neny 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ja ne morem spati, ker ne razumem zakaj je tako.Sebe imam za normalno zemljanko, ki ne izstopa iz množice in zato lahko dobim prijatelje kjer hočem in si dobim fanta kakršnega si želim. Ja ampak tu se začne moja zgodba oziroma razmišljanje o krivici, ki jo delam in jo delamo tudi ostali. Pred nekaj dnevi sem spoznala prijaznega fanta, ki mi pomaga pri nekem delu, ki ga bom potem delala jaz. Ko sem prišla se avtomatsko odmakneš in oceniš - čuden. Ker pa narava dela zahteva druženje oziroma večino časa prebiješ s to osebo in spoznaš, da je dalečnad pričakovanji. Je zabaven, duhovit, prijazen, zgovoren, vljuden, ... super fant. In potem nekako po ovinkih se zanimaš za na primer punco, ženo, otroke in ugotoviš, da zasebnega življenja nima. Zakaj? Ker ga je narava naredila manj privlačnega, kot je naš normativ. Hudo mi je, ker sem tudi sama taka in ocenjujem zunanjost ljudi in šele nato, ti je žal, ker si nekoga obsodil zaradi izgleda. Zanimiva pa mi je še ena stvar. Takšni ljudje so olikani, prijazni, zabavni, sramežljivi, niso dominantni, sprejemajo te kakršen si brez ugovorov., Ali je to zato, ker nima samozavesti in ve da ni privlačen za okolico in mi snobi vse te lastnosti lahko zanemarimo, ker smo lepi? Boljše je, da smo lepi, ker se nas ne bodo sramovali, kot grdi in imamo 1000 dobrih lastnosti. Ja, taki smo in nisem mogla, da tega ne bi napisala. Upam, da podobne teme še ni, ker sem nova na blogu in je nisem zasledila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Dobrodosla! Ne, prav take teme pa se ni (kljub vecim temam o videzu in podobnem) in se mi zdi super, da si jo odprla. Kul tema skratka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 poznam podoben primer....moj sošolec...vsi ga zafrkavajo jemljejo stvari...kot v 1. razredu :xx!: drugače je pa ta sosšolec super fant...prijazen šaljiv...samo priložnost rabi...saj ne rečem da ima slabe ocene pa kaj če se težje uči saj to n i pomembno Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Tudi jaz poznam podoben primer. Moški, star čez 30. let, ki je uspešen v službi, kar pri denarju, simpatičen, prijazen, in sploh ne zgleda napačno, pa je samski, ker je nekoliko sremežljiv do žensk. Do žensk ne nastopa frajersko in samozavestno, temveč nekoliko sremežljivo, vljudno in celo z darilom. Kaj ženske dandanes ne padamo več na te fore? Model velja za nekoliko osladnega in ženske ne dirjajo ravno k njemu v naročje. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Jaz ne vidim, da bi to napisala, ampak, da dobi fanta kakršnega si želi, kar ni isto. Niti, da on ve, da ni privlačen za okolico, ampak je to vprašala.... Samo delno stavke rdečit pa percepirat tud ni glih odlika. Welcome neny Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Tudi jaz poznam podoben primer. Moški, star čez 30. let, ki je uspešen v službi, kar pri denarju, simpatičen, prijazen, in sploh ne zgleda napačno, pa je samski, ker je nekoliko sremežljiv do žensk. Do žensk ne nastopa frajersko in samozavestno, temveč nekoliko sremežljivo, vljudno in celo z darilom. Kaj ženske dandanes ne padamo več na te fore? Model velja za nekoliko osladnega in ženske ne dirjajo ravno k njemu v naročje.Adijo si ne. Me čudi da ženske prav nič ne dirjate k romantičnosti, čeprav ste velik zagovornik tega. Mislim full mi je glupo.Jaz sem tudi po naravi bolj takšen, ne delam se frajerja, če pa nisem (saj nihče ni) in me full razpizdi, da če primerjam kake glupe sošolce imam. Imamo eno v razredu, full sramežljiva, zeloo slab zadah, nima zasebnega življenja, ne znajde se v družbi in je zelo nesamozavestna, namesto, da bi komu takemu pomagali, jo še bolj zafrkavajo in ji s tem še bolj stvari utežujejo, ampak jaz se samo smejim zraven - ampak se ne smejim njen, čutim njeno depresijo in žalost, smejim se njim, kako se jim bo to vse vrnilo, in kako se bom potem še bolj z užitkom smejal. Ni tako fajn, če jim ti vrneš, slajše je, če jim narave vrne - in to 3x huje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Jaz že imam fanta. Model mi je čist simpatičen in se čudim, da ga nobena ne pogleda. Moj tudi ni neki model iz revije, imam pa hud smisel za humor in je inteligenten, tako da se z njim lahko o vsem pogovarjam. To mi pri njem najbolj všeč. Da ima ogromno znanja, in se lahko vedno od njega kaj več naučim. Pa tudi ni sramežljiv, mislim, da je to pri tipih, čeravno so nice tipčki, največja ovira. Glede te deklice, ki jo vsi zafrkavajo: bodi vsaj ti dober do nje, pa jo kdaj in kdaj ogovori. V osnovni šoli smo tudi mi imeli sošolko, ki je bila umsko "prizadeta" in so jo integrirali v naš razred. Vsi so se tako grdo obnašali do nje, da me čudi, da se ji ni še kaj bolj poslabšalo. Meni se je to zdelo grdo in sem jo kdaj ogovorila, pa šla na njen rojstni dan ipd. Še danes se punca spomni na moj rojstni dan in prinese piškote ali čokolado. Toliko let kasneje. In mi reče: ti si moja najboljša prijateljica. Pa čeprav jo že vrsto let ne obiskujem. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 17. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2007 Vsake oci imajo svojega malarja. Ker, se za vsak štil najde metla. Pa tudi zanj. Oz. : tudi slepa kura zrno najde. Ce ga isce, seveda. Ce pa mu (ji) ni dano, pa malar nima prav veliko pri tem. Pazite se take trenutno lepe, atraktivne, torej ZAZELJENE kure, da se vam ne zgodi sprememba vase hoje, da znenada ne srecujete same take peteline pa druge kure, katerih oci so bile narejene od, za vas neustreznih malarjev, ker potem pa zrna tud ne bojo vec kar sama kapala v kljun (pravis da dobis vsakrsnega fanta). In še usmiljenje cutis Kaj ga torej ne "potolazis"? Mislis da bi te "hotel" ** ? Grem stavit da ne, ker je (anti)paticnost navadno obojestranska. Grem stavit, da je prav gotovo imel on sam dokaj strogega malarja, glede na situacijo (ki pa niti ni preverjena, ker prav lahko da zivi kaksno skrito zivljenje, kaj mislis da ti bo povedal?). In ti kar ves, DA ON VE, da NI privlacen za okolico? Kaj mu v glavo vidis Brez zamere. Ne, narobe si dojel moje sporočilo. Jaz sama sebe nimam za boginjo ampak sklepam, nikoli nisem bila zaradi videza izločena. In daleč od tega da bi bila kura lahko si edino ti petelin. Problem je v tem, ker vidim kako si želi pozornosti in jo dobi samo na prijateljski ravni. Ja drugače pa imam predsodek, kaj bi rekli drugi če,... Tudi jaz nisem merilo za lepoto ali pa da bi določala usmiljenje, ampak sem samo hotela povedati, da ni fer ker se ljudje sami delimo na kul in na ne kul ljudi. To pa si napisal, kot da je tebi edinemu na svetu mar notranja lepota in je vseeno kaj je zunalj. LAŽEŠ, KOT MI VSi!!!! Od mene pa ni dobil usmiljenja ampak nekaj kar mu je verjetno polepšalo tistih nekaj dni, ko sva službeno klepetala. In da ne bo spet kaj narobe, PREDVSEM JIH JE ON MENI!!!!!!!!!!!!! Jaz že imam fanta. Model mi je čist simpatičen in se čudim, da ga nobena ne pogleda. Moj tudi ni neki model iz revije, imam pa hud smisel za humor in je inteligenten, tako da se z njim lahko o vsem pogovarjam. To mi pri njem najbolj všeč. Da ima ogromno znanja, in se lahko vedno od njega kaj več naučim. Pa tudi ni sramežljiv, mislim, da je to pri tipih, čeravno so nice tipčki, največja ovira. Glede te deklice, ki jo vsi zafrkavajo: bodi vsaj ti dober do nje, pa jo kdaj in kdaj ogovori. V osnovni šoli smo tudi mi imeli sošolko, ki je bila umsko "prizadeta" in so jo integrirali v naš razred. Vsi so se tako grdo obnašali do nje, da me čudi, da se ji ni še kaj bolj poslabšalo. Meni se je to zdelo grdo in sem jo kdaj ogovorila, pa šla na njen rojstni dan ipd. Še danes se punca spomni na moj rojstni dan in prinese piškote ali čokolado. Toliko let kasneje. In mi reče: ti si moja najboljša prijateljica. Pa čeprav jo že vrsto let ne obiskujem. SAMO JAZ TO PIŠEM, KER TO OPAZIM OD DRUGIH, NI TO MOJE MNENJE O NJEMU KOT OSEBI. dRUGAČE SEM SREČNO ZALJUBLJENA ŽE 5 LET.SAMO PRIVOŠČIM MU ENO HUDO BEJBO KI BI GA BILA VREDNA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ja no super, da z njim poklepetaš in da si poleg zunanjosti, opazila tudi njegovo notranjost. Drugače pa to, da je oseba samska, ni nujno povezano z zunanjostjo. Imam kolegice, ki bi lahko bile manekenke, pa so samske, ker so preveč zbirčne. Ja, pa take osebe kot si jo one želijo sploh ni. Da je lep, pa bogat, pa inteligenten, pa avanturist, pa mal otročji in mal deca, pa zna bit čustven in po moško udart, itd. Spet nekateri samski kolegi, ki jih poznam pa bi imel tipično blondo, z velikimi joški itd. To, da je malo čuden ni ovira, da si ne bi našel punce. Mogoče je mal bolj sramežljiv, malo manj družaben itd.. Fajn bi ga bilo vklopt v kako družbo, če si sploh želi punce....Ta tema, biti samski pri 30ih in kako težko je najti partnerja, je vsaj v mojem krogu prisotna kar pogosto. Ko smo bili mlajši, smo spoznaval vrsto različnih ljudi, sedaj pa je malo težje. Folk je že poparčkan, pa imajo svoje obveznosti in se zapirajo v manjše kroge. Za vse pa tudi ni internetna ona-on varianta. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 dikaži, da si grda kura Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ne morem, ker ne sme nihce v moji bliznji ali daljni okolici izvedet, da se zanimam za astrologijo, ker folk tukaj tega ne odobrava v moji blizini. Visijo pa mladi tukaj precej, tud iz mojega okolja in bi vedeli, pa s tem tudi vse moje zasebne stvari - ne bi mogla vec govorit o sebi, se zaupat... drugac nisem hotla bit zdaj center pozornosti, itak da sem jim parim lepa, ampak sami so krivi, kam so pa gledali, kaj so pa videli, itak so vedli, da jim ne bom dala:)kar se mene tiče si lepa..za to ne rabim fotka itak smo vsi lepi.....ker tud da si zunanje lep še ne pomeni, da si dejansko lepzunanja lepota z leti mine....kar je pa v srcu..če je sploh..pa z leti samo žlahti in dejansko te ta notranja lepota dela lepega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 17. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2007 Ja saj si sama to rekla, no , tam visje, da imas predsodek, kaj bi drugi rekli, ČE ... Ta CE pomeni to? Pazi da se ne zatreskas vanj lp od ene grde kure ja prov maš ČE,... uh kaksna strastnost Cisto vredu sem te razumela. Da te spomnim : ze v naslovu pravis 'SLABSE SPREJETI V DRUZBI ZARADI IZGLEDA'. Kasneje omenjas, da si se umaknila sprva, ker je bil 'cuden'. In nato nadaljujes, da nima zene, punce, druzine, ker ga je NARAVA naredila manj privlacnega. Sebe pristevas pa sprva k normalnim zemljankam, kasneje pa k lepim, spodaj, zapises : 'mi ki smo lepi'....in celo : boljse da smo lepi kot pa grdi...lol Sedaj pa pravis, da se ne pristevas k lepim ampak normalnim, ampak ok... po mojem da si lepa pa pika. Ajde da bo mir. Sedaj pa pravis, da imas celo predsodek, kaj bi drugi rekli, ce ... Ocitno ti tip ni vsec pa pika, vidis pa v njem super notranjost, prijatelj je dober in vse. Jaz sem ti hotela povedat samo, da ce tebi ali tvoji okolici ni vsec, jih mora bit nekje vsaj par ducatov, ki pa bi jim bil vsec, vendar pa se NE nahajajo v njegovi blizini oz. lahko da se, vendar jih ti ne poznas. In pravim, da ti/vecina, si/ste slucajno obdani s takimi, katerim si/ste vsec. In ki so tebi/vam vsec. To mora bit obojestransko. MICK, preberi do konca, predno se vtikujes v malenkosti. Ce pri tebi iskanje bistva vedno nastopi sele kasneje ali sploh nikoli, potem tega ne ocitaj drugim, sploh pa meni. Plehkosti ne maram. Recimo zate sem slisala, da sam izgledas bojda dokaj nezanimivo, v obraz da si baje ful zalit, vendar pa še nikol nisi bil brez zenske zadnjih 25 let, kar si nekje sam zapisal na luninem netu : tako da tocno po sebi ti dobro ves, da ce te kaksna zavrne, ker ji nisi vsec, to NI merilo za to, da pa te kaksna druga ne bo marala, ker te prav gotov bo! Torej ce govorimo na splosno, zunanjost ne more bit edino merilo, da nekdo v druzbi ne bi mogel bit sprejet ali da ne bi mogel najti partnerja. Posebno pa moskemu, ki ima velik pod palcem in kot odvetnik ga ti imas, se ni za bati, da ne bi dobil najboljsih 'zrn'. Še posebej po svojem primeru, bi torej lahko razumel moje milo sporocilo, ki pravi, da zunanjost ni veliko odvisna od tega, ali ti imas v ljubezni sreco ali ne (kar dopisujejo tud nekateri so-forumasi) kar pa sem poudarila s stavkom, da imajo vsake oci svojega malarja. torej, ne verjamem v neko delitev na lepe in grde, cetudi za koga tako recejo, pac pa : nekdo ima sreco, drug nima. Pa Tehtnice so recimo kao najlepse, ampak so lahko nosati skorpijoni pa grivasti levi tud komu lepsi kot pa skladne tehtnice. Še bolj detajlno : ta tip je svoji materi sigurno najlepsi otrok pod soncem (bil), pa kaksni, ki je bla vanj zaljubljena, tudi, vsakdo je lep na svoj nacin in sem se javla zarad tega, mislim da to ni pravo merilo za sreco v ljubezni. Neny, povrh vsega pa še nazadnje vse skup zanikas, pa poves, da TI SAMA NE MISLIS TEGA O NJEM, pac pa da to opazis pri drugih, krivicno predalckanje po zunanjosti se pravi, da govoris v imenu drugih cel cas? In nikjer ne pisem, da zunanjost ni pomembna. Pa še kako, najbolj da sploh pritegne, vendar neka zunanjost tocno tebi ni vsec, komu drugemu pa bo ful. da se ti ni smilil, pa ne drzi, saj niti spati nisi mogla Lepo da mu zelis taksno hudo bejbo Jaz tudi, ceprav ga ne poznam p.s. Tole je vprasanje : morda razmisljas o tem, glede na to, da se skup zabavata in ti je k srcu prirasel kot prijatelj, ceprav ti ni nic vsec oz. okolici ocitno ni fizicno vsec, KAKO BI BLO HODIT Z NJIM in kaj pa bi si o tebi drugi ljudje mislili, ce bi bla z njim, sicer teoreticno? Ja saj si sama to rekla, no , tam visje, da imas predsodek, kaj bi drugi rekli, ČE ... Ta CE pomeni to? Pazi da se ne zatreskas vanj lp od ene grde kure ja mav sm zmedena in je tist če,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Mater Kera tema To pa je tisto - prvi vtis..prvi vtis o nekom..lahko je telesna hiba, pa človek izžareva nekaj..in imaš človeka rad, lahko je fantastična faca +postava..pol pa neko tupoglavost izstreli..ali pa včeraj recimo ..ena bejba z ogromnimi joški..joški sem, joški tja..glavica sem, ramenček tja...dedci pol pa je odprla usta. Bolje, da bi jih imela zaprta. No pa saj se tole tudi da rešit..ji pač daš banano, pa naj se matra ženšče Mislim, da tule najslabše jo odnesejo debeli ljudje. Tako resnično debeli..ne z enim ali dvema rešilnima šlauhoma, ampak tisto nad 120 kg. Mogoče v vsakem ždi podzavestni strah, da bi postali takšni, ker z načinom prehranjevanja, premalo gibanja smo kar na dobri poti, da postanemo kronično debeli ljudje. Ste gledali včeraj pod Lupo pravice? Niste? Škoda. Jaz sem jokala na koncu..in ravno o tem šlo. Nesprejemanju, zaničevanju, hudobiji čisti. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Tudi ja..čeglih te ne poznam, na fotkah si prav luštna.. Še nekaj hotla rečt..dvojna merila, ki jih ljudje uporabljamo..... Grd človek+ keš - bo še zmeraj nekak našel partnerja ali partnerko...mogoče mu ravno keš daje tisto samozavest..da sploh upa pogledat kaj naokoli... grd človek + reven..- težko.. Ej kaj sem se spomnila zdajle..ampak imam tak ljuknjičast spomin, da mi imena ušla -ostal je pa point. Upam, da mi bo ratalo tole povedat. Bil bogat trgovec in imel prelepo hčer. Se začno smukat naokrog tudi snubci in med drugimi tudi dedek od enega kiparja na M...(pozabila priimek)..ki imel grozno grbo na hrbtu. Pa se mu hčer posmehne..kaj se trudiš, glej kakšen pa si..pa ji pravi ta grbavec: da ga je vprašal bog v nebesih katero žensko hoče in je rekel tole, trgovčevo hčer. In bog ji je hotel dati grbo, pa ga je on prosil naj to grbo da njemu, ker kakšna pa bo ženska z grbo.....in potem sta se spogledala...ter prepoznala.... V glavnem - ko pride pravi ali prava..z grbo ali brez, s kešem ali brez..je ni žive sile, ki bi tole ustavila...... ah..romantična jaz Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 zdej sem še js čisto xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 tvoja odločitev Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ja ne morem spati, ker ne razumem zakaj je tako.Sebe imam za normalno zemljanko, ki ne izstopa iz množice in zato lahko dobim prijatelje kjer hočem in si dobim fanta kakršnega si želim. Ja ampak tu se začne moja zgodba oziroma razmišljanje o krivici, ki jo delam in jo delamo tudi ostali. Pred nekaj dnevi sem spoznala prijaznega fanta, ki mi pomaga pri nekem delu, ki ga bom potem delala jaz. Ko sem prišla se avtomatsko odmakneš in oceniš - čuden. Ker pa narava dela zahteva druženje oziroma večino časa prebiješ s to osebo in spoznaš, da je dalečnad pričakovanji. Je zabaven, duhovit, prijazen, zgovoren, vljuden, ... super fant. In potem nekako po ovinkih se zanimaš za na primer punco, ženo, otroke in ugotoviš, da zasebnega življenja nima. Zakaj? Ker ga je narava naredila manj privlačnega, kot je naš normativ. Hudo mi je, ker sem tudi sama taka in ocenjujem zunanjost ljudi in šele nato, ti je žal, ker si nekoga obsodil zaradi izgleda. Zanimiva pa mi je še ena stvar. Takšni ljudje so olikani, prijazni, zabavni, sramežljivi, niso dominantni, sprejemajo te kakršen si brez ugovorov., Ali je to zato, ker nima samozavesti in ve da ni privlačen za okolico in mi snobi vse te lastnosti lahko zanemarimo, ker smo lepi? Boljše je, da smo lepi, ker se nas ne bodo sramovali, kot grdi in imamo 1000 dobrih lastnosti. Ja, taki smo in nisem mogla, da tega ne bi napisala. Upam, da podobne teme še ni, ker sem nova na blogu in je nisem zasledila.Popravek: Če si se začela spraševati zakaj je zunanjost na tem svetu tako pomembna nisi več čisto normalna zemljanka. Večina se ne sprašuje o takih bistvenih stvareh.Drugače pa ima notranjost pač to nesrečo, da je na notranji strani in je zaradi tega ne opazimo. Vsi imajo oči, da se zanimaš pa tudi za vsebino, potrebuješ pa nekaj duhovne in duševne kapacitete, za razvijanje tega pa danes ni časa in volje. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 MICK, preberi do konca, predno se vtikujes v malenkosti. Ce pri tebi iskanje bistva vedno nastopi sele kasneje ali sploh nikoli, potem tega ne ocitaj drugim, sploh pa meni. Plehkosti ne maram. Recimo zate sem slisala, da sam izgledas bojda dokaj nezanimivo, v obraz da si baje ful zalit, vendar pa še nikol nisi bil brez zenske zadnjih 25 let, kar si nekje sam zapisal na luninem netu : tako da tocno po sebi ti dobro ves, da ce te kaksna zavrne, ker ji nisi vsec, to NI merilo za to, da pa te kaksna druga ne bo marala, ker te prav gotov bo! Torej ce govorimo na splosno, zunanjost ne more bit edino merilo, da nekdo v druzbi ne bi mogel bit sprejet ali da ne bi mogel najti partnerja. Posebno pa moskemu, ki ima velik pod palcem in kot odvetnik ga ti imas, se ni za bati, da ne bi dobil najboljsih 'zrn'. Še posebej po svojem primeru, bi torej lahko razumel moje milo sporocilo, ki pravi, da zunanjost ni veliko odvisna od tega, ali ti imas v ljubezni sreco ali ne (kar dopisujejo tud nekateri so-forumasi) kar pa sem poudarila s stavkom, da imajo vsake oci svojega malarja. torej, ne verjamem v neko delitev na lepe in grde, cetudi za koga tako recejo, pac pa : nekdo ima sreco, drug nima.Plehkosti ne maraš? Kot ponavadi pretiravaš v odzivu. Komentiraš v smislu, ki ga nisem kritiziral itd. in potem seveda ostaneva tam kjer sva bila.......še vedno menim, da si dobrodošlico novinki izrazila z očitanjem nečesa kar sploh ni blo rečeno Med vrsticami pa sva post očitn vsak po svoje prebrala in sprejela.... Ne, to pa ni res spet, sem samo elegantno seksi izpopolnjen , viš maš to o malarjih pa očeh pa prav, kak me eni drgač vidijo, ne Tko da o tem in bluzenju o velik pod palcem itd. pa ne vem kaj ti naj rečem.........mogoč le to, da po moje še v lajfu nisn bejbe na dnar dobu..... Skuliraj se že 1x , pa ne bodi, tko globoka in pametna kot si, tko zlahka prepričana o plehkosti drugih........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ni mi jasno kaj se toliko z mano ukvarjaš, a se zanimaš zame? Ker kao vse živo kao veš o meni, jaz o tebi ne vem nič, nikoli nič slišal o teb, se tud nič zanimal, razen, da si nagnjena k pretiranemu odzivu..... Kje sem na javno napisal, da sem kupil flat za 40 mio, kar ti tukaj trdiš? Tudi nasploh mi je zanimivo prebirati globoko mantis, ki si na podlagi govoric ustvari tko kao trdno mnenje o nekom, da o njem kao verodostojno javno na forumu razglablja.....cccccc...... Zresni se mal, no. Zakaj tako menim o ženskah, s katermi sn bil? Zato ker sn bil zravn, veš, ti pa samo sklepaš, in to najbližje svojemu razmišljanju in odzivanju na moške In ko si me že tko intenzivno prebirala, bi lohk prebrala tud, da sn do enga 35 leta z minimalnim dnarjem živu, a na ta drobiž so se palile ....haha Kolk zmorem? V debati? Zanesljivo tolk, da boš potem užaljena in besna, če pa si tega res želiš, ti ustrežem........pa da te mal verbalno seciram, sploh ker si mi ponudla materiala na pretek..... Lahko pa tud na os kako rečeva, da ne bova v želji po fajn in ostri debati predmet zabave drugih postala...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 : Lahko pa tud na os kako rečeva, da ne bova v želji po fajn in ostri debati predmet zabave drugih postala...... Too late We want more. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Kakorkoli, res pa je, da se lepim ljudem bolje gode. Priložnosti in ugodnosti se jim odpirajo povsod. Imam kolegico, ki s svojo lepoto obrača ljudi (predvsem moške), ki jo obkrožajo. En ji nese ruzak na hrib, drug ji kupuje pijačke, tretji večerjo, četrti ji zrihta službo. Madonca in to vse zastonj, brez kakršnegakoli povračila. Ker ji je to nekoliko samoumevno, te bogim fantetom še kako kruto spusti in jim zamori. Da bodo vedel, da predaleč pa ne smejo in kakih uslug/povračil naj ne pričakujejo. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Težka bo, antoninus, k je tolk bluzenj o men navedla (razn, da sn seksi izpopolnjen oz. ful zalit, kar si pa ti tko vidu, pa me valjda neš ti k tip ocenjeval ), da če ji bom odgovarjal, se bom razgaljal javno, do tega pa mi ni. Te pač naj bo kot ona prav. Pol pa tud če padem not v debato znam bit preoster, pa mi ni do tega več.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Kakorkoli, res pa je, da se lepim ljudem bolje gode. Priložnosti in ugodnosti se jim odpirajo povsod. Imam kolegico, ki s svojo lepoto obrača ljudi (predvsem moške), ki jo obkrožajo. En ji nese ruzak na hrib, drug ji kupuje pijačke, tretji večerjo, četrti ji zrihta službo. Madonca in to vse zastonj, brez kakršnegakoli povračila. Ker ji je to nekoliko samoumevno, te bogim fantetom še kako kruto spusti in jim zamori. Da bodo vedel, da predaleč pa ne smejo in kakih uslug/povračil naj ne pričakujejo.Daj bodi dobra, pa napopaj njeno fotko, da se je bomo lahko izogibali. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 hmmm, še vedno pa je moja kolegica in je ne bi izpostavljala. Povedala sem samo zgodbo, da je lepim, ki pa imajo še kanček pameti in premetenosti, lahko prav lepo. Se svet vrti okoli njih. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.