgo spat? To lahko tud že prej jaz nisem izjema npr. rada dolgo in velik spim, le če mi rata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2009 ko smo že ravno pri delu: vam moram priznat, da sem izgubil voljo do dela. poštenemu najditelju sporočam... naj jo obdrži. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 Počaki, počaki...sej bo prišla nazaj. Do ponedeljka je še daleč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. november 2009 Avtor Prijavi Deli 4. november 2009 Počaki, počaki...sej bo prišla nazaj. Do ponedeljka je še daleč roke mam do kolen, noge pa prav do tal. glavo pa prazno. to je popolna meditacija. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 No vidiš, pol ti ni hudga. Še mediteraš lahko mau Jaz mam tud pestro zaenkrat še nič akcije, se pa pričakuje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 Ti, nimbus, pa nisem ved'la, da se ti tud s plezanjem ukvarjaš ......roke do kolen pa to ... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. november 2009 Avtor Prijavi Deli 4. november 2009 ja, trenutno se res mal ukvarjam s plezanjem...s plezanjem z družbenega dna. ti pa še vedno navdušena plezalka kolk prelezeš zdej. en moj frend pravi, da pleza 6c. bi mu lahka sledila Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 ja, trenutno se res mal ukvarjam s plezanjem...s plezanjem z družbenega dna. ti pa še vedno navdušena plezalka kolk prelezeš zdej. en moj frend pravi, da pleza 6c. bi mu lahka sledila No vidiš, to je tudi full vredno! Drugače pa ja ... še kar se mi pleza! In vedno bolj uživam Trenutno sem na tem, da ne vem, kako bom preživela zimo (=par mesecev bolj kot ne na plastiki v telovadnici namesto zunaj v skali ) =>psihič babji! A če bi lahko sledila tvojmu frendu??Ma ja ... zihrala bi ga pa že lahko, ja Nak. Sem še kar svaljek. Dokaj hitro sem prišla do tega, da sem na top rope zlezla 6a, 6a+, potem sem pa kar nekaj mogla zlezt in delati na tem, da to tudi vpenem (me je bilo pač strah itd)... Kakšno 6b tu pa tam na top zlezem, eno ali dve mi je uspelo tudi vpeti, ampak le zato, ker ju dobro poznam...drugače pa kaj več niti poskusila nisem ker ... tko je ...skoraj vedno lezeva skupaj s soplezalo, s katero sva si dokaj enakovredni in potem pač lezeva le to, kar sva sposobni vpet. Bi rabili tu pa tam kakšnega mačota (ali mačkonko ), da bi kaj nama več vpel/a in najprej pač na top trenirali... ...a posodiš frenda? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. november 2009 Prijavi Deli 5. november 2009 Levi-Strauss je šel pa pa pri 100 letih. Slava mu. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. november 2009 Avtor Prijavi Deli 6. november 2009 No vidiš, to je tudi full vredno! Drugače pa ja ... še kar se mi pleza! In vedno bolj uživam Trenutno sem na tem, da ne vem, kako bom preživela zimo (=par mesecev bolj kot ne na plastiki v telovadnici namesto zunaj v skali ) =>psihič babji! A če bi lahko sledila tvojmu frendu??Ma ja ... zihrala bi ga pa že lahko, ja Nak. Sem še kar svaljek. Dokaj hitro sem prišla do tega, da sem na top rope zlezla 6a, 6a+, potem sem pa kar nekaj mogla zlezt in delati na tem, da to tudi vpenem (me je bilo pač strah itd)... Kakšno 6b tu pa tam na top zlezem, eno ali dve mi je uspelo tudi vpeti, ampak le zato, ker ju dobro poznam...drugače pa kaj več niti poskusila nisem ker ... tko je ...skoraj vedno lezeva skupaj s soplezalo, s katero sva si dokaj enakovredni in potem pač lezeva le to, kar sva sposobni vpet. Bi rabili tu pa tam kakšnega mačota (ali mačkonko ), da bi kaj nama več vpel/a in najprej pač na top trenirali... ...a posodiš frenda? veš kaj je full vredno full je vredno to, da ugotavljam, da so ljudje po večini reveži, največji reveži so pa ravno tisti, ki ti dajejo zgled kako živet. in vrednost v tej ugotovitvi je v tem, da si potem človek malo bolj upa biti tisto kar pač je in ne nek povprečen družbeni konstrukt. poleg tega, da stremiš raje k dobremu kot slabemu, čistemu kot umazanemu itd. karkoli že te sodbe pomenijo. he, he. fajn da si navdušena in uživaš. žižek bi reku, da uživaš v svojem simptomu. to je itak bistvo športa. in če plezaš (kakšno) 6b bi te mogu v rit gledat. zato sem te tut vprašu, da mam mal primerjave. ker ta frend je ful zagnan. dost trenirajo in vsak vikend ob lepem vremenu v skale. me je že vabil zraven ampak hvala bogi sem imeu vedno plane z biciklom. raj ne grem ke gor. si bom pa nabavu enkrat opremo za turno smuko. to je pa po moje bomba. najprej se zgonš, da prideš gor, potem pa užvaš na spustu. ker ta obična smučišča se mi zdijo čedali bolj mim. u glavnem, fajn bot aeval. Levi-Strauss je šel pa pa pri 100 letih. Slava mu. pa res. RIP. 30 oktober. ta pa je preživel enih svojih učencev. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 11. november 2009 Prijavi Deli 11. november 2009 veš kaj je full vredno full je vredno to, da ugotavljam, da so ljudje po večini reveži, največji reveži so pa ravno tisti, ki ti dajejo zgled kako živet. in vrednost v tej ugotovitvi je v tem, da si potem človek malo bolj upa biti tisto kar pač je in ne nek povprečen družbeni konstrukt. poleg tega, da stremiš raje k dobremu kot slabemu, čistemu kot umazanemu itd. karkoli že te sodbe pomenijo. he, he. fajn da si navdušena in uživaš. žižek bi reku, da uživaš v svojem simptomu. to je itak bistvo športa. in če plezaš (kakšno) 6b bi te mogu v rit gledat. zato sem te tut vprašu, da mam mal primerjave. ker ta frend je ful zagnan. dost trenirajo in vsak vikend ob lepem vremenu v skale. me je že vabil zraven ampak hvala bogi sem imeu vedno plane z biciklom. raj ne grem ke gor. si bom pa nabavu enkrat opremo za turno smuko. to je pa po moje bomba. najprej se zgonš, da prideš gor, potem pa užvaš na spustu. ker ta obična smučišča se mi zdijo čedali bolj mim. u glavnem, fajn bot aeval. Helou Na zgornji odstavek:po svoji vesti, a ne (s predpostavko, da naj bi vsak svojo vest imel ...)...najbolj žalostno se mi pa zdi, da npr. sam sebe prepoznaš kot reveža (zgoraj omenjenega), pa še kar ne muliraš... Na spodnji pa:Danes bom delala cel dan.12h + še obavezno večerno službeno druženje.Soboto bom delala.Nedeljo isto.Zakaj že sem taka mona??Ker jutrišnji delovni dan špricam.Jst in moj simptom greva v skale ...škoda, da misliš, da ni fajn "it gor" (plezat)...jst bom kot kaže počasi začela kombinirati oboje: gor + dol (plezarija+jamarija)...kaj češ, vsak po svoje na svoji veji ču(da)k Pa lep preostanek dneva Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.