discoverer 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 (popravljeno) Dogaja se že ene tri mesece, pa še ni nič bolje .hrano sem preusmeril na mlečno in obroke razpolovil, tako da jem večkrat po malem.Včasih je malo bolje , skoraj v redu kakšnih par dni, a se kasneje zopet vse vrne.Zdravnik je predpisal ultop 20 g, hmhmh menda pomaga- ni me čisto prepričalo. Pijem (vsak dan ) čaj "mešanica proti tr. krčem" iz lekarne in komarčkov čaj za babys od Hipp-a.Ima kdo kakšen predlog oz. namig, da rešim(o) tole zadevščino?Pričakujem konkretne (preverjene) odgovore, ker je ugibanja zadosti LPPS gastrolog je ugotovil pordelo tkivo in manjšo hiatalno hernijo... Popravljeno 17. februar 2007 -> discoverer Citiraj "All men have something to hide. The brighter the picture, the darker the negative." (Batman) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Pričakujem konkretne (preverjene) odgovore, ker je ugibanja zadosti S tabo se popolnoma strinjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
discoverer 5. april 2007 Avtor Prijavi Deli 5. april 2007 a noben nč ne ve, nimate izkušenj? Citiraj "All men have something to hide. The brighter the picture, the darker the negative." (Batman) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ojla! Pojma nimam o tvoji težavi. večkrat pa sem že slišala, da on trebušnih / želodžnih težavah mleko ni najboljša rešitev - rado povzroča krče in bolečine. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ojla!Mogoče bi mu pomagale one tvoje sanje, če se že ssoli boji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 O Discoverer Dobrodošel. Oprost k tko neumno sprašujem, ampak, eee, kva te tolk žre, da te boli želodec? butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Res preverjeno tudi v hujših primerih: Vsako jutro na tešče požirek čistega deviškega olivnega olja. Naredi oblogo v želodcu, s tem preprečuje bolečine in ureja vse živo.Pa še v vsakem primeru je zdravo. Meni je delovalo,ko sem imela že zelo resne probleme z želodcem. Učinek je viden kaj hitro.Poizkusi, nimaš kaj zgubit. In napiši feedback po nekaj dneh... ? Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Mogoče bi mu pomagale one tvoje sanje, če se že ssoli boji A jih mora sanjat al samo slišat ... al kar doživet? S soljo je lažje ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 In napiši feedback po nekaj dneh... ?[/color] Je ena žlička dost? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Je ena žlička dost? :xx!: ena žlica Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Ja, ena žlica - saj to je en požirek - nekak tko?Okus pa je meni na tešče :xx!: Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Strelka ti je dobro svetovala. Pri vseh želodčnih težavah najbolj pomaga kamilica, le če bruhaš, kamelice ne smeš piti. V takšnem primeru pomaga pelin. Vsekakor pa mleko pri želodčnih težavah ni priporočljivo. Kamilice ne pij premočne, pelin pa samo v hudih primerih le nekaj dni zapored. Oglasi se še kaj, ko boš to sprobal. Upam, da te SStane ne bo premamil s kakšno reklamo za svojo sol. Izogibaj se močno začinjeni in slani hrani. Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Upam, da te SStane ne bo premamil s kakšno reklamo za svojo sol.Zakaj to upaš, si jo preizkusila in praviš, da je na qurac Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 sstane pejva spat k bo najboljsh,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 sstane pejva spat k bo najboljsh,,,Jaz že na pol spim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Prvič, takšnega besednjaka jaz nimam. Drugič. Ni vsaka stvar za vse. Nisem jo probala in jo tudi ne mislim. Vsaka preveč reklamirana reč je dvomljiva. Dobro blago se samo hvali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Nisem jo probala in jo tudi ne mislim.Si vsaj knjigo prebrala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 SStane, prosim ali mi lahko poveš, ali je to tvoj vir preživljanja. Mislim, knjige in sol. Kamorkoli pogledam te najdem s svojo reklamo. No, če je to tvoj način preživljanja, ti povem, da nimaš dobrega svetovalca. Veš, jaz calvo rib ne jem zato, ker mi gre na bruhanje, ko vidim tisto blesavo reklamo. Vsake reklame se enkrat naješ, zato bi bilo mogoče pametno, da poiščeš drug način . Sicer pa je to samo moje skromno mišljenje in če ti gre vse dobro v prodajo s tem kar nadaljuj! Lep dan ti želim še naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Kamorkoli pogledam te najdem s svojo reklamo.Zanimivo, kaj vse pa gledaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trillian 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Jaz sem zdaj že cca 3 tedne na dieti (ima vnetje dvanajsternika) in počasi ugotavljam, katere stvari mi pašejo in katere ne. Od zdravnikov sem dobila samo en list, na katerem so bila okvirno našteta živila, ki jih lahko in ki jih ne smem jesti, tako da so bili ti tedni bolj v znamenju eksperimentiranja s hrano in reakcijami... Namesto mleka raje uporabljaj sojino/riževo mleko. Če ti bo mogoče kaj pomagalo; moja dieta je sestavljena predvsem iz polente, gresa (s sojinoim/riževim mlekom), kuhane zelenjave (por, bučke, krompir, špinača,...), kuhane perutnine in rib (lahko tudi na žaru, vendar brez maščobe in preveč zapečenih delov), banan, dateljnov, testenin (ki so dovolj kuhane in ne al dente), raznih kaš (ajdova, prosena), riževih vafljev, mahko kuhanih jajc, zeliščnih čajev (uporabljam 3 vrste: tulsi, kamilico in eno domačo variato, ki je mešanica rmana, lapuha, preslice). Jesti moraš počasi, dobro prežvečiti, in imeti 5 manjših obrokov dnevno.Ne smem pa jesti pečene in ocvrte hrane (tudi n eraznih omakic, ki so narejene tako, da najprej na olju prepražiš čebulo al kaj drugega...), svežega kruha (čeprav sem ga iz sedanjega jedilnika kar izbrisala, ker ga nujno ne potrebujem), mlečnih izdelkov (lahko jih nadomestiš s sojinimi), čokolade in sladkarij (čokolada povzroča nastanek želodčne kisline, kar ni ok, če imaš težave), svežega sadja in zelenjave (razen banan), pa kave in raznih sokov tudi ne in ne mentola... Glede na to, da s hrano ne dobim zadostne količine vitaminov si pomagam z vitaminskim sirupom (razne vitaminske tablete niso ok, sem ugotovila).Sicer ne vem, kaj pomeni "hiatalna hernija", ampak če imaš težave z želodcem je dobro, da malce prilagodiš hrano - moja dieta je morda malce huda, morda bo dovolj, če se izogibaš stvarem, po katerih te želodec boli - ja, vem, da je to ravno tako, kot da ne bi povedala nič, ampak vsakemu paše nekaj drugega in začni poslušati svoje telo.Pa stresa se izogibat! Držim pesti, da se čimprej pozdraviš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
discoverer 11. april 2007 Avtor Prijavi Deli 11. april 2007 tnx za nasvete. Štartal sem s ceremonijo pitja oljčnega olja na tešče, ukinil mlečne zadeve in chokolado :-((.Več malih obrokov dnevno, zalito z nekaj litri vode (po požirkih sevede)Več povem kasneje... Citiraj "All men have something to hide. The brighter the picture, the darker the negative." (Batman) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Hojla Zdej, jst sem samo en butl in nisem zdravnik, ampak, mislm, če ima pri kaki bolečini psiha prste vmes, je to bolečina v prebavnih organih. In ne samo to. Te vzroke je bistveno lažje najt in odpravit, kt pa recimo, eee, vzroke, ki privedejo do raznih rakov rodil, pa tko. In ne samo to. Efekt je trenuten. Danes imaš še probleme z želodcem, dvanajsternikom, zgago, jutri pa ne več. Se splača pobrskat po podstrešju garant. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jeremija 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Priporočam ti Active h skupaj z Map-om.Active h je najmočnejši antioksidant in ti bo pomagal spravit strupe iz telesa,ga pa raje zmešaj z vodo preden ga popiješ. Map je pa sestavljen iz esencialnih aminokislin v idealnem razmerju, je predprebavljen in se DIREKTNO absorbira v telo in ne obremenjuje prebavnegatrakta.S kombinacijo obeh in še kakega zelenega superživila (npr Spiruline) se ti zna stanje hitroizboljšat. Več informacij na www.active-h.net Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Dogaja se že ene tri mesece, pa še ni nič bolje .hrano sem preusmeril na mlečno in obroke razpolovil, tako da jem večkrat po malem.Včasih je malo bolje , skoraj v redu kakšnih par dni, a se kasneje zopet vse vrne.Zdravnik je predpisal ultop 20 g, hmhmh menda pomaga- ni me čisto prepričalo. Pijem (vsak dan ) čaj "mešanica proti tr. krčem" iz lekarne in komarčkov čaj za babys od Hipp-a.Ima kdo kakšen predlog oz. namig, da rešim(o) tole zadevščino?Pričakujem konkretne (preverjene) odgovore, ker je ugibanja zadosti LPPS gastrolog je ugotovil pordelo tkivo in manjšo hiatalno hernijo... Nenadna bolečina v želodcu je običajno stresne narave, če si priznamo ali pa ne, človek nekako čuti v želodcu neko neprijetnost, ki sledi in skoraj zagotov razlog je pa običajno stres, kateri je pa tako in tako prisoten na vsakem koraku, smo dovzetni zanj kadarkoli in kjerkoli...Ponavljanje in vztrajanje tovrstnih bolečin pa verjetno nakazuje na kaj drugega... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
discoverer 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 Priporočam ti Active h skupaj z Map-om.Active h je najmočnejši antioksidant in ti bo pomagal spravit strupe iz telesa,ga pa raje zmešaj z vodo preden ga popiješ. Map je pa sestavljen iz esencialnih aminokislin v idealnem razmerju, je predprebavljen in se DIREKTNO absorbira v telo in ne obremenjuje prebavnegatrakta.S kombinacijo obeh in še kakega zelenega superživila (npr Spiruline) se ti zna stanje hitroizboljšat. Več informacij na www.active-h.netA maš kakšn recept Jeremija? Citiraj "All men have something to hide. The brighter the picture, the darker the negative." (Batman) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.