Skoči na vsebino

MISC

nimbus

Recommended Posts

Ksenia... to je iz same obzirnosti do vas xcivx

Sicer pa... koliko je kej ljubezni v fuku x?x x:Dx

Bom raje ostal iskren in modro molčal... x8Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

sam... a ni bolj fajn fu*at u kopalnic, kot se pa režat izza martinija x:Dx x:px

x:Dx x:Dx x:Dx retorično vprašanje, kaj je bolj zdravo, smeh alebo ono ta prvo x8Dx

To verjetn hvaležn unmu frajerju, da je ne rab sam.... :vragec: x:Dx

xcivx tota je pa čist upognjenska neumestna opazka x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec:

jst sm pooseblena srecha.... :vio:

tko de....che se zmenva.....jo lohk clo uchas mash... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

:eek: bemu Aakhi tebi toti gorenjski luft resno zaškodu, pa ti si pozabu de sn Štajerka pa še nad 25 xrolleyesx

hitro prekliči toto ponudbo, ti bo čist imiđ padu, bemu

še zlomku padu standard :o|o:

Ksenia... to je iz same obzirnosti do vas xcivx

Bom raje ostal iskren in modro molčal... x8Dx

:wOOt: ja bogi no, te morš probat ne....

ja pol pa res ni čudno da si tak otožn, skrajni cajt, da se ti zgodi taka koincidenca :inocent:

mal sreče rabiš za kaj takega x8Dx inteligenca je potrebn , ni pa zadostn pogoj x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

zdej pa pošluši ti tole... manekenka naomi je baje užalila svojo služkinjo, neki je pač blo... in tako si prisluži kazen javnih del... čisčenje javnih površin... ne vem točn kaj in kje... tega niso povedal... se pa tipica pripelje v tistem petnadstropnem džipu, zleze iz njega in gre v stavbo kjer bo kao delala v srebrni večerni toaleti skozi špalir novinarjev x:Dx no, ko je delala jo niso pustili snemat, ker se je dogajal v stavbi... ma, to so mel več dela z njo, kot sicer... ampak so pa anredil tiskovno konferenco... a ti to zdej razumeš :eek: x:Dx x?x ... kjer je vodja te organizacije al pa celo strafdiensta govoril, da je res delala, da je bila celo na vseh štirih in baje je mogla celo sčistit wc školjko... x:Dx

zdej, jst ne vem čist točn kaj si vi mislte o tem... ampak men se vse bolj zdi, da nas tole en sanja, ker drugih variant mi že počas zmankuje xcivx x:px x:Dx x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

zdej pa pošluši ti tole... manekenka naomi je baje užalila svojo služkinjo, neki je pač blo... in tako si prisluži kazen javnih del... čisčenje javnih površin... ne vem točn kaj in kje... tega niso povedal... se pa tipica pripelje v tistem petnadstropnem džipu, zleze iz njega in gre v stavbo kjer bo kao delala v srebrni večerni toaleti skozi špalir novinarjev x:Dx no, ko je delala jo niso pustili snemat, ker se je dogajal v stavbi... ma, to so mel več dela z njo, kot sicer... ampak so pa anredil tiskovno konferenco... a ti to zdej razumeš :eek: x:Dx x?x ... kjer je vodja te organizacije al pa celo strafdiensta govoril, da je res delala, da je bila celo na vseh štirih in baje je mogla celo sčistit wc školjko... x:Dx

zdej, jst ne vem čist točn kaj si vi mislte o tem... ampak men se vse bolj zdi, da nas tole en sanja, ker drugih variant mi že počas zmankuje xcivx x:px x:Dx x;)x

Manekenke so tako divje, ker so ves čas lačne. A ni očitno? Je pa res american dream, da lahko skličeš tiskovno konferenco in poveš, da si počistil sekret, ali pa še boljše, da to pove tvoj PR-ovec. x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

:sori: dej nehi

xcivx toliko fatalno stresnih situacij...pa to še vola sesuje

operacija :O: menjava službe :O: ...po takih zadevah rabiš cajt da se sestaviš in umiriš, ti si pa v vrtincu zdaj....

bodi malo bolj nežna s seboj, pa si dovoli privajanje na nove situacije x^x

narava se upira hitrim spremembam, tud če misliš, da lahko vse naenkrat pride za teboj odmev in včasih je hujši ruker odmev, kakor sam dogodek

verjemi starcima x^x

sem si šla tole še enkrat prebrat...

hvala ti, ne veš kolk sem rabila tole x:Xx

fuk,fuk,fuk,fukat...kok se to grozn čuje... :xx!:

Moški ki men omeni besedo fukat jao..dobi takoj 100 črnih pik... :xx!: kakšni moški sploh izgovarjajo to besedo?? xrolleyesx

Sicer mi gre pa tud na živce beseda ljubiti se...Ta je tolk pocukrana... :xx!:

LOL x:Dx x:Dx

Ti pa obvladaš rumeni tisk...

To je zadnjič pisalo v Novi...

Naomi...bla,bla ,bla...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

fuk,fuk,fuk,fukat...kok se to grozn čuje... :xx!:

Moški ki men omeni besedo fukat jao..dobi takoj 100 črnih pik... :xx!: kakšni moški sploh izgovarjajo to besedo?? xrolleyesx

Sicer mi gre pa tud na živce beseda ljubiti se...Ta je tolk pocukrana... :xx!:

LOL x:Dx x:Dx

Ti pa obvladaš rumeni tisk...

To je zadnjič pisalo v Novi...

Naomi...bla,bla ,bla...

ma tuuuuuuk, tuuuuuuuuuuuuuk, tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk grozn pa spet ni no... x:px x;)x sam beseda

aja... pri rutinskem čekiranju info na www.spiegel.com je blo in to na front page :xx!: pa sm za foro kliknu x;)x

ja... ok... priznam... na lady sm naročen x:Dx x:px x;)x

Fernando Pessoa

ma tuuuuuuk, tuuuuuuuuuuuuuk, tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk grozn pa spet ni no... x:px x;)x sam beseda

aja... pri rutinskem čekiranju info na www.spiegel.com je blo in to na front page :xx!: pa sm za foro kliknu x;)x

ja... ok... priznam... na lady sm naročen x:Dx x:px x;)x

No tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk grozna beseda spet ni.. x8Dx Sam mam raje ,da se ne izgovarja v povezavi z mano... x;)x x:)x

:palec: Kul...a tud ti si naročen na Lady... x:Dx x:px

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

No tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk grozna beseda spet ni.. x8Dx Sam mam raje ,da se ne izgovarja v povezavi z mano... x;)x x:)x

:palec: Kul...a tud ti si naročen na Lady... x:Dx x:px

sem zdele pogledu... spiegel.com je res neki tazga... ".de" sm mislu xredx

ja, seveda sm naročen... morm bit trendy, da me bo kera pogledala x:Dx

Viijjjuuuu... xrainbowx

Fernando Pessoa

ok se če vama je narodno napisat besedo fukat, lahko uporabita ljubiti se...

itak je boljša pa tud dejanje dobi drugačen prizvok...

Hm. Kaj pa vem.....Ljubiti je kar fajn, ja. Mogoč še blš cartanje, mečkanje, seksanje......izmenjava telesnih tekočin verjetn ni najbl seksi x:o)x ......Fukat mi tud nekak ni všeč......razn med fukom xcivx :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx men je enkrt en tip ( k sma neki mutila in se devala zravn prov posrečeno x:Ix ) prjavu : tole še skadima, pol se bova pa ljubila :eek: verjetn prčakval da bom dol padla.....no dejansko sem, sam od smeha x:Dx kok mi je blo mim :o|o: in nism se mogla zadržat in sm se režala k krava....in mu povedla da tkole pač ne bo šlo xrolleyesx čeprov fukat res mal čudno zveni :inocent: sam ljubiti se :sick: jah....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Dx men je enkrt en tip ( k sma neki mutila in se devala zravn prov posrečeno x:Ix ) prjavu : tole še skadima, pol se bova pa ljubila :eek: verjetn prčakval da bom dol padla.....no dejansko sem, sam od smeha x:Dx kok mi je blo mim :o|o: in nism se mogla zadržat in sm se režala k krava....in mu povedla da tkole pač ne bo šlo xrolleyesx čeprov fukat res mal čudno zveni :inocent: sam ljubiti se :sick: jah....

Hahaha, zaj si pa zamisli, da bi reku.......to še skadim, pol pa te pofukam :eek: :vragec: x:Dx

K. Čapek

Hahaha, zaj si pa zamisli, da bi reku.......to še skadim, pol pa te pofukam :eek: :vragec: x:Dx

:inocent: ja no, sj na to sm bla prpravlena pa še smešno mi nebi blo xnckrivx no....lohk i tud kak drug izraz uporabu, lohk bi pa tih bil pa naredu kj konkretno :vragec: je pa zajebu vse x:px

Bora

Sn vedu, da sta tud za kiks potrebna dva :vragec: x:Dx Nč jasn......tolk hitu, da mu ni ratal al tolk hitu, da mu je ratal še preden je prav začel? :inocent: x:o)x

K. Čapek

Sn vedu, da sta tud za kiks potrebna dva :vragec: x:Dx Nč jasn......tolk hitu, da mu ni ratal al tolk hitu, da mu je ratal še preden je prav začel? :inocent: x:o)x

eh ni za govort xrolleyesx razočaranje pač x;)x sm zgleda prevč prčakvala xcivx

Bora

sem zdele pogledu... spiegel.com je res neki tazga... ".de" sm mislu xredx

ja, seveda sm naročen... morm bit trendy, da me bo kera pogledala x:Dx

Viijjjuuuu... xrainbowx

Aha, the secret is out. Koj v knjižnico na izobraževanje.... x:px x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...