Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Težka bo, antoninus, k je tolk bluzenj o men navedla (razn, da sn seksi izpopolnjen oz. ful zalit, kar si pa ti tko vidu, pa me valjda neš ti k tip ocenjeval ), da če ji bom odgovarjal, se bom razgaljal javno, do tega pa mi ni. Te pač naj bo kot ona prav. Pol pa tud če padem not v debato znam bit preoster, pa mi ni do tega več.... Javno priznam, da sem ti še en drink dolžan. He hee, naj ima dama zadnjo besedo. hmmm, še vedno pa je moja kolegica in je ne bi izpostavljala. Povedala sem samo zgodbo, da je lepim, ki pa imajo še kanček pameti in premetenosti, lahko prav lepo. Se svet vrti okoli njih.Ok, razumem. Samo zaskrbelo me je, da jo mogoče poznam. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ja, nelika, sam čist tako pa tudi ni. Se mi zdi, da so lepi, bejbe predvsem, pol velikokrat v upravičeni dilemi, zakaj jih tipi marajo, a sam zarad izgleda ali tud kot osebnosti, kot bi si to verjetn res želele......To ti je varianta kot pri men, k sn bogat moški, pa revež nkol ne vem al me marajo zarad mene al zarad dnara.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Mogoče pa res. Hihihi Ja, nelika, sam čist tako pa tudi ni. Se mi zdi, da so lepi, bejbe predvsem, pol velikokrat v upravičeni dilemi, zakaj jih tipi marajo, a sam zarad izgleda ali tud kot osebnosti, kot bi si to verjetn res želele......To ti je varianta kot pri men, k sn bogat moški, pa revež nkol ne vem al me marajo zarad mene al zarad dnara.... Ja, sam ženske vemo, da naša lepota vpliva na moške harmone. Se tega zavedamo. Tako, da s tem ni problemov. Itak, je v daljši vezi pomembna še osebnost. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Javno priznam, da sem ti še en drink dolžan. He hee, naj ima dama zadnjo besedo. To pol ne bo težko izterjat.... Ja, to ti je tko.......k un vic k tip pravi, da ma on pri bejbi vedno zadnjo besedo...........da, draga. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ja, nelika, sam čist tako pa tudi ni. Se mi zdi, da so lepi, bejbe predvsem, pol velikokrat v upravičeni dilemi, zakaj jih tipi marajo, a sam zarad izgleda ali tud kot osebnosti, kot bi si to verjetn res želele......To ti je varianta kot pri men, k sn bogat moški, pa revež nkol ne vem al me marajo zarad mene al zarad dnara.... Ja, to je pa res. Če si bogat, nisi nikdar sam (vsaj ne fizično), hkrati pa nikdar ne veš, če niso zraven samo zaradi keša. Če pa nisi bogat, si lahko ziher, da ne gre za keš. Je pa tudi res, da si v tem primeru večinoma sam. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Če si bogat, pomaga da si škrt do prijateljev. Tko vsaj veš, da niso s tabo zaradi denarja. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Če si bogat, pomaga da si škrt do prijateljev. Tko vsaj veš, da niso s tabo zaradi denarja. Kako pragmatično. Na to sploh nisem pomislil. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Mogoče pa res. HihihiJa, sam ženske vemo, da naša lepota vpliva na moške harmone. Se tega zavedamo. Tako, da s tem ni problemov. Itak, je v daljši vezi pomembna še osebnost.Ja, saj mi bogati tud vemo, da se del žensk na to pali..... Itak. Pravzaprav osebnost (ne lepota) odloči ali ostanemo (dlje) skupaj, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Pismu, res je treba glede strateških vprašanj v odnosih vedno spraševati ženske za nasvet. Na tem področju so toliko bolj razvite od moških kot Nemčija od Etiopije v 30-ih. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Če si bogat, pomaga da si škrt do prijateljev. Tko vsaj veš, da niso s tabo zaradi denarja. ...kako pa naj lepa ženska ravna? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Lepa ženska izkoristi moško neumnost. V kolikor je take vrste.... Ko pa hoče partnerja, pa pride do njega brez make-upa. Če se ne ustraši, pol je cool. Če pa se zgrozi, ko jo zjutri vidi zalimljeno, pol pa ve da ni pravi. Pa če tip zaspi, ko z njo debatira na kavi, pol tudi ve, da ga ne zanima njena osebnost. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Lepa ženska izkoristi moško neumnost. V kolikor je take vrste.... Ko pa hoče partnerja, pa pride do njega brez make-upa. Če se ne ustraši, pol je cool. Če pa se zgrozi, ko jo zjutri vidi zalimljeno, pol pa ve da ni pravi. Pa če tip zaspi, ko z njo debatira na kavi, pol tudi ve, da ga ne zanima njena osebnost. Tako klovni kot ženske se šminkajo. Eni rugajo v glavo otroke, ostali pa moške. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Kake mate! A po sexu lohk zaspi, al je to že preveč podobno rutini? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 No, saj večina nas ni takih. So pa primerki. Saj tudi moški imajo svoje fore, ko ženske lovijo samo zaradi seksa in njene lepote. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Lepa ženska izkoristi moško neumnost. V kolikor je take vrste.... Ko pa hoče partnerja, pa pride do njega brez make-upa. Če se ne ustraši, pol je cool. Če pa se zgrozi, ko jo zjutri vidi zalimljeno, pol pa ve da ni pravi. Pa če tip zaspi, ko z njo debatira na kavi, pol tudi ve, da ga ne zanima njena osebnost.Čak mal, saj ne rabite make-upa da ste lepe.... Pa...pismo....jaz se zjutraj zgrozim že ko sebe vidim zalimljenega..... Ja, saj potem tud bogat moški k sn jaz neb mel blemov.......če na kavi z mano zaspi, ni to to. Čak mal, tak ded je pol tak totalno adio, je.beš lovca k na lovu ne uspe ne zaspat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Kake mate! A po sexu lohk zaspi, al je to že preveč pobobno rutini? Po mojem bi vas moralo bolj skrbeti, da ne zaspi med seksom. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 najbolj važno, da ko je konec, da te pokrije, da se ne nahladiš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Mantis hoj, ne se kregat no. Jaz tok ne maram prepirov , so se že moji starši skoz kregal. Čeprav včasih pa tud mene kaj zjezi....Bemu... Upam, da tist o horoskopu ni name letel? Ker še vedno mislim, da si cool, ker si fajn opisala in prav profesionalno zadela bistvo. Drži se! Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 a hvalil me pa noben ne bo, pa kaka je to pravica : se bom pac sama, pEvo, dobra roba se sama hvali. najbolj važno, da ko je konec, da te pokrije, da se ne nahladiš Ja, s takim revežem, ki nima niti za kurjavo pa valda ne boš šla. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Pri men noben, še po sexu težko, ker ne dam mira! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ok Mick, imam prevec casa danes. Res je, ti si mi jako ratal zanimiv v tistem momentu, ko si mi rekel, kar si mi pac rekel, ponavljat mi ni treba, je citirano. In si še ponovil. No pa sem povezala koscke sestavljanke o tebi skup. Kako si zivel pred tem, sem zdaj prvic slisala.In stanovanje za 40 mio, o tem si teoreticno govoril v nekih cifrah od pa do, ampak res potem nisem sla čekirat za kolk, pa zdaj tud ne grem, to je bla moja napaka v zapisu in tudi, bom jaz zdaj to preiskovala, bi se mi zdelo prav šnofajoče, ker nimam zakaj, si bos še res nazadnje mislil, da si mi zanimiv. Ja stari dedi me pa res ne zanimajo :xx!: Zakaj te tako skrbi seciranje, bom pa reva napadena ja menda branila samo sebe, kdo pa me bo drug, ce ne jaz? One mutaste so itak vse tiho tam, ki sem jim horoskope delala. Kot da mene nekdo lahko meni nic tebi nic skritizira kot kakega buteljna tu in mi na koncu doda še oznako "pametna da sem", a hvalil me pa noben ne bo, pa kaka je to pravica : se bom pac sama, pa ce moram v ta namen malce pobrskat po spominu glede tebe pa tvojih zapisov tukaj. saj zato pa jaz ama nista ne dam na hvalo, raje kritiko, a kritika naj bo konstruktivna. zdaj pa bistveno : za Neny je pac blo to pisarjenje sploh namenjeno... medtem ko tebi v mojem prvem postu ni blo ama nista receno, ej, jaz sem tebe cist na miru pustila, a glej ga zlomka, ti pa kar s fraj lepega priletis kot kaka jezna stara kavka se dreti, kaksna da sem in kaj to delam novincem. Saj si pol videl, da nisem dobro razumela, pa še potvarjal si krneki. Pol pa sem se v to opisovanje, ki ga ti razumes kot seciranje tebe, podala z dodobra opisanim namenom na koncu velikega zadnjega odstavka v prejsnjem postu, da daj povedat kaksno pametno, saj si jih pa ja poln, da ti ven gledajo v nekaterih temah, sem praviloma na tvoji strani - in kjer vecinoma ne nehas, pa ceprav si vsaj po izobrazbi kao pametnejsi, ce ze drugace nisi Nikakor pa zato, ker bi si jaz hotela tebe kakorkoli privosciti ali se bognedaj celo zate zanimati, pa sem ze zgoraj povedala, zakaj pa tega res ne. Si kar zapomnim, kaj je kdo rekel, no stevilke mi pa res ne grejo, oprosti za tisto stanovanje. Pa nekam obcutljivo delujes, sem mislila da iz vasega foha niste tako mehki. Res sem mislila zgolj to, da ne bos samo zame govoril, ampak še kaj drugega na to temo rekel, nic drugega takega, ne pa z namenom da sem jaz potem secirana al bognedaj kaksnim drugim. ......... Sem ti povedal kar sem ti mislil. O temi, debati, nelynem postu in tvojem, ne o tebi, zakaj maš tako silno željo osebno z mano razpravljat, me predstavit kot me predstavljaš? Pa še večinoma se motiš...... Nisn reku, da me seciraš. Očitno ne veš kaj to je, ne me rajcat, no...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Evo, dobra roba se sama hvali. Ja, s takim revežem, ki nima niti za kurjavo pa valda ne boš šla. Eh, priletela sem v toto temo, pa je bila sam asociacija na en star vic nu na tak način pišejo ovni , kr neki vsekajo sem vidla da si spraševal kako pišejo tam nek Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Eh, priletela sem v toto temo, pa je bila sam asociacija na en star vic nu na tak način pišejo ovni , kr neki vsekajo sem vidla da si spraševal kako pišejo tam nek Pol sem pa pomirjen, če je to kr neki, pol je to zihr to. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Eh, priletela sem v toto temo, pa je bila sam asociacija na en star vic Si jo zaćutla, ha, pa da se boš fajn mela tu .....k se nimamo radi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Čak mal, saj ne rabite make-upa da ste lepe.... Pa...pismo....jaz se zjutraj zgrozim že ko sebe vidim zalimljenega..... Ja, saj potem tud bogat moški k sn jaz neb mel blemov.......če na kavi z mano zaspi, ni to to. Čak mal, tak ded je pol tak totalno adio, je.beš lovca k na lovu ne uspe ne zaspat Jah, pazi se žensk, ki ob tvojem čebljanju zaspijo ali zehajo. Al pa se jim učke zasvetijo, ko potegneš denarnico.Čeprav, jaz se strinjam, da je ženske potrebno razvajat . Sam tiste, ki so na dolgi rok . Ne pa žensk kupovati, da dobite pozornost. Madonca, to je nespametno. Tole se niti ne jezim, nekako skusam vzpostaviti konstruktiven pogovor v najboljsi veri, da bi bila PRAVILNO RAZUMLJENA, pa sem vmes dobila obcutek, da se doloceni režijo tukaj. No saj je prav, pa se naj, se je boljse smejat kot jokat, pa ce lahko kaj k temu prispevam, zakaj pa ne Mah, ne vem. Po moje Mantis, se ti noben ne reži. Pa tudi Mick želi zakopat bojno sekiro, imam občutek. A ne, Mick? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.