Michelle 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Opažam, da se to dogaja. Meni je vseeno, kako človek zgleda. Bolj mi je važno, kakšne kretnje ima, kakšno "energijo". Sicer pa hodim v ekstreme. Imam dneve, ko sem jezna, če me kdo že lepo pogleda kaj šele, da me sili v pogovor z njim, imam pa dneve, ko sem sem čisto razpoložena za pogovor. S komerkoli pač. Glavno je, da da nekaj na osebno higieno. Smrdljivcev ne prenašam. Vsaj osnovne zadeve. Čeprav sem imela nekoč ustni izpit pr enmu profeosrju k mu je tolk smrdelo iz ust, da mi je bilo slabo Ampak tu potrpiš..za 9 ja Kaj sem že hotela reči? Aja, da dejstvo za to, da ne gledam tako na zunanjost, so tudi nekateri moji bivši fanti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Zdaj ko sem še enkrat prebrala, vidim da je res mičkeno, ampak čist mičkeno zlobno Sej eni so tud good-looking no Eni so me pa s besedami, dejanji..blablabla prepričal...prav grd ni bil noben Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 mah, naprvo žogo valda nardi name vtis neky; eni temu rečejo zunanji izgled, eni energija...vtis traja samo tolko, dokler oseba ne odpre ust (začne govorit)-pol mi je precej jasno s kom mam opravka. Vsekakor dajem prednosti notranjosti, čeprav glih za to, da spoznam človekovo zunanjost, je potreben nek vtis o njegovi zunanjosti; ljudi pa nimam zato nič več/manj rajši, če so lepi (a so glupi), če so polni sebe in votli znotraj (olupki); ja, večinoma jih delim na olupke (zuni je uj, znotraj pa fuj) in one "druge"-kao normalne; normaln itak ni nben Pač tm so taki i onaki, z enimi se ful štekam, z enimi se toleriram, z enimi se pa sploh ne morem Videz tuky nima pomena, vsaj zame ne. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Meni je vseeno, kako človek zgleda.Tudi meni je vseeno kako človek izgleda, razen če gre seveda za žensko. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 To pa je čist tko napisano k da bi kaka strelka napisala...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Sam tisti, ki druge zajebavajo zaradi izgleda so pa res navadni izmečki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Ljudje smo egoistične kurbe. Od egoistične kurbe pa lahko pričakuješ karkoli.Noben te nima rad in te ne bo imel nikoli rad. Sam sebe imaš edino lahko rad in to se najlažje naredi z super nalepkami. Eni hočjo bit lepi zato rabjo ustvarit grde, eni hočjo bit prijazni in ustvarijo neprijazne, eni hočjo bit razgledani in zato ustvarijop nerazgledane, eni inteligentni,... Od kje mi to? Posvetilo se mi je v neki situaciji in bolj logično razmišljam bolj je smiselno. ...Nekateri pa so pač slabše sprejeti v družbi, ker se premalo ljudem nahajajo na listu za v trgovino. Sam tisti, ki druge zajebavajo zaradi izgleda so pa res navadni izmečki. evo, o tem govorim Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Ja ne morem spati, ker ne razumem zakaj je tako.Sebe imam za normalno zemljanko, ki ne izstopa iz množice in zato lahko dobim prijatelje kjer hočem in si dobim fanta kakršnega si želim. Ja ampak tu se začne moja zgodba oziroma razmišljanje o krivici, ki jo delam in jo delamo tudi ostali. Pred nekaj dnevi sem spoznala prijaznega fanta, ki mi pomaga pri nekem delu, ki ga bom potem delala jaz. Ko sem prišla se avtomatsko odmakneš in oceniš - čuden. Ker pa narava dela zahteva druženje oziroma večino časa prebiješ s to osebo in spoznaš, da je dalečnad pričakovanji. Je zabaven, duhovit, prijazen, zgovoren, vljuden, ... super fant. In potem nekako po ovinkih se zanimaš za na primer punco, ženo, otroke in ugotoviš, da zasebnega življenja nima. Zakaj? Ker ga je narava naredila manj privlačnega, kot je naš normativ. Hudo mi je, ker sem tudi sama taka in ocenjujem zunanjost ljudi in šele nato, ti je žal, ker si nekoga obsodil zaradi izgleda. Zanimiva pa mi je še ena stvar. Takšni ljudje so olikani, prijazni, zabavni, sramežljivi, niso dominantni, sprejemajo te kakršen si brez ugovorov., Ali je to zato, ker nima samozavesti in ve da ni privlačen za okolico in mi snobi vse te lastnosti lahko zanemarimo, ker smo lepi? Boljše je, da smo lepi, ker se nas ne bodo sramovali, kot grdi in imamo 1000 dobrih lastnosti. Ja, taki smo in nisem mogla, da tega ne bi napisala. Upam, da podobne teme še ni, ker sem nova na blogu in je nisem zasledila. Mislim...pretiravaš pa malj bolj.. Kr naenkrat ne moreš spat zaradi nekoga,ki si ga na začetku označla za čudnega..zdj ti je pa prirastu k srcu...Eh..maš pa res problem.. Preveč razmišljaš..definitivno.. Jz sem človeka po zunanjosti ocenjevala v osnovni šoli in ,če sem odkrita še tud v srednji šoli(predvsem moške),ampak na srečo so ta leta mimo..Zdj ocenjujem ljudi predvsem po tem,kako se počutim v njihovi družbi,ni važen izgled,pa kako so oblečeni..važno je,da se počutim sproščena in zaželena ob nekom...in isto on ob meni..Ljudi sprejemam takšne kot so in se ne obremenjujem s tem,zakaj je pa on samski ipd..To je čista izguba časa...Vsak ve za sebe..ali pa si misli,da ve... Vglavnem...butasto se mi zdi..da sklepaš,da pa ta moški(ki naj bi v tvojih snobovskih očeh veljal za manj privlačnega)nima ženske ,družine ,zato,ker ni ravno lepotec..Mislim..kako razmišlanje.. Kolk lepih in tudi malo manj lepih ljudi je samskih..pač vsak človek ma svoj vzrok ,da je pač samski..Res mi je noro,ker nekateri izhajajo iz sebe.. Men je pa fajn to,da v mojem besednem zakladu ni besede GRD...---so le lepi in malo manj lepi ljudje na tem svetu... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 jamr. jaz recimo imam kar pravilne poteze, nisem grda, ...vse kar v redi. ampak, jaz mam tako osebnost , da me kar pogrša. od znotraj navzven izžarevam eno " ne zaupam ti, pej stran". tko da .... Diana ti si res full lepa ženska...mi deluješ kot kak model... sam...... Si pa tud že tečna z vsem tem..Se prav čuti,da si zelo nesamozavestna,da hočeš,da se svet vrti okrog tebe..kako je šele v RL..To bi rada vidla... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Še to bi dodala..neny...potem po tvojem razmišlanju se poročajo samo lepi ljudje..samo lepi ljudje so srečni in zadovoljni,imajo otroke in bla,bla,bla....Mislim.. pa tako razmišlja en 10 letnik,ne pa zrel človk..Kao zdj,če sem pa manj privlačna..bom mela pa določene vrate zaprte,ne bom nikoli v vezi in podobno..Niti pod razno.Vse je odvisno od stanje duha določenega človeka.. Veš,še so ljudje ,ki gledajo na svet drugače kot ti..Jz sem ena izmed njih.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ne morm bit tih.Tuki se eni tok duvate, kok ste oh in sploh boljši, ne razmišljate tko pa tko, pa ne ocenjujete človeka po videzu, ko pa vidm kake vaše komentarje, me pa (po domače povedan) srat prime... Mi smo mel v srednji šoli enga sošolca, k je bil tud mal prizadet. Pa smo ga vzel za svojga, se trudl, da se je med nami počutu domače. ne bom rekla, da ga nismo nč šimfal, ampak smo poskrbel, da se to ni dogajal pred njim, ker je bil pač naš. In smo mu to tud pokazal. Sej se je vidl, da se je dost dobr počutu med nami, glede na to, da nam je vedno bl zaupal, iskal stik z nami. Tko, da... Je pa problem, ker so najhujši ocenjevalci ravno otroci v OŠ in SŠ. In ravno takrat smo najbolj občutljivi, puberteta in to. To je ful jeba. :xx!: Sam, klinc...najbolš bi blo, da bi vsak pred svojim pragom pometel, če ti že kej ni všeč na nekom, mu tega ni treba na glas trobit in se norca delat, že tko ma folk preveč težav sam s sabo... No, ja, nimaš kej...kokr da bo tole kej spremenil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 danes sem žleht ker sem vstal na levo nogo in se ob desno spotaknil Ja, se ti vidi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Še dober, da sam na zunaj..... Hahaha, sn se spomnil ene moje debate z enim lunatikom, sn se vadu, da ni sam izgled pomemben, da pač tko nanese, da se s kako luškano kdaj zapletem, čist slučajn pa to ......pa me .....pa reče: kaj te tebi je, kaj te naj z babo, če ni lepa? Me zanima, če bo opazi in komentiral to kaj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 .....pa reče: kaj te tebi je, kaj te naj z babo, če ni lepa? Me zanima, če bo opazi in komentiral to kaj..... Se prav, da je štajerc.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ....zaj hočeš rečt, da smo sam štajerci taki čudaki, da imamo radi lušne bejbe, pikica? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ....zaj hočeš rečt, da smo sam štajerci taki čudaki, da imamo radi lušne bejbe, pikica? Ne, sam, ko si komentiral, kako ti je rekel, si po štajersk...nisi pazil, se pravi, da je štajerc. Pa mislm, da leeon in Mick nista na vezi. Čeprov, leeon itak sam na hude bejbe pada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Nis pomislila, da sn sam štajerc, pa sn pač po svoje opisal kaj je reku...... Sherlock Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Še dober, da sam na zunaj..... Hahaha, sn se spomnil ene moje debate z enim lunatikom, sn se vadu, da ni sam izgled pomemben, da pač tko nanese, da se s kako luškano kdaj zapletem, čist slučajn pa to ......pa me .....pa reče: kaj te tebi je, kaj te naj z babo, če ni lepa? Me zanima, če bo opazi in komentiral to kaj..... đizus, ajnfoh uporabiš jo namesto gospodinjskega aparata, vodni kamen rad uniči pralni stroj....to je še iz prazgodovine, ko je neandertalcu, kamen k se je skotalu z brega, dve babi pofental ko sta mu kožuh na potoku splakovali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Nis pomislila, da sn sam štajerc, pa sn pač po svoje opisal kaj je reku...... Sherlock Ne, ne, tko je, kt sm rekla. Eh, o Angelini pa ne bomo...presuha, pa jst bi bla tud tok lepa, če ne še bl, če bi me tkolele pleskal pa v poze dal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 đizus, ajnfoh uporabiš jo namesto gospodinjskega aparata, vodni kamen rad uniči pralni stroj....to je še iz prazgodovine, ko je neandertalcu, kamen k se je skotalu z brega, dve babi pofental ko mu je kožuh na potoku splakovalax:Dx Ja, ne, hepan, nea ve kak se babe uporab, mislim. Te pa je tega kolk češ.......lohk ti pere, kuha, puca, pir prnaša k fusbal gledaš, pa zaj v skrajni sili, ti ga lohk potegne ob fusbali pa piri, no, v res skrajni sili pa v polcajtu če ma telešček še kolk tolk vreji bi z vrečo na glav tud šla skoz..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 pa ti si moj sanjski moški k poznaš multi funkcije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ne, ne, tko je, kt sm rekla. Eh, o Angelini pa ne bomo...presuha, pa jst bi bla tud tok lepa, če ne še bl, če bi me tkolele pleskal pa v poze dal. Ja. Le kak bi lohk blo drugač, ne Zaj, saj se te da tud v tako pozo dat, da se te v faco ne vid, veš, tak da, so rešitve vedno kake..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 pa ti si moj sanjski moški k poznaš multi funkcije Kdaj se fusbal spet kaki začne? jaz jih tudi poznam samo jih nea znam priklopit, ker me ono navodilo o uporabi zmerom je..eKaj te te ma to zajebavat, pa tko kratko in enostavno je: baba mora ubogat! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ja. Le kak bi lohk blo drugač, ne Zaj, saj se te da tud v tako pozo dat, da se te v faco ne vid, veš, tak da, so rešitve vedno kake..... A zato si mi zmer vrečko na pijačo prnesu...do zdej mi ni blo jasn zakaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.