nimbus 27. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2007 Mam bul slabe rezultate Bo treba k micku na inštrukcije... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Ne verjem. Mam jz razvit filing, tko da neja glumi nekaj...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Mam jz razvit filing to je pa tut vse....razvito pr teb.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2007 to je pa tut vse....razvito pr teb.... zlomk....tralala kukr kol obrneš... tuki sva midba vajenčka... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Lažna skromnost.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. april 2007 Avtor Prijavi Deli 1. april 2007 tventifrsts senturis global dizis SREČA SAMOTA sreča samota drugo samotoin reče samota drugi samotipojdi na moj dom samotni samotain druga samota vstopi v dom samotniin prva samota vstopi v drugo samotosta dve samoti ena v drugista dve samoti zlepljeni v samotoin reče ena samota drugi samotisi mi dala vse kar si imela samotazdaj se bom odlepila zdaj bom sama samotapočakaj ji reče druga samotapočakaj preden postaneš sama samotain se uleže nanjo prva samotase uleže kot da se še ni nikoli ulegla nanjojo stisne samota v objem plamenčkoviz plavih plamenčkov kot da gori samotajo stosne jo valja zažiga pod sabozdaj pa le pojdi ji reče le bodi lastna samotale pojdi le bodi govori pepelu pod sabopepelu ki več ne odgovarja in ne vzdihujesaj je pepel razgrajena samota mi daje asociacijo, ko se dva srečata in se hočeta izgubiti drug v drugem... ker še ne vesta, da tam ni odrešitvE končata pol pri pepelu I feel good TARARARARARAM Kaj mislite pa vi? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 pepelu ki več ne odgovarja in ne vzdihujesaj je pepel razgrajena samota mi daje asociacijo, ko se dva srečata in se hočeta izgubiti drug v drugem... ker še ne vesta, da tam ni odrešitvE končata pol pri pepelu I feel good TARARARARARAM Kaj mislite pa vi? da nakladaš...izgubljeno se ne more izgubiti .... vse je dobro...tudi ko najbolj skrivnostno molči,je v nas..da se zmoremo uzreti v vsej polnosti,da si prikličemo bližino,vse je dobro,tudi ko stojim na drugem bregu, vse kaplje reke ,tečejo v isto smersaj veš, kakor se nagiba zemljanobena reka na tem svetu, ne teče navkreber... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. april 2007 Avtor Prijavi Deli 1. april 2007 a je stopla kugla v neko novo fazo, al je to sam zarad pirou je bla fajna tale "cvetna sedela" Lia... dej začni v hereoglifih poste nabijat... jst te čist nea razumem Viijjjuuuu... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 je bla fajna tale "cvetna sedela" pišuka Polde jst sm čist puzabla a so se dons butarce nosile???? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. april 2007 Avtor Prijavi Deli 1. april 2007 pišuka Polde jst sm čist puzabla a so se dons butarce nosile???? Polde ... bi hmal zadela... no, zdej pa na koruzo klečat pa pokoro tolčt... da si drzneš pozabt P.S: Danes je baje Kristuts prišel v Jeruzalem... in na poti tja je okrcal smokvino drevo, ker ni obrodila sadov... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Polde ... bi hmal zadela... no, zdej pa na koruzo klečat pa pokoro tolčt... da si drzneš pozabt P.S: Danes je baje Kristuts prišel v Jeruzalem... in na poti tja je okrcal smokvino drevo, ker ni obrodila sadov... ...sem že v dnevniku navedla vse dejavnike, današnjega dne, ki so me speljala na kriva pota/misli Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 nič kriva....besedna igra that s all vsak dan eno flaško , B vitamina vidim ti nea manjka sam ti znajo pa joški zrastit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 sam ti znajo pa joški zrastit ...upam, da nisi mene mislila, že zdaj modrčke naročam v Induplati Jarše Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. april 2007 Avtor Prijavi Deli 1. april 2007 ...sem že v dnevniku navedla vse dejavnike, današnjega dne, ki so me speljala na kriva pota/misli ccccccc... da se takole s srcem posvečaš posvetnim stbarem in pozabljaš na boga ( ) nič kriva....besedna igra that s all vsak dan eno flaško , B vitamina vidim ti nea manjka sam ti znajo pa joški zrastit se ni za bat... tko al pa tko sem na poti za v auscwitz... ej, s hereoglifi bi blo fajn k bi mela ene vrste kodirano komunikacijo... sej po mojem je že tko al tko Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 ...sem že v dnevniku navedla vse dejavnike, današnjega dne, ki so me speljala na kriva pota/misli jst tud pozabla, oziroma se nardila ko da bo šššlo brez tega , bemupol mi pa vsemogočni nastavu inu zataknu eno oljčno vejicopa še regrat mi je pokazu un iz krtindrgač pa pira premal pijemda bi se malo bolj filala gudi jst sem pa mislila da je nimbus, pomladno frišno zaljubljen, pa ono gas do dile, pual pa jamri...zdaj pa tok razočarana, tip skoz pod gasom, zato mu pa svet tok wondebra wonderfully Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. april 2007 Avtor Prijavi Deli 1. april 2007 jst tud pozabla, oziroma se nardila ko da bo šššlo brez tega , bemupol mi pa vsemogočni nastavu inu zataknu eno oljčno vejicopa še regrat mi je pokazu un iz krtindrgač pa pira premal pijemda bi se malo bolj filala gudi jst sem pa mislila da je nimbus, pomladno frišno zaljubljen, pa ono gas do dile, pual pa jamri...zdaj pa tok razočarana, tip skoz pod gasom, zato mu pa svet tok wondebra wonderfully ma ne trosim jaz semena tja v enadan Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 nimbus kaj me teraš v kot ...sem se mal pozanimala.... Na cvetno nedeljo navadno ni pridige. Poročilu o Jezusovem trpljenju in smrti namreč ni potrebno še kaj dodajati. Ne zvemo sicer nič novega – vsako leto se ponavlja ista zgodba, s skoraj enakimi besedami..... sem pa molila ja....da bo čim prej narejeno in se priporočila Gospodu za natančno hišno pomočnico, ki mi bo pomagala pregnati prahce iz vsake špranje....no saj nekaj komunikacije je pa bilo z moje strani na ono stran usmerjeno.... sicer ne praznično pač pa delovno... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 ja piše v oni k knjigi, de se bik raj na samem olajša, de ni preveč napet na randijih.... ja ni tota astrologija tak napačna marsikaj pove, kar bi človek najraje zase zadržu *** drgač pa ne se ne sprenevedaj... kak te nisi zastopu v unih hieroglifih skrivnih kodah je zapisano sam to, da dva ki sta že izgubljena, se ne moreta še enkrat izgubit jebiga, GPS se šele od nedavnega uporablja v vsakdanjem življenju Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. april 2007 Avtor Prijavi Deli 1. april 2007 ja. mislem da je prišel v jeruzalem... v enem tednu se potem odvije vsa drama... a ni to hecno... vsi bomo pirhe nabijal, pa noben ne bo točno vedel zakaj ja piše v oni k knjigi, de se bik raj na samem olajša, de ni preveč napet na randijih.... ja ni tota astrologija tak napačna marsikaj pove, kar bi človek najraje zase zadržu *** drgač pa ne se ne sprenevedaj... kak te nisi zastopu v unih hieroglifih skrivnih kodah je zapisano sam to, da dva ki sta že izgubljena, se ne moreta še enkrat izgubit jebiga, GPS se šele od nedavnega uporablja v vsakdanjem življenju da bi bla ti dvajst let mlajš grem zdej, da nom preveč zabluzil... lepa luna zuni... grem mal lajat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 nimbus kaj me teraš v kot ...sem se mal pozanimala.... Na cvetno nedeljo navadno ni pridige. Poročilu o Jezusovem trpljenju in smrti namreč ni potrebno še kaj dodajati. Ne zvemo sicer nič novega – vsako leto se ponavlja ista zgodba, s skoraj enakimi besedami..... sem pa molila ja....da bo čim prej narejeno in se priporočila Gospodu za natančno hišno pomočnico, ki mi bo pomagala pregnati prahce iz vsake špranje....no saj nekaj komunikacije je pa bilo z moje strani na ono stran usmerjeno.... sicer ne praznično pač pa delovno... ki je aakhutde te mal v red da, so rekl, de je peter ga trikrat zataju preden je petelin jutro odpel, pa ako je volja vsemogočnega naj gre ta kelih trpljenja mimo sina njegovega če pa to ni sporočilo , na katerega je vredno vsak dan pomeditirat sami rdeči tle Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 ki je aakhut ne klič k pol mi res ni spasa Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 da bi bla ti dvajst let mlajš grem zdej, da nom preveč zabluzil... lepa luna zuni... grem mal lajat da bi bla dvajset let mlajš...nikad više, pa hvala vsemogočnemu....ker sm bla še bolj tresnjena ko ti zaj maš prav , boljš u luno lajat.... zaj si se mi pa zasral grem mal ricinusa spit, de tole prebavim cosma seko...zaj bom pa jst joku ko uotrok k je preveč razkurjen, dans ziher nom nič spala... induplati pravš, a jih pol vsakdan masiraš al kak, ko ona naša pjevačica Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 ...ti men je tole brez masiranja ratal, kakšen bi šele pol blo vse skup???? ...mogoče k sm čokolino rada jedla?? ne vim Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 mogoče si pa indigo indigo majo vse F pa naprej košarce no , mene je zmeraj zanimalo , če čokolino na ta način vpliva tud na povečanje moškega premoženja morm letos to za znanost se žrtvovat kaj mi trena, namest da bi se posvetila proučevanju božjih spisov pa ponižnega delovanja nebeško kraljestvo mi je itak že pobegnilo,ma kdo kak pametni recept za delodiš :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 no , mene je zmeraj zanimalo , če čokolino na ta način vpliva tud na povečanje moškega premoženja morm letos to za znanost se žrtvovat dej sporoči, ko boš kaj izvedela Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.