misti 7. avgust 2002 Prijavi Deli 7. avgust 2002 Kdo bi mi vedel povedati, ali se iz prijateljstva rodi ljubezen, ali se iz ljubezni rodi prijateljstvo? Privlačnost v obeh primerih mora bit. misti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 7. avgust 2002 Prijavi Deli 7. avgust 2002 Oboje je privlačno. Kombinacija obojega. Če imaš prijatelja, se lahko potem razvije ljubezen. Če pa se v nekoga zaljubiš na prvi pogled, se potem iz ljubezni razvije še prijateljstvo. Ali pa ne icon_smile_big.gif Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. avgust 2002 Prijavi Deli 7. avgust 2002 Kot pravi Teja,odvisno s kje začneš,...eno je posledica drugega in obratno. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 7. avgust 2002 Prijavi Deli 7. avgust 2002 icon_smile_blush.gif icon_smile.gificon_smile_wink.gif Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 7. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2002 Kaj pa iz izkušenj? Jaz imam prijatelja, s katerim sva bila par pri 17 letih. Po kakem letu in pol, ko sva bila stara 18 let sva se razšla in postala najboljša prijatelja. Prijateljstvo drži že 17 let. To vprašanje "prijateljstvo - ljubezen" in obratno pa sem dobila zastavljeno včeraj. Sama pravzaprav ne znam odgovorit, zato so dobrodošla vsa razmišljanja. misti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. avgust 2002 Prijavi Deli 9. avgust 2002 če je lbezen prej, potem se sigurno igra prijateljstvo. prijateljstvo navedezna igra lbezni. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. avgust 2002 Prijavi Deli 11. avgust 2002 V glavnem kolegice in kolegi lahko zaključimo da ljubezen je povezana s prijateljstvom in obratno. Ma dej to je vse zmešan' še men ljubezen zmeša tolk glavo da ne vem a je to samo prijateljstvo al' ljubezen icon_smile_8ball.gif. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. avgust 2002 Prijavi Deli 11. avgust 2002 hahjaverjamem ti,ampak z odraslostjo sprejmeš odgovorna čutva, ki so v tebi .Jest se zabavam, ker menim, da sem vsestranski tut tako.seveda, razdajam miselne čustvene odplake´,ampak zato,ker hočem bit si najasnem,zakaj je tako privlačno´,zato ni mus,da nastrada partner . pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janja 11. avgust 2002 Prijavi Deli 11. avgust 2002 Živjo!Jaz pišem prvič in zato mi ni še čist jasn, kako to gre, ampak vseeno...Zanima me, kaj mislite, ali je možno globoko, močno, iskreno prijateljstvo med osebama različnega spola, brez vsaj kančka ljubezni???Janja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. avgust 2002 Prijavi Deli 12. avgust 2002 Da Pokowc trud'm se sprejeti čustva , ki so v meni ampak zmeraj butne v glavo da postanem kot kakšen nemiren otrok icon_smile_8ball.gificon_smile_clown.gif. Aha Janja, zanimivo icon_smile.gif! Sprašuješ se ali je mogoča globoka prijateljska vez med moškim in žensko. Hm, na to je zelo težko odgovoriti z enim samim stavkom, vendar mislim da je to enako temu kot da bi stal v veliki luži bencina, zraven pa cisterna, ki pušča bencin in bi prižigal cigareto icon_smile_big.gificon_smile_wink.gif. Pri taki globoki prijateljski zvezi je namreč potrebna samo iskra. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. avgust 2002 Prijavi Deli 12. avgust 2002 poslušajte pedagoga. geni pač pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. avgust 2002 Prijavi Deli 12. avgust 2002 quote:Živjo!Jaz pišem prvič in zato mi ni še čist jasn, kako to gre, ampak vseeno...Zanima me, kaj mislite, ali je možno globoko, močno, iskreno prijateljstvo med osebama različnega spola, brez vsaj kančka ljubezni???Janjaja; pomoje ni mozno!odvisno kaj pojmujes, zavedas, dojames, ... kaj je ljubezen?saj ljubimo lahko menda prav vse ljudi!!torej, ce ljubimo vse ljudi, so nam morda lahko vsi prijatelji,ker morda, ce ljubimo cutimo ljubezen in morda je ljubezentudi prijateljstvo?, torej cutimo tudi prijateljstvo. -Teoreticno.Prakticno pa zaznavati v zivljenju, potem morda odgovor pride sam?kaj pa ti mislis, cutis, zaznavas - ali je mozno?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janja 12. avgust 2002 Prijavi Deli 12. avgust 2002 Zivjo!Me veseli, da ste se odzvali na moje vprašanje.Najprej bi rada pohvalila odgovor Volk K.L.-ja (in na tem mestu bom odgovorila tudi free-ju). To po moje kar drži, zato mislim da stoji pravo prijateljstvo med moškim in žensko na trhlih temeljih, kajti zagotovo obstaja vsaj iz ene smeri tudi simpatija oz. ljubezen (pa čeprav je skrita). In kakor si rekel, je potrebna samo iskra in ko se "zaiskri" lahko preraste v ljubezen (v tem primeru se potem vse dobro konča), lahko pa uniči prijateljstvo. Kaj pravite na to?Pozdrav vsem!Janja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. avgust 2002 Prijavi Deli 12. avgust 2002 po moje ne uniči prijateljstva zato , če sta se prpravlena soočati z občutki:) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. avgust 2002 Prijavi Deli 13. avgust 2002 quote:za Janjokar sem zadnjic se hotev omeniti,da povezava zgornjih in spodnjih nivojev,ce jih locujemo... recimo srcna z spolno cakro.a si predstavljas? ves? torej - ljubezen je morda prijateljstvo in nimaveze z spolom!!ce pa vkljucimo se spolni nivo......pa vecinoma locujemo spole ane?torej ni mozno! -pomoje.lahko pa se nekomu cakra v narobno smer vrti pa je drugace, morda?? na trhlih temeljih- ma ja, odvisno kaksne sta zgradila!!!predvsem vsak zase ane??in morda koliko sta uspela povezati zgornje in spodnje nivoje,jih presvetliti nekako??? - cemi zna kdo kaj vec povedat?? unici prijateljstvo - morda posesivnost ali podobno, ki se vkljuciz zeljami in pricakovanji do osebe...in ce se izpostavi predljubeznijo - se tako godi, morda, kasneje?vzdrzevanje predhodnega stanja prijateljstva z nevezanostjo... ali pa se dva, ki sta na nekaterih nivojih dosegla prijateljstvoodlocita, da povezeta se v spolnost...in se zacnetazdraviti-delati na sebi, morda. in takrat se 'izkaze' morda.....in sdaj sem pomisliv; mar ni prijatelj tudi tisti-a, ki ti omogocivideti, spoznati sebe na vseh nivojih? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 13. avgust 2002 Prijavi Deli 13. avgust 2002 quote:Živjo!Jaz pišem prvič in zato mi ni še čist jasn, kako to gre, ampak vseeno...Zanima me, kaj mislite, ali je možno globoko, močno, iskreno prijateljstvo med osebama različnega spola, brez vsaj kančka ljubezni???Janja icon_smile.gifJanja, ravno zaradi takega mišljenja, imamo moški radi mlade ženske.icon_smile_approve.gif Pač tako je. Mlada si še, imaš prednost pred starejšimi. Vživaj življenje!icon_smile_cool.gif Verjemi mi, da si ena redkih cvetk!icon_smile.gif Pa vso srečo v življenju! Lep pozdrav! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 13. avgust 2002 Prijavi Deli 13. avgust 2002 Eno vprasanje: a lahko ohranis iskreno prijateljstvo s clovekom, s katerim si imel intimni odnos? Vase iskusnje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli Mag 13. avgust 2002 Prijavi Deli 13. avgust 2002 Mislim, da globoko prijateljstvo brez Ljubezni ni mogoce...Sam se z mojo najboljso prijateljico zelo dobro razumem, zaupava si cisto vse, zelo dobro se poznava... Imava se zelo rada... ...kot prijatelja... Ce izgubis prijatelja, ti je zato hudo... JA!!! Pa ne samo zaradi prijateljstva, temvec tudi ker pretrgas vezi (lahko samo enostransko) in ker ga imas se zmeraj rad...Pa saj Ljubezen je povsod...Je stvarstvene Energija...Je v meni, tebi, tvojem prijatelju, kamencku,...Ljubezen je povsod...)) Ne znam razloziti (tipicno zame), vendar globoko razumem )) Uzivite.... Rad imam tebe, tebe, tebe, pa tebe in celo tebe L.p.A.y. Beli Mag Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. avgust 2002 Prijavi Deli 14. avgust 2002 quote:Eno vprasanje: a lahko ohranis iskreno prijateljstvo s clovekom, s katerim si imel intimni odnos? Vase iskusnje? iskreno prijateljstvo:ce smo iskreni do sebe morda najprej!ce se zavedamo, da je bitje-sogovornih,bivsi-a partner-ka tudi bitje luci, sezavedamo, da je morda pogovor, druzenje zadnje,kar sploh trenutno je... torej ali je potem sesploh vprasanje, ce naj smo iskreni ali ne.kot dih...-morda je zadnji, torej vdihnemo...izdih pride sam... smo...iskrenost pa je relativna...ja, seveda, pomoje lahko.in tvoje izkusnje? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 14. avgust 2002 Prijavi Deli 14. avgust 2002 VSE JE MOŽNO! Govorim iz izkušenj. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 14. avgust 2002 Prijavi Deli 14. avgust 2002 Moje iskusnje?V bistvu sem v rahli dilemi....Ponavadi z odnosi nisem imela problemov, tokrat pa se ja zalomilo.Nase poti se razidejo takrat, ko se pretrga pretok energije oz. ko nekaj "poci". To pa velikokrat boli in pusca rane v nasih srcih. V dilemi sem zato, ker sem obrnila hrbet cloveku (bil je moj fant, pa so se najine poti pac razsle), ki je resnicno potreboval mojo pomoc. Enostavno nisem znala drugace, kot pretrgati stike. Zdej me mal pece vest, ker mu (in s tem tudi sebi) nisem dala niti priloznosti za prijateljstvo. Bila me je ena sama sebicnost, zdej pa ne vem kako naprej....zmeda v glavi in v srcu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. avgust 2002 Prijavi Deli 14. avgust 2002 to boš morala požret.zakaj le zato, ker se prepuščaš vesti. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 19. avgust 2002 Prijavi Deli 19. avgust 2002 Janja, pozdravljena! Ja, zakaj pa ne bi bilo ljubezni? Saj je to en lep občutek. AKj pa če je zaljubljenost? Sončnica, tudi jaz govorim iz izkušenj: ja je možno prijateljstvo še naprej. Le oba morata imeti enako mišljenje in čustva na pravem mestu. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Zaljubljenost in prijateljstvo ne gre skupaj, prijateljstvo in ljubezen pa gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Prej sem malo površno prebral vse skupaj sedaj pa sem zasledil misli Belega Maga. Te razumem in vem kaj govoriš. Tudi jaz vem. Kaj za boga se bojite? LJUBEZNI. Ljubezen še nobenemu ni škodovala. Ljudje sprostite se in sprejmite ljubezen od koder koli že pride. Bodite hvaležni zanjo in vsakemu ki vam jo podari. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.