nimbus 24. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2007 Ksenia... to je iz same obzirnosti do vas Sicer pa... koliko je kej ljubezni v fuku Bom raje ostal iskren in modro molčal... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 am odvisno od okoliščin zato pa sem napisala da je beč čustev v ljubiti se...ma ne mene dons poslušat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 sam... a ni bolj fajn fu*at u kopalnic, kot se pa režat izza martinija retorično vprašanje, kaj je bolj zdravo, smeh alebo ono ta prvo To verjetn hvaležn unmu frajerju, da je ne rab sam.... tota je pa čist upognjenska neumestna opazka jst sm pooseblena srecha.... tko de....che se zmenva.....jo lohk clo uchas mash... zlomk....tralala bemu Aakhi tebi toti gorenjski luft resno zaškodu, pa ti si pozabu de sn Štajerka pa še nad 25 hitro prekliči toto ponudbo, ti bo čist imiđ padu, bemu še zlomku padu standard Ksenia... to je iz same obzirnosti do vas Sicer pa... koliko je kej ljubezni v fuku Bom raje ostal iskren in modro molčal... ja bogi no, te morš probat ne....ja pol pa res ni čudno da si tak otožn, skrajni cajt, da se ti zgodi taka koincidenca mal sreče rabiš za kaj takega inteligenca je potrebn , ni pa zadostn pogoj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2007 zdej pa pošluši ti tole... manekenka naomi je baje užalila svojo služkinjo, neki je pač blo... in tako si prisluži kazen javnih del... čisčenje javnih površin... ne vem točn kaj in kje... tega niso povedal... se pa tipica pripelje v tistem petnadstropnem džipu, zleze iz njega in gre v stavbo kjer bo kao delala v srebrni večerni toaleti skozi špalir novinarjev no, ko je delala jo niso pustili snemat, ker se je dogajal v stavbi... ma, to so mel več dela z njo, kot sicer... ampak so pa anredil tiskovno konferenco... a ti to zdej razumeš ... kjer je vodja te organizacije al pa celo strafdiensta govoril, da je res delala, da je bila celo na vseh štirih in baje je mogla celo sčistit wc školjko... zdej, jst ne vem čist točn kaj si vi mislte o tem... ampak men se vse bolj zdi, da nas tole en sanja, ker drugih variant mi že počas zmankuje Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 zdej pa pošluši ti tole... manekenka naomi je baje užalila svojo služkinjo, neki je pač blo... in tako si prisluži kazen javnih del... čisčenje javnih površin... ne vem točn kaj in kje... tega niso povedal... se pa tipica pripelje v tistem petnadstropnem džipu, zleze iz njega in gre v stavbo kjer bo kao delala v srebrni večerni toaleti skozi špalir novinarjev no, ko je delala jo niso pustili snemat, ker se je dogajal v stavbi... ma, to so mel več dela z njo, kot sicer... ampak so pa anredil tiskovno konferenco... a ti to zdej razumeš ... kjer je vodja te organizacije al pa celo strafdiensta govoril, da je res delala, da je bila celo na vseh štirih in baje je mogla celo sčistit wc školjko... zdej, jst ne vem čist točn kaj si vi mislte o tem... ampak men se vse bolj zdi, da nas tole en sanja, ker drugih variant mi že počas zmankuje Manekenke so tako divje, ker so ves čas lačne. A ni očitno? Je pa res american dream, da lahko skličeš tiskovno konferenco in poveš, da si počistil sekret, ali pa še boljše, da to pove tvoj PR-ovec. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 dej nehi toliko fatalno stresnih situacij...pa to še vola sesuje operacija menjava službe ...po takih zadevah rabiš cajt da se sestaviš in umiriš, ti si pa v vrtincu zdaj....bodi malo bolj nežna s seboj, pa si dovoli privajanje na nove situacije narava se upira hitrim spremembam, tud če misliš, da lahko vse naenkrat pride za teboj odmev in včasih je hujši ruker odmev, kakor sam dogodek verjemi starcima sem si šla tole še enkrat prebrat...hvala ti, ne veš kolk sem rabila tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Sicer pa... koliko je kej ljubezni v fuku fuk,fuk,fuk,fukat...kok se to grozn čuje... :xx!: Moški ki men omeni besedo fukat jao..dobi takoj 100 črnih pik... :xx!: kakšni moški sploh izgovarjajo to besedo?? Sicer mi gre pa tud na živce beseda ljubiti se...Ta je tolk pocukrana... :xx!: zdej pa pošluši ti tole... manekenka naomi je baje užalila svojo služkinjo, neki je pač blo... in tako si prisluži kazen javnih del... čisčenje javnih površin... ne vem točn kaj in kje... tega niso povedal... se pa tipica pripelje v tistem petnadstropnem džipu, zleze iz njega in gre v stavbo kjer bo kao delala v srebrni večerni toaleti skozi špalir novinarjev no, ko je delala jo niso pustili snemat, ker se je dogajal v stavbi... ma, to so mel več dela z njo, kot sicer... ampak so pa anredil tiskovno konferenco... a ti to zdej razumeš ... kjer je vodja te organizacije al pa celo strafdiensta govoril, da je res delala, da je bila celo na vseh štirih in baje je mogla celo sčistit wc školjko... zdej, jst ne vem čist točn kaj si vi mislte o tem... ampak men se vse bolj zdi, da nas tole en sanja, ker drugih variant mi že počas zmankuje LOL Ti pa obvladaš rumeni tisk... To je zadnjič pisalo v Novi... Naomi...bla,bla ,bla... 1 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2007 fuk,fuk,fuk,fukat...kok se to grozn čuje... :xx!: Moški ki men omeni besedo fukat jao..dobi takoj 100 črnih pik... :xx!: kakšni moški sploh izgovarjajo to besedo?? Sicer mi gre pa tud na živce beseda ljubiti se...Ta je tolk pocukrana... :xx!:LOL Ti pa obvladaš rumeni tisk... To je zadnjič pisalo v Novi... Naomi...bla,bla ,bla... ma tuuuuuuk, tuuuuuuuuuuuuuk, tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk grozn pa spet ni no... sam beseda aja... pri rutinskem čekiranju info na www.spiegel.com je blo in to na front page :xx!: pa sm za foro kliknu ja... ok... priznam... na lady sm naročen Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 ma tuuuuuuk, tuuuuuuuuuuuuuk, tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk grozn pa spet ni no... sam beseda aja... pri rutinskem čekiranju info na www.spiegel.com je blo in to na front page :xx!: pa sm za foro kliknu ja... ok... priznam... na lady sm naročen No tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk grozna beseda spet ni.. Sam mam raje ,da se ne izgovarja v povezavi z mano... Kul...a tud ti si naročen na Lady... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2007 No tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk grozna beseda spet ni.. Sam mam raje ,da se ne izgovarja v povezavi z mano... Kul...a tud ti si naročen na Lady... sem zdele pogledu... spiegel.com je res neki tazga... ".de" sm mislu ja, seveda sm naročen... morm bit trendy, da me bo kera pogledala Viijjjuuuu... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 ok se če vama je narodno napisat besedo fukat, lahko uporabita ljubiti se...itak je boljša pa tud dejanje dobi drugačen prizvok...Hm. Kaj pa vem.....Ljubiti je kar fajn, ja. Mogoč še blš cartanje, mečkanje, seksanje......izmenjava telesnih tekočin verjetn ni najbl seksi ......Fukat mi tud nekak ni všeč......razn med fukom Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 men je enkrt en tip ( k sma neki mutila in se devala zravn prov posrečeno ) prjavu : tole še skadima, pol se bova pa ljubila verjetn prčakval da bom dol padla.....no dejansko sem, sam od smeha kok mi je blo mim in nism se mogla zadržat in sm se režala k krava....in mu povedla da tkole pač ne bo šlo čeprov fukat res mal čudno zveni sam ljubiti se jah.... 1 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 a ti si tista Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 cepc Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Fukič......rečjo v MB Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 iz one grde besede Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 men je enkrt en tip ( k sma neki mutila in se devala zravn prov posrečeno ) prjavu : tole še skadima, pol se bova pa ljubila verjetn prčakval da bom dol padla.....no dejansko sem, sam od smeha kok mi je blo mim in nism se mogla zadržat in sm se režala k krava....in mu povedla da tkole pač ne bo šlo čeprov fukat res mal čudno zveni sam ljubiti se jah....Hahaha, zaj si pa zamisli, da bi reku.......to še skadim, pol pa te pofukam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Hahaha, zaj si pa zamisli, da bi reku.......to še skadim, pol pa te pofukam ja no, sj na to sm bla prpravlena pa še smešno mi nebi blo no....lohk i tud kak drug izraz uporabu, lohk bi pa tih bil pa naredu kj konkretno je pa zajebu vse Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 In nč popravca dobu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 je pa pol še enga pol se mi pa ni več dalo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Mhm. Pa si dala vse od sebe? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Mhm. Pa si dala vse od sebe? nisn niti mogla....k je on tolk hitu devat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Sn vedu, da sta tud za kiks potrebna dva Nč jasn......tolk hitu, da mu ni ratal al tolk hitu, da mu je ratal še preden je prav začel? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Sn vedu, da sta tud za kiks potrebna dva Nč jasn......tolk hitu, da mu ni ratal al tolk hitu, da mu je ratal še preden je prav začel? eh ni za govort razočaranje pač sm zgleda prevč prčakvala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 sem zdele pogledu... spiegel.com je res neki tazga... ".de" sm mislu ja, seveda sm naročen... morm bit trendy, da me bo kera pogledala Viijjjuuuu... Aha, the secret is out. Koj v knjižnico na izobraževanje.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.