Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 pa k spermiji... od miljona je eden uporabn jao janko, kam si pa zdej kliknu???? Hehe, tole mi je pa všeč! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Hehe, tole mi je pa všeč! usak dan manj ti bo, hehe pa res sm se že do zdej tele teme izogibu, tko da... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Zdaj se jo boš težje kot prej! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ma ne ni,zdej vidm da si se iskren (sorci) Je sam se hujse....pa hiter mi pride, pa mauga mam, pa še tega komi gor spravm, pa v bistvu mi sploh do seksa ni .........zdej pa ti je ziher lažje saj si še spolno aktivna al ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Si čuden! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ne sekiri se. Nisi edina ki bi sam je zaseden in to ornk Smola za nas! Iiii, a res? Ktera še te bi, pa sn tolk slep, da ne opazim? Si čuden! Evo....poleg vsega pa sn še čuden. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Hehe, tole mi je pa všeč! usak dan manj ti bo, hehe a tole si pa spregledala? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Iiii, a res? Ktera še te bi, pa sn tolk slep, da ne opazim? Evo....poleg vsega pa sn še čuden. Še dobro, da je tvoja slepa, jaz bi ti že pokazala Si že slišu za pregovor, da tip tok časa jebe, da zajebe? Še nisi? Vprašaj brata, ti bo razložil! Samo na koncu pa odjebe! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Še dobro, da je tvoja slepa, jaz bi ti že pokazala Si že slišu za pregovor, da tip tok časa jebe, da zajebe? Še nisi? Vprašaj brata, ti bo razložil! Samo na koncu pa odjebe! Ne, ne bo držal, ravno obratn. Ona veliko več vidi kot ti. Nisn. Če bi bilo tko k pravš oz. sklepaš, bi težko odjebal oz. se temu ne bi reklo tako, bi se prej reklo, da si koga odjebal. No, pa ni tko k sklepaš. In glih ti bi to lahko vedela. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ne, ne bo držal, ravno obratn. Ona veliko več vidi kot ti. Nisn. Če bi bilo tko k pravš oz. sklepaš, bi težko odjebal oz. se temu ne bi reklo tako, bi se prej reklo, da si koga odjebal. No, pa ni tko k sklepaš. In glih ti bi to lahko vedela. Še dobro. Ali pa kdo odjebe tebe! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Mene? Kak si te to spljoh lahko zamišljaš? Mene, da bi ktera odjebala......Pa saj ni nora, da bi tazga, enega uporabnega med milijonom, torej praktično edinga v SLO, odjebala......halo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Mene? Kak si te to spljoh lahko zamišljaš? Mene, da bi ktera odjebala......Pa saj ni nora, da bi tazga, enega uporabnega med milijonom, torej praktično edinga v SLO, odjebala......halo.... Je, rekel Narcis, ko se je pogledal v vodni odsev. Zapihal je veter in vzvalovil gladino in šele takrat je uzrl svoj pravi obraz! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Evo. Poleg že vsega živga, pa še narcis Zdej pa je ribici ziher že lažje, kaj pravš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Evo. Poleg že vsega živga, pa še narcis Zdej pa je ribici ziher že lažje, kaj pravš? Zakaj bi blo pa njej lepše kot je drugim! Ti ne paše, če nas mučiš? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ti ne paše, če nas mučiš? Sam ko in če vam paše..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Sam ko in če vam paše..... Men ne pa me vseen! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Značaj pripomore k lepoti...............Način vedenja,mera poguma,discipline,trdnosti in poštenosti lahko dosti pripomorejo k temu,da je človek lep. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 ...pa hiter mi pride, pa mauga mam, pa še tega komi gor spravm, pa v bistvu mi sploh do seksa ni .........zdej pa ti je ziher lažje saj si še spolno aktivna al ne? Ah take malenkosti, to sploh ni omembe vredno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvezdica76 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Pač tako je. Če si priznamo ali ne (večina si še vedno ne), ljudi najprej sprejmemo zaradi videza. Oz. to je pač prva stvar, ki jo opazimo. Nekateri ljudje zaradi tega niti nimajo priložnosti pokazati vseh svojih dobrih lastnosti, ker jim je mnogi niti ne dajo. Ponavadi se res izkaže, da je nekdo, ki je manj privlačen v resnici lahko ljubezen tvojega življenja. Žal je videz premnogokrat tudi priložnost v službi. No ja... tega je pa toliko, da ni vredno izgubljati besed. Citiraj In secret we met: in silence I grieveThat thy heart could forget, thy spirit deceive.If I should meet thee after long years,How should I greet thee? - With silence and tears. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AashleY 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 sam ni pa velikrat da se nekoga izogibaš ali da ga ravno ne sprejmeš najbolje sam zarad videza, ampak tud zarad njegovga obnašanja, ker ma enostavno nek kompleks newem npr če je debel al pa kej takšnga.... mam eno kolegico k je mal bol okrogla pa drgač full ok oseba sam enostavno se jo naveličaš poslušat ker stalno govori samo o shujševalnih kurah in o tem kakšna je..... Citiraj Boys are Łike toys Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.