Skoči na vsebino

slabše sprejeti v družbi zaradi izgleda

neny

Recommended Posts

A zato si mi zmer vrečko na pijačo prnesu...do zdej mi ni blo jasn zakaj. :vragec: x:Dx x:px

Ja, za vsak slučaj, človk nkol ne ve, kak pir preveč spije pa v kafiču je na tv glih kak fusbal, se pol v polcajtu še ki spozab x:px ........tepa vreča prav pride. :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 169
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mysti, ne štekam

xnckrivx

meni se je enkrat neki ful zanimivega zgodilo v OS.

smo imeli enega fanta na šoli, starejši razred od mene, ki pa je bil obupno agresiven. jaz včasih raje nisem šla na kosilo, če sem videla, da je v jedilnici :o|o:

no, enkrat ful nobene vrste za kosilo (2, 3je pred mano), vzamem pladen in se postavim v vrsto, se obrnem in ON stoji za mano, čist zraven mene, skoraj naliman name...in ga pogledam total prestrašena, da zdej me bo pa udaru, uščipni, stopu na noge, pluno...in me gleda, čist, čist blizu in pravi: zakaj imaš pa ti tako velike, črne oči?

jaz ga samo gledam, se obrnem in grem naprej v vrsti...nikol več se mi tut približu ni... :palec:

drugače sem bila pa jaz ful drugačna od sošolk in me niso najbolje sprejemali, ampak so se me včasih mogoče celo malo bali...ne vem zakaj,. ker nisem bila napadalna, nesramna, sploh pa ne močna (da bi lahko koga pretepla npr)

sem bila z mamo samohranilko, vsi so vedeli, da sem posvojena, pol cajta sem preživela v bolnicah, pa še z avtobusom sem se vozila v šolo :o|o:

mislim, da ni toliko v izgledu, kot je v energiji, ki jo oddajaš. jaz sem do sedaj še vsedno dobila delo, ki sem ga hotela, ker sem vedno dajala filing, da sem t'prava x^x

čeprav je pa res, da je v mnogih situacijah lepši ljudje bolje pridejo čez življenje.

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

mysti, ne štekam

mislim, da ni toliko v izgledu, kot je v energiji, ki jo oddajaš. jaz sem do sedaj še vsedno dobila delo, ki sem ga hotela, ker sem vedno dajala filing, da sem t'prava x^x

čeprav je pa res, da je v mnogih situacijah lepši ljudje bolje pridejo čez življenje.

To je lahko zelo res. Že kot otrok sem zelo rada opazovala odnose med ljudmi. Opazila sem, da so se npr. sošolci neketere močnejše sošolke/ce sprejeli, druge pa ne. Tisti dve sošolki sta bili eni pozitivki, komunikativni, pa zabavni, medtem, ko so se na sošolca nono stop spravljali in ga zafrkavali. Veliko je v energiji, ki jo oddajaš. kako ti uspe, dati feeling da si ta prava?

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

hvala x:Ix

ful ste srčki...ampak res.

ampak ne mislim, da sem lepa...se počutim bl k črna luknja...se mi zdi, da sem bl kot vrtinc čustev, ker tudi, ko se pogledam v ogledalo, vidim čustva...vedno, ne samo sedja, ko sem sploh čustveno bolj razvrta kot kaj drugega

mysri meni je ime Ana Marija...veš kakšen šok za moje sošolce, samo maje, tine, špele.. :o|o:

pa saj so vsa ta imena čist ok, samo moje je bilo čist preveč srednjeveško za tiste čase

da o priimku ne govorim x:o)x x:Dx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

kako ti uspe, dati feeling da si ta prava?

hm, verjetno, ker sem dvojčica in, ko se odločim, da mi jeki všeč, me zgrabi tisti ego, da lahko gore premikam x:o)x x:Dx

ej, še ena zlobna: A STE OPAZIL, KAKO SO VSE (VEČINA) TISTE T'NAJLEPŠE SOŠOLKE IZ OŠ, ZDEJ PROV BEDNE?

:lol: :fiju:

afriški pregovor

ej, samo en moj sošolec, ki je bil že v OŠ ful IN, je to tudi ostal...verjetno zaradi samozavesti.

starši so mel ful keša (ga imajo), pa fant pameten 100/h, pa še dobro izgleda...jaz sem ga ravno zadnjič srečala in je biu absolutno: NJAMIIIIIIIi

:vragec:

afriški pregovor

še ena zlobna: A STE OPAZIL, KAKO SO VSE (VEČINA) TISTE T'NAJLEPŠE SOŠOLKE IZ OŠ, ZDEJ PROV BEDNE?

aha, to sem pa že zadnjič razmišljala x:Ix

glede izgleda zunanjega..

ko vsi pravijo, kak predvsem gledajo na notranjost..

no ja, jaz priznam, da je meni pomembna tudi zunanjost. saj človeka najprej vidiš in šele potem začneš odkrivati

tudi njegovo notranjost. ker če je meni nekdo antipatičen že na prvi pogled, se z njim sploh ne ukvarjam. vem, da je to grdo,

samo tak pač je. pa ne mislim zdaj s tem, da mi je zdaj pomembna samo zunanja lepota, sploh ne. predvsem energija posameznika.

se spomnim v sš, ena sosošolka, na vsak način se je hotla družit z mano, samo mi je bla tak zoprna, tak antipatična, da je videt

nisem mogla. in sem ji to tudi povedala x:Ix :fiju: aja, pa ni bila grda, pravzaprav je bila lušna. samo tista energija, ki jo je oddajala xnckrivx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

zato, ker je M-jev prijatelj

...ja, ja...slovenija je tako micena x;)x

afriški pregovor

ej, še ena zlobna: A STE OPAZIL, KAKO SO VSE (VEČINA) TISTE T'NAJLEPŠE SOŠOLKE IZ OŠ, ZDEJ PROV BEDNE?

Ja to se tudi zgodi. Smo imeli sošolko, ki je veljala za lepotico, danes pa je full debelušna in tudi nič posebnega.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Pol druga je bila pa totalna metalka, debelušna, z ogromnimi črnimi očali. Danes pa je uspešna poslovna ženska, ima ogromno denarja in hodi okrog s čudovito frizuro, najdražjimi oblekami in je prava gospa. Je čist v športu in je shujšala....Noben je ne prepozna, ker je taka sprememba. Celo tisti ne, s katerimi smo skupaj žurali pred 10. leti.

Nelika ti si tipičen primer onih ki jim zunanjost ni pomembno ampak je važno kaj ma člouk notri kenede? x:Dx

Ja seveda, govorim o spremembi, ki jo je doživela. Ne vem pa če je njena notranjost zdaj kaj lepša, ko pa je bila v OŠ ena hudoba mala.

M je pa kdo? to bi lahka bil tudi jaz x8Dx

moj bivši, Matija

afriški pregovor

Ja no super, da z njim poklepetaš in da si poleg zunanjosti, opazila tudi njegovo notranjost. Drugače pa to, da je oseba samska, ni nujno povezano z zunanjostjo. Imam kolegice, ki bi lahko bile manekenke, pa so samske, ker so preveč zbirčne. Ja, pa take osebe kot si jo one želijo sploh ni. Da je lep, pa bogat, pa inteligenten, pa avanturist, pa mal otročji in mal deca, pa zna bit čustven in po moško udart, itd. Spet nekateri samski kolegi, ki jih poznam pa bi imel tipično blondo, z velikimi joški itd.

To, da je malo čuden ni ovira, da si ne bi našel punce. Mogoče je mal bolj sramežljiv, malo manj družaben itd.. Fajn bi ga bilo vklopt v kako družbo, če si sploh želi punce....Ta tema, biti samski pri 30ih in kako težko je najti partnerja, je vsaj v mojem krogu prisotna kar pogosto. Ko smo bili mlajši, smo spoznaval vrsto različnih ljudi, sedaj pa je malo težje. Folk je že poparčkan, pa imajo svoje obveznosti in se zapirajo v manjše kroge. Za vse pa tudi ni internetna ona-on varianta.

Zdej pa ze tok casa mickove poste beres, da si zih opazla da tvoje prjatlce ne upajo v prazno.Je lep pa bogat,no tko prav, to da je inteligentn se ze iz postov vid,da je avanturist je pomojm mantis mal namignla,prereka se k otrok,ampak je vseen "ornk desc".Jst pravm IDEALNO.Ce mi ga nav prej ksna tvoja kolegica spelala, se bom se zalubla x:Ix

K sm bla jst v OŠ so me dobro sprejemali, v bistvu sm bila vodja xrolleyesx je pa res, da sem vsazga, k se ni strinjal z mano prebutala na mrtvo in živo, zato tut vedenja nism imela nikoli vzorno :o|o: ampak zgolj primerno x:o)x (mp-jev; manj primenega vedenja pr ns niso poznal); jah takle je blo ja, v vsakem razredu po ena baba (že tkrt smo se tko poimenovale), k smo obvladovale desce (tko smo jim rekle), ostale so se pa učile pr taglavni x^x tj meni x^x

Pol nekak v 8.r. se mi je pa zdel butast pretepat se pa fajtat, koržne iz obratov delat, mal je blo čudno tut zarad tega, k sm hodila v glasb.šolo, igrala klavir, obenem pa kungfujevsko premlatla tut kakega starejšega fanta. Klinc, izhajam pač iz geta, se morš naučit, al un tebe, ali ti njega.

No, pa sej se tut zdej tko obnašam (tko pravjo :o|o: ) da se me 50% bedakov/idiotov (ž in m sp.) rajš ogne, znam res grdo gledat :vragec:

Zanimivo, zmer sm mlatla pa sam fante, punc nikol xnckrivx no, pač pride to tko v getu (da sm gor zrasla v getu sm zvedla šele od Trkaja-isti okoliš).

aja, dokončno sm se nehala pretepat nekak tm pr 15-ih - k se mi je zdel butast, tok stara, pa se še zmer mlati xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

so že vedli da boš nekoč imela doma nevarnega zajca

ja, takrta nisem imela še zajca x:Dx

čeprav rudija prou paše naščuvat vsake tolk...je popadljiv k zajc

te pa nisem razumel, kak se pa drgač voziš v šolo ko z avtobusom..

zato, ker sem hodila v OŠ v neko novo naselje, vsi otroci so bli od tam, samo jaz sem se vozila iz Črnuč

:eek:

ajoj točno a je bivši al kaj?

No pa ne bomo zdej kle starih stvari pogreval, prav mi je ko ne sledim Vesoljskemu dnevniku kot Bog zapove, pa pol ogromno dogodkov spregledam

ejjjjjjjj, tega skor ni blo mogoče spregledat x;)x

afriški pregovor

Zdej pa ze tok casa mickove poste beres, da si zih opazla da tvoje prjatlce ne upajo v prazno.Je lep pa bogat,no tko prav, to da je inteligentn se ze iz postov vid,da je avanturist je pomojm mantis mal namignla,prereka se k otrok,ampak je vseen "ornk desc".Jst pravm IDEALNO.Ce mi ga nav prej ksna tvoja kolegica spelala, se bom se zalubla x:Ix

No, tko, zaj dejstvo je, da ne morem se ne strinjati z nečim, kar tko pač je. :vragec: x:Dx

Sam prerekam, da se, kot otrok? :eek: No, to mi je bl dalo mislit, k jaz sploh ža kar nekaj časa nimam občutka, da se prerekam glih kaj, me zamišlja, da me kdo tko dojema. Ker kak bi me šele, ko se res prerekam. :inocent: x:o)x

K. Čapek

a tole si slučajn omenla al kako

:eek: a ti med vrsticam bereš tut tisto, kr sploh ni napisano? odg. na tvoj vpr.je ja

A ni bolj realno "nesprejeti v družbi taradi izgleda", kot pa (floskula?) slabše sprejeti?

mah kaj pa vem, a si lah delno nesprejet? pomoje si sprejet, ali nesprejet - nekak tko kt si noseč al pa nisi; ne morš bit delno noseč, al pa malo noseč xDDx

Si pa lahko boljše/slabše sprejet xDDx

mah, jst nism slovenist, pa nej experti povejo :vio:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:Dx x:Dx pa, mislem de si kr mal prepozna

Tole zdele me je pa cist zabil, direkt v srce.Ne vem ce bom lah dons kej spala.

No, tko, zaj dejstvo je, da ne morem se ne strinjati z nečim, kar tko pač je. :vragec: x:Dx

Sam prerekam, da se, kot otrok? :eek: No, to mi je bl dalo mislit, k jaz sploh ža kar nekaj časa nimam občutka, da se prerekam glih kaj, me zamišlja, da me kdo tko dojema. Ker kak bi me šele, ko se res prerekam. :inocent: x:o)x

Eno primerjavo sm pa mogla najdt,no.Sj sam zato da pokazem kok ustrezas vsem kriterijem x;)x

Tole zdele me je pa cist zabil, direkt v srce.Ne vem ce bom lah dons kej spala.

:sori: ......sam k mi ni vseen, pa nočem, da kdo trpi spet zarad mene........priklič pa spotenciri mal si še moje slabše plati.......debel, nezanimiv, star, nečimrn, dominantn, prepirljiv, flirtljiv........evo, pa ti je že lažje, ne x;)x x:Dx

K. Čapek

:sori: ......sam k mi ni vseen, pa nočem, da kdo trpi spet zarad mene........priklič pa spotenciri mal si še moje slabše plati.......debel, nezanimiv, star, nečimrn, dominantn, prepirljiv, flirtljiv........evo, pa ti je že lažje, ne x;)x x:Dx

Ma ne ni,zdej vidm da si se iskren :vragec:(sorci) Je sam se hujse.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...