discoverer 27. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2007 Res preverjeno tudi v hujših primerih: Vsako jutro na tešče požirek čistega deviškega olivnega olja. Naredi oblogo v želodcu, s tem preprečuje bolečine in ureja vse živo.Pa še v vsakem primeru je zdravo. Meni je delovalo,ko sem imela že zelo resne probleme z želodcem. Učinek je viden kaj hitro.Poizkusi, nimaš kaj zgubit. In napiši feedback po nekaj dneh... ?Olivno olje na tešče pomaga-preizkušeno. Stanje se je malo izboljšalo, ni pa še dobro... :xx!: Uporabljam zdravilo ultop-po potrebi so mi napisali, a imam resnično občutek, da to zdravilo ni kaj dosti učinkovito, včasih se mi zdi da je še slabše stanje kot brez njega...Torej nadaljujemo z zdravljenjem in iskanjem idealne formule med čajčki, hrano in počutjem Citiraj "All men have something to hide. The brighter the picture, the darker the negative." (Batman) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.